Dodaj do ulubionych

wypadek w niemczech

26.09.10, 19:35
13 osob niezyje...kto winny...kierowca mercedesa...a moze nie zapiete pasy???.
Obserwuj wątek
    • marne Re: wypadek w niemczech 26.09.10, 19:36
      KONDOLECJEV DLA RODZIN PODZIEKOWANIA DLA SLUZB NIEMIECKICH
      • Gość: lolek Re: wypadek w niemczech IP: 82.132.139.* 26.09.10, 19:55
        swoja droga, wycieczka autokarem w poprzek Europy, to nie jest szczyt przezornosci. Ile to dni w drodze - dwa, trzy? Nawet przy kierowcach kierujacych na zmiane nie ma sily, musza byc padnieci pod koniec podrozy. To jest po prostu niebezpieczne.
        • Gość: Bary Re: wypadek w niemczech IP: *.chello.pl 26.09.10, 20:17
          Wstępnie określoną winą,jest włączenie się do ruchu na drodze jazdy autobusu,mercedesa prowadzonego przez kobietę.Wiem z praktyki,że kierowcy TIR-ów,w czasie zbliżania się do punktu włączania się do ruchu,z bocznego wjazdu,pomimo że mają pierwszeństwo,to albo lekko zwalniają,albo,opuszczają prawy pas i zajmują środkowy,aby umożliwić płynne włączenie się do ruchu,samochodu wjeżdżającego na autostradę.Oczywiście,nie wiem czy kierowca autobusu miał taką możliwość,a poza tym,nie musiał tego robić,ze względu na swoje pierwszeństwo.Chodzi mi o to,aby,inni kierowcy,zwłaszcza ciężkich samochodów,ze staranną ostrożnością,pokonywali tego typu odcinki autostrad.Proszę mnie żle nie zrozumieć,przepisu ruchu drogowego są jednoznaczne,i kierowca autobusu ich nie złamał.Składam największe kondolencje,ofiarom tego wypadku,a poszkodowanym,szybkiego powrotu do zdrowia.
          • Gość: frontmann Re: wypadek w niemczech IP: *.pools.arcor-ip.net 27.09.10, 14:07
            Wypadek jakich wiele na tej autobanie. Czemu sluzyc ma polityczne zadecie ,oficjele lewicujacy, flagi z masztow, pochwaly dla niemiaszkow... Czy to byli pilgrzymkowicze z santiago de compolstella? Jesli tak to rozumie.
            • Gość: lolek Re: wypadek w niemczech IP: *.mcr-bng-011.adsl.virginmedia.net 27.09.10, 16:38
              > Czemu sluzyc ma polityczne zadecie

pewnie Niemcy nauczeni doswiadczeniem rosyjskim wykorzystuja okazje, by zerowym kosztem zrobic sobie pi ar po prawej stronie odry.

> Czy to byli pilgrzymkowicze z santiago de compolstella? Jesli tak to rozumie.

a ja chyba stracilem z radaru tor twych mysli, moglbys rozwinac te dwa zdania?
              • lepian4 Re: wypadek w niemczech 27.09.10, 19:39
                No wiesz, w normalnym kraju, zwykle udziela sie pomocy poszkodowanym. Nie bardzo wiem, co ciebie tak podnieca?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka