Dodaj do ulubionych

Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa!

23.01.10, 21:15
Nie gadają tu o naszej klasie, o nieudanych randkach, o kocha-nie kocha, o
tym, "czy ładną kieckę ślubną kupiłam i czy w ogóle jestem ładna", nie jadą po
innych jak po łysych kobyłach na łesternie.
Plotą o Yerkach i innych realizmach magicznych, leją wodę o złoczyńcach ze
starego Krakowa, pieką bułki, kochają koty Voker woli małpy), dać im słowo
trzyliterowe, a zrobią z niego słów sześćset plus legendę :D

No ja nie wiem!

:DDD

Wspaniały dzień!
Właśnie dostałam zaproszenie na najprawdziwszą babską tajną wymiankę
ciuchowo-dodatkową w przyszłą niedzielę w Toronto! :D
Obserwuj wątek
    • voker Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 21:19
      Ty się opanuj bo się zakoffasz... :-D
      • funny_game Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 21:29
        Za późno przybyłeś, rycerzu, z tym apelem :D
        • voker Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 21:33
          o nie, następna księżniczka...

dziś nie biję smoków, mam wolne.. :P

;-)
          • funny_game Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:05
            Ja bym Ci dała, smoki bić.
            No ile ich zostało, no ile?
            Żadnego prawie!
            Najbardziej lubię smoki Ursuli Le Guin i Ewy Białołęckiej.
            Qrde, jak płakałam, czytając o scenie porodu smoczego w Kamieniu na
            szczycie
            chyba, to M. się ze mnie śmiał :D
    • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 21:22
      To magiczne forum :) dla wybrańców... :)
      Jest mu tu tak dobrze jak w domu :)
      Ale jedno muszę z siebie wyrzucić...Jestem zakochana!!!!!!!!!!!!!!! :P
      Może motylków w brzuchu nie mam, ale gdybym mogła latałabym pod sufitem :D
      • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 21:23
        ooo zamiast mi napisałam "mu"...chyba wciąż o nim myśle :P
        • funny_game Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 21:29
          Kot, kjujik? :D
          • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 21:41
            małszonek :P
            • voker Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 21:50
              pi... :-D
              • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 21:53
                czo się chichrasz :P
                • voker Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 21:55
                  mał pi szonek :-D
                  • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 21:56
                    wchodzi mój mąż i mówi do syna...
                    - patrz to w tej meduzie się zakochałem :D
                    • voker Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 21:57
                      nie będę pytał dlaczego/skąd meduza :)
                      • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 21:58
                        nie pytaj, bo nie jestem w stanie Cię oświecić :P
                        sama sie nad tym zastanawiam dlaczego meduza :D
                        • funny_game Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:07
                          Mitologia, małpiszonki, qrna! :D
                          • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:08
                            ja do niego zawsze - Misiu
                            on do mnie - Żabko :D
                            dziwna z nas para :D
                            • funny_game Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:12
                              Taka niemożliwa :)
                              A jednak, patrz! :))))

Mamusia Małżonka to w takim razie...?
                              :D
                              • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:15
                                o cholera :D nie wiem :D:D:D
                                cza coś wymyślić :D
                                może muchomor sromotnikowy? :D
                                • funny_game Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:17
                                  Albo Niedźwiedzica Pudlarna? :DDD
                                  ;)
                                  • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:19
                                    to musi być coś co piecze w oczy :D
                                    jakaś żmija jadowita :D
                                    • funny_game Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:22
                                      No ale jak żmija powiłaby Misia? :DDD
                                      Musi być jakaś olbrzyyyymia!
                                      • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:25
                                        one są dość elastyczne :D
                                        • funny_game Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:54

Boszszsz! :D
                                    • voker Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:23
                                      pl.wikipedia.org/wiki/Turkuć_podjadek
                                      :)
                                      • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:26
                                        a fuj :D a nazwa taka słodka i nawet często mówię tak do syna :D już nie będę :D
                              • voker Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:15
                                mamałyga ;-)
                                • funny_game Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:18
                                  A ten znowu o łyganiu :D
                                  • voker będzie po bandzie... :) 23.01.10, 22:19
                                    Ty się poucz o łykaniu... :)P

:-))) :-*
                                    • funny_game Re: będzie po bandzie... :) 23.01.10, 22:23
                                      W teorii? :P
                                      • voker Re: będzie po bandzie... :) 23.01.10, 22:26
                                        just by practice
                                        • funny_game Re: będzie po bandzie... :) 23.01.10, 22:54
                                          Tak jakby dziś nie mam możliwości :D
                                          O, nie, przepraszam, desperadosa połykam!
                                          :F
                                          • voker Re: będzie po bandzie... :) 23.01.10, 23:12
                                            szefowa ponoć też nie próżnuje... ;)
                                            • funny_game Re: będzie po bandzie... :) 23.01.10, 23:17
                                              A Ty w tyle zostajesz? :D
                                              • voker Re: będzie po bandzie... :) 23.01.10, 23:24
                                                niestety :-(

;-)
                                                • funny_game Re: będzie po bandzie... :) 23.01.10, 23:31
                                                  Bo chcesz czy bo dlaczego? :)
                                                  • voker Re: będzie po bandzie... :) 23.01.10, 23:35
                                                    bo chcem niechcem :)P
                                                  • funny_game Re: będzie po bandzie... :) 23.01.10, 23:39
                                                    Aha!
                                                    (nic nie rozumiem) :D
                                                    Ale na pewno masz rację, o, poważnie :)))
                                            • twardycukierek Re: będzie po bandzie... :) 24.01.10, 10:58
                                              voker napisał:

> szefowa ponoć też nie próżnuje... ;)

No, z próżnego w siebie nie wlewałam ;D
                        • voker Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:16
                          pl.wikipedia.org/wiki/Meduza
                          • funny_game Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:19
                            Och, jeny, no :)
                            Skoro już musi być wiki, to:
                            pl.wikipedia.org/wiki/Meduza_(mitologia)
                            • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:28
                              O! taką Meduzą mogę byc :P przydałby mi się taki Bazyliszkowaty wzrok :D
                              • funny_game Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:56
                                Odwal się od Bazyliszka, on ma najpiękniejsze oćki na świecie! :D

[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/dd/ai/hcbd/9Z1AlmoFaHN8TLjnuB.jpg[/img]
                                • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 23:01
                                  to jakiś Lord a nie Bazyliszek :D
                                  • voker Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 23:11
                                    taaaa i wzrok typu, co jest kura... ;-)

Fanka, Twój? :)
                                  • funny_game Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 23:11
                                    Moja droga, to Brazyli Bazyliszek Baletnica z Nóżką Troszkie Wyżej!

Znasz ten kawał?

Środek lata, do tramwaju wsiada lasia w koszulce na ramiączkach, łapie się za
                                    górną rurę, a tu pod pachą włochy, krzak, busz!

Na ten widok chyboczący się pijaczek:
                                    "E, baletnica, te nóżkie to troszkie niżej!"

• morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 23:15
                                      hahahahahahahahahahaha :D:D:D nie znałam :D:D:D dobre :D
                                      moja teściowa z lenistwa golić się nie chciała i rozgrzeszyła się tym, ze jadąc
                                      autokarem do Danii jakiś facet zaczepił ją i powiedział jej jak to cudownie
                                      widzieć zarośnięte nogi u kobiety :D
                                      • funny_game Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 23:21
                                        Zwomituję zaraz :DDDDDD
                                      • voker Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 23:27
                                        jakiś dewiant... :)
                          • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:20
                            chcesz powiedzieć, ze mam galaretowate ciało? :D
                            • voker Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:22
                              a skąd mam wiedzieć,oprócz twarzy i włosów nic nie widziałem :)
                              • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:28
                                kawałek cycka chyba też :D starczy :D
                                • voker Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:29
                                  ni :(
                                  • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:31
                                    cza było lepiej patrzeć w kamerkę :D
            • funny_game Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:05
              morelka_1 napisała:

> małszonek :P

Bosko!
              :)))
              • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:07
                noooo :)jakoś tak mi topsze :))
                i żyć się chce ;P
                • funny_game Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:14
                  Bo tak po iluś tam latach, na co dzień to w człowieku przycicha to zakochanie
                  czasem, prawda?
                  I jak się odzywa, jak masz ochotę zrobić z Nim coś szalonego, a On błyska oczami
                  na samą myśl, to jest właśnie TO! :D
                  • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:25
                    18 lat to sporo czasu :)
                    a może to już 19? hmm
                    w każdym bądź razie w wirze obowiązków czasem zapominamy o uczuciach, co nie
                    znaczy, ze ich nie ma :) pojawiają się też kryzysy, co jest rzeczą zupełnie
                    normalną. To nic innego jak nakumulowane problemy, od których chciało by się
                    uciec. Ale teraz jest mi tak dobrze :) Kocham i czuję się kochana :)
                    • funny_game Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 22:59
                      morelka_1 napisała:

> 18 lat to sporo czasu :)
                      > a może to już 19? hmm

ILE??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!
                      Jeny, wspaniale :)))

> w każdym bądź razie w wirze obowiązków czasem zapominamy o uczuciach, co nie
                      > znaczy, ze ich nie ma :) pojawiają się też kryzysy, co jest rzeczą zupełnie
                      > normalną. To nic innego jak nakumulowane problemy, od których chciało by się
                      > uciec. Ale teraz jest mi tak dobrze :) Kocham i czuję się kochana :)

Dokładnie, szara rzeczywistość, szara masa i szaranagajama :/
                      Nieodzowne składniki żywota, o ile nie zrobisz czegoś zupełnie kontrkulturowego
                      z nim.

I wcale nie mówię, że to źle, że to jest, bo to po prostu jest.
                      Jeno dobrze jest widzieć coś poza tym, to co Wy właśnie (tak sobie wnioskuję po
                      tym, co piszesz) :)))

Go, Makrelka, go! :D
                      • milleniusz Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 23:06

> Jeny, wspaniale :)))

Jeny, jeniście, jenowato, jeniuniście, jenująco... :P

> Go, Makrelka, go! :D

To Marylka jest! :]
                        • funny_game Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 23:12
                          milleniusz napisał:

> Jeny, jeniście, jenowato, jeniuniście, jenująco... :P

Wpierw się przedstaw, a później do mnie rozmawiaj :DDD

>
                          > > Go, Makrelka, go! :D
                          >
                          > To Marylka jest! :]

Makrelka i nie pyskuj ;)))
                      • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 23:11
                        heh :D
                        pamiętam jak go pierwszy raz zobaczyłam :) stał w oknie, a ja przechodziłam pod
                        jego blokiem. Gdy się odwróciłam pomyślałam - to będzie mój mąż :D:D:D
                        a miałam 16 lat! :D:D:D
                        • milleniusz Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 23:17
                          Marylka, powiedz jej coś!
                          • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 23:22
                            coś :D
                        • funny_game Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 23:32
                          morelka_1 napisała:

> heh :D
                          > pamiętam jak go pierwszy raz zobaczyłam :) stał w oknie, a ja przechodziłam pod
                          > jego blokiem. Gdy się odwróciłam pomyślałam - to będzie mój mąż :D:D:D
                          > a miałam 16 lat! :D:D:D

A On się nie odważył sprzeciwić Meduzie :D
                          • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 23.01.10, 23:48
                            spróbowałby :D
    • milleniusz Funita, ja ci to wszystko wytłumaczę 24.01.10, 00:20
      funny_game napisała:

> Nie gadają tu o naszej klasie, o nieudanych randkach, o kocha-nie kocha, o
      > tym, "czy ładną kieckę ślubną kupiłam i czy w ogóle jestem ładna", nie jadą po
      > innych jak po łysych kobyłach na łesternie.

1. O NaszejKlasie się nie gada, bo to syf i bezklasie.
      2. Wszystkie randki są nieudane, więc po co to roztrząsać. Udana randka to seks.
      3. Nieważne, czy kocha, czy nie kocha, w końcu i tak przestanie. Szkoda czasu na
      pisanie, lepiej kochać, póki kocha.
      4. Kiecki ślubne są beznsensu i jednorazowe. No chyba, że ktoś bierze śluby
      seryjnie, ale to i tak się zdąży roztyć pomiędzy.
      5. Wszystkie kobiety są ładne. Tylko wina czasem brak.
      6. Po łysych kobyłach jak w łesternie jechane nie jest, bo ostatnio miałem mniej
      czasu. Ale nadrobię.

> Plotą o Yerkach i innych realizmach magicznych, leją wodę o złoczyńcach ze
      > starego Krakowa, pieką bułki, kochają koty Voker woli małpy), dać im słowo
      > trzyliterowe, a zrobią z niego słów sześćset plus legendę :D

A tu w ogóle nie wiem, ococho, ale przez parelelę do penisoidalnych bułek
      postawiłbym tezę, że wszystko wygląda inaczej niż się wydaje.

> No ja nie wiem!

No ja też nie wiem. Ale nieistotne jest, czy wiemy, istotne, czy nam wierzą. :]

• funny_game Re: Funita, ja ci to wszystko wytłumaczę 24.01.10, 00:29
        milleniusz napisał:

> 1. O NaszejKlasie się nie gada, bo to syf i bezklasie.
        > 2. Wszystkie randki są nieudane, więc po co to roztrząsać. Udana randka to seks
        > .

Zauważyłeś, jak pominęłam pierwszy punkt, żeby od razu przejśc do drugiego? :DDD
        Czyli jak jest seks, to to jest randka?

> 3. Nieważne, czy kocha, czy nie kocha, w końcu i tak przestanie. Szkoda czasu n
        > a
        > pisanie, lepiej kochać, póki kocha.

:)

> 4. Kiecki ślubne są beznsensu i jednorazowe. No chyba, że ktoś bierze śluby
        > seryjnie, ale to i tak się zdąży roztyć pomiędzy.
        > 5. Wszystkie kobiety są ładne. Tylko wina czasem brak.
        > 6. Po łysych kobyłach jak w łesternie jechane nie jest, bo ostatnio miałem mnie
        > j
        > czasu. Ale nadrobię.

:DDDDDDDDD
        Normalnie Trolleniusz!

>
        > > Plotą o Yerkach i innych realizmach magicznych, leją wodę o złoczyńcach z
        > e
        > > starego Krakowa, pieką bułki, kochają koty Voker woli małpy), dać im słow
        > o
        > > trzyliterowe, a zrobią z niego słów sześćset plus legendę :D
        >
        > A tu w ogóle nie wiem, ococho, ale przez parelelę do penisoidalnych bułek
        > postawiłbym tezę, że wszystko wygląda inaczej niż się wydaje.

O, to Lynchowskie jest!

>
        > > No ja nie wiem!
        >
        > No ja też nie wiem. Ale nieistotne jest, czy wiemy, istotne, czy nam wierzą. :]

A to makiaweliczne ;)

>
        • milleniusz Re: Funita, ja ci to wszystko wytłumaczę 24.01.10, 23:03

> Zauważyłeś, jak pominęłam pierwszy punkt, żeby od razu przejśc do drugiego? :DD

Ooo, a zauważyłaś jak tytułując wątek naszoklasowy napisałem "fanów" z małej litery? :D

> Czyli jak jest seks, to to jest randka?

Jakoś tak. Albo odwrotnie. Wy kobiety zawsze macie tendencję do komplikowania wszystkiego. :]

> > lepiej kochać, póki kocha.
          > :)

Zgubiło mi się "się". No ale nic nie szkodzi w sumie. :D

> > A tu w ogóle nie wiem, ococho, ale przez parelelę do penisoidalnych bułek
          > > postawiłbym tezę, że wszystko wygląda inaczej niż się wydaje.
          > O, to Lynchowskie jest!

Tu w zasadzie miało być, że smakuje inaczej niż wygląda. Nie wiem, czy to wciąż Lynch, ale i tak jestem schlebiony. :D

> > No ja też nie wiem. Ale nieistotne jest, czy wiemy, istotne, czy nam wier
          > zą. :]
          > A to makiaweliczne ;)

O, to jeden z moich ulubionych poetów. Zaraz za doktorem Frojdem. :D
      • twardycukierek Re: Funita, ja ci to wszystko wytłumaczę 24.01.10, 12:16
        6. Po łysych kobyłach jak w łesternie jechane nie jest, bo ostatnio miałem mniej
        czasu. Ale nadrobię.

Wal!

;DDD
        • milleniusz Re: Funita, ja ci to wszystko wytłumaczę 24.01.10, 23:04
          O nie, nie. Na zawołanie to nie potrafię. Peszę się. I w ogóle. :]
          • twardycukierek Re: Funita, ja ci to wszystko wytłumaczę 25.01.10, 09:32
            Tu same swoje rekinki, Mille ;)))
            • milleniusz Re: Funita, ja ci to wszystko wytłumaczę 25.01.10, 11:10
              No ale się zapeszyłem. Muszę się odpeszyć. :D
              • twardycukierek Re: Funita, ja ci to wszystko wytłumaczę 25.01.10, 12:58
                Odpeszyć brzmi lekko... insektologicznie ;D
    • twardycukierek Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 24.01.10, 10:40
      Heh, kurna! Teraz muszę to wszystko przeczytać ;F
      A potem zrobię listę innych tematów, których tu nie poruchamy ;DDD
      • voker Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 24.01.10, 11:05
        forum.gazeta.pl/forum/w,94363,106138053,106148653,Re_Weekendowe_dymanko_.html
        and next :)P
        • twardycukierek Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 24.01.10, 11:08
          ;DDDDDDDDDDDDD

:DDDDDDDDDD

Mówi się: robienie kotka z młotka ;)
      • funny_game Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 24.01.10, 12:54
        twardycukierek napisała:

> Heh, kurna! Teraz muszę to wszystko przeczytać ;F
        > A potem zrobię listę innych tematów, których tu nie poruchamy ;DDD
        >

Np. śmietanowych tortów z masą owoców i galaretką i czekoladą nie poruchamy... :D
        :F
        • twardycukierek Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 24.01.10, 16:14
          To fak... znaczy fakt ;F Ale akurat te nigdy nie były moimi zgubnymi punktami ;P
          • funny_game Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 24.01.10, 17:40
            Dziwna jesteś, normalnie w 3 sekundy przestałam Cię rozumieć, jak to napisałaś ;DDD

Cooxie, dziś mam przeperfekcyjnie nałożoną na bardzo udanie opiłowane pazury
            Vendettę :)))
            Sama to zrobiłam, sama, podczas meczu :D
            • twardycukierek Vendetta! ;) 24.01.10, 21:48
              To było proste ale zawikłane: otóż torty itp nigdy nie kusiły mnie, tak jak
              chleb i makarony np. Apage! ;F

> Cooxie, dziś mam przeperfekcyjnie nałożoną na bardzo udanie opiłowane pazury
              > Vendettę :)))
              > Sama to zrobiłam, sama, podczas meczu :D
              >

Kurde, podziwiam Cię... ja bym w czasie emocji nie chwytała za tak precyzyjną
              robotę ;))) Brawo!
    • razzmatazzy Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 24.01.10, 22:03
      Myślałam, że to będzie wątek o tym forum:

www.crossdressing.pl/forum/index.php?lang=pl&topic=2274
      No co, w guglu wyskakuje jak się wpisze forum szpilki :DDD
      • twardycukierek Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 24.01.10, 22:06
        WTF???? Transy, my??? ;DDD To Milluś ;)

Witaj Broniu Masowego Razzzenia, właśnie tu wpadłam po weekendowym szaleństwie
        ;)))) Jak tam humorek?
        • razzmatazzy Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 24.01.10, 23:05
          Wiedziałam, dobrze się maskował, ale... :D

Dobrze jest, nie składam broni :D
          • twardycukierek Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 25.01.10, 00:06
            Na,
            MASH! ;DDD
    • zwroclawianka Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 25.01.10, 09:04
      funny_game napisała:

> Nie gadają tu o naszej klasie, o nieudanych randkach, o kocha-nie
      kocha, o
      > tym, "czy ładną kieckę ślubną kupiłam i czy w ogóle jestem ładna",
      nie jadą po
      > innych jak po łysych kobyłach na łesternie.

ta, pewnie jeszcze nie dyskutują zażarcie o niusach z Pindelka.
      a wszystkie członki z forum czytają jeno prasę wyższą (tajmsy,
      wiedze i rzyci itp) we wzgardzie głębokiej mając FackTy i Superowy
      ekspres!

spokojnie, kwestia czasu, wkrótce wszystkim wyjdzie natura z worka :)

ps. dzien dobry wszystkim :)
      • twardycukierek Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 25.01.10, 09:35
        Wrocławianko, w dychę!;D My i z Białego Dupelka i z Timesa robimy zadymę tutaj
        ;))) A Superespresiaka pasjami pożeramy ;)))

Dzień Dobry!
        • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 25.01.10, 10:52
          ja do worka się nie mieszczę :D
          • zwroclawianka Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 25.01.10, 10:57
            morelka_1 napisała:

> ja do worka się nie mieszczę :D

może za dużo w nim kotów?
            • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 25.01.10, 10:59
              tylko królik :D
              • zwroclawianka Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 25.01.10, 11:09
                co to za moda, królik w worku? króliki w kapeluszu sie chyba nosi?
                • morelka_1 Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 25.01.10, 11:15
                  kapelusze wyszły z mody, worki jeszcze nie :P
                  • zwroclawianka Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 25.01.10, 11:21
                    zwracam w takimż razie honor, chylę worka z czoła

w końcu jakieś porządne forum o modzie! i szpilki, i worki się nosi!
    • twardycukierek Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 25.01.10, 13:37
      *beeek*

• funny_game Re: Dziwne forum znalazłam, Szpilki się nazywa! 25.01.10, 13:50
        Kwiiiiik! :DDD
        (zaśmiała się hrabina i pogalopowała w step)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka