twardycukierek 18.11.10, 14:39 'I didn't know that Gloria was sick!' ;) Max Białystok, jego też kocham :D I lieb ya! Now lieb mir alone! [img]https://www.playbill.com/images/photo/h/b/hbo2.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Sic transit gloria... 19.11.10, 08:27 W trymiga misie tu zaśmiewać, Wykształciuchy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Sic transit gloria... 19.11.10, 09:16 Ale czy to nie jest kadr z "Rzymskiej wiosny Pani Stone"? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Sic transit gloria... 19.11.10, 09:22 Nie :) to jest ze wspaniałej serii 'Curb your Enthusiasm' gdzie Mel Brooks występuje i... znowu produkuje ten show na Broadwayu ;))) Z tym misiem w głównej roli ;))) Pamiętasz opowiadałam Ci historię o gościu, który był niewidomy i miał odlotowy seks z 'brzydką' kobietą? ;D To ten sam serial.. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Sic transit gloria... 19.11.10, 09:27 Seria z Ann Bancroft i Melem? Jaki oni mają budżet? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Sic transit gloria... 19.11.10, 09:29 Niezapomniana Ann pojawia się tylko w tej jednej scenie ;) Kogo tam nie ma! Budżet? Hell is the limit :D To jest Larry David :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Sic transit gloria... 19.11.10, 09:40 Choć z drugiej strony - wiesz jak Clooney zatrudnił Julię Roberts do "Ocean's eleven"? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Sic transit gloria... 19.11.10, 10:01 Nie, nie wiem :) ale pamiętaj, nie pieniądze w tej serii chodzi, ten miś zaczynał jako stand up comedian, tu się liczą pomysły :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Sic transit gloria... 19.11.10, 10:23 Film był kręcony krótko po tym, jak Roberts złamała barierę 20 mln. dolców za rolę. Clooney pojawił się w jej przyczepie przy okazji kręcenia jakiegoś innego filmu i zaproponował rolę. Potem powiedział jej "Słyszałem, że nie bierzesz mniej niż dwadzieścia za rolę?" Po czym wręczył jej kopertę z 20 dolcami w środku. I Julia zagrała! :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Sic transit gloria... 19.11.10, 11:04 Dobre! :D Gdyby mnie dał 20 też bym wiele zrobiła :DDD PS. Oceans to jedyne filmy, w których ją trawię ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Sic transit gloria... 19.11.10, 11:34 Widziałem dokument o kręceniu tego filmu i robili sobie niezłe jaja. A mnie ona przekonywała w "Raporcie Pelikana" Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Sic transit gloria... 19.11.10, 15:42 I widać to na ekranie, że się dobrze bawili :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alik-w-plomieniach Re: Sic transit gloria... 19.11.10, 10:14 Natomiast jego syn jest uznanym autorytetem w dziedzinie zwalczania zombie. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Sic transit gloria... 19.11.10, 11:03 Tak i nie zapominajmy o SNL :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Sic transit gloria... 01.12.10, 07:10 Notatka edytorska: trzeba było dać 'dupa' w tytule. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Sic transit gloria... 01.12.10, 12:54 Była utalentowana i mądra. Odpowiedz Link Zgłoś