Dodaj do ulubionych

Swiat w r. 2104

IP: 217.153.143.* 21.03.04, 10:22
1. najwieksza religia: ISLAM
2. najwieksza potega gospodarcza i militarna: CHINY
3. najbogatszy region (pod wzgledem standardu zycia) Azja Pld-Wsch, a pozniej
dopiero Europa (lacznie z Rosja)
4. najwiekszy spadek stopy zyciowej i potegi wojskowej: USA i izrael
5. najwiekszy problem: znow zydzi, ktorych nikt nie chce po tym, jak musieli
sie wyniesc z terenow zajmowanych w roku 2104 przez panstwo PALESTYNA
Obserwuj wątek
    • Gość: agreściarka Re: Swiat w r. 2104 IP: 213.39.77.* 21.03.04, 10:38
      ani trochę mnie to nie zdziwi. szkoda, że nie dożyję, żeby sobie popatrzeć, jak
      wspaniałe wielkie stany powolutku walą się w gruzy
      • Gość: nn miałem napisać 2104 napisałem 2004 niniejszym IP: 5.5.* / 80.58.5.* 21.03.04, 22:18
        poprawiam swój oczywisty błąd.
    • camel_3d Re: Swiat w r. 2104 21.03.04, 21:00
      6. problemy i zamieszki na granicy polsko-chinskiej
      • martini_very_bianco Re: Swiat w r. 2104 21.03.04, 21:29
        :))))))))))))))))))))
    • Gość: nn Odczep sie od zydów .............................. IP: 5.5.* / 80.58.5.* 21.03.04, 22:14
      No Polska już teraz w warszawie 40 000 wietnamczyków oni mnozą sie jak króliki czyli koło 2004 bedzie ich z cztery miliony polacy bedą mówić w dialekcie polsko-wietnamskim bez problemu w sklepie miięsnym bedzie mozna kupić szynke z psa.

Amerykanie utracą biały odcień skury w Ameryce w californi szczególnie na wschodnim wybrzezu bedzie się uzywało przewaznie chinskiego jezyka a na florydzie i nawet w nowym jorku tylko po hiszpansku bedzie sie mówić aczkolwiek angielski przetrwa w stanach takich jak Newada w usa.

Afryke czeka wielkie wyludnienie z powodu aids predzej bedzie mozna tam spotkać zdziczałego psa jedzącego ludzkie kosci jak czarnoskórego nikt w Afryce nie bedzie chciał mieszkać z powodu upustynnienia jej obszarów.

Chinczycy prawie sie nie zmienią ich jezyk kultura itd tylko tyle że bedą walić
      na boku kozy i owce bo rzecz jasna w chinach mniej sie rodzi dziewczynek jak chłopców oczywiscie mezczyzni w chinach bedą to ukrywać

Napewno Japonie czeka wysoik rozwój technologiczny kobiety w japoni bedą używać tylko wibratorów a mezczyzni w japoni zrobotyzowanych lalek z sex shopu które bedą wtedy tanie i łatwo dostępne ale japonczycy nie wyginą bedą chodzić na zabiegi oddawania spermy do szpitali i tam sie bedą zapładniać i rozmnazać

Ameryka południowa zamieni sie w wielki rezerwat dziewewiczej przyrody poniewaz amerykanskie organizacje ekologiczne bedą wykupywać ziemie w ameryce południowej i amerykanie zakładać tam bedą rezerwaty przyrody.

Mądrzy i Normalni jeszcze ludzie którzyod tego wszystkiego nie zgłupieja będą zakładać bazy osadnicze na Antarktydzie i szukać tam beą ukojenia i spokoju.
      • Gość: Kalasanty Re:Trochę więcej fantazji......................... IP: *.lublin.mm.pl 22.03.04, 09:09
        A ja proponuję pofantazjowanie na temat roku 2500. Czy przypadkiem glob ziemski
        zniszczony wybuchami atomu i nieograniczonym rozwojem przemysłu i lekceważeniem
        opinii ekologów nie stanie się wyludniona pustynią, a ci co przetrwają, zaczną
        odbudowę rasy ludzkiej, być może z większą wiedzą, ale w warunkach
        jaskiniowców, z systemem plemiennym i absolutnym jednowładztwem
        najsilniejszego. Pozdrawiam ludzi z wyobraźnią.
        • Gość: camel+ Re:Trochę więcej fantazji........................ IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.04, 10:17
          a ja mam inaczej. ziemie bedzie tak zaludniona, ze ludzie beda sie nawzajem
          zabijali o prace, zywnosc, wode. beda rozgrywane krwawe zawody. bogaci beda
          zyli dlugo, bo za kilka jednostek monetarnych beda sobie mogli kupowac organy
          do przeszczepien, wszelkiego rodzaju srodku genopochodne. biedni beda zyli jak
          szczury w kanalach. poniewaz medycyna bedzie tworzyla cuda, bedziemy
          multikolorowi, zieloni, rozowi, fioletowi, ludzie beda mieli po 4 rece i 5 nog.
          Seks bedzie niechogieniczny, wiedz wszyscy beda mieli obowiazek rozmnazania si
          eprzez probowki.:)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka