Gość: kapusta IP: *.stacje.agora.pl 31.01.02, 19:18 w piasecznia zdumchnelo dzis dach na basenie, na Ursynowie wiatr uszkodzil korty. czy u was tez wszedzie tak wieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Re: o rety, co sie działo...... 01.02.02, 09:16 Co było na Okęciu, to jest w wątku "ale wieje", ale potem wróciłam na swój Mokotów, a dokładnie Wierzbno. Przy metrze Wierzbno jest pawilon. Wszystkie szyby w nim wytłukło. Latała jakas ogromna choina, miała z 6 metrów wysokości. Nie wiadomo, skąd ją przygnało i ona tak grzmociła po całej okolicy, a potem opadła na samochód osobowy, ale nie wiem, czy mu sie coś stało, bo nie mozna było dojść. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: wichura 01.02.02, 09:59 Wiało jak diabli, ale nie ma widocznych szkód. Przy końcu Rakowieckiej (okolice kościoła) leży tylko sporo połamanych gałęzi z topól. Odpowiedz Link Zgłoś
naska Re: wichura 01.02.02, 11:43 a u mnie na Sadach zlamalo sie na pol duze drzewo przed moim balkonem. Jest ich tam duzo ale bez tego drzewka jest tak jakos lyso....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naska Re: wichura 01.02.02, 12:40 wlasnie, jak zamowimy dla mnie i dla Ciebie choinki( w miejsce tej latajacej z Wierzbna) to moze dostaniemy znizke:)albo 3- a gratis i komus damy.... Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: wichura 01.02.02, 12:52 Pomysł całkiem, całkiem...Żebyś ty widziała efekty z latania tego chojaka, rrrany Boskie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
naska Re: wichura 01.02.02, 12:56 jestem sobie w stanie wyobrazic, wystarczy zobaczyc pierwsza strone dzisiejszej Stolecznej w GW. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: wichura 01.02.02, 13:08 Byłam wczoraj w Paradiso. Tam przed budynkiem rosnie ogromny platan (?), nic mu się na szczęście nie stało. Pozdrawiam wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś