redundant 18.11.10, 14:06 Ja nietrzeźwa, Samiec nietrzeźwy. Ja: Jak jest szyszka? Ón: Willow Ja: O! Ładnie, będzie nick: wilowka. Ón: Kurwa nie! Cone!!! Ja: Za późno i do tego brzydko. Wilowka ładniej, zostaje. by: wilowka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.na.mlyn Re: Geneza 18.11.10, 15:25 Koniówka brzmiałoby średnio ... już lepiej Kuroniówka ... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Geneza 19.11.10, 08:00 Słodkie :) Nie miałam pojęcia o genezie, myślałam o czymś w kierunku Wilanowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Geneza 19.11.10, 09:59 Nie wiem, co oni wcześniej pili. :) Ja jakoś widziałem tę wierzbę, ale żeby ją przypasować do czegoś sensownego - no nijak nie szło. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Geneza 19.11.10, 15:34 Mnie tam na trzeźwo najlepsze pomysły się czepiają :) Może myślałeś, że ona 'willowy type'? :) Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Geneza 19.11.10, 16:19 Tylko fonetycznie widziałem. Ale żeby ktoś chciał wyrażać własnego siebie poprzez wierzbę - to już mnie przerastało, zasadniczo. :| Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Geneza 19.11.10, 16:24 To mówię właśnie: może jest willowy? :P Odpowiedz Link Zgłoś