Dodaj do ulubionych

6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli przegrana

06.07.10, 09:53

Takich paru z pifkiem już od rana płacze , narzeka :).. najlepiej
aby dostali od wszystkich ciężko pracujących dolarki i eurasy :)

Ich biedny Jaro , co teraz będzie ...

Jak patrzyłem na ich zakute mordki to od razu przypomnieli mi sie
ludzie z wieczoru wyborczego .

Zrozumcie że lament i plucie jadem nic nie pomorze.
Obserwuj wątek
    • piwi77 Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 10:02
      antyrybiarz napisał:

> Takich paru z pifkiem już od rana płacze , narzeka :).. najlepiej
      > aby dostali od wszystkich ciężko pracujących dolarki i eurasy :)

Na pifko i tak dostaną i to niezależnie od tego kto trzyma władzę.
      Ale żłobom to nie wystarcza, marzyłoby się im puścić ludzi
      pracujących, którzy do czegoś doszli, z torbami i przepić ich
      zapracowane zasoby.
    • wilma.flintstone Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 11:24

Moja matka mi mowila, ze wyrzucajac smieci natknela sie na dwoch
      meneli grzebiacych w odpadkach i konwersujacych, ze wybory to byly
      od poczatku ustawione i kto mial wygrac to wygral. Najgorsze jest
      jednak to, ze pozniej jeden z drugim co to sie za erudytow uwazaja,
      te sama "prawde" glosi na forum...
      • smutek20 Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 11:36
        wilma.flintstone napisała:

>
        > Moja matka mi mowila, ze wyrzucajac smieci natknela sie na dwoch
        > meneli grzebiacych w odpadkach i konwersujacych, ze wybory to byly
        > od poczatku ustawione i kto mial wygrac to wygral. Najgorsze jest
        > jednak to, ze pozniej jeden z drugim co to sie za erudytow uwazaja,
        > te sama "prawde" glosi na forum...

w Polsce każdy menel grzebiący w śmietniku ma , laptopa i bezprzewodowy
        internet i w czasie przerwy miedzy jednym smietnikiem a drugim głosi "prawdę"
        na forum...
        he he he

• billy.the.kid Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 11:56
          wilusiu-przyjacielem twoim NIE JESTEM.
          czym innym jest usłyszenie. czym innym podsłuchiwanie.
          twoja mamcia zadziwiająco dużo szczegółów usłyszała z jednego wywalenia kubełka
          do smieci.i wychodzi na to że PODSŁUCHIWAŁA.
          NO jak pieknie można opowidzieć córce-patrz jacy my wspaniali/ci od
          komórkowskiego/,a jacy menelowaci ci od kaczorka.

łokrutnie mnie tym adminem wystraszyłaś.
          • wilma.flintstone Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 12:14
            billy.the.kid napisał:

> wilusiu-przyjacielem twoim NIE JESTEM.

Widze, ze ironii tez nie pojmujesz.

> twoja mamcia zadziwiająco dużo szczegółów usłyszała z jednego
            >wywalenia kubełka

Fakt jedno zdanie: "To ustawione bylo wsztsko, kto mial wygrac ten
            wygral". No ale matka ma deal z Jamesem Bondem, wiec sam rozumiesz...

> NO jak pieknie można opowidzieć córce-patrz jacy my wspaniali/ci od
            > komórkowskiego/,a jacy menelowaci ci od kaczorka.

Nie mozesz wiedziec co dokladnie mi mi powiedziala, ale Twoje
            insynuacje wskazuja, ze sadzisz po sobie.

> łokrutnie mnie tym adminem wystraszyłaś.

Straszenie Cie nie bylo moim zamiarem. Po prostu nie zycze sobie,
            zeby byle kto w ten sposob obrazal moja rodzine bez zadnego powodu,
            na podstawie wyrywkowego postu na forum i jeszcze myslal, ze to jest
            w porzadku. Bez odbioru.
            • billy.the.kid Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 12:20
              nie chcesz żeby rodzinę itd.itp???????????
              więc nie chwal się plotkarstwem twojej mamci.która zapodała ci ten temacik jako
              CIEKAWOSTKĘ.

ot,dulszczyzna.
              • wilma.flintstone Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 12:34
                billy.the.kid napisał:

> więc nie chwal się plotkarstwem twojej mamci.która zapodała ci ten
                >temacik jako CIEKAWOSTKĘ.

Powtarzam Ci, nie wiesz dlaczego mi to powiedziala, jak
                smomentowala, co z jej wypowiedzi wlepilam na forum. Po prostu
                przestan projektowac swoje wlasne naywyki na innych, bo sie tylko
                coraz bardziej demaskujesz.

Ale rozumiem, ze strasznie Cie urazilo slowo "menele". Sprostuje
                wiec, ze nie chodzilo o to ze zwolennik Jarka to automatycznie
                menel. Bywam u matki, wiec dokladnie wiem o kim mowa, to sa ludzie
                ktorzy spedzaja dni przy smietniku osiedlowym, ktos wyrzucil
                wersalke - zagospodarowali i wysiaduja tam ciagle z piwem, jabolem
                czy co tam maja. Sa wiecznie pijani, sikaja w klatkach schodowych,
                prosza przechodniow o papirosa - sa menelami w powszechnym tego
                slowa rozumieniu, a nie w odroznieniu od wspanialych wyborcow
                Bronislawa. To wszytsko.

> ot,dulszczyzna.

Za cienki jestes zeby mnie sprowokowac, wiec pozwolisz ze dalsze
                Twoje opinie zwyczajnie zlekcewaze.
                • billy.the.kid Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 12:51
                  jeśli już skrobiesz i nie życzysz sobie posądzeń o esbecję, zapodaj więc ten
                  powód dla którego rodzicielka sprzedała ci ten temat.
                  w normalnych rodzinach/nie esbeckich/mamcia z córcią rozmawia o zdrowiu
                  wnuków,planach wakacyjnych,planach kulinarnoobiadowych.

najmilsze jest to "za cienki jesteś"-widać ruszyło cię.
                  zaczynasz temacik,obrażasz się na osmiewającego plotkarstwo-to miej pretensje do
                  garbatego że ma proste dzieci.
                  • piwi77 Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 13:18
                    billy.the.kid napisał:

> w normalnych rodzinach/nie esbeckich/mamcia z córcią rozmawia o
                    > zdrowiu wnuków,planach wakacyjnych,planach kulinarnoobiadowych.

Zgadza się. O antykoncepcji na przykład w normalnych rodzinach matka
                    z córką nie rozmawia. (O czyms takim to tylko w esbeckich - zatem
                    moja rodzina też esbecka).
                    • billy.the.kid Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 13:35
                      a wiesz że bardzo mozliwe.
                  • wilma.flintstone Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 13:41
                    billy.the.kid napisał:

> jeśli już skrobiesz i nie życzysz sobie posądzeń o esbecję,
                    >zapodaj więc ten powód dla którego rodzicielka sprzedała ci ten
                    >temat.

Juz sie rozpedzam ci sie tlumaczyc z moich prywatnych rozmow. Napisz
                    jeszcze tylko czy ci moge czyms jeszcze sluzyc - numer karty
                    kredytowej, czy co ci jeszcze trzeba...

> w normalnych rodzinach/nie esbeckich/mamcia z córcią rozmawia o
                    >zdrowiu wnuków,planach wakacyjnych,planach kulinarnoobiadowych.

:D :D :D

> najmilsze jest to "za cienki jesteś"-widać ruszyło cię.

Tak, normalnie nie zasne dzis w nocy.

> zaczynasz temacik,obrażasz się na osmiewającego plotkarstwo

Ty nie osmiewasz ani plotkarstwa, bo nie wiesz czy to bylo
                    plotkarstwo, ani nie osmiewasz - Ty po prostu popisalaes sie
                    najgorszego sortu chamstwem, ktorego nieudolnie bronisz i probujesz
                    mnie i wszytskim wmowic, ze sobie na nie zasluzylam. Wiem, ze moze
                    troche trudno ci wyjsc z kolein myslowych poprzedniego systemu, ale
                    obudz sie czlowieku, bo jestes zalosnie smieszny.
                    • billy.the.kid Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 13:49
                      nie musisz-pozostaje esbeckie PODSŁUCHIWANIE.może plotkarskie- ale to na jedno
                      wychodzi.
                      • wilma.flintstone Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 14:06
                        billy.the.kid napisał:

> nie musisz-pozostaje esbeckie PODSŁUCHIWANIE

Swiete slowa. Malo tego, poniewaz mieszkam za granica i rozmawialam
                        z matka o powyborczych nastrojach w Polsce poprzez miedzynarodowe
                        polacznie telefoniczne, to trzeba ci takze wiedziec, iz mamy
                        powiazania z miedzynarodowa siatka szpiegowska (juz wspominalam
                        zreszta o agencie 007). A teraz idz z Bogiem, dobry czlowieku.
                        • billy.the.kid Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 14:17
                          masz z mameńką-plociuchem takie wiecej patriotyczne temaciki-znajomym du..y
                          obrobić przez telefon.
                          • zuzkainc Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 14:26
                            billy.the.kid napisał:

> masz z mameńką-plociuchem takie wiecej patriotyczne temaciki-
                            >znajomym du..y obrobić przez telefon.

Prawdziwy sfrustrowany Polaczek - jak się mu nie napluje w gębę,
                            tylko jest się grzecznym, to go to tylko bardziej rozjusza i
                            nakręca.
                            • billy.the.kid Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 14:29
                              No pewnie, i jszcze tych sąsiadów obrabia przez telefon/z zagranicy/.
                              • zuzkainc Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 14:43
                                billy.the.kid napisał:

> No pewnie, i jszcze tych sąsiadów obrabia przez telefon/z
                                >zagranicy.

Wyłącz się już, naprawdę, za każdym razem jak czytam kogoś takiego
                                jak ty to odczuwam wstyd i zażenowanie za nasze społeczeństwo,
                                któremu wystawiasz jak najgorszą cenzurkę. Wilma ma racje, nie
                                trzeba ci dostarczać więcej powodów do robienia z siebie takiego
                                widowiska, a sam raczej nie zrozumiesz jak kiepsko wyglądają te
                                twoje prowokacje rodem z Onetu dla czytającego.
                                • billy.the.kid Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 15:23
                                  zuziu-jesteś [piękna,mądra,i wspaniała. a tu jakiś cham wam miesza. jakże miło
                                  być czymś lepszym od MENELI. No i naturalnie wszędzie dowwartościowywać się
                                  -patrzta-my na bronka głosowalismy- a jakis PLEBS na kaczora.no,my coś
                                  nieporównanie lepszego od MENELI.
                                  tfu.

tak poza tym bronek przytłaczająco zwyciężył we wszystkich polskich pierdlach.
                                  ale tam nie mam MENELI. tam demokratyczny elektorat.
                                  nie ośmieszajcie sie dziewczyny.
                            • wilma.flintstone Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 14:32
                              zuzkainc napisała:

> billy.the.kid napisał:

> to go to tylko bardziej rozjusza i nakręca

Totez nie nalezy mu juz dluzej odpowiadac i zostawic samego z jego
                              blyskotliwymi uwagami, bo jeszcze mu to wszytsko zaszkodzi na
                              zdrowie.
                              • billy.the.kid Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 14:36
                                nie przejmuj się- o swoje zdróweczko sam se zadbam.

oj,zabolała ta esbecja plotkarska.
                                • Gość: stefi Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze IP: 80.50.133.* 07.07.10, 23:47
                                  Typowa Pisowskie "wyciąganie daleko idących wniosków". Wszystko co
                                  inni słyszeli to podsłuch, nasłuch i kapowanie - jesli słyszał to
                                  zwolennik PO. Jesli PiSowiec to a pewno zasięganie informacji z
                                  prawdziwego (acz tajemniczego) żródła. Ten co słuchał to na pewno w
                                  niecnych celach, niewiadomo cyz nie antypolskich a na pewno z pewnym
                                  (dmoniemanycm) doświadczeniem z czasów PRL.
                                  Typowe dla PiSowcó chore pojmowanie rzeczytwistości.
                                  Oni tego nie widzą sami? Nikt im tego nie mówi? Poddaje się to
                                  leczeniu i jakiemu?
                      • kolter-xxl Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 07.07.10, 20:21
                        billy.the.kid napisał:

> nie musisz-pozostaje esbeckie PODSŁUCHIWANIE.może plotkarskie- ale to na jedno
                        > wychodzi.

Musisz swojej matki nie lubić skoro cudze obrażasz .
                        • billy.the.kid Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 07.07.10, 21:49
                          moja nie jest plotkarą.
                          • kolter-xxl Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 07.07.10, 22:09
                            billy.the.kid napisał:

> moja nie jest plotkarą.

Tak wygląda w PISie polityka prorodzinna ? cudze matki można obrażać a swojej nie ?
                            • billy.the.kid Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 08.07.10, 19:59
                              no przecież to nie moja PLOTY ROZNOSI.
                              • kolter-xxl Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 08.07.10, 20:17
                                billy.the.kid napisał:

> no przecież to nie moja PLOTY ROZNOSI.

Nie kombinuj PIS-synu jej matka też nie roznosi plot ,a tylko to co usłyszała !!
                                • billy.the.kid Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 08.07.10, 20:22
                                  rozbawiłeś mnie serdecznie tym pissynem.
                                  wal dalej.dobre.
                                  • kolter-xxl Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 08.07.10, 23:11
                                    billy.the.kid napisał:

> rozbawiłeś mnie serdecznie tym pissynem.
                                    > wal dalej.dobre.

Juz nikomu nie musisz udowadniać żeś głupi gnojek.
                                    • billy.the.kid Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 09.07.10, 08:10
                                      głupolku-chcesz się ścigać w ubliżaniu?? też potrafię.
                                      • zuzkainc Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 09.07.10, 10:49
                                        billy.the.kid napisał:

> głupolku-chcesz się ścigać w ubliżaniu?? też potrafię.

Nikt w to nie wątpi, a ja nawet przyznałabym ci od razu złoty medal
                                        w tej konkurencji.
                                        • billy.the.kid Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 09.07.10, 10:56
                                          widzisz kretynko-jeszcze nie zacząłem. ten przedemną coś tam do mnie
                                          chlapnął.jemu przyznaj palemke pierwszeństwa.
                                          • zuzkainc Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 09.07.10, 11:09
                                            billy.the.kid napisał:

> widzisz kretynko

No powiedz coś jeszcze, błyśnij klasą.

>jeszcze nie zacząłem

Dobre.
                                            • billy.the.kid Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 09.07.10, 11:17
                                              co? zabolała kretynka???
                                              • zuzkainc Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 09.07.10, 11:21
                                                billy.the.kid napisał:

> co? zabolała kretynka???

Lecz ty się z nienawiści do świata i z urojeń jak to te twoje
                                                trollowskie wypociny strasznie wszystkich bolą. Może jeszcze nie
                                                jest za późno.
                                                • billy.the.kid Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 09.07.10, 13:20
                                                  nie lubię/nie nienawidzę/ głupków.
                                                  • kolter-xxl Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 09.07.10, 20:30
                                                    billy.the.kid napisał:

> nie lubię/nie nienawidzę/ głupków.

To smutne ze sam siebie nie lubisz :(
                                      • kolter-xxl Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 09.07.10, 20:29
                                        billy.the.kid napisał:

> głupolku-chcesz się ścigać w ubliżaniu?? też potrafię.

Ty panienko tylko to potrafisz , tłuku parafialny :)
                                        • billy.the.kid Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 09.07.10, 20:35
                                          łoboziuniu-aż dwa liściki w swojej głupocie musiałeś do mnie pisać.?????????
                                          ale i tak cię lubię.
      • Gość: rossdarty Re: 6;42 - następuje wytrysk IP: *.chello.pl 06.07.10, 20:53
        Przeczytałem trzy pierwsze wpisy i nie mam ochoty tego kontynuować, (czytania).
        Długo teraz będziecie sie tym onanizować?
        Przegrani to,przegrani tamto...
        Rozumiem, Polska w turnieju MŚ nie gra, jakaś podnieta jednak musi być, można memłać więc wyniki niedzielnych wyborów.
        Pytanie: na jak długo Wam ten wzwód, lub wilgoć pozostanie?
        Sorry, ale wqrrrw...o mnie to powtarzanie co menele w śmietniku gadają.
        • magnusg Re: 6;42 - następuje wytrysk 07.07.10, 14:22
          ALE co on ma zrobic?Budka z piwem to miejsce, gdzie spedza wiekszosc czesc zycia:)
    • yoma Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 12:04
      Heh

proszę, jacy u mnie menele porządni :)
    • teletoobis Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 12:15
      U mnie na wsi, za sklepem GSu tez napieta atmosfera.
      Stasek łod Gomuloków siwuchy doniósł, zagrychem dostarcył Wojtas z bacówki i
      bractwo deliberuje. Cale szczescie, ze po ostatnich wyborach plot za sklepem
      zamienili na siatke, likwidujac śtachetki :)
    • teletoobis Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 12:21
      a ty co? dziecko ksiedza?
    • Gość: kieprze_paczynskic elektorat Mniejszego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.10, 13:09
      Widziałem podobną scenkę po referendum akcesyjnym. Dwóch meneli idzie środkiem
      ulicy, jeden z nich mówi:

- zobacz, człowiek w Polsce spać się położył, a w Izraelu obudził

z naprzeciwka nadjeżdża samochód, niezła terenowa bryka, kobieta za kierownicą
      trąbi na meneli, na co jeden z nich mówi:

- zobacz, jakimi samochodami ku... jeżdżą, a człowiek nawet na piwo nie ma.
      • yoma Re: elektorat Mniejszego 06.07.10, 13:14
        U mnie pod sklepem dżentelmeni tak:

pięć lat temu: jeden rzuca mięsem, drugi do poprawia: Nie wiesz taki owaki, że
        teraz się nie mówi tak, tylko KWA?

wczoraj opijali zwycięstwo, przypuszczam, że na zasadzie "nasi górą! A którzy to
        nasi? Ci, którzy górą".
        • Gość: kieprze_paczynskic Re: elektorat Mniejszego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.10, 13:19
          "Twoi" menele jakby sympatyczniejsi. Wesoły menel mniej awanturujący jest.
          • yoma Re: elektorat Mniejszego 06.07.10, 13:49
            To prawda, nieawanturni są i nawet z grubsza domyci:)
            • billy.the.kid Re: elektorat Mniejszego 06.07.10, 14:20
              co poniektórzy nawet oczytani. dojdziemy do tego ze to NORMALNI LUDZIE.
              ale ze głosowali na kaczkowskiego -to MENELE.
              • yoma Re: elektorat Mniejszego 06.07.10, 15:56
                Przecież piszę wyraźnie, ofiaro reżimu, że opijali zwycięstwo :)
                • matylda1001 Re: elektorat Mniejszego 06.07.10, 16:00
                  yoma napisała:

> Przecież piszę wyraźnie, ofiaro reżimu, że opijali zwycięstwo :)<

:)Cos tam Kaczor przebąkiwał o tym, że czuje się wygranym, ale żeby
                  tak od razu wzięli sobie do serca?
              • matylda1001 Re: elektorat Mniejszego 06.07.10, 15:57
                Akurat! Może i oczytani, ale żeby zaraz tacy zupełnie normalni? wszak
                głosowali na Kaczorka:)
              • billy.the.kid Re: elektorat Mniejszego 06.07.10, 16:00
                wzruszył mnie szczególnie założyciel tego wątku- coś mu tam NIE POMORZE.
                i nie mówcie że to literówka,bład wynikający z szybkosci pisania.
                to oczytany,wykształcony, z tych górnych półek polskiego społeczeństw wyborca
                BRONKA.
                błąd wykluczający awans ze szkoły podst. do gimnazjum.
                • matylda1001 Re: elektorat Mniejszego 06.07.10, 16:16
                  billy.the.kid napisał:

>błąd wykluczający awans ze szkoły podst. do gimnazjum.<

Gdyby było tak, jak napisałeś, to ponad połowa Polaków kończyłaby
                  edukację na podstawówce.
                  • Gość: menelforumowy Re: elektorat Mniejszego IP: *.pools.arcor-ip.net 06.07.10, 16:25
                    Ze tez niektorym sie chce pod budkami podsluch i spacery robic i te
                    brednie tutaj cytowac.Dobrze za to placa chociaz? Czy tylko na
                    kiepskiego szluga na kredyt. Mentalnosc ubecka jaktalala.Nawet
                    terapia nie pomoze. Wart pajac palaca. Bylem w zomo bylem w ormo
                    dalem glosa za platformom.
                    • Gość: kieprze_paczynskic Billy, daj se siana. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.10, 16:33
                      I tak jesteś wystarczająco żałosny
                      • billy.the.kid Re: Billy, daj se siana. 06.07.10, 16:44
                        paczynski-nie podniecaj się NIE POMORZE.
                        • kieprze_paczynskich Re: Billy, daj se siana. 06.07.10, 17:06
                          billy, dzieciaku, wielonickowość w jednym wątku jest nie tylko żałosna, ale i
                          sprzeczna z regulaminem
                          • billy.the.kid Re: Billy, daj se siana. 06.07.10, 18:14
                            złóż skargę/zażalenie albo co tam chcesz.śmieszne te złośliwe wielbiciele POMORZA.
    • lepian4 Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 16:51
      Pomorze pisze sie duza litera!
      • kieprze_paczynskich Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 17:08

> Pomorze pisze sie duza litera!

Nie ma możliwości edycji wielkości czcionki
    • gp2300 Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 17:18
      antyrybiarz napisał:

>
      > Takich paru z pifkiem już od rana płacze , narzeka :).. najlepiej
      > aby dostali od wszystkich ciężko pracujących dolarki i eurasy :)
      >
      > Ich biedny Jaro , co teraz będzie ...
      >
      > Jak patrzyłem na ich zakute mordki to od razu przypomnieli mi sie
      > ludzie z wieczoru wyborczego .
      >
      >
      > Zrozumcie że lament i plucie jadem nic nie pomorze.

Nie pomoże? (PomoRZe to rejon geograficzny Polski). W 2007 roku nie ustający od
      dwóch lat lament o "zagrożonej demokracji" okrągłostołowych świń, którym odcięto
      ryje od koryta pomógł, otumaniona tłuszcza dała się nabrać na Irlandię i znowu
      wybrano okrągły stół. Lament i plucie jadem pomaga, to co się działo w tym kraju
      w latach 2005-2010 jest tego ewidentnym przykładem.
      • yoma Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 17:25
        A co się działo? Poza tym, że w 2005 rządził Jaro.
        • gp2300 Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 17:35
          yoma napisała:

> A co się działo? Poza tym, że w 2005 rządził Jaro.

Nic się nie działo:)?
          • yoma Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 17:42
            To jak nic, to o co ci chodzi?
            • matylda1001 Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 17:52
              yoma napisała:

> To jak nic, to o co ci chodzi? <

Pozwól mu odreagować, bo inaczej bedziesz go miała na sumieniu, złość
              rozerwie go jak siarka wawelskiego smoka.

-
              www.youtube.com/watch?v=spBOZa87xIY&feature=related
              • gp2300 Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 18:07
                matylda1001 napisała:

> yoma napisała:
                >
                > > To jak nic, to o co ci chodzi? <
                >
                > Pozwól mu odreagować, bo inaczej bedziesz go miała na sumieniu, złość
                > rozerwie go jak siarka wawelskiego smoka.
                >

Nie martw się o mnie aż tak bardzo:) Mnie przejdzie najpóźniej jutro albo
                pojutrze, wy po przegranej w 2005 roku mieliście traumę przez całe pięć lat:)
                Niejednego Tuska, Niesiołowskiego czy Komorowskiego oraz ich "światły"
                elektorat, z powodu przegranej kolaborantów zza okrągłego stołu siarka rozrywała
                na boki, w telewizji, internecie i zwykłych codziennych rozmowach :)
                • matylda1001 Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 18:28
                  gp2300 napisał:

> Nie martw się o mnie aż tak bardzo:) Mnie przejdzie najpóźniej
                  jutro albo pojutrze, wy po przegranej w 2005 roku mieliście traumę
                  przez całe pięć lat:) Niejednego Tuska, Niesiołowskiego czy
                  Komorowskiego oraz ich "światły" elektorat, z powodu przegranej
                  kolaborantów zza okrągłego stołu siarka rozrywała na boki, w
                  telewizji, internecie i zwykłych codziennych rozmowach :) <

No to teraz właśnie widzisz komu bardziej zalezało na Polsce. Kaczor
                  był prezydentem złym, nieudolnym, konfliktowym, przynosił wstyd za
                  granicami. Wam to nie przeszkadzało.
                  • smutek20 Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 18:48
                    matylda1001 napisała:

>
                    > No to teraz właśnie widzisz komu bardziej zalezało na Polsce. Kaczor
                    > był prezydentem złym, nieudolnym, konfliktowym, przynosił wstyd za
                    > granicami. Wam to nie przeszkadzało.

Matylda tez leming he he he
                    i nie pisze się za granicami tylko za granicą

• matylda1001 Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 20:26
                      smutek20 napisała:

>i nie pisze się za granicami tylko za granicą<

Zależy w jakim kontekście. Z trudne?
                  • gp2300 Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 19:10
                    matylda1001 napisała:

> gp2300 napisał:
                    >
                    > > Nie martw się o mnie aż tak bardzo:) Mnie przejdzie najpóźniej
                    > jutro albo pojutrze, wy po przegranej w 2005 roku mieliście traumę
                    > przez całe pięć lat:) Niejednego Tuska, Niesiołowskiego czy
                    > Komorowskiego oraz ich "światły" elektorat, z powodu przegranej
                    > kolaborantów zza okrągłego stołu siarka rozrywała na boki, w
                    > telewizji, internecie i zwykłych codziennych rozmowach :) <
                    >
                    > No to teraz właśnie widzisz komu bardziej zalezało na Polsce. Kaczor
                    > był prezydentem złym, nieudolnym, konfliktowym, przynosił wstyd za
                    > granicami. Wam to nie przeszkadzało.

Ile razy przypomnę sobie listę afer III RP, to rzeczywiście widzę jak bardzo tym
                    ludziom zależało na Polsce.
                    A Kaczor był prezydentem dobrym i skutecznym, w żadnym stopniu nie nadużywającym
                    prawa weta (jeśli to miałaś na myśli pisząc o jego "konflikotowości") który
                    wbrew temu co dałaś sobie wmówić godnie reprezentował nasz kraj poza jego
                    granicami i nie przynosił nam żadnego wstydu, bo nikt się tam z niego nie śmiał
                    (poza niszowymi gadzinówkami, odpowiednikami urbanowego NIE).
                    Jedyne co mi przeszkadzało w czasie jego prezydentury to ten obrzydliwy nawał
                    chamstwa i kłamstwa w stosunku do niego w jego kraju i to zarówno jako do
                    człowieka ale też jako Prezydenta RP, wybranego większością głosów w wolnych
                    demokratycznych wyborach.
                    • calun_torunski pij te swoje pifko pod sklepem i przestan juz klam 07.07.10, 20:39
                      klamac

> A Kaczor był prezydentem dobrym i skutecznym,

w czym ?? w opoznianiu i wetowaniu oraz w wyjazdach do Katynia w
                      latach wyborczych

> w żadnym stopniu nie nadużywający
                      > m
                      > prawa weta (jeśli to miałaś na myśli pisząc o
                      jego "konflikotowości")

weto to byla tylko jedna form jego kofliktowwosci
                      przypomnijmy - najgorszy polski minister spraw zagranicznych od czas
                      Wincentego Rzymowskiego po zakonczeniu swojej misji -destrukcji w
                      MSZ znalazla przytulisko w KP, podobnie jak awanturnik Waszczykowski
                      nastepnego dnia po wyrzuceniu z vice MSZ zostal vice szefem BBN,
                      Cencikeiwicz i Gontarczyk zostali nagrodzenei orderami za pomowienie
                      Walesy - za odwage - jednoczesnie za odwage nie
                      zostali odznaczeni ludzie, ktorzy ODWAGA sie wykazali za komunizmu
                      i w stanie wojennym

> który
                      > wbrew temu co dałaś sobie wmówić godnie reprezentował nasz kraj
                      poza jego
                      > granicami i nie przynosił nam żadnego wstydu,

szkoda ze to nieprawda

> bo nikt się tam z niego nie śmiał
                      > (poza niszowymi gadzinówkami, odpowiednikami urbanowego NIE).

smali sie smial, az w koncu zorientowali sie ze z osob uposledzonych
                      nieladnie sie smiac

> Jedyne co mi przeszkadzało w czasie jego prezydentury to ten
                      obrzydliwy nawał
                      > chamstwa i kłamstwa w stosunku do niego w jego kraju

w Wolsce ?

>i to zarówno jako do
                      > człowieka ale też jako Prezydenta RP, wybranego większością głosów
                      w wolnych
                      > demokratycznych wyborach.

znowu kreujesz wlasna rzeczywistosc - on nigdy nie udawal, ze jest
                      prezydentem RP - on byl zawsze prezydentem pis i oblakanej
                      wizji "silnego panstwa"
                    • kolter-xxl Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 07.07.10, 20:50
                      gp2300 napisał:

>
                      > Ile razy przypomnę sobie listę afer III RP, to rzeczywiście widzę jak bardzo ty
                      > m
                      > ludziom zależało na Polsce.

Pamiętamy Art-bi czy Telegraf .
            • gp2300 Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 18:00
              yoma napisała:

> To jak nic, to o co ci chodzi?

No zapytałem się przecież, nie zauważyłaś znaku zapytania :)?
          • kolter-xxl Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 07.07.10, 20:33
            gp2300 napisał:

> yoma napisała:
            >
            > > A co się działo? Poza tym, że w 2005 rządził Jaro.
            >
            > Nic się nie działo:)?

No to sam sobie odpowiedziałeś czemu od 2007 nie rządzi :)
    • mg2005 Ten się cieszy... 06.07.10, 18:11
      ...kto się cieszy ostatni... :)
      Już Ci to tłumaczyłem, ale widać nie zrozumialeś:
      forum.gazeta.pl/forum/w,1160,113754734,113763406,Re_lalalala_la_la_lalala_la_la_Placze_PIS_D.html

antyrybiarz napisał:
      >
      > Jak patrzyłem na ich zakute mordki to od razu przypomnieli mi sie
      > ludzie z wieczoru wyborczego .

To świadczy o twojej paranoi...

> Zrozumcie że lament i plucie jadem nic nie pomorze.
      >

Rozumiemy, że to Ci nie "pomorze", magistrze :)
    • strikemaster Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 19:00
      Ja o 6:40 zwykle jeżdżę do roboty zamiast wysiadywać pod sklepem z piwkiem. :)
      A teraz pytanie, czy elektorat PO to ludzie na tyle bogaci, że pracować nie muszą, czy raczej bezrobotni, jak ci z PISu?
      • yoma Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 19:06
        Cierpiący na bezsenność :)
        • strikemaster Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 20:30
          Rzeczywiście, w ramach walki z bezsennością można zaaplikować sobie night chop. Ale nie o 6:40, bo wtedy byłby to morning chop. :)
          • billy.the.kid Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 06.07.10, 20:40
            piwo z rana
            jak śmietana.
    • magnusg Jakie Pomorze Magister ?? 06.07.10, 20:41
      "rozumcie że lament i plucie jadem nic nie pomorze."-Zachodnie Pomorze?
      Ale jakby cos, to antyrybiarz jest wyksztalcony i myslacy:))
      Nie to co wyborcy PiS, ktorymi gardzi:)On jest "yntelektualna elyta", bo mu w GW
      tak wmowili i od razu uwierzyl:)
      • antyrybiarz Re: Jakie Pomorze Magister ?? 07.07.10, 14:51
        Uważasz że jak ktoś popełnił błąd ortograficzny to jest idiotą ?  i
        trza go powiesić ?

Typowe dla PIPSOWCA

Pooglądaj sobie ten ryj w linku poniżej i dalej wierz w swojego
        wodza :D:D:D:D a szczególnie ten tępy smiech na końcu
        • Gość: Magnus Re: Jakie Pomorze Magister ?? IP: *.dip.t-dialin.net 07.07.10, 15:07
          trza?PIPSOWIEC?
          Moze jednak nie pisz juz.
          A juz napewno nie wywyzszaj sie ponad innych.Jestes dowodem na to, ze dyplom
          niestety moze kazdy dzisiaj dostac.I nie chodzi tu o ortografie tylko, ale tez o
          twoje wywody.
          • antyrybiarz :D 07.07.10, 15:26
            Oni za to są :

www.youtube.com/watch?v=KlVMjETk96I

Elektorat PISUaru
            • Gość: Magnus Re: :D IP: *.dip.t-dialin.net 07.07.10, 16:01
              Bardzo dobrze-ogranicz sie do wklejania linkow, to przynajmniej bykow
              ortograficznych nie bedziesz robil.Ja jednak filmikow na youtube i innych
              niepewnych linkow z zasady nie otwieram.
          • Gość: angel jak sie konczą asy w rękawie IP: *.chello.pl 07.07.10, 20:06
            to wyciąga się wszystko , typowy brak argumentacji- wytkanie byków.
            • wilma.flintstone Re: jak sie konczą asy w rękawie 07.07.10, 20:19
              Gość portalu: angel napisał(a):

> to wyciąga się wszystko , typowy brak argumentacji- wytkanie byków

I to ilez mozna, juz drugi dzien dyskusja o jednym byku...
            • Gość: @-ka Re: jak sie konczą asy w rękawie IP: *.aster.pl 08.07.10, 00:40
              To nie asy, to blotki...
          • matylda1001 Re: Jakie Pomorze Magister ?? 07.07.10, 21:27
            A Ty, Magnus, masz dyplom? "na pewno" piszemy oddzielnie.
    • zzasadami Polemika 07.07.10, 16:15
      Na innym watku już zadałem pytanie:" Ktoś może wie czy generał Dukaczewski otworzył szampana jak obiecywał?"
      O poziomie ataków na Kaczyńskich niech swiadczy wypowiedź Wałęsy w programie Olejnik, że chetnie zaprosi Lecha Kaczyńskiego z żoną i Jarosława z mężem.
      Nikt nie pamieta epitetów "chorzy z nienawiści", "frustraci", "mohery","skończony bałwan", ostatnich wystepów Palikota itp?
      Apeluje o wzajemną empatię forumowiczów.
      • piwi77 Re: Polemika 07.07.10, 16:20
        zzasadami napisał:

> Apeluje o wzajemną empatię forumowiczów.

Apel odbieram jako nieszczery, albowiem przytoczyłeś jedynie
        przykłady ataków jednej strony na drugą, pomijając zupełnie
        przykłady w drugą stronę. Moim zdaniem w atakach mamy równowagę, a
        same ataki zaczeła strona PiSowska pamiętnym antyPOwskim pluszakiem.
        Tak to się zaczęło i trwa do dzisiaj.

• Gość: jacek jakie ty masz zasady ??? to sa kwasy nie zasady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 18:59
        i przestan juz wyjezdzac z jakimis generalami i grepsaami sprzed 20
        lat

zalosne te twoje zasady
        • zzasadami Re: jakie ty masz zasady ??? to sa kwasy nie zasa 07.07.10, 19:11
          Jeżeli juz, to sprzez zaledwie kilku lat.Generał Ci nie odpowiada?
          "zalosne te twoje zasady" - Bo Ty tak powiedziałes, a co powiesz jest prawdą.
          • calun_torunski jakie ty masz zasady ??? to sa kwasy nie zasa 07.07.10, 20:31
            > Jeżeli juz, to sprzez zaledwie kilku lat.

cos slabo znasz historie

> Generał Ci nie odpowiada?

a co mi general przeszkadza ? niech sobie pije tego szampana - ani
            mi on brat ani swat, jesli on cietak podnec to sie z nim umow na
            tego szampana

> "zalosne te twoje zasady" - Bo Ty tak powiedziałes, a co powiesz
            > jest prawdą.

w porownani z tym co klepiesz na forum losowe zestawienie slow jest
            pradziwsze
      • kolter-xxl Re: Polemika 07.07.10, 20:57
        zzasadami napisał:

> O poziomie ataków na Kaczyńskich niech swiadczy wypowiedź Wałęsy w programie Ol
        > ejnik, że chetnie zaprosi Lecha Kaczyńskiego z żoną i Jarosława z mężem.

On to z 17 lat temu już mówił, i dziwne ze pozwu jaro nie wniósł ?
    • paco_lopez Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 07.07.10, 18:44
      a ja słyszałem jak dzisiaj jeden przedstawiciel społeczeństwa
      mówił : ja prosze ciebie ci moge wszystkie jego niemieckie imiona i
      nazwiska zaraz wymienić. poszedłem , ale sie zastanawiam o kogo
      mogło chodzic. zapite mordeczki piją dalej i więcej, bo nikt sie za
      nimi nie będzie wstawiał w parlamencie.
      • billy.the.kid Re: 6:40 pod sklepem z pifkiem dyskusje-boli prze 07.07.10, 18:54
        pili za twoje????
        nie?
        więc czep się tramwaja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka