anula001 27.11.05, 17:31 czy przychodzi taki czas, ze godzimy sie na nie, jestesmy w stanie je zaakceptowac, moze polubic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinup Re: Polsrodki 27.11.05, 17:34 dla wiekszosci przychodzi taki czas, ale dla niekorych to absolutnie niemozliwe Odpowiedz Link
anula001 Re: Polsrodki 27.11.05, 17:44 ale mnie wlasnie interesuje dlaczego tak sie dzieje? Desperacja? okreslony wiek? stracone szanse? zawiedzione nadzieje? Odpowiedz Link
pinup Re: Polsrodki 27.11.05, 18:17 jak dla mnie to desperacja powodowana strachem przed odstawaniem od reszty spoleczenstwa. trzeba naprawde silnej osobowosci zeby zyc tak, jak ty uwazasz ze powinnas a nie tak jak inni to widza. pewnie ze pojawia sie to w pewnym wieku i wtedy albo sie wpasujesz, albo przestaje cie to dreczyc. ja dzieki bogu naleze do drugiej grupy. nie chce sobie odbierac szansy na prawdziwe szczescie zadowalajac sie polsrodkiem Odpowiedz Link
anula001 Re: Polsrodki 27.11.05, 18:24 dokladnie tak samo mysle piateczka Chociaz czasem dopada czlowieka chwilowo takie nie wiadomo co.. A dzis taks obie tylko mysle. pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
anula001 Re: Polsrodki 27.11.05, 17:44 chcesz powiedziec, ze potem Ci sie oczy otwieraja? Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Polsrodki 27.11.05, 18:48 Albo sie otwierają albo zaczynają mi nie wystarczać półśrodki;PPP Odpowiedz Link
gosialska Re: Polsrodki 27.11.05, 19:24 Może godzimy sie na polsrodki coś na zasadzie "lepszy wrobel w garsci niż gołąb na dachu"? Może to nam daje chociaz troche szczescia w tym zabieganym swiecie? Ja się czasami godze bo mysle sobie, ze wiecej trace kiedy tego nie robie. Odpowiedz Link
herezja Re: Polsrodki 27.11.05, 20:39 hmm jeżeli w twojej ocenie jest to półśrodek, to chyba nie da ci on szcześcia, bo zawsze poszukiwać będziesz całości. Chyba, że z czasem stwierdzisz, że ten półśrodek daje ci rzeczy najistotniejsze i sam w sobie stanowi jakaś całość. Odpowiedz Link