Gość: Mors IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.11.03, 22:38 Czy ktoś poleci mi dobrego fryzjera na Mokotowie lub na Kabatach. Może jest jakiś dobrze strzyżący fryzjer w salonie w Galerii Mokotów. Chodzi mi ofryzjera damskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ainer1 Re: Dobry fryzjer 27.11.03, 17:04 W GM jestem zadowolona z zakladu kolo slepu obuwniczego Ecco (zapomnialam nazwy) - KOLORYZACJA - OK - zmiana fryzury + obciecie - ok - uczesanie - ok - kosmetyki do wlosow - ok ale nie robia niestety BALEJAZU a ja wasnie tego szukam w warszawie - nie musi byc nawet Mokotow - PROSZE PODRZUCCIE JAKIS ADRES! Renik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mito Re: Dobry fryzjer IP: *.scbiol.uhp-nancy.fr 29.11.03, 18:21 Pani Beata w salonie Denique na al. Niepodleglosci - dokladnie nad wyjsciem z metra Raclawicka. Strzyge sie tylko u niej, jest swietna, jeszcze nigdy mi niczego nie zepsula, czego nie moge powiedziec o fryzjerach od Franca Provosta czy Jean Luis Davisa. No i doradzi, pomoze w wyborze koloru farby czy fryzury. Jest mila i sympatyczna, naprawde warto. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
weronika Re: Dobry fryzjer 29.11.03, 18:45 Dobry fryzjer -Pani Basia, na ul Sobieskiego 60, salon Agnes.Polecam Super! Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 do Weroniki 01.12.03, 18:48 Marta, to jest w oklicy skrzyzowania Bonif/Sobies? O iel apmietam to nie pracuja na L'orealu tylko innych farbach? Nie wiesz jakich? Renia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psyche Re: do Weroniki IP: *.chello.pl 21.05.04, 15:26 Salon Gabriel Kasia i Wiola - są rewelacyjne! Galeria Sadyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renik Galeria Sadyba IP: *.MAN.atcom.net.pl 21.05.04, 16:09 a jakich kosmetykow uzywaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shania Re: Dobry fryzjer IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 21.05.04, 18:27 Polecam sprawdzona fryzjerke profesjonalne podejście do klienki bardzo miła sympatyczna modne strzyżenie potrafi doskonale dopasować fryzure.... Pani Beata z salonu na ursynowie ul. Pasaz Ursynowski 11 wejście do salonu od ul. Wiolinowej Salon niestety nie ma nazwy..... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Tej Re: Dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 01:22 Najlepsza fryzjerka jaką znam to Jola. Nie potrafię w słowach oddać to kim Jola jest. TO niezwykła laska. Przyjmuje w najbardziej zakręcownym miejscu w wawie czykli w forcie Mokotów na racławickiej 99 . Trzeba wjechać za szlaban bo to teren zamknięty. Jej salon należyu do klubu "balsam". Co samo w sobie jest świadectwem czegoś niezwykłego - niezłe jedzenie - piękne miejsce. Farbuję się tam i strzygę. Zawsze trzeba się umawiać. Terminy jakie ma Jola świadczą o jej klasie. Podaję z przyjenmnością tel.844 74 85 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farfalla Re: Dobry fryzjer IP: *.acn.waw.pl 07.12.04, 16:44 Jezeli chodzi o Kabaty (Moczydlo) polecam pania Beate i jej salon Corte del Sole przy al.KEN 21! Odpowiedz Link Zgłoś