21.10.10, 13:18
Ludzie! opamiętajcie sie! czy nie widzicie do czego prowadzi ta wasza agresja i nienawiść? Czy nie widzicie do czego prowadzi kwestionowanie dekalogu w zyciu społecznym przykazań nie zabijaj nie kradnij nie mów fałszywego świadectwa. Te 7mln 900 tys z "hakiem" głosujacych na Jarosława Kaczyńskiego też ma takie same prawa jak wy. Ten apel kieruję do internautów GW zwolenników linii Agory ale też do TVN Polityki do zwolenników PO.
Co myśmy wam takiego zrobili ze nas az tak bardzo nienawidzicie? że zaczynacie nas juz nie tylko poniżac drwić szydzić ośmieszac ale już nawet zabijać? Czuję się ja jak i wielu podobnie do mnie na świat patrzących jak Żydzi w czasie okupacji hitlerowskiej obarcza się nas winą za całe zło tego świata itd. DLACZEGO? czy chcecie nas wszystkich prawie osiem milionów Polaków unicestwić? Dlaczego odmawiacie nam prawo do życia do uczestnictwa w zyciu politycznym do praktywania publicznie swojej religii?
Apeluję do was z zwłaszcza do kreujących rzeczywistośc w mediach dziennikarzy publicystów zwł do A Michnika i jego kolegów i kolezanek z GW do redaktorów TVN Polityki do Wprost przejętego niedawno przez Tomasza Lisa. Apeluję o zaprzestanie siania nienawisci do PiSu do radia Maryja w ogóle do katolików konserwatystów do mieszkańców wsi do ludzi biednych rolników itd. Skoro uważacie że Kaczyński się unicestwia to powinniscie mu na to pozwolic bo to oznacza że nie bedziecie mieli przeciwnika. Ale go atakujecie leżącego sie nie kopie ale skoro go pkopiecie znaczy że az taki słaby to on nie jest. Ilez to trzeba mieć w sobie jadu zapiekłości by atakowac kogoś kto stracił brata bratową najbliżswzych przyjaciól. Mozliwe że on sam tez bez winy ale wyskoki działaczy PIS to kaszka z mlekiem w porównaniu do tego co zrobił chociazby poseł Palikot. Apeluję, przestańcie atakowac nas Polaków wyznających konserwatywne wartości i narzucać nam model liberalny w obyczajach który z naszym systemem jawnie sie kłócić. Zacznicie byc bardziej obiektywni starajcie się tonować i jawnie wspierać rządzących chyba ze i wy cciecie ponosić odpowiedzialność za to co się dzieje w kraju a jeśli tak to i wy bierzecie tez odp za to co sie stało we wtorek. Zajmijcie się wreszcie tematami naprawde waznymi dla kraju takimi jak gospodarka bieda bezrobocie przestępczosc mozliwość kreowania nowych inwestycji i miejsc pracy przez rodzime małe firmy itd a nie w kołko mielić o tym co sie dzieje w psychice Kaczyńskiego albo gardłować za eskperymentami obyczajowymi typu aborcja związki seksualne parytety itp bzdury które służa tylko skłocaniu narodu polskiego
Obserwuj wątek
    • Gość: Steff apel do ciebie oszolomie IP: 62.22.15.* 21.10.10, 13:30
      CHCIAŁEM NADMIENIC ŻE WARIAT KTÓRY ZABIŁ SŁUCHAŁ NADMIERNIE RADIA MARYJA
      TO KOLEDZY Z TARYF TAK OPISALI TEGO TAXÓWKARZA WIEC PODZIEKUJ ZA AGRESJE I MIESZANIE W GLOWACH RYDZYKOWI I ZA AGRESYWNA POLITYKE OD LAT KACZYNSKIEMU
      • 0szolom.z.radiaa.maryja Re: apel do ciebie oszolomie 21.10.10, 14:39
        Radia Maryja słuchaja nie tylko jego zwolennicy ale i przeciwnicy. Nie ma obowiązku jego słuchania jak ci sie ono nie podoba to przełacz na inny kanał agdyby tak faktycznie było to ofiarą były ktoś z PO albo SLD a nie z PiS
        • Gość: Steff Re: apel do ciebie oszolomie IP: 62.22.15.* 21.10.10, 15:17
          Przeciwnicy nie słuchają tylko włączają na chwile aby sie przekonać co to za oszustwo .

nie wmawiaj tutaj że przeciwnicy słuchaja tego badziewia po pare godzin dziennie !!!!!!!

MORDERCA SŁUCHAŁ NOTORYCZNIE RADIA MARYJA A MORDERSTWO JEST TEGO SKUTKIEM - ZRYŁO MU BERET
        • matylda1001 Re: apel do ciebie oszolomie 22.10.10, 01:02
          0szolom.z.radiaa.maryja napisał:

>gdyby tak faktycznie było to ofiarą były ktoś z PO albo SLD a nie z PiS<

Aha! czyli potwierdzasz, że Rydzyk szczuje PiSięta na PO i SLD?
    • pam_71 Re: Apel 21.10.10, 13:43
      Ale o co własciwie "come on" ?
      Bo ja na męża nigdy ręki nie podniosłam ! ;-)
      • yoma Re: Apel 21.10.10, 13:44
        Ma pretensje, że nie pozwalasz, zeby Kaczyński się unicestwił :)
    • 0szolom.z.radiaa.maryja wami wszystkimi pow zając sie prokurator 21.10.10, 14:40
      kazdy wasz wpis to potencjalna groźba obelga ponizanie mobbing mowa nienawiści itp
      • 33qq Re: wami wszystkimi pow zając sie prokurator 21.10.10, 15:18
        Ten też???
      • yoma Re: wami wszystkimi pow zając sie prokurator 21.10.10, 16:05
        Pow, pow.
      • kolter-xxl Re: wami wszystkimi pow zając sie prokurator 21.10.10, 22:55

> kazdy wasz wpis to potencjalna groźba obelga ponizanie mobbing mowa nienawiści
        > itp

Szmaciarzu , złodzieju zasrany do kogo ta mowa !!!
      • matylda1001 Re: wami wszystkimi pow zając sie prokurator 22.10.10, 01:04

> kazdy wasz wpis to potencjalna groźba obelga ponizanie mobbing mowa nienawiści itp<

No cóż robić... jak Kuba Bogu...
      • Gość: steff Re: wami wszystkimi pow zając sie prokurator IP: 62.22.15.* 22.10.10, 09:22

> kazdy wasz wpis to potencjalna groźba obelga ponizanie mobbing mowa nienawiści
        > itp

A ty nie dostałes jeszcze klapsa ?
    • piwi77 [...] 21.10.10, 16:06
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • seth.destructor Jak ja lubię wolność wypowiedzi... 22.10.10, 00:50
      Apeluje o zaprzestanie nienawiści do diabłów, wampirów i czarownic. Dlaczego szatana obarcza się winą za zło tego świata? Przecież niewinny, że jest szatanem...
      • matylda1001 Re: Jak ja lubię wolność wypowiedzi... 22.10.10, 01:09
        seth.destructor napisał:

> Apeluje o zaprzestanie nienawiści do diabłów, wampirów i czarownic. Dlaczego szatana obarcza się winą za zło tego świata? Przecież niewinny, że jest szatanem.> ..

To Kaczorowi rogi wyrosły??? Nic z tego, skoro można się leczyć z homoseksualizmu, to i z szataństwa też!
        • yoma Re: Jak ja lubię wolność wypowiedzi... 22.10.10, 10:19
          Jakie rogi, a kto mu rogi przyprawi?
          • piwi77 Re: Jak ja lubię wolność wypowiedzi... 22.10.10, 13:49
            yoma napisała:

> Jakie rogi, a kto mu rogi przyprawi?

Po 10. kwietnia nie ma już takiej możliwości.
    • Gość: DSD Re: Apel IP: 109.231.56.* 22.10.10, 07:07
      > Dlaczego o dmawiacie nam prawo do życia do uczestnictwa w zyciu politycznym do
      > praktywania publicznie swojej religii?

Z tego samego powodu dla którego wy odmawiacie wyznawcom Islamu prawa do 'praktywania' publicznie swojej religii. Religia powinna być sprawą czysto prywatną, tak samo jak preferencje seksualne albo nazwa ulubionego klubu piłkarskiego.

Zresztą może przekopiuję fragment swojej wypowiedzi z wczoraj jaką napisałem pod innym nickiem:
      (...) kiedyś, chyba od 2001, byłem aktywny na pewnym prawicowym forum. Było całkiem przyjemnie do 2005 i wygranej PiSu w wyborach. Uciekłem po kilku tygodniach, przerażony zmianą zachowania osób które znałem od kilku lat. Pamiętam stamtąd także marzenia o śmierci Michnika, nie mówiąc o traktowaniu walki z UW/SLD/PO w kategoriach biblijnej walki Dobra ze Złem, gdzie każdy chwyt jest usprawiedliwiony. Dlatego uważam że różnica etyczna między PO a PiS jest ilościowa, nie jakościowa.
    • 0.szolom.z.radia.maryja Re: Apel 22.10.10, 10:43
      przydałoby się tu odprawić egzorcyzmy nad tym portalem a już na pewno nad tym forum
      • kolter-xxl Re: Apel 22.10.10, 13:09
        0.szolom.z.radia.maryja napisał:

> przydałoby się tu odprawić egzorcyzmy nad tym portalem a już na pewno nad tym f
        > orum

Oj ale by z was katolików szatan spieprzał :)))
      • piwi77 Re: Apel 22.10.10, 13:51
        0.szolom.z.radia.maryja napisał:

> przydałoby się tu odprawić egzorcyzmy nad tym portalem a już na pewno nad tym
        > forum

Dobry pomysł, dawaj więc, mów formułki, a my posłuchamy i zobaczymy co się będzie działo.
        • yoma Re: Apel 22.10.10, 13:54
          Siwy dym :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka