mabiwy 01.10.09, 10:44 wkleiłem ten link w wątku lupusa, ale chyba wart szerokiego upowszechniania: www.e-sejm.com/film-625-Silvio,Berlusconi,dlubie,w,nosie.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupus76 Re: Silvio - ( kawę) prosię ! 01.10.09, 10:53 Prezydent Rosji zapewne zajada kawior. A Berlusconi chciał coś podobnie wyglądającego pożreć :D Disgusting. Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Silvio - ( kawę) prosię ! 01.10.09, 10:55 w końcu ile można o kawie i kmakaronie? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Silvio - ( kawę) prosię ! 01.10.09, 12:05 Ale on tylko z makaronu zrezygnował :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Silvio - ( kawę) prosię ! 01.10.09, 12:07 a nie, nie.. nowych smaków się nie boi! błee Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Silvio - ( kawę) prosię ! 01.10.09, 15:14 kindersztuba pod poziomem morza. martwego... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy gwoli uczciwości - z dzisiejszej poczty 02.10.09, 00:54 dawno temu adoptowana Rzymianka, własna, wieloletnie koleżanka pisze: "Pokazalam 'Berlusconiego' moim chlopakom i oni od razu zgodnie powiedzieli - przeciez to nie Berlusconi, a Marco: nawet niewiele podobny. Rzeczywiscie Berlusca jest okraglejszy na twarzy i zawsze ma przyfarbowana lysine.. no, ale ludzie ogladaja i sie smieja... nie bardzo się śmiałem, ale przyznaję, że potraktowałem za pewnik Odpowiedz Link Zgłoś