Dodaj do ulubionych

Wykorzystaj mnie

13.03.11, 04:49
wola niedziela,wykorzystaj mnie najlepiej jak potrafisz bo zycie jest takie krótkie i kończy sie nieprzewidywalnie
dzisiaj dzień piekny bedzie,słoneczko,jade z kolezanka w góry na przełęcz powąchać ziemie która budzi sie do życia,nieśmiale kiełki zielonej trawy pierwsze chwaściska
spotkam muflony,które bardzo beszczelnie rozpleniły sie w naszych górach
najpierw raniutko przygotuje obiad moim samcom,rzuce im cos na pożarcie :)
a potem mnie nie ma

a jak to jest z wami jak wykorzystacie te niedziele
Obserwuj wątek
    • Gość: karbat Re: Wykorzystaj mnie IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.11, 05:06
      voxave napisała:
      > spotkam muflony,które bardzo beszczelnie rozpleniły sie w naszych górach

spotkasz muflony ...jak juz spotkasz te muflony , to zrob im zdjecie , koniecznie .
      a gdybys te mogla zdjecia wrzucic na FS , bedziemy je mogli wszyscy podziwiac ,
      bylby to niezbity dowod tego spotkania ;) , milej wycieczki i spotkania z tymi muflonymi .

• pocoo Re: Wykorzystaj mnie 13.03.11, 07:42
        Ja mogę jedynie iść na spacer brzegiem morza z Gdyni do Gdańska.Nie bawi mnie to bo już nie ma dzikich plaż.
        • voxave Re: Wykorzystaj mnie 13.03.11, 07:46
          Pocoo----znam te trasę na pamięc,mam do niej sentyment corocznie tam spaceruję---mieszka tam 0d 12 lat mój syn a jaq do niego jeżdże w odwiedziny
          jak jest zimno to spaceruje po lasach w Sopocie bo tam mieszka moje dziecko
          milego dnia ci zycze bo dzisiaj ma być 16 in +
    • klosowski333 Re: Wykorzystaj mnie 13.03.11, 08:01
      Mialem dzisiaj ostro porowerowac, ale plany sie niestety zmienily.

Zycie konczy sie nieprzewidywalnie? Zartujesz? Konczy sie smiercia.

Co to znaczy "beszczelnie"?
      • voxave Re: Wykorzystaj mnie 13.03.11, 08:42
        Klosiu--witam cie serdecznie,dawno sie nie widzieliśmy-----nieprzewidywalnie=niektórzy idą do nieba
        bardzo dużo tych kozic jest w górach cale tasbuny przelatuja przez droge w górach a to sa serpentyny trzeba uwaqżac aby nie zdażył sie wypadek bo leca na leb i szyje nie patrzac na nadjeżdzajacy samochód
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka