Dodaj do ulubionych

Obuzius Interruptus

27.03.11, 12:27
Heppp :P

Obuziłam się niedawno, tak koło 11.15 CIT, i widzę, że horda już się przez Szpile przewaliła :P
Czemu zawsze jestem tu ostatnia? Ostatni będą PIESZYMI?

Luuuuuuuuuuuuuuuuudzieeeeeeeeee! Uciekacie na obiadki rodzinne a ja przed chwilą zjadłam śniadanie! ;O

:D
Obserwuj wątek
    • flissy Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 12:30
      Nie wiem czy wiesz,ale dzis w nocy zmieniono czas na letni:)
      • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 12:32
        Nie CHCEM tak, letni nie dla mnie, wolę gorący czas!!!

• flissy Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 12:35
          www.youtube.com/watch?v=mzNEgcqWDG4
          ps.poprzestawiaj zegarki :)
          • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 12:48
            Ukochana nuta! W dodatku z parku Gröna Lund w Sztokholmie :))) dzięki!
            A zegarki moje same się przestawiają ;))
            • flissy Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 12:52
              WOW,ten na ręku też?
              • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 12:55
                Piotrek, nie posiadam :) używam tylko mojego BlackBerry a to przestawia się samo ;)
                • hardy1 Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:27
                  ...biologiczny też sam się Tobie przestawia, Cukierko? Na...frontem do ludzi? :D
                  • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:29
                    Biologiczny od wielu lat bije tym samym rytmem: piersią wypiętą do ludzi a dópa tam dla chamów :D
                    • hardy1 Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:32
                      Chaliera jasna! Będę musiał uważać z której strony do Ciebie podchodzę...:P
                      • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:35
                        Ty jesteś na specjalnych, różowych papierach :D podchodź z jakiejkolwiek strony, zawsze to samo Cię spotka ;)
                        • hardy1 Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 14:26
                          Ufff...jeszcze nie wiem co mnie "to samo spotka" ale iskierka nadziei tli się...

Oj! Zaraz zaraz, Cukierko...czy Ty nie patrzysz na te papiery przez jakieś kolorowe okulary? Czy one nie zmieniają barwy z żółtej w różową?! :/
                          • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 14:32
                            Niech Ci się nie tli ta nadzieja, niech od razu bucha ogromnym ogniem piekielnym! :D Bo pamiętaj, że jak Antypolak i Antychryst obok mnie się będziesz w kotle wczasował ;))

Haaardy! :D Wiedziałam, że o to zapytasz :D Kruca bąba, wiedziałam! Różowe są papiery, okularów nie używam od urodzenia, przeciwsłoneczne mam ale przy Tobie nie wkładam, chyba żeś Król Słońce, to co innego... ;)

Oraz: spadam na trening :) Miłego!
                            • hardy1 Re: Obuzius Interruptus 28.03.11, 00:42
                              Ogniem piekielnym?! To coś dla mnie! :D Trzymaj to miejsce "obok"! Ma być zaklepane :D Znaczy ...dwa miejsca A+A...;)

Hmmm...niedługo nie będę musiał się wypowiadać bo z góry będziesz Cukierko wiedziała co chciałem rzec...konwersacja ucichnie...:P może przejdziemy na odbiór telepatyczny? :D
                              Do tego ...dziwne...używałaś okularów do urodzenia? :D Ja dłuuuugooo w czasach po urodzeniu...ale już od kilku lat nie :) Jak to się świat zmienia...:)

Nie nie! Nie jestem Królem Słońce! Ja bym nie zapomniał o nakazie zbudowania i świątyń dumania a nie tylko pałacowych komnat, które z braku tych pierwszych służyły też do...:D
                              • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 28.03.11, 09:50
                                Co tam dwa, cztery od razu, lubię mieć dużo miejsca ;)))

NIE noszę okularów od urodznia stało jak byk :D Tak tak, telepatia nami telepie ;) ale lepiej pisz, coby dopomóc telepatii :D

Może zbudować świątynie dymania? :D Po co się rozdrabniać, nie?

• hardy1 Re: Obuzius Interruptus 28.03.11, 16:16
                                  No fakt...też się lubię czasami rozpychać...więc cztery miejsca to jak znalazł na A+A :D

Od urodzenia...ale nie rzekłaś że do też nie nosiłaś...a 9 miesięcy to nie w kij dmuchał :D

Jak nam telepie w łepie to może coś lepi na lepiej? :P

:D :D :D Taką świątynię dymania trzeba stawiać w każdej osadzie i przysiółku toże...co najmniej jedną na dziesieć dymów...co by naród...nawet Szpilowy...nam nie sczezł po jednym pokoleniu... :D
                                  • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 29.03.11, 06:52
                                    To dajemy od razu First Class siedzenia ;D najlepiej z Singapore Airlines..

Nie, w KIJ to nie! :D

Można zbudować, ale teraz ludzie wolą się dymać bez prokreacji, tylko dla rekraacji ;))
                                    • hardy1 Re: Obuzius Interruptus 29.03.11, 08:17
                                      ...a co? One już są skośne? Znaczy...waściwie pochylone? :P

Ups! Jasne że nie w kij! Jaka byłaby szkoda...nie można na rozkurz, to zbyt cenne :D

Rekreacja? Masz rację...po spełnieniu obowiązku wobec gatunku trza się wziąć za rekreację...co by ciao w sprawności i przyjemności utrzymać...no i poczuć że się coś ma z tego jedynego życia :D
                                      • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 29.03.11, 18:26
                                        He he he, nie... są bardzo luksusowe już na poziomie economy class ;)

W kij dmuchany! Fajne wyzwisko nawet, tylko muszę dopasować do niego ofiarę :P :D

Obowiązki to ja mam w pracy i tylko tam ;) w nosie mam gatunek, tak ja i on ma mnie :D
                                        • hardy1 Re: Obuzius Interruptus 29.03.11, 21:58
                                          Mówisz? Mam uwierzyć...na słowo? ;)

Proponuję ojczulka derechtora...albo Dżaro. Wybieraj :D

Myślałem o gatunku mężczyzny...znaczy jakości :D
                                          • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 30.03.11, 10:03
                                            A słowo fotelem się stało ;)

A to nie ta sama osoba w schizofrenii zjednoczona? :D

Aaaa to co innego, tutaj jestem bardzo wybredna ;)
                                            • hardy1 Re: Obuzius Interruptus 30.03.11, 14:54
                                              ...i podsunęło się pod ciało! :D

Hmmm...coś w tym jest. Brakuje jeszcze jednej do Trójcy...która to?

Tylko bez przesady! Ideałów nie ma nawet na tym najpiękniejszym ze światów...:P
                                              • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 30.03.11, 17:54
                                                Słowo pod ciało? Taki podciałek czy poddupek czy co? :D

Anula od razu misie ciśnie na usta, brrrr.... co za okropne zdanie do wyobrażenia sobie! :O

A to ja wiem od 15 lat :D mój nie-ideał ma to do siebie, że dla mnie jest idealny ;))
                                                • hardy1 Re: Obuzius Interruptus 30.03.11, 19:23
                                                  Podcipek...:D

Nie Fotyguj się...;)

Ooooo :D Ideał w swojej nieidealności...muszę to zapamiętać :D
                                                  • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 31.03.11, 08:11
                                                    Do Słonika tego podcipka! :DD

Brrrrr, ale Szczypińska jednak najgorsza :O organicznie nie mogę znieść głupich kobiet, trzęsie mnie po prostu. Z facetami też, ale nie tak :D

Bo to najprawdziwsza prawda jest: dla mnie idealny, i starczy ;))
                                                  • hardy1 Re: Obuzius Interruptus 31.03.11, 08:59
                                                    ...jak do Słonika to niech i idzie...będize na czym spocząć...:P

Może zróbmy konkurs na znalezienie tamże jednej w miarę normalnej? Bo szukam i szukam...i dalej mam problemy...

Ja wraca z tarczą to starczy :D
                                                  • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 31.03.11, 18:00
                                                    Byle nie na laurach :)))

Nie wpada mi żadna do głowy ani do innej części ciała :D ale dam znać jak się to zmieni ;P

Dobre! ;D Wraca z tarczą i bogatym łupem w postaci bizonów i zajączków ;D
                                                  • hardy1 Re: Obuzius Interruptus 31.03.11, 18:10
                                                    ...Na Laurze? Można...byle to była właściwa Laura...nie każda się nadaje...;)

Poszukaj w śmietniku...historii - może już znalazła tam wreszcie swoje miejsce? ;)

Kombajny kolekcjonuje? I te cukrowe wielkanocne? :D Każdy ma jakieś hobby...tylko gdzie te kombajny trzymacie...oto jest pytanie... :P
    • madalenka25 Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 12:42
      obiadu dziś nie ma ;) dziecię nadal śpi.. a ja się wałęsam po necie;)
      • flissy Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 12:46
        A ja właśnie zaczynam robi obiad,,,Starsza córka kuje na studia,,,syn leczy kaca po jakieś bibce,a Agniecha mnie wkurza:D Ot zwykła niedziella:D
      • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 12:49
        Ooooo, dziecię balowało wczoraj? ;))
        • flissy Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 12:52
          Mówi że nie,,,ale ja czuje coś innego:D
          • hardy1 Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:28
            ...nie ma to jak własne doświadczenie...nie da się oszukać :D
    • mi-l-ja Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:09
      A ja wstałam o 5:00, pardon o 6:00 i boli mnie głowa :-P. Łaj, scorro nie piłam?
      • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:14
        O takiej porze wstając ciesz się, że Cisie głowa do PiSu nie zapissała :FF
    • king.james Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:14
      Ja wstałem podobnież. I zaraz wrócę, bo jestem trochę niedzisiejszy. :P
      • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:17
        Uuuuuuu, James... GBM? :*
        • king.james Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:25
          No nie właśnie. Po prostu wstałem okrutnie niewyspany, sam nie wiem dlaczego. Poza tym mam wrażenie, że ktoś mi ukradł godzinę snu, tak między 2 a 3. Powołam komisję śledczą.
          • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:28
            To przeszpilenie wiosenne :P sama TTNM, ale wiem, że dopada co niektórych. Lekarstwo: sponiewierać się na świeżym powietrzu ;))
            • king.james Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:31
              No ba, na pierwsze śniadanie był spacer z psem 0,5 h, a na drugie śniadanie - pierwsze śniadanie. :D ;)
              • hardy1 Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:33
                Pół ha zjadeś? Czyje? Smaczne? :P :D
                • king.james Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:42
                  Chińczyk, od którego kupiłem mówił, że podobne do kurczaka, a mi nie smakowało. :P
                  • hardy1 Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 14:27
                    ...bo nie z tej strony te pół obciął...:P
              • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:33
                Zdolny chłopak z Ciebie :) pies to zdrowie! :D
                • king.james Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:41
                  W ogóle żylasty nie był. :D
                  • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:47
                    Buehehehe, żylasty to jest ten mecenas :D
                    • king.james Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 14:00
                      Ten to jest w ogóle nie do strawienia. :D
    • tfu.tfu Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:24
      TTM :P śniadanio-obiadek właściwie ;)
      • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:28
        Hehehe, dokładnie ;) śniadanie takie jem, że starczy i za kolację :D
        Jak tam zdrówko?
        • tfu.tfu Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:32
          jeszcze dycham ;) jutro będę wiedzieć czy to rak czy gruźlica czy nic ;) i tylko tak się paskudzi z wycieńczenia i stresu np.
          kurna, biedronki żadnej ni mo w okolicy... :/ muszę jechać na 2 koniec miasta po jedną kawę, no źle mi z tym...
          • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:34
            Bloody hell! Gruźlica? :O Odpukać i... tfu tfu! :*
            • tfu.tfu Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:40
              to rak lepszy? :D na raka więcej zgonów ;P
              • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 14:03
                Aaaaa ić mi z rakiem :P w ogóle zdrowiej bo szkoda życia na choróbsko... wystaw buzię i resztę ciała na słońce, ot co :))
                • tfu.tfu Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 14:13
                  i mnie wypryszczy? :P dziękuję, nie ;P
                  ojtamojtam, jutro będę wiedzieć, no, nie ma co się stresować ;)
                  • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 17:42
                    Nie lubisz słońca? :P TTNM.
                    Pffff, wróciłam z treningu i ramiona mi urywa przy samej dópie :D

Ale jutro daj znać co się okazało...
                    • tfu.tfu Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 18:02
                      ja lubię, moja skóra nie ;)
                      dam głos jak powrócę od dochtorki. serio, to już misie odechciało wszystkiego i mam doła głębokiego jak Rów Mariański :/
                      błech. i zupkę z torebki też mam. błech!
                      • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 18:19
                        Buzio kochana, jak jesteś chora to jasne, że masz doła, sama choroba już dołuje :P
                        Wyzdrowiejesz i pobrykasz ;))
                        • tfu.tfu Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 18:25
                          ta, pobrykam :/ ychhhhhhhh :/
                          • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 18:34
                            Uśmiechnij się ;)

[img]https://file039b.bebo.com/13/large/2007/11/29/20/5060017784a6241165287l.jpg[/img]

[img]https://file009b.bebo.com/large/2006/03/31/14/413798910a508586125b929287315l.jpg[/img]
                            • tfu.tfu Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 18:51
                              mam lepsze :P
                              [img]https://u1.ipernity.com/6/56/53/2055653.f7d4b6ef.500.jpg[/img]
                              • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 28.03.11, 09:50
                                Bloody cute! :D
                                • tfu.tfu Re: Obuzius Interruptus 28.03.11, 10:21
                                  jak ja tęsknię za tymi oszołomami z glasgołowa... :(
      • hardy1 Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:31
        Dobra...awarię hydrauliczną nie cierpiącą zwłoki naprawiłem (czemu przydarzają się one wyłącznie w wolny weekend?!). Chciałbym napić się kawy...a kawa akurat...wyszła :/ Będę i ja musiał za nią wyjść "W poszukiwaniu utraconej kawy..." :P
        • tfu.tfu Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:40
          jak dojdziesz do biedronki, to kupimi ;P le grand się nazywa :P
          • hardy1 Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 14:30
            Nie znalazłem biedronki, Jakieś hultaje ukradli w nocy wszystkie kropki i nie mogłem trafić. Musiałem w innym niebiedronkowym kupić...ale kawą poczęstuję :D
            • tfu.tfu Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 18:03
              bez łaski, już se kupiła :P i zupkę z torebki też :P
    • scorrus Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:30
      Najwyższa pora pójść spać.
      Dobranoc...
      • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:34
        Co Ci.... ? :P
        • scorrus Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:38
          Nic. Jak jestem zdrowy, to stoję po drugiej stronie.
          • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 13:39
            Drugiej stronie zegarka?
            • scorrus Re: Obuzius Interruptus 29.03.11, 09:20
              Drugiej stronie wskazówek zegarka. :)
    • funny_game Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 17:02
      Ależ gie be ema dziś miałam :F
      Obiad za 1,5 godziny, ze względu na gdyż ponieważ śniadanie było po 12.00.
      • twardycukierek Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 17:43
        TTNM ale TNRP też nie robię pizzy ;) zerknij w wątek 'Odpięło mi flet' jest tam kot demon :D
    • lupus76 Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 17:45
      Ja dziś ma tylko lekkie NDDWM :)
      • mi-l-ja Re: Obuzius Interruptus 27.03.11, 19:52
        Niedziela Dniem Dobrego Wieczornego Meczu? :-P
        • lupus76 Re: Obuzius Interruptus 28.03.11, 07:38
          Zasadniczo też mogłoby być, ale w tym przypadku to jest nogi do dupy wchodzą misiu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka