Dodaj do ulubionych

Doda zostawiła Nergala

04.04.11, 12:59
nocoty.pl/gid,13284622,kat,1013547,title,Oto-prawdziwy-powod-ich-rozstania,galeria.html?ticaid=6c114
-temat raczej na pudelka niż do poważnej dyskusji niemniej Doda to celebrytka która ma niestety dość spory wpływ na to jak postępuje młode pokolenie Polaków a więc wywiera na nich wpływ a wpływ to ważna kategoria oddziaływań społecznych. Z jednej strony to nawet dobrze ze to się rozleciało ale Doda gorszego momentu na to rozstanie wybrać nie mogła. Wiemy bowiem że Nergal cierpi od dłuższego czasu na poważna chorobę na białaczkę. Zostawiła go kiedy ten jest w potrzebie..brakuje mi słów by to skomentować a nie chce używać tu słów uważanych za obelżywe. To oznacza jedno że Doda nie jest zdolna do uczuć wyższego rzędu że jest prymitywną materialistką i hedonistką. W tym świetle powinno się od nowa zacząć jej proces z raperem z Grupy Operacyjnej który nazwał ją blacharą. Niestety wystawiła ona sobie tym jak najgorsze świadectwo o sobie niezaleznie od tego kim był ten jej do niedawna ukochany..
Obserwuj wątek
    • piwi77 Re: Doda zostawiła Nergala 04.04.11, 13:01
      Kiedy to podobno Nergal zostawił Dodę.
    • bling.bling Re: Doda zostawiła Nergala 04.04.11, 13:08
      OMG!! OMG! Powinni tego zakazać. Nie może przecież tak być żeby osoba publiczna która ma taki wielki wpływ na na młode pokolenia robiła i mówiła w swoim życiu prywatnym takie rzeczy. To jest skandal. Gdzie jest rząd? Dlaczego Tusk nie interweniuje? OMG OMG!!!
      Powinno się powołać radę do spraw moralności. Oczywiście na koszt państwa. A że taka rada już jest w postaci katotalibanu więc powinno się już jedynie to zalegalizować odpowiednią ustawą. Dożywotnio
    • ikcort Re: Doda zostawiła Nergala 04.04.11, 13:08
      I po cholerę wnikasz i oceniasz? Nie wiesz, jak było, bo nikt nie wie, a rzucasz poważne oskarżenia. Akurat Doda, cokolwiek o niej sądzić, stanęła na wysokości zadania: zorganizowała szeroką akcję zbierania szpiku, jeździła do szpitala, w dodatku zdaje się, że kosztem własnego zdrowia. Nie sądzę, żeby można jej było zarzucać "hedonizm" i "materializm". Oczywiście jak zwykle najbardziej kategoryczne opinie są głoszone zza monitora.
      • piwi77 Re: Doda zostawiła Nergala 04.04.11, 13:17
        ikcort napisał:

> Nie sądzę, żeby można jej był o zarzucać "hedonizm" i "materializm".

Można, można. Bo materialista to taki człowiek, co sobie coś materialnego zostawia, zamiast wszystko oddać kosciołowi, a hedonista to ktoś, co używa życia, tak jak to robi kler.
    • Gość: Iza Re: Doda zostawiła Nergala IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.11, 13:39
      Przestali uprawiać seks przedmałżeński? Skandal!
    • voxave Re: Doda zostawiła Nergala 04.04.11, 17:44
      Oszołom jestes klamcą--Doda w telewizji mówila,a ja to słyszalam na wlasne oczy i uszy,że Nergal ja zostawił
      zajal sie swoja kariera a ja ma w nosie
      poprzedni kochas wziął sie za kochanki to go Doda odrzucila nie z nia takier numery
      tak że Doda jeswt ok to panowie sa g.oowno warci
      • oszolom-z-radia-maryja Re: Doda zostawiła Nergala 05.04.11, 10:54
        jak widać szybko zmieniła zdanie, cóż, kobieta zmienną jest
    • 33qq Re: Doda zostawiła Nergala 04.04.11, 17:58
      Podejrzewasz, że mogło między nimi dojść do kontaktów seksualnych?
      • voxave Re: Doda zostawiła Nergala 04.04.11, 18:03
        33gg--do kogo pijesz tj.piszesz hę ?
        • 33qq Re: Doda zostawiła Nergala 04.04.11, 18:40
          piję do skutku, piszę do wszystkich, a pytanie było do osiołka
          • kolter-xxl Re: Doda zostawiła Nergala 04.04.11, 21:47
            33qq napisał:

> piję do skutku

No ale czemu nie zemną ?
            • 33qq Re: Doda zostawiła Nergala 05.04.11, 12:53
              Nie ma sprawy, tylko, hmmm... ja za skutki nie odpowiedam
    • feel_good_inc Oj oszołku, oszołku. 05.04.11, 09:58
      PROTIP: Doda to wytwór medialny. Rola jaką dla publiczki gra Rabczewska. Jak to napisać żebyś zrozumiał? O, tak jak doktor Lubicz z "Klanu" - tak naprawdę go nie ma, więc nie ma sensu rozpatrywać go jako prawdziwej osoby.
      A że rola ta przynosi Dorotce miliony, robi więc wszystko, by ją wypromować. Jeszcze niejeden "skandal" z Dodą w roli głównej zobaczysz.
      • voxave Re: Oj oszołku, oszołku. 05.04.11, 10:02
        ---Feel---nie jest w zasiegu twojego dzialania to na nia pomyje wylewasz--nie przyszło ci ogoniasty do głowy że to fajna dziewczyna i w dodatku interesujaca ,wstydz sie mały czlowieku
        • feel_good_inc Re: Oj oszołku, oszołku. 05.04.11, 14:07
          voxave napisała:
          > ---Feel---nie jest w zasiegu twojego dzialania to na nia pomyje wylewasz--nie p
          > rzyszło ci ogoniasty do głowy że to fajna dziewczyna i w dodatku interesujaca ,
          > wstydz sie mały czlowieku

Ty w ogóle przeczytałeś to co napisałem? Gdzie ja niby na nią pomyje wylewam?
          • voxave Re: Oj oszołku, oszołku. 05.04.11, 14:11
            Feel--jeśli to nie ty to sorki ale rozgrzana jak cegla wale w obronie fajnej dziewczyny na oślep :)
      • oszolom-z-radia-maryja Re: Oj oszołku, oszołku. 05.04.11, 10:55
        najgorsze to to, ze ona oddziaływuje na młodych ludzi. To oddziaływanie na wymiar społeczny
        • pocoo Re: Oj oszołku, oszołku. 05.04.11, 11:06
          oszolom-z-radia-maryja napisał:

> najgorsze to to, ze ona oddziaływuje na młodych ludzi. To oddziaływanie na wymi
          > ar społeczny

Na ciebie na pewno ma.Chciałbyś pogłaskać jej pupcię,dotknąc cycuszkow ,polizać wydęte wargi ale możesz zaślinić tylko ekran i dlatego ci żal.Tylko nie pisz o sztuczności bo to faceci dymają dmuchane potwory.
          Dlaczego Najświętsza Wiecznie Dziewica nie ma takiej siły jak Doda?

• oszolom-z-radia-maryja Re: Oj oszołku, oszołku. 05.04.11, 12:47
            niezły zabieg stylistyczny swoje marzenia przerzuciłes na mnie ale tu trafiłes kula w płot
            • voxave Re: Oj oszołku, oszołku. 05.04.11, 14:06
              Poco--dobrze to zobrazowalas,Oszoł to obśliniacz jak sie patrzy--a nam by tu wciskal wzorce kobiety pod postacia siostry zakonnej lub innej dziwnej formacji :)
              • pocoo Re: Oj oszołku, oszołku. 05.04.11, 20:50
                voxave napisała:

>Oszoł to obśliniacz jak sie patrzy--a nam by tu wc
                > iskal wzorce kobiety pod postacia siostry zakonnej lub innej dziwnej formacji :
                > )
                On nawet zakonnicom wsadza łapę pod habit ,sprawdzając czy noszą stringi?
            • pocoo Re: Oj oszołku, oszołku. 05.04.11, 15:13

> niezły zabieg stylistyczny swoje marzenia przerzuciłes na mnie ale tu trafiłes
              > kula w płot

Ty za to strzelasz "celnie".Jestem kobietą i na dodatek heteroseksualną.Całuję i głaszczę ciałko mojej najmłodszej wnuczki.A ty?
        • feel_good_inc Re: Oj oszołku, oszołku. 05.04.11, 14:08
          > najgorsze to to, ze ona oddziaływuje na młodych ludzi. To oddziaływanie na wymi
          > ar społeczny

Dalej nie rozumiesz. Ona odpowiada na potrzebę społeczną, a nie ją tworzy.
    • Gość: WACUŚ Re: Doda zostawiła Nergala IP: *.dynamic.mm.pl 09.05.11, 09:41
      i dobrze zrobiła ,że tego wyznawcy szatana porzuciła .Doda BRAWO!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka