Dodaj do ulubionych

ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30

11.06.11, 13:04
jako typowy szowinistyczny samczyk zwracam uwagę na wygląd kobiety i zauważam, że nie jest dobrze proszę państwa!

nie jest dobrze bo jest BARDZO DOBRZE a wręcz coraz lepiej z tym wyglądem kobiet. inną kwestią jest to, że polki są jednymi z najładniejszych samiczek na świecie i to jest aksjomat.

do tego durnowatego postu zainspirowała mnie dzisiaj występująca w IIŚM ładna manuela gretkowska, która ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30.
jeśli nie jest to wynikiem operacji plastycznych to jestem pełen zachwytu, a jeśli jest to jestem pełen podziwu (dla plastyka).
Obserwuj wątek
    • Gość: rol Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.11, 13:09
      Polki są najładniejsze chyba tylko we własnym mniemaniu.
      • 8macek Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 11.06.11, 13:14
        współczuję ci bardzo.
        zmień otoczenie bo to pisowskie najwyraźniej ci źle służy.
        nie dziwię się, że masz złe wyobrażenie o kobietach.
        --
        • Gość: rol Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.11, 13:47
          Mam dobre wyobrażenie o kobietach, tyle że Polki na ogół mi się nie podobają. Więcej ładnych kobiet widuję w innyc krajach. Obrażanie mnie nie sprawi, że polskie kaszaloty nagle prestaną być kaszalotami.
          • 8macek Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 11.06.11, 13:54
            czujesz się obrażony zrównaniem ciebie z pisowcem?
            no to przepraszam.

ja też bym się obraził.
            :-)
            • Gość: rol Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.11, 14:01
              Protestsong przeciwko urodzie polskich kobiet: www.youtube.com/watch?v=5bFxfm8_Jhs
              • 8macek Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 11.06.11, 14:27
                to nie jest prawda, że "nie ma brzydkich kobiet tylko wina czasem brak".
                brzydkie kobiety są.
                oczywiście, że są. były, są i będą bo głupich kobiet jest dużo, ale głupie kobiety trzeba po prostu ignorować.
                • Gość: rossdarty Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.11, 18:10
                  8macek napisał:

> to nie jest prawda, że "nie ma brzydkich kobiet tylko wina czasem brak".
                  > brzydkie kobiety są.
                  > oczywiście, że są. były, są i będą bo głupich kobiet jest dużo, ale głupie ko
                  > biety trzeba po prostu ignorować.

Jeśli dobrze zrozumiałem - brzydkie bo głupie, lub głupie więc brzydkie???
                  Oryginalne teoria...
                  • lia.13 Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 13.06.11, 13:16
                    Przedmówca zastosował skrót myślowy, niekoniecznie czytelny dla wszystkich. Tu nie chodzi o to, że brzydki=głupi i głupi=brzydki.
                    Ktoś powiedział kiedyś "nie ma brzydkich kobiet a jedynie niezadbane". I to jest prawda. A skoro kobiety są brzydkie bo o siebie nie dbają, to znak niechybny, że z własnej głupoty są brzydkie. Ja sama również powinnam się uderzyć w piersi. Doskonale wiem, że z makijażem wyglądam o niebo lepiej, a mimo to, nie chce mi się go robić i jest jak jest :P Czyli z własnej głupoty wyglądam gorzej niż mogłabym. Ot i cała prawda ;)
                    • senseiek Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 13.06.11, 13:59
                      > Przedmówca zastosował skrót myślowy, niekoniecznie czytelny dla wszystkich. Tu
                      > nie chodzi o to, że brzydki=głupi i głupi=brzydki.
                      > Ktoś powiedział kiedyś "nie ma brzydkich kobiet a jedynie niezadbane". I to jes
                      > t prawda. A skoro kobiety są brzydkie bo o siebie nie dbają, to znak niechybny,
                      > że z własnej głupoty są brzydkie.

Jestes jedyna inteligentna kobieta jaka znam na tym forum.. :)

> Ja sama również powinnam się uderzyć w piers
                      > i. Doskonale wiem, że z makijażem wyglądam o niebo lepiej, a mimo to, nie chce
                      > mi się go robić i jest jak jest :P Czyli z własnej głupoty wyglądam gorzej niż
                      > mogłabym. Ot i cała prawda ;)

Makijaz to oszustwo, przykrycie ciala maskujacymi kosmetykami- czyli de fakto nic nie zmienia fizycznie w ciele.
                      Ja jestem za prawdziwym "dbaniem o siebie", przez co rozumiem regularne cwiczenia fizyczne w pierwszej kolejnosci. Wtedy jest sie naturalnie pieknym, gdy miesnie sa elastyczne, ladnie wygladajace, a nie sflaczale. Nie wspominajac juz o faldach tluszczu..
                      W zdrowym ciele zdrowy duch.
                      I na dokladke dluzej zyjacy- dziadki po 100-tce w tybecie zasuwaja po chrust szybciej niz polski piwozlop po 40-tce do budki z piwem.
                      • lia.13 Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 13.06.11, 17:38
                        dziękuję za uznanie, i Tobie zdarza się coś niegłupiego napisać ;P
                        Z tymi ćwiczeniami, ogólnym trybem życia się oczywiście zgadzam, od siebie dodam jeszcze, że dieta jest równie ważna co ćwiczenia fizyczne. Są jednak pewne elementy urody, których ani dietą ani ćwiczeniami fizycznymi się nie zmieni, za to które można delikatnym makijażem poprawić, typu, podmalowane brwi czy rzęsy. Nie ma to zgubnego wpływu na człowieka, jak np. solarium na cerę czy farba na włosy od 20 lat nie pokazujące swojego naturalnego koloru, za to jaki wspaniały dają efekt ;)
                        • Gość: mm Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.fbx.proxad.net 13.06.11, 17:40
                          Gretkowska wyglada na 40+, czyli na tyle ile ma.
                        • senseiek Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 13.06.11, 20:35
                          > dziękuję za uznanie, i Tobie zdarza się coś niegłupiego napisać ;P

Niemozliwe! ;P

> Z tymi ćwiczeniami, ogólnym trybem życia się oczywiście zgadzam, od siebie doda
                          > m jeszcze, że dieta jest równie ważna co ćwiczenia fizyczne.

Doslownie stajemy sie tym co jemy, bo atomy i czasteczki naszych posilkow staja sie budulcem dla naszego ciala. Wiec jak ktos je gowniane zarcie (i nie mam tu na mysli McDonald'sa, bo duze miedzynarodowe firmy posiadaja wewnetrzne procedury kontroli zywnosci, i korzystaja z pewnych zrodel dostawcow, aby nie zejsc ponizej pewnego standardu), to staje sie tym g..nem. Parowki? Salceson? Nie tknal bym tego scierwa, chocbym umieral z glodu ;)
                          Dlatego uwazam, ze na jedzeniu absolutnie nie wolno oszczedzac (a jak wiadomo od ceny zalezy jakosc). Miec piekny samochod, wyremontowane mieszkanie, z nowoczesnym osprzetem, a oszczedzac pieniadze na jedzenie, ktore stanie sie czescia czlowieka na cale zycie.. ?! To dla mnie niepojete i zupelnie nielogiczne.

ps. w tym tygodniu zjadlem juz 4 kg pomidorkow mimo panki.. ale nie moglem sie powstrzymac jak byly po 1,89 zl/kg.. i 2 kg ogorkow po 2 zl/kg..
                          szkoda, ze dzis juz poszla cena o 100% do gory..
                          • lia.13 Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 13.06.11, 22:31
                            pomidory i ogórki to i ja jem :P nawet w czasach zarazy :D
                    • Gość: empeczy Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 15:55
                      > Ktoś powiedział kiedyś "nie ma brzydkich kobiet a jedynie niezadbane". I to jes
                      > t prawda.

To nie jest prawda. Rysy twarzy mogą być do dupy i nawet tona makijażu nie pomoże. Gdy twarz jest ładna - praktycznie nie trzeba makijażu. O figurze się nie wypowiadam, bo można dużo naprawić różnego rodzaju sportem.

• lia.13 Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 13.06.11, 17:20
                        przychylam się do Twojej opinii, i zgadzam się, że osobom klasycznie pięknym żaden makijaż nie jest potrzebny. Jednak są osoby, którym nieznaczny makijaż może pomóc. Mało jest takich osób, którym nic już nie pomoże. Chyba po jakichś wypadkach. I wcale nie chodzi mi tutaj o tony makijażu, bo to jest tandetne. Ja dla przykładu jestem blondynką i w związku z tym mam niemal białe, zatem niewidoczne brwi. Zawsze oglądając swoje zdjęcia bez makijażu zżymam się, bo wyglądam jakbym była łysa, co wygląda strasznie. Zatem w moim przypadku nawet tak drobna korekta bardzo dużo daje.
                        Zresztą Brzyduli nie oglądałaś? :) Ileż to można zdziałać makijażem, fryzurą czy odpowiednio dobranym strojem ;)
                        • empeczy Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 13.06.11, 18:24
                          > Mało jest takich osób, którym nic już nie pomoże.

W teorii rzeczywiście tak jest, ale sporo jest takich, którym się nie chce zrobić.

> Zawsze oglądając swoje zdjęcia bez makijażu zżymam się, bo wyglądam ja
                          > kbym była łysa,

Poka, poka.

> Zresztą Brzyduli nie oglądałaś? :)

Jestem facetem.
                          • lia.13 Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 13.06.11, 22:29
                            no i o to właśnie chodzi, że sporej liczbie osób się "nie chce". Zatem są zaniedbani.
                            z tym byciem łysą chodzi o to, że o ile ich nie pomaluję kredką to brwi mi w ogóle nie widać co wygląda fatalnie.
                            przepraszam za pomylenie płci ;)
                    • niceflower454 Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 13.06.11, 16:08
                      do lia-a dlaczego sie zaklada,ze jak pani jest ładna to uroda jest jedynym jej autetem.Uroda jej przeszkadza,w szczegolnosci gdy do białogłowych sie nie zalicza....
            • strikemaster Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 11.06.11, 15:50
              > czujesz się obrażony zrównaniem ciebie z pisowcem?

Bo to obelga. :)
              • 8macek Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 11.06.11, 16:07
                owszem :-) oczywiście, że tak.
                strikemaster napisał:

> > czujesz się obrażony zrównaniem ciebie z pisowcem?
                >
                > Bo to obelga. :)

i słusznie interlokutor się obraził.
                ale go przeprosiłem bo nawet ten, który nie zauważa piękności polskich babeczek, nie zasługuje na to aby obrażać go w taki sposób.
                • Gość: rol Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.11, 16:37
                  "Polskie babeczki" mają w większości szerokie twarze i krótkie nogi, poza tym są agresywne, kłótliwe i wulgarne. Być może wąsatym grubasom z PO się podobają, ale my, pisowcy, mamy normalne gusta :)
                  • lia.13 Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 13.06.11, 13:17
                    nie wiem gdzie ty takie kobiety spotykasz. Zmień może otoczenie, bo za dużo czasu w wiejskiej remizie spędzasz :P
                  • czwarty.wymiar Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 13.06.11, 14:05
                    Albo masz jakiegoś szczególnego pecha, albo obracasz się w mocno specyficznych kręgach.
          • Gość: brzydka polka Brzydkie Polki pasują IP: *.icpnet.pl 13.06.11, 14:54
            do brzydkich Polaków.

Pana po czterdziestce bez brzuszka, ze zdrowym uzębieniem, zadbanymi dłońmi, dobrą fryzurą, schludnego i czystego najczęściej widzę w telewizorze.

A to są zabiegi niewymagające kasy. Mydło, fryzjer raz na 2 miesiące (równowartość 10 piw), pasta do zębów i buty do biegania - i można już jakoś wyglądać.

• niceflower454 Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 13.06.11, 15:46
            do rol-ja mam kolezanki z pochodzenia Hiszpanki,Włoszki i Arabki i szczerze powiem,że to wielkie ryzyko byc tu ładną i bardzo sie odznaczac posrod reszty.Generalnie za granica ludzie łączą się w pary i maja dzieci wylacznie w swoim kręgu etnicznym w ramach tego samego narodu.Tylko Polacy dążą do unicestwienia swoich genow dominujacych i oslabienia kapitalu....

Co do tych kolezanek..no to one powinny wydac jakies broszury pod tytulem:jak z pieknej kobiety zrobic sie na brzydule.Twierdza,ze przynajmniej nie sa miesiacami/latami nekane przez......zazwyczaj brzydkie blondynki...
        • Gość: synek ze Śląska Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.11, 13:28
          3 wpis i pojawia się pis - swoisty rekord
      • 0ffka Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 11.06.11, 18:08
        Gość portalu: rol napisał(a):

> Polki są najładniejsze chyba tylko we własnym mniemaniu.

Nie da się ukryć ;)
        • rossdarty Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 11.06.11, 20:15
          0ffka napisała:

> Gość portalu: rol napisał(a):
          >
          > > Polki są najładniejsze chyba tylko we własnym mniemaniu.
          >
          > Nie da się ukryć ;)

Lustereczko powiedz przecie...
        • y.agni.k Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 11.06.11, 22:53
          > Nie da się ukryć ;)

Ukryć faktycznie się nie da ale wmówić sobie jak najbardziej.
    • Gość: k Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.net 11.06.11, 15:56
      Szału nie ma, choć jak na panią w tym wieku trzyma się nieźle.
      • 8macek Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 11.06.11, 16:10
        szału by nie było gdyby nie fakt, że to jest jej naturalna facjata.
        no chyba, że ktos mi zalinkuje dowody na operacje plastyczne pani manueli.
        • Gość: ka_p_pa Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.net 11.06.11, 16:23
          Wszystko jest kwestią gustu. Jej facjata po prostu jest banalna.
          • 8macek Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 11.06.11, 16:29
            nie jest banalna jak na 45 lat.
            czekam na linki, które boleśnie wyprowadzą mnie z błędu, że to jest natura a nie skalpel.
            • 8macek Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 11.06.11, 16:31
              > czekam na linki, które boleśnie wyprowadzą mnie z błędu, że to jest natura a n
              > ie skalpel.

poprawka:
              czekam na linki, które boleśnie wyprowadzą mnie z błędu, że to nie jest natura a skalpel.
            • Gość: ka_p_pa Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.net 11.06.11, 16:34
              Banalna jest z natury, nie ma nad czym piać z zachwytu. A jeszcze jak dojdzie kilo szpachli...
            • Gość: rol Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.11, 16:39
              Gretkowska powinna sobie skrócić szyję, bo ma trochę za długą i przez to się garbi :)
            • lia.13 Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 13.06.11, 13:22
              ale wiesz co? wgooglałam sobie jej zdjęcia i Ci powiem, że sama nie wiem co powiedzieć. JA mam 30 lat i tak nie wyglądam. Na 45 to może ta kobieta nie wygląda, ale na 30 też zdecydowanie nie. Jak dla mnie to mogłabym babeczce dać 38-40 lat.
    • Gość: rol Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.11, 16:42
      No właśnie, Kępa jest typową Polką :)
      • Gość: ka_p_pa Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.net 11.06.11, 16:45
        A jaka inteligentna za to.
        • strikemaster Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 11.06.11, 16:47
          > A jaka inteligentna za to.

Jak bullterrier. :)
        • Gość: rol Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.11, 16:48
          Jeżeli dla was określinie "piękna kobieta" znaczy tyle co "posłanka PO", to wcale się nie dziwię, że uważacie "polskie babeczki" za atrakcyjne :)
          • Gość: ka_p_pa Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.net 11.06.11, 16:49

> Jeżeli dla was określinie "piękna kobieta" znaczy tyle co "posłanka PO", to wca
            > le się nie dziwię, że uważacie "polskie babeczki" za atrakcyjne :)

Mógłbyś opisać drogę, jaką doszedłeś do tego wniosku?
            • Gość: rol Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.11, 16:55
              A ty jesteś POlka czy POlak?
              • Gość: ka_p_pa Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.net 11.06.11, 16:58
                Nowy tu jesteś? Jam jest który jest.
                • Gość: rol Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.11, 17:03
                  Odnosze wrażenie, że razem z założyciele wątku odebraliście krytykę polskich kobiet jako krytykę PO, a przeciż różnica jest jednak dość wyraźna :)
                  • Gość: ka_p_pa Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.net 11.06.11, 17:07
                    Jakieś własne projekcje snujesz. Octopus pieje nad urodą manueli, która mnie wydaje się przeciętna. I już.
                    • 8macek Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 11.06.11, 17:29
                      nie zrozumiałeś mnie do końca.

ona ma 45 lat a na tyle nie wygląda.
                      to mnie zachwyca.
                      i jeszcze raz napiszę z wykrzyknikiem:
                      jeśli to jest natura a nie plastyka to jestem pełen zachwytu!
                      jeśli jest to plastyka, to proszę o dowody!
                      • Gość: ka_p_pa Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.net 11.06.11, 17:31
                        Wiesz, ja jestem już w tym wieku, że małolaty zaczynają mi się podobać. Na Gretkowską w ogóle nie zwróciłbym uwagi.
                        • 8macek Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 11.06.11, 17:49
                          no to się nie dogadamy bo ja jestem w takim wieku, że małolaty mi się podobały jakieś lata temu.
                          a teraz podobają mi się takie "gretkowskie" czyli zadbane babeczki co wyglądają na nie więcej niż 30 lat.

wiem, zboczony jestem, ale nic na to nie poradzę
                          • Gość: rossdarty Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.11, 19:15
                            8macek napisał:

> no to się nie dogadamy bo ja jestem w takim wieku, że małolaty mi się podobały
                            > jakieś lata temu.
                            > a teraz podobają mi się takie "gretkowskie" czyli zadbane babeczki co wyglądają
                            > na nie więcej niż 30 lat.
                            >

To polecam babcię Tinę.
                            70-tka z kawałkiem, a wygląda jak dobrze zadbana 40-stka.

www.plotkarnia.com/wp-content/uploads/2008/10/tina-turner-ike.jpg

> wiem, zboczony jestem, ale nic na to nie poradzę
                            >

Nie jesteś zboczony...
                            Zacząłeś dostrzegać uroki dojrzałych kobiet.
                            Przejdziesz przez całą tą drogę co my z Kappą.
                            Najpierw starsze, później równolatki, a później...
                            Tego nawet pisać nie można bez narażania się na sankcje, co nie, Kappa???
                            • 8macek Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 11.06.11, 19:24
                              no aż tak to nie.
                              babcia tina jest po wielu operacjach i jak sam zauważyłeś, nie wygląda jak "przed 30stką".
                              poza tym bardziej gustuję w kobietach bladych (nie napiszę "białych" bo mnie jeszcze jakiś idiota lewicowy oskarży o rasizm).
                              • Gość: ka_p_pa Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 19:37
                                8macek napisał:

> poza tym bardziej gustuję w kobietach bladych (nie napiszę "białych" bo mnie je
                                > szcze jakiś idiota lewicowy oskarży o rasizm).
                                Jeśli wolisz białe, to jesterś rasistą.
                                • 8macek Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 11.06.11, 19:49
                                  no właśnie tego się obawiałem!
                                  dzięki!
                                  • Gość: ka_p_pa Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 19:53
                                    No widzisz, mnie się podbają również czekoladki i azjatki. Nie jestem rasistą.
                              • rossdarty Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 11.06.11, 20:02
                                8macek napisał:

> no aż tak to nie.
                                > babcia tina jest po wielu operacjach i jak sam zauważyłeś, nie wygląda jak "prz
                                > ed 30stką".

Wiele legend krąży na temat jej wyglądu i kondycji.
                                I o ile buźkę można sobie troszkę podretuszować, to trudniej to zrobić z figurą.
                                TO trzeba mieć w genach
                                No, odpowiedz, ile może mieć lat ta z lewej???
                                Podejrzewam, że nawet nie 30.

> Poza tym bardziej gustuję w kobietach bladych (nie napiszę "białych" bo mnie je
                                > szcze jakiś idiota lewicowy oskarży o rasizm).

Powtarzam po kappie: RASISTA z Ciebie.
                                Czekoladki są super.
                                • 8macek Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 11.06.11, 20:09
                                  no to już jak mam być uznany za rasistę to jeszcze napiszę, że bardziej mi pasują te wydepilowane.
                                  • rossdarty Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 11.06.11, 20:31
                                    8macek napisał:

> no to już jak mam być uznany za rasistę to jeszcze napiszę, że bardziej mi pasu
                                    > ją te wydepilowane.

To Ci odpowiem tak na ucho:
                                    Wiesz skąd przyszła moda na depilowanie???

Nie znam co prawda wszystkich muzułmanek, ale miałem małą przygodę w latach 80-tych z Turczynką...
                                    • 8macek Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 11.06.11, 20:45
                                      a ja miałem przygodę w latach 70tych.
                                      z polką.
                                      a dokładniej z koleżanką z równoległej klasy z podstawówki.

I TEN OBRAZ POZOSTAŁ MI DO DZISIAJ W PAMIĘCI.
                                      :-)

może dlatego bardziej lubię te wydepilowane?
                                      :-D
                      • Gość: black mec Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.11, 08:01
                        > jeśli to jest natura a nie plastyka to jestem pełen zachwytu!
                        To geny pewnie, też tak mam i moja siostra.
                        Mam 42, a ludzie dają mi max 30 lub nawet dwadzieścia kilka. A ciało po kilku miesiącach siłowni młodsze nż twarz ;). Faktem jest że alkoholu prawie zero, papierosów nigdy i wysypiam się. Z kremami i kosmetykami nonszalancko, dopiero na 42 urodziny postanowiłam systematycznie używać z kremu na noc i dzień. Tak to miesiącami potrafiłam stosować tylko pod oczy ;)
    • Gość: rol Do Macka IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.11, 16:46
      Ponieważ najwyraźniej nie wiesz, jak wygląda piękna kobieta w wieku 45 lat, to przyjrzyj się tutaj :)
      • 8macek Re: Do Macka 11.06.11, 17:22
        a ile operacji miała ta pani, żeby być tak piękną?
        • Gość: zenek Re: Do Macka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 18:43
          Nie jest żadną tajemnicą, że ma ,,zrobiony" nos i biust.
          • lia.13 Re: Do Macka 13.06.11, 13:32
            akurat biustu na zdjęciu Halle Berry nie widać, a nos nie jest tym co się najszybciej starzeje. Pani Gretkowskiej natomiast przydałoby się zrobić sobie szyję, czoło i worki pod oczami. Na 30 lat to ta Pani nie wygląda i tyle w temacie, nie rozumiem peanów Pana 8macek wylewanych nad jej urodą. Pani nie wygląda źle jak na swój wiek, ale jako kobieta 30-letnia czuję się trochę urażona faktem, że ktoś uważa, iż tak wygląda kobieta 30-letnia. Otóż ja tak nie wyglądam.
            • 8macek do lia.13 13.06.11, 16:27
              przepraszam, ale akurat wtedy gdy panią gretkowską widziałem na żywo w IIŚM to mi wyglądała na tyle ile mi się wydało, że wygląda, a nie na na tyle ile lat ma w rzeczywistości.
              może mają w tvn niesamowitych charakteryzatorów, może mam spaczone pojęcie ładnego wyglądu pań, może najzwyczajniej po prostu się nie znam na urodzie kobiet...

poza tym jesteś bardzo niegłupią dziewczyną.
              --
              i to fszysko na ten temat
              • lia.13 Re: do lia.13 13.06.11, 17:29
                no patrzcie no, kolejny ma mnie za niegłupią. co to się dzisiaj dzieje. aż nie wiem gdzie oczęta podziać ;P tym niemniej dziękuję za uznanie, może to jakiś znak przed czekającym mnie jutro egzaminem :)
    • protogenes ona ma 49 lat !!! a wygląda na nie więcej niż 30 11.06.11, 18:14
      znam taka babeczkę ( zadna z TV, normalna kobieta ) ma 49 lat i wygląd 29-30 lat SERIO!!! waga ok50 kg 160 wzr Figura marzenie niejednej nastolatki, do tego super zgrabne nogi!!! Zero zmarszczek ( bez operacji) i... ma faceta co ma 33lata!
      • 8macek Re: ona ma 49 lat !!! a wygląda na nie więcej niż 11.06.11, 18:26
        no to pozdrów ją ode mnie i pocałuj w sam środek!
        • 8macek Re: ona ma 49 lat !!! a wygląda na nie więcej niż 11.06.11, 18:32
          przepraszam, przepraszam, przepraszam...
          nie całuj w sam środek.
          możesz być oskarżony o molestowanie seksualne i w ogóle i tenteges.
          każ pocałować tę panią w sam środek temu 33letniemu szczęśliwcowi.
          • mataharii Re: ona ma 49 lat !!! a wygląda na nie więcej niż 11.06.11, 18:37
            hahaha :-) dobre! on zapewne własnie ją tam całuje i to bardzo namiętnie skoro z nią jest mimo wieku>>> a tak na marginesie to super że istnieją takie normalne kobiety co nie ważą po 80-90kg w tym wieku i że nie potrzebuja operacji plastycznych jak te z telewizji Gratulacje!
      • Gość: rol Re: ona ma 49 lat !!! a wygląda na nie więcej niż IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.11, 19:08
        Radzę przeczytać kilka książek tej "babeczki". Takich jak wy "babeczka" nazywa w swoich książkach wiochmenami i neandertalczykami :)
        • 8macek Re: ona ma 49 lat !!! a wygląda na nie więcej niż 11.06.11, 19:12
          ale to wcale nie umniejsza faktu, że babeczka jest ładna,
          jak na swój wiek oczywiście :-D
          • Gość: rossdarty Re: ona ma 49 lat !!! a wygląda na nie więcej niż IP: *.opera-mini.net 11.06.11, 19:36
            8macek napisał:

> ale to wcale nie umniejsza faktu, że babeczka jest ładna,
            > jak na swój wiek oczywiście :-D

Ale Cię wzięło:):):)
            Aż się ślinisz:D

• 8macek Re: ona ma 49 lat !!! a wygląda na nie więcej niż 11.06.11, 19:45
              przecież na wstępie napisałem, że jestem szowinistycznym samczykiem, to chyba mi wolno na widok ładnej babeczki ślinić się i nie tylko, tak?!
              • rossdarty Re: ona ma 49 lat !!! a wygląda na nie więcej niż 11.06.11, 20:06
                8macek napisał:

> przecież na wstępie napisałem, że jestem szowinistycznym samczykiem, to chyba m
                > i wolno na widok ładnej babeczki ślinić się i nie tylko, tak?!

Wolno...
                Fakt, jak na swój wiek dobrze wygląda, może Twój gust to taki właśnie typ urody...
                Dla mnie: urodą nie odstrasza, ale ...
                Opss... o gustach się nie dyskutuje...
              • Gość: rol Re: ona ma 49 lat !!! a wygląda na nie więcej niż IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.11, 21:15
                > przecież na wstępie napisałem, że jestem szowinistycznym samczykiem

Nie ty jeden :)
        • Gość: ka_p_pa Re: ona ma 49 lat !!! a wygląda na nie więcej niż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 19:38

> Radzę przeczytać kilka książek tej "babeczki". Takich jak wy "babeczka" nazywa
          > w swoich książkach wiochmenami i neandertalczykami :)
          Jacy "wy", rolniku?
          • voxave Re: ona ma 49 lat !!! a wygląda na nie więcej niż 11.06.11, 21:59
            Jak wam teraz plotkareczki :)
    • 33qq Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 11.06.11, 22:50
      A ty dopiero teraz to zauważyłeś? To kobieta z nadzwyczajną urodą, świadoma jej i postępująca jakby jej nie miała, bo inteligencja, człowieczeństwo i takie pierdoły. Gdybym był piĘkną kobietą, albo przystojnym mężczyzną , czerpałbym z tego ile się da, bo to się, ku...., drugi raz nie przytrafi!
    • klosowski334 Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 12.06.11, 00:01
      Trudno nie zauwazyc, ze Slowianki sa piekne. Gdzie sie czlowiek nie obejrzy na ulicach polskich miast, to tego piekna ma zatrzesienie...
      • voxave Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 12.06.11, 06:41
        Jeden poważny mankament----nie posiada piersi, co w oczach mojego mena ja dyskwalifikuje jako obiekt męskiego podziwu :)
        • 33qq Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 12.06.11, 11:27
          Atam, to tylko dla niego mankament
        • Gość: zenek Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 12:40
          voxave napisała:

> Jeden poważny mankament----nie posiada piersi, co w oczach mojego mena ja dyskw
          > alifikuje jako obiekt męskiego podziwu :)

Nie tylko w oczach Twojego męża ;-)

Do 8macek:

fota retuszowana- 1.bp.blogspot.com/_DPmvS_z-4h8/S_BffinMQ3I/AAAAAAAAA6A/1n4XPEQ4ckU/s1600/gretkowska300.jpg

fota full natura- m.onet.pl/_m/3c5ad5ec6ffad1f469a29ba137f9ad2c,10,1.jpg

Z całym szacunkiem, ale ja tu nie widzę ani oszałamiajacej urody, ani młodego wygladu. Ot, kobietka po czterdziestce, jak najbardziej wyglądająca na swój wiek. Nic szczególnego.
          • voxave Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 12.06.11, 13:04
            Zenek--jest Ladna ma taka delikatna urode,nie maluje sie ma naturalny makijaż jak na swój wiek wyglada ślicznie szczuplutka ale ta klatka piersiowa nie do przejścia....:)
            • 33qq Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 12.06.11, 13:25
              Takie są najładniejsze, cycory w pewnym wieku stają się nieapetyczne i to dość młodym wieku
              • voxave Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 12.06.11, 13:42
                33gg----to zalezy,to zalezy--tak jest ze rózne nasze częsci ciala starzeja sie nie jednakowo--i czasami dojrzala kobieta ma piekny biust a inna wspaniale nogi----polecam <Zywoty Pan Swawolnych > w tłumaczeniu Boya Zeleńskiego ..:)
                ----------
                ..a jednak można żyć bez powietrza -Maria-Teresa
                • 33qq Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 12.06.11, 19:33
                  Ja wolę cyce rzeczywiste, nie fikcyjne, a w rzeczywistości siła ciążenia robi swoje nieubłaganie i na nic gorsety i fiszbiny...
                  • voxave Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 12.06.11, 19:49
                    ---33gg--masz tak jak mój men, dla niego tez to jest ważne :)
                    • 33qq Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 12.06.11, 20:47
                      Jasne, że ważne, masz zdrowego faceta ;)
                      Wiesz zalety intelektu, oczytanie, nawet ładna fryzura w pewnych momentach nie są najważniejsze, liczą się zupełnie inne cechy, trzeciorzędne, rzekłbym, na co dzień
                      • voxave Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 12.06.11, 23:58
                        33gg----i dlatego dziwimy sie gdy widzimy madrego faceta i w dodatku ładnedgo jak tokuje wokól głupiej przeslicznej kobietki :)
              • Gość: zenek Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 13:57
                33qq napisał:

> Takie są najładniejsze, cycory w pewnym wieku stają się nieapetyczne i to dość
                > młodym wieku

Cycory owszem, ale nie zgrabna ,,trójeczka".
            • Gość: zenek Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 13:37
              Ale ja nigdzie nie piszę, że nie jest ładna :-) Niemniej, wiek metrykalny, jeśli spojrzeć na zdjęcia bez retuszu i wszystkich tych myków z oświetleniem, widać jak na dłoni.
          • 0ffka Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 12.06.11, 18:52
            Gość portalu: zenek napisał(a):

> fota full natura- m.onet.pl/_m/3c5ad5ec6ffad1f469a29ba137f9ad2c,10,1.jpg
            >
            > Z całym szacunkiem, ale ja tu nie widzę ani oszałamiajacej urody, ani młodego w
            > ygladu. Ot, kobietka po czterdziestce, jak najbardziej wyglądająca na swój wiek
            > . Nic szczególnego.

Powiem nawet że wygląda na starszą niż jest. Smutne :(
            • Gość: adre Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.06.11, 22:16
              A ten palant zachwalający jej rzekome wdzięki jakoś zniknął. Czyżby się wystraszył foty bez retuszu?
              • 0ffka Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 12.06.11, 23:53
                Może zszedł na zawał?
    • Gość: rol Uroda Polek - massakra IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.11, 17:48
      Regionalne wybory Miss Polonia: lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,9769929,Wybory_Miss_Polonia_wojewodztwa_lubelskiego_2011_,,ga,,01.html

Takie młode, a już widac, że nawet makijaż nie pomoże.

Dla porównania Miss Germany: www.radioayeneh.se/bilder/Miss%20Universe/Madina%20Taher,%20Miss%20Germany%202008.jpg
      • y.agni.k Re: Uroda Polek - massakra 12.06.11, 18:24
        Fakt i to dobitnie widać na zdjęciach np. przedwojennych.
        Polki są ładne kiedy się je "podrasuje" przedłużanie rzęs, makijaż, farba na włosy, manicure,
        samoopalacz i odpowiednie ciuchy.
        Bez "zabiegów" upiększających są bardzo przeciętne.
        Włosy najczęściej w mysim kolorze, bez połysku, trupio blada karnacja, liche rzęsy. Do tego wszystkiego najczęściej spotykanym typem figury jest tzw płaskodupie, jak już tyją to w okolicach brzucha i ramion, a tyłek i nogi pozostają wciąż "szczupłe" beznadzieja po całości :-)
        Bez makijażu, bez bajerów w porównaniu do np. młodych Hiszpanek (to tylko przykład) wypadną słabo bo tamte naturalnie (bez makijażu) są po prostu śliczne.
        Grube lśniące włosy, mocne i ładnie wywinięte rzęsy, śniada piękna karnacja itd itd. można wymieniać dosyć długo.
        • y.agni.k ale 12.06.11, 18:32
          Muszę przyznać że Polacy (mężczyźni) także nie grzeszą urodą tak więc... grunt to równowaga w przyrodzie.
        • voxave Re: Uroda Polek - massakra 12.06.11, 18:37
          Nie podoba mi się sniada karnacja ani u kobiet ani u męzczyzn-----jestem biała kobieta i fanką jasnej skory--i cóz na to poradzić :)
          • y.agni.k Re: Uroda Polek - massakra 12.06.11, 18:40
            > Nie podoba mi się sniada karnacja ani u kobiet ani u męzczyzn-----jestem biała
            > kobieta i fanką jasnej skory--i cóz na to poradzić :)

Zatem Vox ja bym Ci się nie spodobała :-)

O guście nie będę dyskutować, każdy ma swój własny i oczywiście rozumiem że każdemu z nas podoba się coś innego. Chciałam tylko powiedzieć że mit pięknych Polek może być nieco przesadzony.
            • 0ffka Re: Uroda Polek - massakra 12.06.11, 18:47
              Yagnik święte słowa prawisz :)
              • y.agni.k Re: Uroda Polek - massakra 12.06.11, 22:34
                > Yagnik święte słowa prawisz :)

0ffko ja również w tej kwestii się z Tobą zgadzam :-D
            • voxave Re: Uroda Polek - massakra 12.06.11, 19:56
              Yagnik----nie jest tak zle mało jesteśmy podrasowane to fakt dopiero sie tego uczymy a i operacje dopiero u nas w powijakach to nie Brazylia--ale nacodzienne Niemki,Angielki,Szwedki o matko ....
              Ja lubię blondynów i niebieskie oczy jasna cere takie ma mój men i moje dzieci a nawet wnuki---ale fajni ludzie o ciemnych oczach i włosach tez moga być----tylko nie ciemna karnacja skóry o nie ...:)
              ------
              ..a jednak można żyć bez powietrza -Maria-Teresa
              • y.agni.k Re: Uroda Polek - massakra 12.06.11, 22:31
                > Yagnik----nie jest tak zle mało jesteśmy podrasowane to fakt dopiero sie tego u
                > czymy a i operacje dopiero u nas w powijakach to nie Brazylia--ale nacodzienne
                > Niemki,Angielki,Szwedki o matko ....

Mało?!
                Ja Cię proszę, połowa moich koleżanek przed wakacjami na makijaż permanentny dyga,
                zagęszczanie, przedłużanie, podkręcanie rzęs to już w ogóle standard :-)

Operacje plastyczne? W Polsce faktycznie jest ich jeszcze dosyć mało ale myślę że
                się to z czasem zmieni.

Ja mówię o takiej sytuacji kiedy kobieta wstaje rano i jest po prostu ładna, bez farb, bez tapety bez kremów typu miód cud i orzeszki.

> Ja lubię blondynów i niebieskie oczy jasna cere takie ma mój men i moje dzieci
                > a nawet wnuki---ale fajni ludzie o ciemnych oczach i włosach tez moga być

No i super, każdy lubi coś innego.

> tylko nie ciemna karnacja skóry o nie ...:)

Vox, no ja Ci się nie muszę podobać nie będę z tego powodu płakać ;-D

• voxave Re: Uroda Polek - massakra 13.06.11, 00:01
                  Yagnik---jestes kobieta to podwójnie nic z tego :)
                • matylda1001 Re: Uroda Polek - massakra 13.06.11, 00:07
                  Ja też bym Ci się, Voxave, nie spodobała:) Włosy ciemne, prawie czarne, oczy takie jakieś ciemnozielone(?) a karnacja? w każdym razie solarium odpada:) I nigdy bym tego nie zamieniła na żaden blond. Powiem więcej, gdybym miała jasne włosy, to i tak bym farbowała na czarno. Twojemu "jasnemu" facetowi nic by z mojej strony nie groziło;)
                  • voxave Re: Uroda Polek - massakra 13.06.11, 00:51
                    Maty-----mój ojciec był pięknym meżczyzną o blond włosach jasnych zielono-niebieskich oczach jasnej cerze,dla mnie był wzorem urody i tak mam do dzisiaj.....
      • czwarty.wymiar Nie wiem ile masz lat... 13.06.11, 14:17
        Nie wiem ile masz lat, ale mentalnie jesteś dzieckiem.
        Wyskakując z "argumentacją" fotkową*, potwierdziłeś tylko ten fakt dobitnie.

*naprawdę nie widzisz, że na tej niemieckiej masz kreację kobiety (5 kg tapety + PhotoShop), a nie prawdziwy wizerunek kobiety?!
    • qqazz A jak jej posłuchać czy poczytać 13.06.11, 00:42
      to mozna odniesć wrazenie jakbyśmy słuchali czy czytali wypociny opóźnionej nastolatki.

pozdrawiam
      • voxave Re: A jak jej posłuchać czy poczytać 13.06.11, 00:54
        Coś w tym jest Ggazz bo na bieżaco czytalam jej ksiazki a dzisiaj niewiel pamietam z ich tresci czyli nie zrobiły trwałego wrażenia.
    • blq Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 13.06.11, 13:54
      jak kobiety nie przesadzają z kosmetykami, nie chodzą na solarium i nie ku...ą się za młodu (puszczalstwo je bardzo psychicznie wypala, stres i te sprawy) do tego nie są pracoholiczkami i nie rodzą za wiele dzieci.... nie palą, prowadzą zdrowy tryb życia (dieta, brak innych stresów) to wyglądają młodo. do tego oczywiście geny, zwłaszcza kształt twarzy (decyduje o zmarszczkach) no i skóra.

moja dziewczyna, mając 23 wygląda na 17, jeszcze niedawno brali ją za gimnazjalistkę ale się zaczęła malować to ją biorą za liceum :) jakby gimnazjalistki się nie malowały, hehe, to to dopiero robią z siebie stare baby, co poniektóre.... no a matka Mojej, w wieku 40 wygląda na 30, z Moją mam nadzieje będzie lepiej, bo nie planujemy dzieci, sprać tak krótko jak ona, i na solarium chodzic nie zamierza (solarium w dużych dawkach to jest chyba największe zło).

Co do urody Polek, za granicą się podobają, zwłaszcza Turkom i Arabom, polsko-rosyjsko-czeski typ urody to dla nich poezja, nam się podobają latynoski, a wszystko przez to, że ludzi ciągnie do partnera o innym zestawie genów. Polki jeżdżące zagranicę i widziane oczyma obcokrajowców to nie jest grupa reprezentatywna, te najbardziej zapuszczone, upodlone tłuste "Matki Polki z siatami zakupów" zwykle nie mają kasy i ochoty gdzieś po świecie jeździć.
    • easz Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 13.06.11, 14:07

Mimo wszystko sadzilam dotad, ze prawdziwy polski szowinistyczny samczyk uwaza raczej, ze Polki to najbrzydsze kaszaloty swiata... No no.
      Ale ja siedze na forum feminizm i tam widac mezczyzni jacys tacy, a tu prosze.

A Gretkowska czasem teraz nie je tzw. zdrowo i nie uprawia buddyzmu?
    • czwarty.wymiar Nie żartuj... 13.06.11, 14:09
      Jeśli ona Twoim zdaniem wygląda na 30-letnią* kobietę, to Ty chyba nigdy w zyciu trzydziestolatki nie widziałeś.

* podpowiem: wygląda na znacznie starszą.
    • Gość: screen Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 15:31
      Plus Manueli jest taki, że chodzi bez biustonosza :) I to by było na tyle, jeśli chodzi o plusy.
      • niceflower454 Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 13.06.11, 15:52
        do screnn-ja to po czesci wspolczuje polskim facetom.Bo oni maga wybierac wylacznie miedzy brzydkimi blondynkami lub przecietnymi szatynkami (tu jest wiecej ladniejszych).Gdybym miala splodzic sobie dziecko z kim takim to bym sie zalamala.Bez obrazy...Bo te co ciekawsze to szukaja facetow za granicą....
        • jerzy_nielepszy Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 13.06.11, 17:17
          > a.Bez obrazy...Bo te co ciekawsze to szukaja facetow za granicą....

bez obrazy, ale może nieco mniej prywaty w swoich wypowiedziach? to że TY szukałaś (cytuję z pamięci) "bo żaden Polak się mną nie zainteresował", to nie znaczy że i inne "ciekawsze" szukają. wszystkie na dodatek.

no chyba że z definicji "ciekawsze" oznaczają te z ciekawymi problemami psychiatrycznymi, lub życiowymi doświadczeniami. wtedy owszem, zgodziłbym się.

• Gość: Ech A w czym problem ? IP: *.home.aster.pl 13.06.11, 17:22
      Że "takie stare'" ci się podobają ? To masz problemy, naprawdę.
    • 8macek Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 13.06.11, 19:12
      chciałbym zwrócić wszystkim (specjalnie nie piszę "fszyskim" bo chcę aby to zostało potraktowane poważnie) uwagę, na to że manuela gretkowska nie jest meritum tego wątku i że nie nazwałem jej "piękną" ani "śliczną", tylko "ładną jak na swój wiek".
      i chciałem tym samym zwrócić uwagę, że MOŻNA...

...że kobieta może wyglądać ładnie i się podobać niezależnie od wieku, pod warunkiem, że jest mądrą kobietą.

w przeciwieństwie do takich pań jak np.: beata kempa (która w wieku gretkowskiej wygląda na 15 lat starzej, niż rzeczywiście), lub anita błochowiak (która mimo, że jest młodsza od gretkowskiej o 8 lat to wygląda tak jak joanna senyszyn).

poza tym informuję wszem i wobec, że nie będę w tym wątku prowadził dyskusji z niezalogowanymi forowiczami.
      • 0ffka Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 13.06.11, 19:29
        Proszę... do kolekcji:
        bi.gazeta.pl/im/5/9775/z9775635W,Manuela-Gretkowska-i-Andrzej-Zulawski.jpg
        źródło:
        kultura.gazeta.pl/kultura/1,114528,9777211,Gretkowska_o__Transie___Gdybym_chciala_dokopac_Zulawskiemu___.html
      • 33qq Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 13.06.11, 20:26
        nie pierdziel, MG po prostu jest obdarzona przez najświętszą panienkę urodą, co to się podoba i nie starzeje się sama z siebie przy niewielkich zapewne zabiegach. Gdyby MG czyniła zabiegi w przeciwnym kierunku, na przykład wypijała lampkę wina przed snem, albo paliła 2 paczki partagasów dziennie, albo, nie daj boże, mówiła brzydkie wyrazy i mimo to zachowała urodę, to można by powiedzieć że mamy do czynienia z ingerencją sił z wyższych kondygnacji.
      • easz Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 13.06.11, 21:26

A tam. Gretkowska a Kempa, czy Blochowiak - to nie o wyglad ci chodzi faktycznie, tylko chyba o jakas taka do nich sympatie/antypatie? Podswiadomie to na wygladanie i podobanie przekladasz;)
      • dorry Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 14.06.11, 12:40
        8macek, przede wszystkim zwraca uwagę, że napisałeś iż Gretkowska wygląda na "nie więcej niż 30", co nie jest prawdą. Gretkowska wygląda dokładnie na tyle lat ile ma. Jeśli nie wiesz jak wyglądają kobiety poniżej 30 lat to Ci podpowiem - przeważnie nie mają siwych włosow i widocznych zmarszczek pod oczami.
        Poza tym napisałes: "polki są jednymi z najładniejszych samiczek na świecie i to jest aksjomat", z czym też raczej trudno się zgodzić.

• khadroma Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 16.06.11, 22:58
      Gretkowska ma 47 lat. Urodzila sie 6 października 1964 r.
      • 8macek Re: ona ma 45 lat a wygląda na nie więcej niż 30 16.06.11, 23:58
        no to tym lepiej o niej świadczy, prawda?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka