twardycukierek 04.11.09, 15:36 Uhmmm ;))) praw fizyki pan nie zmienisz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evva78 Re: Byłem w basenie!!!! *Seinfeld* 04.11.09, 22:35 like a frightened turtle :) lubie filmy o zwierzątkach! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek ;DDDDDDDDDD 05.11.09, 08:13 Evvo, powalający komentarz! ;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ;DDDDDDDDDD 05.11.09, 10:03 Od początku się tego domyślałam ;))) drapieżne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ;DDDDDDDDDD 05.11.09, 10:27 Pokaż tu na co Cię stać, kocie drapieżny ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: ;DDDDDDDDDD 05.11.09, 13:42 Ewa, tu mogą wchodzić nieletni - nie wiem czy mam tyle śmiałości :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ;DDDDDDDDDD 05.11.09, 13:51 Zrelaksuj się, nieletni nie wiedzą o co tu biega ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: ;DDDDDDDDDD 05.11.09, 10:11 Sie smiejcie, nie wiecie jakie to bolesne doswiadczenie. Ja mialem dwanascie lat (prawie jak Adrian Mole) i wylazlem nie z basenu ale z Baltyku co mial 12 C. Takiej "pamiatki znad morza" to nikomu nie zycze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ;DDDDDDDDDD 05.11.09, 10:16 ;DDDDDDDDDDDD Ale Ci 'przeszło z wiekiem, bo jesteś dużym człowiekiem'! Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: ;DDDDDDDDDD 05.11.09, 10:22 "Praw fizyki pan nie zmienisz i nie badz pan glab" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ;DDDDDDDDDD 05.11.09, 10:27 A jak!??? 'Pan możesz panu majstrowi skoczyć' :DD Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: ;DDDDDDDDDD 05.11.09, 10:24 Pewnie przeszło, ale uraz, jak widzisz, pozostał !! Kto by pomyślał... że to tak oddziałowywuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: ;DDDDDDDDDD 05.11.09, 10:28 Tam zaden uraz. Mam przyrodnicza nature, wiejski chlopak. Teraz jest tylko swiadomosc konsekwencji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: ;DDDDDDDDDD 05.11.09, 13:17 "Teraz jest tylko swiadomosc konsekwencji :-)" To jest bardzo cenny nabytek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: ;DDDDDDDDDD 05.11.09, 10:16 :D:D:D śmieje się w głos! gdzieś Ty to tego Bałtyku się pchał :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ;DDDDDDDDDD 05.11.09, 10:17 I po co????? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: ;DDDDDDDDDD 05.11.09, 10:20 W wieku lat dwunastu wlazi do Baltyku od dowlonej temperaturze zeby siedziec w wodzie. Ale zachecam was, jako dorosle kobiety - namowcie Go na to. I zbadajcie to organoleptycznie (jak znajdziecie). Lepsza sytuacje komediowa trudno sobie wyobrazic. :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ;DDDDDDDDDD 05.11.09, 10:25 No, toż mówię za Boyem, wyrosłeś :DDD > Ale zachecam was, jako dorosle kobiety - namowcie Go na to. Nie ma szans, chyba tylko przemocą/podstępem. Odrzut od zimnej wody niemal jak diabła od święconej :DDD > organoleptycznie (jak znajdziecie) Nano Ipoda mam, da się wbudować teleskop??? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: ;DDDDDDDDDD 05.11.09, 10:31 A tu sie nam nagle pojawia nowe, niespodziewane znaczenie okreslenia "w goracej wodzie kapany" :-) Do szukania to moze lepiej stosowac tzw. znaczniki fluorescencyjne i szukac po ciemku, uprzednio wyrzuciwszy na zbity pysk ewentualne swietlki :-)) Albo dzwoneczek zamontowac,. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ;DDDDDDDDDD 05.11.09, 10:39 Dobre! :D no i zimna woda niewiele rwie ;DDD Sadysta!!! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: ;DDDDDDDDDD 05.11.09, 10:48 twardycukierek napisała: > Dobre! :D no i zimna woda niewiele rwie ;DDD Ekhm .... ;DDDD Praw fizyki Pani nie zmienisz - woda jak zamarźnie, to i twardą skałę rozwali ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Wodo, wodo... 05.11.09, 11:16 Uniosłeś się słusznym obuzieniem??? ;DDD Na mnie? > twardą skałę rozwali ;-)))) Idą mrozy siarczyste... iskry się posypią ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Wodo, wodo... 05.11.09, 11:21 > Idą mrozy siarczyste... iskry się posypią ;))))))))) www.youtube.com/watch?v=l2ZR9skToa0 Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wodo, wodo... 05.11.09, 13:39 Wszystko płynie......... ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Wodo, wodo... 05.11.09, 13:45 twardycukierek napisała: > Wszystko płynie......... ;)))))))))) Chyba że zamarźnie .... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Wodo, wodo... 05.11.09, 13:47 > Uniosłeś się słusznym obuzieniem??? ;DDD Na mnie? > > > twardą skałę rozwali ;-)))) > > Idą mrozy siarczyste... iskry się posypią ;))))))))) Nuuuuu ..... żadnych obuzień, a uniesienia tylko pozytywne ;DDDD ;) Krzesanego tańcować będziem? :DDD Oj, to sie poleje ... :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wodo, wodo... 05.11.09, 13:50 > Nuuuuu ..... żadnych obuzień, a uniesienia tylko pozytywne ;DDDD ;) To dobrze ;)))) (no)standard orbit! > Krzesanego tańcować będziem? :DDD Oj, to sie poleje ... :DDD Poleje, posypie, popali :DDD Przed też ;D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ;DDDDDDDDDD 05.11.09, 10:22 jakie to szczęscie że paniom się nie kurczą na mrozie... trzebaby wtedy nosić kilka rozmiarów staników w torebce.. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: ;DDDDDDDDDD 05.11.09, 10:23 Stanikow?!!! Czy ja czegos nie wiem i jakas nowa moda :-((? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: ;DDDDDDDDDD 05.11.09, 15:50 No weź... a jak Ty nazywasz balconette? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Drzimi.. 05.11.09, 10:37 ... my po całości łatwiej mamy ;)))) albo ciężko, zależy od interpretacji :D Odpowiedz Link Zgłoś