Dodaj do ulubionych

Sraniec z gazdami

24.11.10, 09:24
...i innymi juhasami.

Kultowy „Taniec z gwiazdami” będzie miał kolejną, trzynastą już, edycję. Pierwsze nazwiska, jakie udało się wykraść, to Maciej Dębosz, Joanna Osyda, Maja Hirsch, Marek Tejchman i Jacek Bohosiewicz. Nazwiska gwiazd nadal pozostają tajemnicą.
Obserwuj wątek
    • twardycukierek Re: Sraniec z gazdami 24.11.10, 09:26
      Ten pogrom rozrywkowy dla lumpenproletariatu ciągnie się prawia tak długo, jak cierpienia Isaury ¤.¤ Tylko muzyka gorsza :D

Ano MASH: dla mnie ich nazwiska są prawie zawsze tajemnicą, za cholerę nie wiem, w czym robią te 'gwazdy' :D
      • jarek_408 Re: Sraniec z gazdami 24.11.10, 09:27
        W gwiazdowaniu naturalnie robią.
        • twardycukierek Re: Sraniec z gazdami 24.11.10, 09:29
          To jakaś perwera, co? Aaaaa nie, to słoneczko :D

Kto robi w słoneczkowaniu? :DDD
          • jarek_408 Re: Sraniec z gazdami 24.11.10, 09:43
            Lokalne gwiazdy.
            • twardycukierek Re: Sraniec z gazdami 24.11.10, 09:52
              Nielogiczne: skoro lokalne to wizja też powinna taka być ;)
              • jarek_408 Re: Sraniec z gazdami 24.11.10, 16:45
                Mam logicznie rozumieć, że Olivier Janiak i Kamila Kajak są znani w całym Wszechświecie?
                • twardycukierek Re: Sraniec z gazdami 24.11.10, 17:00
                  Niejaki Commander D. wie o nich wszystko :D Czy to odpowiada na Twoje pytanie?
                  • jarek_408 Re: Sraniec z gazdami 24.11.10, 17:08
                    Oraz prot. Tylko niestety występuje okoliczność logicznie masakryczna: obaj nie istnieją.
                    • twardycukierek Re: Sraniec z gazdami 24.11.10, 17:12
                      Czyli to nie są gwiazdy w skali galaktycznej :) im tylko per aspiryna ad astra :D
                      • jarek_408 Re: Sraniec z gazdami 24.11.10, 18:50
                        I asparagus w klapę. Panom. Paniom w zęby.
                        • twardycukierek Re: Sraniec z gazdami 24.11.10, 21:47
                          Bardzo trafny wybór ze względów kilku :)
                          • jarek_408 Re: Sraniec z gazdami 24.11.10, 23:10
                            Name them.
                            • twardycukierek Re: Sraniec z gazdami 25.11.10, 12:18
                              Asparagus to mocny afrodyzjak, może zaczną wreszcie pieprzyć się z sensem i nie na wizji? :D

[img]https://www.chefdecuisine.com/vegetables/asparagus/image0.jpg[/img]
                              • jarek_408 Re: Sraniec z gazdami 25.11.10, 12:40
                                Nigdy bym nie pomyślał o szparagach.
                                Mnie chodziło o taki zielony badylek do goździka dodawany.
                                • twardycukierek Re: Sraniec z gazdami 25.11.10, 14:32
                                  No, a u mnie co w sercu to na klawiaturze :D
                                  • jarek_408 Re: Sraniec z gazdami 25.11.10, 17:37
                                    Nadążasz wycierać zanim zakrzepnie?
                                    • twardycukierek Re: Sraniec z gazdami 25.11.10, 18:15
                                      Call me Dexter ;)
                                      • jarek_408 Re: Sraniec z gazdami 25.11.10, 18:25
                                        Eee, wolę Ewa.
                                        • twardycukierek Re: Sraniec z gazdami 25.11.10, 20:49
                                          Twoje bardzo lubię :)
                                          • jarek_408 Re: Sraniec z gazdami 25.11.10, 22:43
                                            No ba - przy takich prezesowskich konotacjach!
                                            • twardycukierek Re: Sraniec z gazdami 26.11.10, 08:24
                                              No, a ja to byłam w bunkrze! :D

Sygnaturka losowa :D
                                              • jarek_408 Re: Sraniec z gazdami 26.11.10, 08:42
                                                No nie miałem dotąd takich brunatno-brązowych skojarzeń.
                                                • twardycukierek Re: Sraniec z gazdami 26.11.10, 11:20
                                                  Pogięło mnie w tym Berlinie!
                                                  • jarek_408 Re: Sraniec z gazdami 26.11.10, 12:06
                                                    I kto teraz zburzy mur, jak go nie ma?
                                                  • twardycukierek Re: Sraniec z gazdami 26.11.10, 14:18
                                                    Zawsze gdzieś jest jakiś mur.
    • twardycukierek Ale miasto... 24.11.10, 14:49
      [img]https://www.obmawiamy.pl/wp-content/uploads/2009/10/klaty-w-tancu-z-gwiazdami.jpg[/img]

[img]https://images.starlounge.com/slideshows-3/majdan_gaz400.jpg[/img]
      • king.james Re: Ale miasto... 24.11.10, 15:01
        Ożesz, powinni tego zabronić. :P
        • twardycukierek Re: Ale miasto... 24.11.10, 15:04
          Już misie po tym nie chce mużcziny, biorę te kartoszki z miasom...

:D
          • jarek_408 Re: Ale miasto... 24.11.10, 16:51
            Wiadomo - Warszawka. Tudzież Azja jak mawiała babcia.
            Nie mylić z Warszawiakami.

Z cyklu zagadek frapujących: Dlaczego Zygmunt przeniósł stolicę do Warszawy? I oczywiście nie chodzi o to, że było mu bliżej do Szwecji :F
            • twardycukierek Re: Ale miasto... 24.11.10, 17:10
              Azja to był na palu. Napalu, hmmm. Napalm? ;P

Etam Warszawka: pogrom kultury, rozrywa mózgi razem z torbami chipsów ;F

To nie wiem. Nie lubił oscypków i gołębi? :D
              • jarek_408 Re: Ale miasto... 24.11.10, 17:17
                Nie, Azja zaczyna się kilka km przed Słupcą :) Jeszcze widać, gdzie granica zaborów szła.

Bo medyk zalecił mu wiejskie powietrze.

• twardycukierek Re: Ale miasto... 24.11.10, 17:20
                  Widać na mapach powyborczych ;)

Ałć! Teraz na Wiejskiej już nie ma powietrza, niedotlenienie sieje opłakane sutki :D
                  • jarek_408 Re: Ale miasto... 24.11.10, 18:55
                    Tutaj w dużym stopniu też.

> Ałć!

Urocze :)

> Teraz na Wiejskiej już nie ma powietrza, niedotlenienie sieje opłakane sutki :D

Jeśli to nie jest przypadkowa literówka to chwalę się, że zauważyłem.
                    • twardycukierek Re: Ale miasto... 24.11.10, 21:50
                      Kolej prawdę Ci powie... to wygląda jak remote Scotland ;)

;)))

Wolno Ci, ale niestety to było i zamierzone i nie moje, Fónny wpadła na sutki uboczne :D

O psie jutro. Wiem, retoryczne było, ale... wolno mi? :)
                      • jarek_408 Re: Ale miasto... 24.11.10, 23:29
                        > remote Scotland ;)

Ke?

> sutki uboczne :D

Po pierwsze to nie zmienia faktu, że sam zauważyłem.
                        Po drugie "uboczne" to mi się pejoratywnie rozbrzmiewa.
                        A sutki opłakane to takie nostalgiczne... Los dał, los zabrał. Albo listonosz zabrał. W ostateczności najlepszy przyjaciel.

> O psie jutro. Wiem, retoryczne było, ale... wolno mi? :)

Retorycznie to prot. Ja chętnie posłucham.
                        W razie nawiązań do oszukiwania jak rozumiał to prot to reszta fragmentu.

- Mógłby pan to nazwać semiotyką na wyższym poziomie. To kombinacja różnych rzeczy: wyraz twarzy, subtelne zmiany barw, szczególnie w zakresie ultrafioletu, ton głosu, mowa ciała, poruszenia oczu, częstość przełykania śliny, rytm oddechu i... aa... perę jeszcze innych spraw.
                        - Jakich?
                        - Och, smak, gładkość skóry, pH, rodzaj wysyłanego promieniowania, rzeczy tego rodzaju.
                        [dalej o tym, że wszyscy mieszkańcy K-PAX są empatami]
                        - Prot, pan twierdzi, że apy też są empatyczne?
                        - Z pewnością. Tak samo jak większość innych istot. Czy próbował pan kiedyś oszukać psa?
                        W tym miał rację. Nasze dalmatyńczyki jakoś zawsze wyczuwały wcześniej, co planujemy.
                        • twardycukierek Re: Ale miasto... 25.11.10, 08:08
                          Linii kolejowych tak mało jak w dalekiej Szkocji na ścianie wschodniej ;P

Zauważyłeś sam :D opłakane lepiej brzmią? Hmmm.

Napiszę o psie i w ogóle, muszę się dobuzić tylko... ;/
                          • jarek_408 Re: Ale miasto... 25.11.10, 08:31
                            > opłakane lepiej brzmią? Hmmm.

Zdecydowanie lepiej od: nadal opłakiwane.
                            • twardycukierek Re: Ale miasto... 25.11.10, 10:55
                              Co racja to racja. Najgorzej brzmią: zawsze będą opłakiwane.
                              • jarek_408 Re: Ale miasto... 25.11.10, 10:57
                                Chyba się nie zgadzam, ale nie chce misie nad tym głębiej zastanowić. :)
                                • twardycukierek Re: Ale miasto... 25.11.10, 12:16
                                  Słodkie :) TTCM.
      • tajemnica33 Re: Ale miasto... 24.11.10, 16:50
        chyba zacznę oglądać, robi się ciekawie :)
        • twardycukierek Re: Ale miasto... 24.11.10, 16:58
          Dziewczyno, ja Cię zachęciłam? ;O :D
          Idę sobie robić baty :D
          • tajemnica33 Re: Ale miasto... 24.11.10, 17:02
            za owłosioną klatą pójdę w dym :)
            • twardycukierek Re: Ale miasto... 24.11.10, 17:05
              ... a ja nawet w wodę :D To już wolę takie od tych z telewizornii:

[img]https://michaeljosephtherapy.com/blog/wp-content/uploads/2008/10/516px-japanese_macaque_001.jpg[/img]
            • jarek_408 Re: Ale miasto... 24.11.10, 17:15
              Ja zgrzeszyłem kiedyś dla Skrzyneckiej :)
              • tajemnica33 Re: Ale miasto... 24.11.10, 21:00
                ale jak? skoro ona nie ma klaty nawet owłosionej?
                • jarek_408 Re: Ale miasto... 24.11.10, 21:15
                  Po prostu mam inne priorytety :)

[img]https://img.zvezdi.ru/photo2/kaskrzynecka2.jpg[/img]
                  • tajemnica33 Re: Ale miasto... 24.11.10, 21:16
                    ja nie wiem jak sie mogą kobiety podobać, jakoś dziwnie tak.
                    • jarek_408 Re: Ale miasto... 24.11.10, 21:20
                      No wiem, że dzisiaj to dziwne, ale jakoś ja taki niemetroseksualny się urodziłem :)
                      • tajemnica33 Re: Ale miasto... 24.11.10, 21:25
                        ja nie rozumiem, ale już może stara jestem i dlatego. Mnie tam się Faceci bardziej podobają.
                        • jarek_408 Re: Ale miasto... 24.11.10, 21:26
                          Najwyraźniej też jesteś staroczesna :)
                          • tajemnica33 Re: Ale miasto... 25.11.10, 06:56
                            ale to dobrze, czy źle :D ?
                            • jarek_408 Re: Ale miasto... 25.11.10, 08:05
                              Fatalnie - dla zarabiających na nowoczesnych.
                              • tajemnica33 Re: Ale miasto... 25.11.10, 09:07
                                czyli trzeba wcielić w życie stare powiedzenie "żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek"?
                                • jarek_408 Re: Ale miasto... 25.11.10, 09:16
                                  Jeśli się chce zakosztować nowoczesności :)
                                  • tajemnica33 Re: Ale miasto... 25.11.10, 09:29
                                    a jak nie nie chce, ale się chce być nadal młodym?
                                    • jarek_408 Re: Ale miasto... 25.11.10, 09:35
                                      A to człowiek staroczesny nie może być młody?
                                      • tajemnica33 Re: Ale miasto... 25.11.10, 18:14
                                        teoretycznie może, tylko jakby z samej nazwy powinien być nieco starszy niż młodszy :)
                                        • jarek_408 Re: Ale miasto... 25.11.10, 18:25
                                          A wcale, że nie. Bo "czesność" to stan umysłu a nie ciała :)
                                          • tajemnica33 Re: Ale miasto... 25.11.10, 20:00
                                            a co ze staro zrobić?
                                            • jarek_408 Re: Ale miasto... 25.11.10, 20:46
                                              Przylepić do czesności.
                                              Tak samo jak nowo można przylepić do czesności osiemdziesięciolatki :)
                                              • tajemnica33 Re: Ale miasto... 26.11.10, 11:31
                                                nie mogę się z Tobą zgodzić, bo się nam skończy temat do dyskusji, rozumiesz, prawda?
                                                • jarek_408 Re: Ale miasto... 26.11.10, 12:05
                                                  Rozumiem, że nie możesz się zgodzić. Z tym że uzasadnienie jest wątpliwe albowiem istnieje mnóstwo tematów do dyskusji.
                                                  • tajemnica33 Re: Ale miasto... 26.11.10, 20:05
                                                    ale tu mi jakoś tak dobrze :)
                                                  • jarek_408 Re: Ale miasto... 27.11.10, 11:00
                                                    Maruda :)
                                                  • tajemnica33 Re: Ale miasto... 28.11.10, 11:35
                                                    dziś mogę być marudą, po imprezie jestem ;)
                                                  • jarek_408 Re: Ale miasto... 28.11.10, 12:56
                                                    Ojojojojoj. Może kompresik?
                                                  • tajemnica33 Re: Ale miasto... 28.11.10, 16:29
                                                    jestem za, a najlepiej jakbyś mi głowę zamienił. Może powinnam dać ogłoszenie, że zamienię ból głowy na np sraczkę?
                                                  • jarek_408 Re: Ale miasto... 28.11.10, 17:21
                                                    Ja wim? Sraczka też skutecznie utrudnia rozmowę.
                                                  • tajemnica33 Re: Ale miasto... 29.11.10, 09:54
                                                    dziś już żyje i mam się całkiem dobrze ;) tylko kuźwa dla odmiany zasypało mnie śniegiem :)
                                                  • jarek_408 Re: Ale miasto... 29.11.10, 09:57
                                                    To ewentualnie możemy się tym śniegiem podzielić na pół, narzekał nie będę :)
                                                  • tajemnica33 Re: Ale miasto... 29.11.10, 10:11
                                                    a całego bys nie mógł sobie zabrać? ja mam zawalone podwórko i tylko pies sie z tego powodu cieszy :)
                                                  • jarek_408 Re: Ale miasto... 29.11.10, 10:13
                                                    No mógłbym, w sumie jak to by miało ucieszyć moją psę, to mogę nie chcieć za to nic dla siebie :)
                                                  • tajemnica33 Re: Ale miasto... 02.12.10, 18:13
                                                    Teraz mi dopiero dowaliło! Mam już dość! i na dodatek mam PMSa ;(
                                                  • jarek_408 Re: Ale miasto... 02.12.10, 20:58
                                                    A ja nie mam ciepłej wody. Znaczy w kaloryferze mam a w kranach i prysznicu - nie. Wymiennik ciepłą znaczy strzelił pewnie, ciekawe kiedy naprawią.
                                                  • tajemnica33 Re: Ale miasto... 03.12.10, 08:14
                                                    u mnie jest, jeśli chcesz mogę Ci pożyczyć ;)
                                                  • jarek_408 Re: Ale miasto... 03.12.10, 09:10
                                                    A nie wystygnie w transporcie?
                                                  • tajemnica33 Re: Ale miasto... 05.12.10, 15:25
                                                    a nie mógłbyś zużyć na miejscu?
                                                  • jarek_408 Re: Ale miasto... 05.12.10, 17:41
                                                    To jest jakaś myśl...
                                                  • tajemnica33 Re: Ale miasto... 06.12.10, 11:15
                                                    może byś przy okazji Mikołaja przywlókł do mnie? Znów skurkowaniec mnie olał
                                                  • jarek_408 Re: Ale miasto... 06.12.10, 11:18
                                                    Nie wierzę w Mikołaja niestety. Ale w Drugie Święto mogę wpaść pod ramię z Gwiazdorem :)
                                                  • tajemnica33 Re: Ale miasto... 07.12.10, 18:24
                                                    a prezenty będą?
                                                  • jarek_408 Re: Ale miasto... 07.12.10, 21:58
                                                    Oczywiście. Oraz rózga. Zależy, czy dziewczynka była grzeszna.
                                                  • tajemnica33 Re: Ale miasto... 07.12.10, 22:24
                                                    ja byłam grzeszna a przy tym grzeczna ;) posłuszeństwo to podstawa ;)
                                                  • jarek_408 Re: Ale miasto... 07.12.10, 22:25
                                                    Skoro posłuszeństwo już wpojone to rózga nie będzie potrzebna :)
                                                  • tajemnica33 Re: Ale miasto... 08.12.10, 10:27
                                                    nie tylko rózga służy do egzekwowania posłuszeństwa ;)
                                                  • jarek_408 Re: Ale miasto... 08.12.10, 15:26
                                                    Oraz rózga służy nie tylko do egzekwowania posłuszeństwa.
      • redundant Re: Ale miasto... 24.11.10, 18:42
        [img]https://img412.imageshack.us/img412/2139/stuczka14dc2.jpg[/img]
        • twardycukierek Re: Ale miasto... 25.11.10, 08:08
          Mróz kuje dupy równo :D
          • king.james Re: Ale miasto... 25.11.10, 09:15
            Pierwszy raz widzę, by aniołom skrzydła z dupy wyrastały. :P
            • twardycukierek Re: Ale miasto... 25.11.10, 11:59
              Mutacja czy manipulacja? ;O
              • redundant Re: Ale miasto... 25.11.10, 12:33
                A może jedno i drugie robiło coś na zbiorniku Hondy...
                • king.james Re: Ale miasto... 29.11.10, 10:28
                  Wyrazy współczucia dla hondy - to pewnie istna trauma mieć blisko konia mechanicznego Radzia. :P
                  • twardycukierek Re: Ale miasto... 29.11.10, 10:40
                    Leżę na politbiurku ;DDDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka