tfu.tfu 02.04.11, 21:58 iż zostałam znietrzeźwiona, mam kieckę na interwju (szałową :D) i szpilki mi robią tak, że prawa stopa mi drętwieje :/ i chyba nasza przygoda się zakończy, choć w całym zestawie wyglądam ach och :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tfu.tfu Re: informuję 02.04.11, 22:01 chciałam również poinformować, że jak kto by chciał na to piwo, co go nie było dziś (bejca była za to ;)) to ja jutro od powiedzmy 15:00 mogę się objawić w jakimś przyjemnym lokalu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fallen86 Re: informuję 02.04.11, 22:19 Podobno szpilki nie są od chodzenia tylko od wyglądania w nich? :> Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: informuję 02.04.11, 22:20 wyglądam szałowo, chodzić chodzę, ale mi drętwieje prawa stopa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
fallen86 Re: informuję 02.04.11, 22:22 Czego to się nie robi dla "wyglądania" ;) Trzeba coś poświęcić - tu samopoczucie - choć z drugiej strony może to i wyjdzie na + gdyż ktoś powinien wymasować stopę :) Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: informuję 02.04.11, 22:24 sama sobie stopę mogę wymasować, kręgosłupa już niestety nie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fallen86 Re: informuję 02.04.11, 22:28 tfu.tfu napisała: > ojezó, z Bydgoszczy :D znowu! :D Hmm, znaczy się że pechowy żem? :P Czy też Bydgoszcz przynosi Tobie pecha? :P Znowu? :> Który jestem? :D Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: informuję 02.04.11, 22:29 ne ne, kulegę mam z Bydgoszczy, kiedyś miał mi za złe to i owo, potem ja miałam focha :D teraz on ma pannę i znowu się lubimy :D Odpowiedz Link Zgłoś
fallen86 Re: informuję 02.04.11, 22:32 Jak dzieci :P Lub też: kto się czubi ten się lubi :| Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: informuję 02.04.11, 22:36 e, nie, on po prostu nie jest w moim typie ;) jak zaprzestał prób, to się uładziło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fallen86 Re: informuję 02.04.11, 22:54 Ehe, ehe :D <kap, kap, kap> Kropla potrafi wydrążyć skałę :D Może ostrość nie "spada" a tylko otoczenie staje się coraz bardziej twarde / ostre? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: informuję 02.04.11, 22:57 żądło misie nie stępiło :P jestem tak samo wredna (albo bardziej nawet ;P) ergo musi przywykli ;P jutro zapodam końwersacje z moim najlepszym przyjacielem w typie "gender studies" :D żebym ja go nie znała od przedszkola to pewnie już byśmy mieli ze 3 sztuki progenitury, ale w tej sytuacji to się nie da, no nihuhu :D Odpowiedz Link Zgłoś
fallen86 Re: informuję 02.04.11, 23:02 Ehe, ehe, ehe :D Strach i złość to Twoje pożywki? :P Co nihuhu? :> Cuda się zdarzają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: informuję 02.04.11, 23:15 fallen86 napisał: > Cuda się zdarzają ;) z cudów to ja poproszę 6 szczęśliwych numerków w lotto :P dzieciów nie lubię i nie chcę :P Odpowiedz Link Zgłoś
fallen86 Re: informuję 02.04.11, 23:24 Z tymi numerkami to jakiś przekręt :P Lepiej grać w Mini lotto wystarczy tylko 5 :P Nawet kiedyś myślałem co by się zmieniło gdybym trafił główną wygraną :D Nic... no może po za tym że do pracy by mnie woził szofer :P Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: informuję 02.04.11, 23:26 ja bym nie musiała pracować :P mogłabym :P to cholernie duża zmiana :P Odpowiedz Link Zgłoś
fallen86 Re: informuję 02.04.11, 23:31 Nic mi więcej nie potrzeba oprócz błękitnego nieba? Mogłabym, a chciałabym? :P Czy wybrałabyś podróż dookoła świata? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: informuję 02.04.11, 23:34 nie ;P tylko w niektóre miejsca, ja pragmatyczna jestem ;) pustynia mnie nudzi np. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fallen86 Re: informuję 02.04.11, 23:39 hmm każdy ( a bynajmniej spora część) marzy o wakacjach nad morzem. Złocisty piasek i bezchmurne niebo a jak co do czego przychodzi to okazuje się że są wybredni i nadmiar "pustynnej plaży" im przeszkadza :P Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: informuję 02.04.11, 23:41 ja tam wolę bajora (do pływania) morze jest dobre do gapienia się nań i rozważań natury egzystencjalnej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fallen86 Re: informuję 02.04.11, 23:54 Zatem odważna żeś o Pani. Odwaga Twa porównywalna jest z pokonaniem smoka! Odwag Twa sprawia że nie obawiasz się najgroźniejsiejszysz, złych, przesiąkniętych rządzą wbicia w Ciebie swych "kłów", kleszczy i komarów :D Odpowiedz Link Zgłoś