Dodaj do ulubionych

Lobotomy się chowają

26.09.10, 10:55
Już dawno mnie żadne buty tak nie zachwyciły, jak te botki Bally.
Gdybym miała 900 dolków, to bym się 3 sekund nie zastanawiała.
A tak, to czekam na wolną łazienkę i spadam ujeżdżać Pimpka :D

[img]https://www.zappos.com/images/z/1/2/3/1234193-p-MULTIVIEW.jpg[/img]

[img]https://www.zappos.com/images/z/1/2/3/1234193-3-2x.jpg[/img]

[img]https://www.zappos.com/images/z/1/2/3/1234193-4-2x.jpg[/img]

[img]https://www.zappos.com/images/z/1/2/3/1234193-6-2x.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • twardycukierek Re: Lobotomy się chowają 26.09.10, 11:57
      Murzyn!

:F

Znowu mi uciekłaś ;P Co do Bally to lubię ich buty, ciuchy, torebki, ale akurat taki typ obcasów misie wcale nie podoba, możesz mnie teraz opluć :D
      • twardycukierek Re: Lobotomy się chowają 26.09.10, 12:23
        PS. Dobiję: nie są warte tej ceny :O
        • funny_game Re: Lobotomy się chowają 26.09.10, 13:54
          No właśnie, nie są. Żadne buty, ciuchy, dodatki "wielkich projektantów" nie są warte aż takich cen. Wczoraj o tym z M. gadaliśmy.
          Mam takie buty Fly London, chyba wiesz, jakie. I one kosztowały 300 z czymś (złotych), o ile dobrze pamiętam. Jestem na 100% pewna, że gdyby identyczne wyszły z ą ę domu mody, to cena skoczyłaby do co najmniej 300 z czymś, ale euro. Inna sprawa, że tańsze marki, a zwłaszcza sieci strasznie kopiują te droższe :/ Kurde, pogadajmy o tym, pliz :)))
          Rozumiem i akceptuję cenę z lekka niedostępną (taką elitarną, nie dla każdego), rozumiem, dlaczego niektóre rzeczy są droższe od innych. Ale, na Trygława, o co chodzi z kilkunastoma tysiącami złociszy za torebkę???
          • twardycukierek Re: Lobotomy się chowają 27.09.10, 08:06
            Wrócę tu po trzeciej kawie i pierwszym rykowisku ;)
            Beeeek.
            • funny_game Re: Lobotomy się chowają 27.09.10, 11:51
              Tylko laczków nie pogub, jak tu będziesz pędzić ;D
              • twardycukierek Re: Lobotomy się chowają 28.09.10, 10:30
                :F
          • twardycukierek Re: Lobotomy się chowają 27.09.10, 13:52
            Zapłacę za prawdziwą skórę, za wysokiej jakości wykonanie, za małą zniszczalność a dużą wygodę wreszcie za świetny design :)))
            900 USD za te botki to za dużo! Jednak torebka /wstaw imię/ którą mam już z 7 lat z pięknej skóry, niezniszczalna, ładna, praktyczna, to co innego ;) Już Ci kiedyś pisałam, że dzięki tej torebce nie wydałam X tysięcy na 15 innych torebek! :D Bo i tak bym ich nie nosiła.
            Niewiele rzeczy jest wartych swojej ceny, patrz na zwykłe Adidasy! Ale inne mi tak nie pasują, więc kupuję i niszczę średnio parę na rok ;F
            Co ostatnio kupiłam taniego i dobrego? Te topy z Esprit co Ci pokazywałam, od wiosny się trzymają mimo częstego prania...
    • mi-l-ja Re: Lobotomy się chowają 26.09.10, 13:37
      po głębszej analizie materiału zdjęciowego doszłam do wniosku, że one powinny nie tylko stukać, ale i dzwonić (tzn. ta złota część pomponika uderza o zameczek i wydaje takie bimu, bamu czy cuś...) hmm.... ciekawe, czy mam rację... ;)
      • funny_game Re: Lobotomy się chowają 26.09.10, 13:54
        Od butów za 900$ to ja bym jeszcze wymagała, żeby mi prasowały, wiesz? :D
        • twardycukierek Re: Lobotomy się chowają 27.09.10, 10:41
          Cooo? Koty wam nie prasują??? ¤.¤
          • funny_game Re: Lobotomy się chowają 27.09.10, 11:53
            Jeśli masz na myśli to, że czasem się uwalą na świeżo wyprasowany ciuch leżący na desce i go przy okazji dokumentnie okłaczą, to tak, prasują <histeria>
            :D
            • funny_game Re: Lobotomy się chowają 27.09.10, 11:54
              P. S. Poza tym, gdyby Lobotomy prasowały, to koty w tym czasie mogłyby ugotować obiad :F
              • twardycukierek Re: Lobotomy się chowają 28.09.10, 08:28
                Znaczy, wyrzygać się :)))

:D
    • redundant Re: Lobotomy się chowają 26.09.10, 23:58
      Ale powiedzmy sobie szczerze, Fany - te opczasiki to deko pedalskie jednakowoż. :|
      • twardycukierek Re: Lobotomy się chowają 27.09.10, 08:02
        Buehehehe, dokładnie to jej napisałam. :P Kopiuś!
      • funny_game Re: Lobotomy się chowają 27.09.10, 11:55
        Tak, ale ja jestem do szpiku kości (w kolorze rurz) pedalska :D
    • funny_game Re: Lobotomy się chowają 27.09.10, 11:50
      I tak sobie, niechcący, znalazłam do nich spódnicę.
      Nie wycierajcie mi śliny kapiącej z kącika ust. Spojrzę jeszcze raz na buty i spódnicę i będzie to samo :D

[img]https://secondhandshopper.files.wordpress.com/2010/07/vivienne-westwood-anglomania-philosophy-wool-plaid-skirt.jpg[/img]

To ta wariatka, Westwood, gdyby ktoś nie wiedział.
      Ale na Szpilkach wszyscy wiedzą, prawda? :F
      • woda.na.mlyn Re: Lobotomy się chowają 27.09.10, 12:00
        Szarość widzę, szarość :DDD

Anglomania Philosophy? jaki patos ho ho :P ;)

• funny_game Re: Lobotomy się chowają 27.09.10, 12:29
          Patos patatos :D
          • woda.na.mlyn Re: Lobotomy się chowają 27.09.10, 12:54
            Cejrowskim lecisz?
            • funny_game Re: Lobotomy się chowają 27.09.10, 13:07
              Nigdy!
              • woda.na.mlyn Re: Lobotomy się chowają 27.09.10, 13:17
                Uuuufff, co za ulga podatkowa
                • funny_game Re: Lobotomy się chowają 27.09.10, 13:29
                  Olga Dodatkowa :)
                  • szwagier_z_niemodlina Re: Lobotomy się chowają 27.09.10, 13:58
                    Widzialem w piatek babke posuwajaca na szpilach, co mialy biala podeszwe z kolorowym wzorkiem, jakby z IKEI rodem.
                    Mowie Bu. co widzialem, a ta na to: a pamietasz z PRL elegantki z nowozasiedlanych osiedli wielkoplytowych, co chcac niechcac zawsze mialy obcas po podeszwe w szarym betonoblocie? Na ktorych zadnego wzorku by nie bylo widac? I, co, Alojz - jest cos takiego jest postep czy nie? :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka