02.10.10, 23:47
(nie strzymie no!) pobili mnie niemce :(
oni tu wszyscy prawie psy bez smyczy a ja pierwsio wlasno mojego futrzaka zaslaniam
straty, siniak pod lewym okiem, prawa lapa przecieta, prawe kolano puchnie (reszta se sinieje)
sie nawale jak szpadel z rozpaczy no!
zyskow brak, kurrrrrrrrrrrrwamac kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrwamac jaki piekny walczyk
(no ja na forach zasadniczo nieteges, ale dzis mnie wzielo i pogielo! o!)
Obserwuj wątek
    • leziox Re: chuje 02.10.10, 23:52
      Gadaj kto,dawaj namiary,zjedziem z paroma kolesiami,zaprowadzimy sprawiedliwosc w Rzeszy jebanej czwartej!
    • vizjonerka Re: chuje 03.10.10, 00:20
      Po jaka cholerę włóczysz się po obczyźnie i zwady szukasz?
      Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz...tak mówili Ojce....i rację mieli.
      • tfu.tfu Re: chuje 03.10.10, 00:48
        bom bezdomna, kurna no, ale do berlina i natluc to zapraszam dam zdjecia i namiary nawet :D
        • leziox Re: chuje 03.10.10, 01:09
          Czyzby bylo to Neukölln?
          No to ja musze ukrasc najpierw Leoparda 2 zeby pojsc czynic sprawiedliwosc...
          A w B bywam,chetnie w sumie.Pewnie dlatego ze tam nie mieszkam... :)
          • tfu.tfu Re: chuje 03.10.10, 03:09
            pewnie tak, bezduszne miasto, usun ludzi, nic nie zostanie
            F'hain to jest... ale ja mam deficyty same ostatnio, rycerza z checia przygarne...
          • tfu.tfu Re: chuje 03.10.10, 03:12
            a w'ogle to ja lubiam lysych, ergo sie nie tenteges bo sie jeszcze zakocham i bedzie nowe nieszczescie....
            • leziox Re: chuje 03.10.10, 14:58
              Lysy to z lenistwa.Nie chce mnie sie ciagle pluc na dlon zeby parszywe loczki sobie ukadac.
              No,a milosc to nieszecie prawdziwe i najlepszy z tego jest tylko wielogodzinny oszalamiajacy seks.Zadnego wiecej z tego pozytku ni mo.
              • tfu.tfu Re: chuje 03.10.10, 18:22
                ano ni mo.
                tera to juz nic ni mo... imho
                • leziox Re: chuje 03.10.10, 19:41
                  Alez jest.Jest jeszcze zimne piwko,whisky,dobre jedzonko,fajne widoczki,dlugie podroze,cieple mieszkanko jesienia.
                  Sa tzw.wartosci uniwersalne,niezalezne od tego jaki ze zbydleconych politykow akurat jest przy wladzy i czy pada czy sniezy.
                  • tfu.tfu Re: chuje 05.10.10, 02:46
                    no to u mnie brak. zajaram i ide w cholere :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka