twardycukierek Re: Hardy!!! 05.01.11, 17:25 Rano o 7.50 wiedziałam a teraz misie zapomniało ;P TTM? :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Hardy!!! 05.01.11, 18:13 Ty myśk o przypomnieniu. Ja o tym co będzie jak nie przypomnisz...;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Hardy!!! 05.01.11, 18:18 Dobrze :) lecę na trening, jestem pewna, że bliskość trenera mnie oświeci i sobie przypomnę w try miga :DD PS. Myśk to słodka literówka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Hardy!!! 05.01.11, 18:20 Licz na oświecenie. Nie licz że się wymyśkasz ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Hardy!!! 05.01.11, 18:22 Liczę to powtórzenia ;) wymyśkanie się nie wchodzi w grę: harda ręka trenera, rozumiesz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Hardy!!! 05.01.11, 23:10 Ćwiczenia polegają na powtarzalności pod twardą ręką trenera :) A teraz nasza sprawa -nie próbuj się wymiśkać. Trening na pewno wpłynął mna poprawienie zdolności pamięciowych... Więc? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Hardy!!! 05.01.11, 23:11 Ćwiczenia polegają na powtarzalności pod twardą ręką trenera :) A teraz nasza sprawa - nie próbuj się wymiśkać. Trening na pewno wpłynął na poprawienie Twoich zdolności pamięciowych... Więc? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Hardy!!! 06.01.11, 08:00 Cukierka! Miśkasz się, miśkasz...bo wezmę pasa na przypomnienie...:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Hardy!!! 06.01.11, 08:05 BAH! I o to chodziło!!! :D O to czczenie czciną! :DDD Dzień dobry ;) :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Hardy!!! 06.01.11, 08:32 No! Od razu pomogło...przyjdzie czas, będzie czczenie czciną...a nawet więcej. Miejsca powinno u Ciebie starczyć na czczenie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Hardy!!! 06.01.11, 09:20 Uuuuu, pracuję właśnie nad tym, by było jeszcze więcej :D Albo raczej: jeszcze twardsze to miejsce :D Miejscami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Hardy!!! 06.01.11, 10:09 Tylko bez przesady! Jestem zwolennikiem zlotego środka!...dosłownie i w przenośni ;) A twardsze tylko miejscami...i w odpowiedniej potrzebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Hardy!!! 06.01.11, 15:06 Racja, ale u mnie pewne miejsca już są dobrze twarde i nie, nie jest to mózg :D Spokojnie, Agatą Wróbel nigdy nie będę :DD Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Hardy!!! 06.01.11, 15:14 ufff...spokojnie usiadłem...bo rano mało nie spadłem :D Agata fizycznie jest ponadwymiarowa...a ja lubię proporcje... Natomiast Marzena pisowa (ta której fotka kolację mi zepsuła) jest pustowymiarowa...włącznie z mózgiem... Ostań w swoich proporcjach! Wszędzie...czy mogę się domyślić że te twarde to są...zęby i paznokcie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Hardy!!! 06.01.11, 15:30 Co Tobą aż tak wstrząsnęło? ;))) O tak, obie są nieproporcjonalne i to mocno, natomiast ta druga może zdobić okładkę książki o odchudzaniu fizycznym i mentalnym :D Ty lepiej nie patrz, ale zbóje szpilkowe często podobne foty wrzucają /Anuli też/, więc czuj duch! ;D Obym ostała, o to się toczy cała walka :D Skąd wiesz? Paznokciami to ja mogę diamenty szlifować, zębami nie ale ujdą. Co jest twarde? Mięśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Hardy!!! 06.01.11, 15:34 Wyobraziłem sobie rano że jesteś Agato-Marzeną =O Będę musiał bardziej uważać na Szpilach...bo jak znów przyszpilą jakieś "na podobieństwo MW" (nie myl z Marynarką Wojenną!) to mogę wagę urojoną...:? Mówisz o moich...hmmm...mięśniach czy swoich? :D Masz w ogóle coś miękkiego a zręcznego? :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Hardy!!! 06.01.11, 15:37 Bleeee! Teraz misie niedobrze zrobiło :P Uważaj, tu niestety same zboki piszą, oczywiście ja jestem całkowicie normalna :D O moich, to jasne :D Tylko te czuję namacalnie. Mam, mam takie miękkie dwie cosie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Hardy!!! 06.01.11, 16:16 No! Namacalnie na sobie poczułaś jak ja się rano poczułem :D Uwierzę jak sprawdzę doświadczalnie...każdej...osobie...wierzę jak sprawdzę :> Nooo....ufff...lubię naturę :D Możesz mieć nawet jeszcze dwie, takie bardziej miękko-sprężyste...to nie jest nadmiar a w sam raz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Hardy!!! 06.01.11, 16:54 He he he, empiryk ;) Z tego co się pisze i jak, z zachowania tutaj też niejedno da się wydedukować :) Szczególnie po długim czasie, kiedy wiadomo, czego się można po danej osobie spodziewać. Mówimy o tych samych 'dwiech' :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Hardy!!! 06.01.11, 17:05 Hmm...hmmm...hmmm...pozwól że sobie tylko pohmykam...;) ...chyba daleko nie odstajesz :D Aaaaa....ty przyjęłaś dwa w domyśle po dwa.....a ja pojedynczo...teraz zgoda! Zgoda! Zgoda! A Natura rękę poda :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Hardy!!! 07.01.11, 08:01 Aaaaa-le od czego nie odstaję? :D Tylko mi nie mów, że od normy statystycznej :P Na milion procent naturalne :D nie będę się rozkładać przez tysiące lat jak Doda :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Hardy!!! 07.01.11, 08:18 Od opoki nie odstajesz...a widzisz tu jeszcze inną opokę? :D Sprawdzę i uwierzę... :D Żadnych Diod! Za bardzo świecą w nocy...:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Hardy!!! 07.01.11, 16:46 O jaką opokę się rozchodzi? Bo mi praca z lekka pomieszała w głowie ;P Ty ciągle z tym sprawdzaniem! Co to jest, Najwyższa Przyzba Koń Trolli? :DDD U mnie Blackberry świeci, czuwaj szpila nad jej duszą... Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Hardy!!! 07.01.11, 16:53 Ty wiesz kiedy pisać do mnie :D Akurat na chwilę wróciłem do domciu...w całości mimo polodowiska na drogach...i niedługo znów się zmyję :) Nie wiesz kto jest opoką? Trzeźwości myśli i złotego środka? :> Jak nie wiesz to trudno...będziesz miała ból głowy dopóki sama nie rozgryziesz :D A jak mam inaczej uwierzyć? Na wiarę? Czyżbym na takiego wyglądał? =O :D Czuwaj! Wy gatow?! Wsiegda gatow! :D Odpowiedz Link Zgłoś