Dodaj do ulubionych

Kochani Admini

29.10.10, 20:05
Dlaczego wykasowaliscie moj watek pt: Jak sobie radzic z emocjami negatywnymi?
Spisalem swoje przemyslenia z pomoca slow wywazonych i kulturalnych. Przeciez jak bedzimy panowac nad emocjami, to bedzie nam sie lepiej zylo tu, w sieci, na tym forum. Nie wiem, co bylo w moim watku niestosownego.
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Kochani Admini 29.10.10, 20:25
      Szukałeś/aś na Psychologii?
      • rata.sofisticada Re: Kochani Admini 29.10.10, 20:56
        Szukałeś/aś na Psychologii?

Kpisz sobie, a temat jest powazny. Jesli Klos, osoba mila i kulturalna, dopuscil sie aktu internetowego chuliganstwa, znaczy to, ze kazdy z nas jest narazony na sieciowe menelstwo. Forumowicze niezdrowo tlumia emocje i potem dochodzi do agresywnych postow i watkow. Moze obecnosc na FS dyzurnego psychologa zmniejszylaby agresje na forum? Taki psycholog moglby fachowo wylawiac forumowiczow, ktorzy sa na granicy nerwowej ekspolzji i za pomoca fachowych technik relaksacyjnych moglby pomoc rozladowac ich negatywne emocje. Nie wiem, ot mysle na glos. Cos jednak trzeba zrobic, bo za duzo mamy na tym forum odjazdow emocjonalnych.
        • yoma Re: Kochani Admini 29.10.10, 21:02
          Nie kpię, lecz pytam, bo temat wybitnie psychologiczny. Leniuszek z ciebie, poszukać się nie chce?

I ta postawa zaczepno-obronna w odpowiedzi na niewinny post... Ja bym na twoim miejscu poszukała.
          • Gość: spamer Re: Kochani Admini IP: *.chello.pl 29.10.10, 21:09
            Powinieneś napisać wątek : kochani admini dlaczego niewypier*** cie w kosmos tego debila oszoloma i jego sztuczny katolicki świat z bajki z krzywego zwierciadła
            • rata.sofisticada Re: Kochani Admini 29.10.10, 21:24
              Powinieneś napisać wątek : kochani admini dlaczego niewypier*** cie w kosmos tego debila oszoloma i jego sztuczny katolicki świat z bajki z krzywego zwierciadła

Z tego co mi wiadomo Oszolom zniechecil sie do nas. Obecnie ponoc grasuja na forum jego sobowtory.
              • Gość: spamer Re: Kochani Admini IP: *.chello.pl 29.10.10, 21:34
                To nie ma nic wspólnego ze zniechęceniem !

To forum to śmietnik ze szmaciarzem oszolomem na czele !
          • rata.sofisticada Re: Kochani Admini 29.10.10, 21:22
            I ta postawa zaczepno-obronna w odpowiedzi na niewinny post... Ja bym na twoim miejscu poszukała.

Wcale nie zaczepno-obronna. Boleje nad zaistniala sytuacja, bo forum powinno rozwijac intelektualnie forumowiczow, otwierac na drugiego czlowieka, stanowic okazje na niepowtarzalne ludzkie interakcje. A okazuje sie, ze aktywnosc forumowa stanowi dla wielu duze obciazenie psychiczne. Glowie sie, gdzie tkwi blad? Bo chyba nie ma sensu rozwijac sie intelektualnie kosztem higieny psychicznej?
            • Gość: spamer Re: Kochani Admini IP: *.chello.pl 29.10.10, 21:27
              Ty , obudź sie ! to forum to smietnik ! a jego głównym przewodniczącym jest oszołom wsiowy głupek i zacofaniec ze średniowiecza .

Rozwijać ? ha chyba żartujesz tacy jak oszołom powinni leciec w tym cholernym samolocie do smoleńska ! zeby nie wyszło na publiczna groźbe bo sie nóz w kieszeni otwiera ,może w ten sposób : powinien sie w nim rozpier***ć na amen .
              • rata.sofisticada Re: Kochani Admini 29.10.10, 21:38
                Ty , obudź sie ! to forum to smietnik ! a jego głównym przewodniczącym jest osz
                > ołom wsiowy głupek i zacofaniec ze średniowiecza .

Jako humanista nie moga zatracic wiary w intelektualne przebudzenie drugiego czlowieka.
                • Gość: spamer Re: Kochani Admini IP: *.chello.pl 29.10.10, 22:19
                  Chyba durnia , to nie czlowiek to kretyn mistrzowskiej rangi debilizmu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka