funny_game 28.10.10, 21:01 Wraca moda na śpiciaste noski, nosz w mordę, no! Nie cierpię, cierpię okrągłe czy zaokrąglone tylko! Jak jeszcze wróci na kwadratowe, to przysięgam, wyprowadzam się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Załamałam się ;/ 28.10.10, 21:02 Drzizas, urwał nać, nooooo! Czy ktoś rozumie me wzburzenie?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Załamałam się ;/ 28.10.10, 21:03 A propos Fcuka, to chciałam kiedyś kupić M. pewien sygnowany tą zacną marką zapach, ale jechał kostką toaletową z kibla w PKP :F Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Załamałam się ;/ 28.10.10, 21:10 Trzeba było poprosić, żeby samą markę i ciecz (ale bez zapachu) zapakowali. :) A zapach niechby se sami... (takie niedomówienie) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Załamałam się ;/ 28.10.10, 21:14 Niechby se sami na dworcu w Kutnie. W nocy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Załamałam się ;/ 28.10.10, 22:03 Dojdę do pary z Tobą, Funny :) Też uznaję tylko zaokrąglone :D Żadnych spiczastych i kwadratowych...to jak jeździć na kwadratowych kołach i cieszyć się z płynnej jazdy :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Załamałam się ;/ 28.10.10, 22:13 Mujbosze, w końcu ktoś normalny na tym fooooruuuum, bo już mi tyle brakowało od histerii [img]https://i2.pinger.pl/pgr160/d00bd70700292f0f49bed287[/img] :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Załamałam się ;/ 29.10.10, 09:02 Teraz możesz już rozłożyć ręce na "pełną rozciągłość"... :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Załamałam się ;/ 29.10.10, 09:38 > A propos Fcuka, to chciałam kiedyś kupić M. pewien sygnowany tą zacną marką zap > ach, ale jechał kostką toaletową z kibla w PKP :F Mówi się od pewnego czasu, że PKP zaczyna dbać o pasażera. :D Ale ja w te ploty nie wierzę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Załamałam się ;/ 28.10.10, 21:49 Oł. Ja mam tylko dópę w modzie. Po kokardki. A ta pani, jeśli jej to da się udowodnić, niech spierdala. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Załamałam się ;/ 28.10.10, 21:50 I niech sobie weźmie ze sobą kolegów :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Załamałam się ;/ 28.10.10, 21:14 O, to już rozumiem! Widziałam dziś pewną panią, co się tak jakoś kiwała w śródstopiu. To przez ter śpiciaste noski - nastąpiła migracja boków stopy w nos obuwniczy i stąd ten dziwny chód. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Załamałam się ;/ 28.10.10, 21:25 Cza ją tak z plaskiem bez łeb, żeby ślepo za modą nie nadążała. Ewętułalnie daj jej numer do Redzika :D Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Załamałam się ;/ 28.10.10, 21:17 Powię ci, że wogóle wszystko wraca. Jak idę ulicą, to co i raz szok taki, że szapoklak. =O Gdyż trudno nie natknąć się na look z lat 85-93 pi*dźwi. Gdyby nie to, że one wszystkie paplają przez telefon, musiałbym się w dupę kopać na otrzeźwienie wciąż i wciąż. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Załamałam się ;/ 28.10.10, 21:27 redundant napisał: > Powię ci, że wogóle wszystko wraca. > Jak idę ulicą, to co i raz szok taki, że szapoklak. =O Gdyż trudno nie natknąć > się na look z lat 85-93 pi*dźwi. Gdyby nie to, że one wszystkie paplają przez t > elefon, musiałbym się w dupę kopać na otrzeźwienie wciąż i wciąż. > Rżę :DDD Bo ty nie widzisz niułąsów! To jest adaptacja lat 80' w lata 10'! Gdzie byłobcas, są dwa, gdzie były dwa, nie ma żadnego i tak to se leci przez wieki :D Szszsz Ty pi*dźwi :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Załamałam się ;/ 29.10.10, 06:35 Olej! Oliva, oglio, oil, olja! :D OLEJ! Nie kupuj. Mody była na portki haremowe, olałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Załamałam się ;/ 29.10.10, 09:06 "Majtki haremowe"? =O Nie znam. To te pierwsze barchanki co nasze prababki zaczęły wdziewać? Te z rozcięciem co by w potrzebie nie trzeba było "zzuwać"? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Załamałam się ;/ 30.10.10, 06:52 Nie! Nie majtki a portki, spodnie :D wygooglaj sobie, okropne są! :O PS. I trzeba zzuwać ;F Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Załamałam się ;/ 30.10.10, 08:42 Wygooglałem...okropne? Te portki haremowe? Nie, nie są okropne. Sa przeokropne! Jakby każdej z was w biodrach przybylo w dwójnasób...a powinnyście mieć pięknie opięte aby uwydatniać co trzeba :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Załamałam się ;/ 31.10.10, 10:50 Prawda, że organiczna to masakra? ;O Tak patrzyłam na początki haremowej mody i misie nasunęła refleksja: oj przybędzie eunuchów... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Załamałam się ;/ 29.10.10, 12:34 > Wraca moda na śpiciaste noski, nosz w mordę, no! Ale, że u kobiet? To co, trzeba zmienić? A jak zabraknie tych ze spiczastymi? Coś mi tu nie gra! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Załamałam się ;/ 29.10.10, 14:14 Mille, jesteś słodki ;) Spoko, tu nie chodzi o likwidację piersi... :D Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Załamałam się ;/ 31.10.10, 13:40 To ma swoje zalety, bo ja mam taką jedną parę butów, w której dosłownie kilka razy z domu wyszłam;] A wczoraj ktoś mi zauważył, że bez fleków chodzę i zastanawiam się czy ja ich nie miałam od kiedy pogodziłam się z nadejściem zimy i wyciągnęłam kozaki (ponad tydzień) czy zgubiłam dopiero co. Ja to tylko gumofilce mogę nosić tak, żeby nie popsuć. Odpowiedz Link Zgłoś