Dodaj do ulubionych

Ekoterroryści - święte krowy ?...

26.09.10, 11:32
Czy pozostaną bezkarni ? :
wiadomosci.onet.pl/swiat/ekolodzy-zablokowali-najwiekszy-port-weglowy,1,3702820,wiadomosc.html
"Przybyła na miejsce policja rozpoczęła negocjacje z protestującymi ekologami"
Obserwuj wątek
    • Gość: lolek Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... IP: 82.132.136.* 26.09.10, 11:42
      a negocjacje podkresliles, bo ty bys urzyl ostrej amunicji?
      • Gość: olaf Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... IP: *.stk.vectranet.pl 26.09.10, 12:03
        Ja bym włączył te taśmociągi razem z nimi. Piec wszystko strawi.
      • misiu-1 Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... 26.09.10, 18:52
        Nie od razu. Najpierw dać dziesięć minut na opuszczenie terenu.
        • Gość: lolek Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... IP: 82.132.248.* 26.09.10, 19:15
          noo brawo misiu, parafrazujac angielskie przyslowie: once in zomo, always in zomo.
        • 33qq Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... 29.09.10, 10:00
          Tak powinni zrobić z obrońcami szalunku
    • matylda1001 Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... 26.09.10, 12:02
      Co jest złego w tym, że Policja negocjowała z niezrównoważonymi? Przecież nawet u nas, na Krakowskim Przedmieściu, nie strzelali go głupków, ale właśnie negocjowali.
      • mg2005 Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... 26.09.10, 19:28
        matylda1001 napisała:

> Co jest złego w tym, że Policja negocjowała z niezrównoważonymi? Przecież nawet
        > u nas, na Krakowskim Przedmieściu, nie strzelali go głupków, ale właśnie negoc
        > jowali.

Wiedziałem, że ktoś zrobi to głupie porównanie ... :)
        • strikemaster Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... 26.09.10, 19:57
          > Wiedziałem, że ktoś zrobi to głupie porównanie ... :)

Dlaczego głupie? I jedni, i drudzy są święcie przekonani, ze mają rację i powinni protestować w, jak im się wydaje, slusznej sprawie.
          • mg2005 Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... 28.09.10, 21:52
            strikemaster napisał:

> Dlaczego głupie?

No właśnie - pomyśl :)
            • strikemaster Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... 28.09.10, 21:57
              Pomyślałem i nic mi nie przyszlo do głowy. Mógłbyś mnie oświecić, co na to alternatywna logika?
              • mg2005 Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... 29.09.10, 09:27
                strikemaster napisał:
                . Mógłbyś mnie oświecić, co na to alte
                > rnatywna logika?

Alternatywna logika to twoja specjalność... :)
                • obraza.uczuc.religijnych Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... 29.09.10, 09:48
                  Nie, to twoja specjalność.
                • matylda1001 Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... 29.09.10, 11:21
                  mg2005 napisał:

> strikemaster napisał:
                  > . Mógłbyś mnie oświecić, co na to alte
                  > > rnatywna logika?
                  >
                  > Alternatywna logika to twoja specjalność... :)

No i znowu to samo. Zamiast rozmowy odbijasz piłeczkę. Skoro założyłes ten wątek, to zapewne temat wydał Ci sie ciekawy. Nie masz nic więcej do powiedzenia?
                  • strikemaster Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... 29.09.10, 15:46
                    Do tego dość nieskutecznie odbija. Mógłby najpierw trochę potrenować w odosobnieniu.
            • 33qq Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... 29.09.10, 10:01
              Imbecylu, to świetne porównanie, tylko nie pasuje do twojej głupawej ideologii

:D
            • matylda1001 Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... 29.09.10, 11:17
              mg2005 napisał:

> strikemaster napisał:
              >
              > > Dlaczego głupie?
              >
              > No właśnie - pomyśl :)

Skoro zadano Ci pytanie, to może byś się pofatygował z odpowiedzią. Rozmowa to pytanie i odpowiedz. Jak Strikemaster będzie chciał sobie "poodbijać", to się umówi z Tobą na partię tenisa.
        • matylda1001 Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... 29.09.10, 00:02
          mg2005 napisał:

> Wiedziałem, że ktoś zrobi to głupie porównanie ... :)<

Wiedziałeś? To znaczy, że i Ty dostrzegłeś podobieństwo.
          • mg2005 Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... 29.09.10, 09:26
            matylda1001 napisała:

> mg2005 napisał:
            >
            > > Wiedziałem, że ktoś zrobi to głupie porównanie ... :)<
            >
            > Wiedziałeś? To znaczy, że i Ty dostrzegłeś podobieństwo.

Naucz się czytać ze zrozumieniem...
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... 29.09.10, 09:51
              Sam się naucz.
            • matylda1001 Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... 29.09.10, 11:13
              mg2005 napisał:

> Naucz się czytać ze zrozumieniem...<

A weź Ty mnie nie rozśmieszaj:) Ty w ogóle nie potrafisz rozmawiać, ani ze zrozumieniem, ani bez zrozumienia. Nigdy nie podajesz argumentów, ale odszczekujesz się jak trzymiesięczne szczenię. To przypomina mi sytuację z piaskownicy: "Jasiu, twoja babka jest krzywa"- "moja babka jest krzywa? sam jesteś krzywy, debilu". To tak w Twoim stylu.
    • strikemaster Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... 26.09.10, 12:16
      Zamiast marudzić, pomyśl, ze to szansa dla naszego górnictwa. Może to świeżo aresztowany prezes Kompanii ich wynajął?
    • kuk_krakauer Pytanie za pytanie 28.09.10, 22:06
      Czym się różnią ekoterroryści od katoterrorystów?
      • Gość: lolek Re: Pytanie za pytanie IP: *.mcr-bng-011.adsl.virginmedia.net 28.09.10, 22:08
        Ci pierwsi gotowi sa umrzec za swoje przekonania. Ci drudzy gotowi sa zabic.
        • kuk_krakauer Re: Pytanie za pytanie 28.09.10, 22:28
          Dzięki. Pokrywa się to z moimi obserwacjami. I jedni, i drudzy równie niebezpieczni...
        • mg2005 Re: Pytanie za pytanie 29.09.10, 09:24
          Gość portalu: lolek napisał(a):

> Ci pierwsi gotowi sa umrzec za swoje przekonania. Ci drudzy gotowi sa zabic.

Na czym opierasz to przekonanie - oprócz swojej paranoi ?...
          • Gość: lolek Re: Pytanie za pytanie IP: 82.132.248.* 29.09.10, 10:47
            Historia magistra vitae est
            • Gość: lolek Re: Pytanie za pytanie IP: 82.132.248.* 29.09.10, 11:02
              mg ilekroc, ktos poprosi cie o udowodnienie twoich tez ulatniasz sie jak brzydki piard po otwarciu okna. Jednoczesnie twoja ulubiona technika jest namolne dopraszanie sie linkow, przykladow, dowodow najczesciej na to, ze ziemia jest okragla, a woda mokra. Dla mnie nie jestes dyskutantem tylko trollem. Juz nawet oszol byl sensowniejszy, bo choc pieprzyl podobne kocopaly, w odpowiedzi konfabuowal, zmienial temat, przeinaczal slowa swoich rozmowcow, to mozna bylo wyciagnac od niego jakikolwiek odzew. Ty jestes jak wspomniany juz piard.
      • mg2005 Re: Pytanie za pytanie 29.09.10, 09:23
        kuk_krakauer napisał:

> Czym się różnią ekoterroryści od katoterrorystów?

Podaj przykład "katoterroryzmu"...
        • matylda1001 Re: Pytanie za pytanie 29.09.10, 11:29
          mg2005 napisał:

> Podaj przykład "katoterroryzmu"...<

Żebyś dobrze zrozumiał, to odpowiem Ci w Twoim stylu. Popatrz wokół siebie, ze zrozumieniem, to sam zobaczysz.
        • kuk_krakauer Re: Pytanie za pytanie 29.09.10, 13:25
          Naprawdę nie oglądałas (eś) wiadomości telewizyjnych w sierpniu 2010 r. ?
          • matylda1001 Re: Pytanie za pytanie 29.09.10, 13:29
            kuk_krakauer napisał:

> Naprawdę nie oglądałas (eś) wiadomości telewizyjnych w sierpniu 2010 r. ?<

Jak Go znam, to oglądał, ale bez zrozumienia. Mg to taki współczesny Kali.
    • obraza.uczuc.religijnych Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... 29.09.10, 08:24
      Najbardziej mnie wkurzają ekoterroryści wypominający Komorowskiemu polowania na zwierza.
      • mg2005 Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... 29.09.10, 09:29
        obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Najbardziej mnie wkurzają ekoterroryści wypominający Komorowskiemu polowania na
        > zwierza.

Najśmieszniejsze, że Komorow przyznał im rację i odstawił strzelbę :)
        Pantoflarz bez jaj...
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... 29.09.10, 09:47
          Komorowski to omorowski ale nie spodziewałem się lewackiego ekoterroryzmu w sztabie najpatriotyczniejszego kandydata który we własnej partii uruchomił nawet ZPP (partyjny Związek Patriotów Polskich vel Zespół Pracy Państwowej).
        • matylda1001 Re: Ekoterroryści - święte krowy ?... 29.09.10, 11:35
          mg2005 napisał:

> Najśmieszniejsze, że Komorow przyznał im rację i odstawił strzelbę :) Pantoflarz bez jaj...<

Gdyby był upartym, niereformowalnym mułem, przekonanym o własnej doskonałości (jak Jaro) to by był z jajami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka