IP: *.stacje.agora.pl 31.01.02, 19:18
w piasecznia zdumchnelo dzis dach na basenie, na Ursynowie wiatr uszkodzil korty. czy u was tez
wszedzie tak wieje?
Obserwuj wątek
    • eela Re: o rety, co sie działo...... 01.02.02, 09:16
      Co było na Okęciu, to jest w wątku "ale wieje", ale potem wróciłam na swój
      Mokotów, a dokładnie Wierzbno. Przy metrze Wierzbno jest pawilon. Wszystkie
      szyby w nim wytłukło. Latała jakas ogromna choina, miała z 6 metrów wysokości.
      Nie wiadomo, skąd ją przygnało i ona tak grzmociła po całej okolicy, a potem
      opadła na samochód osobowy, ale nie wiem, czy mu sie coś stało, bo nie mozna
      było dojść.
    • jhbsk Re: wichura 01.02.02, 09:59
      Wiało jak diabli, ale nie ma widocznych szkód. Przy końcu Rakowieckiej (okolice kościoła) leży tylko
      sporo połamanych gałęzi z topól.
      • naska Re: wichura 01.02.02, 11:43
        a u mnie na Sadach zlamalo sie na pol duze drzewo przed moim balkonem. Jest ich
        tam duzo ale bez tego drzewka jest tak jakos lyso....pozdrawiam
        • eela Re: wichura 01.02.02, 11:49
          trzeba na wiosnę posadzic nowe :)
          • naska Re: wichura 01.02.02, 12:40
            wlasnie, jak zamowimy dla mnie i dla Ciebie choinki( w miejsce tej latajacej z
            Wierzbna) to moze dostaniemy znizke:)albo 3- a gratis i komus damy....
            • eela Re: wichura 01.02.02, 12:52
              Pomysł całkiem, całkiem...Żebyś ty widziała efekty z latania tego chojaka,
              rrrany Boskie...:)))
              • naska Re: wichura 01.02.02, 12:56
                jestem sobie w stanie wyobrazic, wystarczy zobaczyc pierwsza strone dzisiejszej
                Stolecznej w GW. pozdrawiam
                • eela Re: wichura 01.02.02, 13:08
                  Byłam wczoraj w Paradiso. Tam przed budynkiem rosnie ogromny platan (?), nic mu
                  się na szczęście nie stało. Pozdrawiam wzajemnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka