hardy1 Re: Całkiem fajny 04.02.11, 09:08 taaa...zastosował brzytwę Ockhama... Wynika z wywodu że najlepiej kupić jest coś używanego od samego siebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Całkiem fajny 04.02.11, 09:32 Albo wręcz, że nic nie warto kupować :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Całkiem fajny 04.02.11, 10:05 Tak nie można bo cywilizacja upadnie. Bez handlu nie będzie podziału pracy...i wrócimy do okresu kamienia odłupanego :D Dla podtrzymania tegoż handlu chociaż w szczątkowej formie - kupuj i sprzedawaj wewnątrz rodziny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Całkiem fajny 04.02.11, 10:00 Ogórek w swych ironicznych tekstach czyni wiele całkiem poważnych spostrzeżeń, więc to wcale nie są śmichy-chichy. :) Ja od prezesa natomiast chętnie bym odkupił partię. By ją rozwiązać. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Całkiem fajny 04.02.11, 10:06 On prędzej by Alika oddał niż prywatną pis-partyję. To jego życie...bez niej straci cel ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Całkiem fajny 04.02.11, 11:26 Taaaaaak :) pławię się w tym wywodzie jak w wodzie ;) Nie ma to jak stary dobry Nixon, jemu też posiadanie zwierzaka a nawet całej żony z dziećmi nie pomogło w ociepleniu wizerunku, szczególnie że tak się pocił na wizji, ochłodzenie było bardziej pożądanie ;) Jarkowi nie pomoże nawet ocipienie :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Całkiem fajny 04.02.11, 12:24 Nie to że "nie pomoże". Nie pomogło bo on w stanie ocipienia jest od długiego czasu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Całkiem fajny 04.02.11, 20:16 Nomen omen, ten stan się... pogłębia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Całkiem fajny 05.02.11, 11:01 O tym już pisze Dante Alighieri ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Całkiem fajny 05.02.11, 11:25 ...to ma jeszcze kilka "den" do przebicia :D Ten ma szczęście - zawsze z kolejnego dna może krzyknąć "nie sięgnąłem dna! To tylko tak wredni wrednie o mnie mówią!" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Całkiem fajny 05.02.11, 11:32 O tak, jak wiemy Jaruś zawsze jest bez winy, człowiek-kryształ po prostu, to wszyscy inni spiskują, knują, oczerniają, obrażają... :) Cały świat jest przeciw niemu, to brzmi dumnie, prawda? :D Jak pompka rowerowa do ego. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Całkiem fajny 05.02.11, 13:51 Już kiedyś kwalifikowałem go jako wzorzec czystości moralnej do Sevres...zalać go w przezroczystą żywicę i wystawić... Nie wiem dlaczego sam na to jeszcze nie wpadł. To lepsze niż mauzoleum, z którego potomkowie mogą wyrzucić truchło na rozsypanie się w proch i pył... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Całkiem fajny 05.02.11, 16:57 Czemu? Bo to ksenofob i nie chce leżeć we Francy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Całkiem fajny 05.02.11, 18:41 ...nie licz że ma Francę...chyba że można zachorować na nią drogą kropelkową :D Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: Całkiem fajny 04.02.11, 16:05 Zaśmiewałem się nad jego Przewodnikiem po Polsce, pamięta ktoś tę książkę? Wyśmiał tam następujący banał: zielone płuca miasta. Bo kiedy płuca już robią sięzielone, to... :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Całkiem fajny 05.02.11, 11:01 A jak Ci kiedyś to napisałam, to się zbiesiłeś :D Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: Całkiem fajny 05.02.11, 13:50 W stolicy Wolski nie lepiej, trudno błyszczeć białą koszulą pod wieczór. :D Odpowiedz Link Zgłoś