Dodaj do ulubionych

woda dla baby

05.06.11, 11:20
Baby zdrój wypatrzyły dziś moje dwie pary ócz
i53.tinypic.com/24cxff4.jpg

Istnieje jedzenia dla dzieci, ubrania dla dzieci, kosmetyki dla dzieci, dzieci dla dzieci to dlaczego do cholery nie ma istnieć woda dla dzieci?
Butelka ma kolor delikatnie różowy co sugeruje że jest to woda dla dziewczynek. Chłopcy jako że moczą się bardziej z przodu i na niebiesko czują się dyskryminowani. Domagamy się wody dla baby chłopców!!!
3,19PLN za trzylitrową butelkę. Taniocha zważywszy że bez wody dzieci umierają. Jeśli nie chcesz by twoje dziecko umarło z pragnienia kupuj mu baby wodę.
Obserwuj wątek
    • Gość: pipipi Re: woda dla baby IP: 2.98.127.* 05.06.11, 11:43
      kappa, i]grajmy panu na lirze[/i]- to zamierzone info, ze "jam ne pysaty" alem pRyszczaty?

nie dziwota wiec, ze gdy w taki sposob nadajesz (do zrozumienia) to wokol ciebie pelno, a wokol innych plota.

wciaz jednak nie wiem dlaczego w Polszcze ida na latwizne i udaja, ze usprawiedliwionym kazdorazowy Twoj abordaz na okret z inna bandera, ale obiecuje - sie dowiem.
      poki co uprzedzam- zmien czestotliwosc, kacper.

blingu wybacz ze w Twoim watku ale on tez niestety zarazony kapeerem. sprawdz tez dwie pary wymienionych ocz bo zdaje sie czytaly tube z przekierowan.
      • klosowski333 Re: woda dla baby 05.06.11, 12:00
        Kaalka, nie zrozum tego zle, ale komentowanie czyjegos postu w innym watku, jest nawet nie tyle dziwaczne - to jest chore. Moze sprobuj sobie jakos pomoc, bo wyglada na to, ze z Toba jest coraz gorzej. Poza tym i tak nikt nie rozumie tego co piszesz.
        • Gość: rossdarty Re: woda dla baby IP: *.opera-mini.net 05.06.11, 12:41
          Klos.
          Ja rozumiem...
          Może nie treść, co powód takiego bełkotu.
          Emigracja potrafi porządnie wstrząsnąć człowiekiem.
          Sam tego doświadczałem, ratując się powrotem, co jednak pogłębia tylko mój stan...

Więc, co jest lepsze???

• klosowski333 Re: woda dla baby 05.06.11, 13:44
            Emigracja nie moze wytlumaczyc takiego uposledzenia jezykowego, Ross. Ona nie posluguje sie lamana polszczyzna, a jezykiem jakby kalamburowo-rebusowym, delikatnie mowiac - mocno zakodowanym. Ten kod ma charakter jakiejs socjopatii, bo przeciez jezyk z natury swojej sluzy komunikacji miedzy ludzmi, jego podstawowa funkcja nie jest zas szyfrowanie przekazu.

Znam Kaalke z Forum Psychologia i byl taki okres, ze mialem dla niej wyrozumialosc. Ale gdy zaczela sie do mnie przyczepiac, ni stad ni zowad, to stwierdzilem, ze nie bede stawal w obronie kogos takiego.
      • bling.bling Re: woda dla baby 05.06.11, 12:02
        pipi zgwałciła moją percepcję przez óczy
        • Gość: pipipi Re: woda dla baby IP: 2.98.127.* 05.06.11, 12:35
          ja nie gwalce, nie zaczepiam i na szczescie pare osob na swiecie o tym wie.
          odczucia jak percepcja ,w duzej mierze zaleza od pogody jak i dnia wczorajszego.
          a co do cydaru- jest jak beaujolais- za szybko fermentuje.
          mnie jakos tak przedwczoraj, dojrzawszy na polce zainteresowal przez moment ze wzgledu na kolor ale zostawilam; jak widac z powyzszego tlumaczenia, bo niedojrzaly
          • bling.bling Re: woda dla baby 05.06.11, 13:01
            zgwałcona percepcja óczami będzie ululana dopiero wieczorem. szkoda że nie ciderem
      • baba_w_oknie woda dla baby 28.07.11, 23:53
        pijam tylko piwo
    • ka_p_pa Re: woda dla baby 05.06.11, 12:05
      Nie dawaj takiej wody czasem chłopcu, bo homika wychodujesz.
    • Gość: rossdarty Re: woda dla baby IP: *.opera-mini.net 05.06.11, 12:47
      I o co ta burza w plastikowym pecie?

Zwykły trick reklamowy: mam na myśli różową poświatę butelki.
      Zakodowano nam, ze co różowe to dla dzieci...
      Każdy stara się sprzedać to, co naprodukował.
      • bling.bling Re: woda dla baby 05.06.11, 12:58
        dziwuje mnie nadzwyczaj ludzki obyczaj co kupować każe wodę dla dzieciątek w pecie. Producenci wyeksploatują każdą dziurkę na rynku. Reklama produktów dla dzieci jest szczególnie paskudna bo terroryzuje normalnych rodziców zamieniając ich w baby zombie.
        • Gość: rossdarty Re: woda dla baby IP: *.opera-mini.net 05.06.11, 13:06
          Bling.

To jest tylko dostosowanie się do reguł panujących na lokalnym rynku...

Myślę, że nikt nie ma zamiaru krzywdzić dzieci, ale...
          business is business...
          • Gość: pipipi Re: woda na mlyn IP: 78.144.237.* 06.06.11, 11:41
            kolego klosowski juz na forum psychologia jedynym twoim zajeciem bylo kopanie pod kims dolkow. kopanie dolkow,wystawianie i jezykowe znecanie sie.
            nie wiem wiec co w swojej msciwosci i egoizmie nazywasz jezykiem komunikacji bo przykladow obrazonych przez cie ludzi, az nadto.

wiec zastanow sie ross pozwolic mu podlizywac sie tzw silnym, zdobywac i umacniac oporunizm, a tlumaczac mu swoje podejscie - wspierac jego tchorzowska postawe?
            nie tak wyglada czysty biznes; tak wyglada tylko miejscowy: Oshow must go

ross,
            nie mam
        • piwi77 Re: woda dla baby 05.06.11, 15:37
          bling.bling napisał:

> Producenci wyeksploatują każdą dziurkę na rynku.

Problem w tym, że nie każdą. Zrezygnowałem z poszukiwania chleba w 100% z żytniej mąki i wyłącznie na zakwasie, bo takiego produktu się nie produkuje. Więc piekę sobie sam. A wątkowa woda? To nonsens. Pewnie znajdzie nabywców, bo wariatów nie brakuje. I to pewnie wśród dorosłych, co sami będą to pić, sądząc, że jak dla niemowląt, to musi być podwójnie zdrowe.
      • mjot1 Re: woda dla baby 27.07.11, 19:08
        Gość portalu: rossdarty napisał(a):
        > Zakodowano nam, ze co różowe to dla dzieci...

Różowe to dla dzieci powiadasz...
        Hm...
    • bling.bling woda jest dla bogaczy 05.06.11, 16:33
      woda jest dla bogaczy dla nie bogaczy są pragnienia złe
      W skwarze niedzielnego popołudnia newsów wodnych dalsza część.

pod jakże uroczą nazwą bling H2o kryje się marka wody dla bogaczy. To woda dla snobów w czystej postaci. Bling H2o sprzedaje butelkę 750 ml za 20 US dolarów. Ale to nie jest najdroższa woda w ich ofercie. Za wydania 'elite' np butelki wykładanej kryształami Swarovskiego firma kasuje tylko 2600 USD.
      Mało tego w ślepym teście smakowym jakim poddano tą wodę przegrał bling z wodą z kranu na Manhattanie! to boli...
      • y.agni.k Re: woda jest dla bogaczy 06.06.11, 12:36
        E tam, woda Bling jest dla "biedoty" popatrz na TO
        To dopiero woda dla nadzianych ;-))
    • 33qq Re: woda dla baby 10.06.11, 10:46
      Różowy kolor to ukryta promocja homoseksualizmu i transwestycyzmu. Już od niemowlęctwa chcę chłopców zdeformować pojąc ich z butelek dla dziewczynek!

Uważam, że w tej sprawie powinien wypowiedzieć się Episkopat, jak to uczynił w sprawie piwa na stadionach.
      • Gość: artrr Re: woda dla baby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.11, 16:49
        a kolego nie widziałeś chyba tej wody ,na etykiecie jest mały chłopiec.pozdrawiam
      • yoma Re: woda dla baby 27.07.11, 19:10
        A ić, eleganckiej koszuli ostatnio z chłopem szukalim. Jak te chłopy mają nie niewieścieć, jak wchodzi taki do sklepu z koszulami i różowym go od progu w oczy bije?

Widocznie już jestem wiekowa, bo za moich czasów facet nosił różową koszulę tylko wtedy, kiedy mu zafarbowała w praniu...
    • Gość: art [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.11, 16:53
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: kalka Re: woda dla baby IP: *.as13285.net 27.07.11, 19:10
        i pic?
        • yoma Re: woda dla baby 27.07.11, 19:10
          emiraty pić?
          • Gość: kalka Re: woda dla baby IP: *.as13285.net 27.07.11, 22:09
            uhym mathy, ale widac tylko pic.
    • potwor_z_piccadilly Re: woda dla baby 27.07.11, 22:27
      bling.bling napisał:

> Baby zdrój wypatrzyły dziś moje dwie pary ócz

Jak się twoje uważne óczy jeszcze poprzyglądaja, to z pewnością znajdą wiele innych, szalenie atrakcyjnych produktów.
      Przykładowo
      "płatki czekoladowe z pełnych ziaren zbóż".
      • yoma Re: woda dla baby 28.07.11, 09:56
        No dobra, to jak jesteśmy w temacie małych dzieci, to nie ma to jak Żyrafka Sophie Musisz Ją Mieć. Żyrafka Sophie to jest taki normalny gryzak dla psa, tylko kosztuje dziesięć razy więcej niż gryzak dla psa, bo jest przeznaczona dla niemowląt. Ja bym tam kupiła jednak, jeśli już, gryzak dla psa :)
        • Gość: kalka Re: woda dla baby IP: *.as13285.net 28.07.11, 10:33
          ale to taki tytul : Zyr.Sop.Mu.Jamie -na tym gryzoniu?
          smiszno , straszno. i jeszcze jedno na sy- smutno.
          • yoma Re: woda dla baby 28.07.11, 10:44
            Aboto żyrafka dla chłopców, Jamie to imię męskie :)
            • Gość: kalka Re: woda dla baby IP: *.as13285.net 28.07.11, 10:48
              czyli ze blue zyrafka, czy moze rush zyrafka, jak juz tak przy kolorze purpury jestesmy?
              • yoma Re: woda dla baby 28.07.11, 11:06
                Giraffe purpurea, tak pośrodku...
                • Gość: kalka Re: woda dla baby IP: *.as13285.net 28.07.11, 11:16
                  no wiec wlasnie o to chodzilo, o ciag skoarzeniowy, bezmyslnie mieszajacy,, w glowach.
                  bo np wiedzeni tylko skojarzeniami moglibysmy- uznac purpuratow za winnych glodu i suszy w Afryce.
                  moglibysmy, ale nie chcemy bo mamy- swiadomosc oraz doswiadczenie.
                  i tym krotkim akcentem propsimy szanowna mizeracje (opiekunstwo) o zaprzestanie uzywania uzerow jako respondentow i shufflowania wg zyrafowego widzicisia -tematow.
                  • bling.bling Re: woda dla baby 29.07.11, 20:09
                    kalka przestań myśleć bo od tego myślenia tylko pomieszanie w głowie
                    • Gość: kalka Re: woda dla baby IP: *.as13285.net 29.07.11, 20:29
                      no coz, widac jestes niefortunnie podpiety wiec raczej sie zeskanuj.

ja nikogo nie fiksuje w siebie, nawet Ciebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka