freeartdesign 09.03.11, 20:51 1) największej siatki pedofilskiej świata - księży 2) izraela 3) islamu 4) katolików Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gucio712 Re: Najbardziej nienawidzę... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.03.11, 20:53 a siebie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Najbardziej nienawidzę... 09.03.11, 21:22 freeartdesign napisał: > 1) największej siatki pedofilskiej świata - księży > 2) izraela > 3) islamu > 4) katolików To niezły fajfus z ciebie .Nienawidzić można kogoś kto cie bezpośrednio skrzywdzi , ale co ci zrobiło np 1,2 miliarda katolików ?? Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Najbardziej nienawidzę... 10.03.11, 00:02 kolter-xl napisał: > To niezły fajfus z ciebie. No właśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Najbardziej nienawidzę... 10.03.11, 08:47 0ffka napisała: > kolter-xl napisał: > > > > To niezły fajfus z ciebie. > > No właśnie :) Jestem w stanie zrozumieć kogoś kto indywidualnie kogoś nienawidzi ,ale żeby całe nacje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jureczek_barbarzynca Re: Najbardziej nienawidzę... 09.03.11, 21:54 " dobre!!!! a tak na poważnie najbardziej nienawidzę zupy grzybowej" Grzybowa jest dobra, grzybki też lubię zbierać. A nienawidzę najbardziej ciepłej wódki, no nienawidzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio712 Re: Najbardziej nienawidzę... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.03.11, 22:07 w kwestii grzybowej zdecydowanie się nie dogadamy ale jeżeli chodzi o wódeczkę absolutnie kolega ma rację, poprostu jest nie do przyjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
jureczek_barbarzynca Re: Najbardziej nienawidzę... 09.03.11, 22:10 Ale pod maślaczka marynowanego 50 g dobrze wchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Najbardziej nienawidzę... 09.03.11, 22:25 jureczek_barbarzynca napisał: > Ale pod maślaczka marynowanego 50 g dobrze wchodzi? Przy słabszym żołądku, rygawka murowana po ciężkim grzybie . Odpowiedz Link Zgłoś
jureczek_barbarzynca Re: Najbardziej nienawidzę... 09.03.11, 22:41 > Przy słabszym żołądku, rygawka murowana po ciężkim grzybie . > Muchomory? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Najbardziej nienawidzę... 09.03.11, 22:43 jureczek_barbarzynca napisał: > > Przy słabszym żołądku, rygawka murowana po ciężkim grzybie . > > > Muchomory? Nie , każdy grzyb jest ciężko strawny . Odpowiedz Link Zgłoś
jureczek_barbarzynca Re: Najbardziej nienawidzę... 09.03.11, 22:50 Masz rację. Szczególnie pewien Rydz. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Najbardziej nienawidzę... 09.03.11, 23:20 jureczek_barbarzynca napisał: > Masz rację. > Szczególnie pewien Rydz. Akurat ja mówię o prawdziwych grzybach a nie tanich podróbach Odpowiedz Link Zgłoś
zstrucki Re: Najbardziej nienawidzę... 09.03.11, 23:03 Ja bardzo lubię zbierać grzyby, nie lubię zupy grzybowej, i niestety wielu innych spokrewnionych potraw. Ciepła wódka, dorzucę odgazowane i ciepłe piwo. Kolejkę do toalety. "Karcmy" w Zakopanem. Terminal cargo na Okęciu (kwestia prywatna). Tego, który ukradł na złom kopulę z fortu w Cybulicach. Ale to wszystko to oczywiście nie nienawiść, nie bądźmy tacy emocjonalni. Ot, silna niechęć. Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross a ja nie 10.03.11, 00:38 freeartdesign napisał: > 1) największej siatki pedofilskiej świata - księży > 2) izraela > 3) islamu > 4) katolików A ja nie nienawidze wymienionych powyzej przez ciebie rzeczy i ludzi. Najbardziej nie lubie glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbat Re: a ja nie IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.11, 01:37 > freeartdesign napisał: > 1) największej siatki pedofilskiej świata - księży miales z nimi do czynienia , osobiste doswiadczenia ..., nienawisc nic nie pomoze , trzeba to zgloscic do prokuratora Odpowiedz Link Zgłoś