Dodaj do ulubionych

Brytyjska dzicz...

11.07.11, 15:25
wiadomosci.onet.pl/swiat/szokujace-zabawy-nastolatkow-w-szkolach,1,4788227,wiadomosc.html
Jak wynika z rządowego raportu ilość zgłoszonych przypadków przemocy w szkołach w Wielkiej Brytanii podwoiła się w ostatnim roku. Zamiast książek uczniowie przynoszą do szkoły noże, znęcają się nad młodszymi kolegami, oskarżają nauczycieli o molestowanie. Coraz więcej jest też w szkołach gwałtów - donosi dailymail.co.uk

Każdego dnia prawie 1000 uczniów jest łapanych na agresywnych i niedozwolonych zachowaniach w szkołach.
Obserwuj wątek
    • kicior99 Re: Brytyjska dzicz... 11.07.11, 15:42
      Kolejny, który dał się zmanipulować przez Daily Hate...
      • mg2005 Re: Brytyjska dzicz... 12.07.11, 18:16
        Onet dał się zmanipulować ?... :) Udowodnij ! :)
        • kicior99 Re: Brytyjska dzicz... 13.07.11, 08:49
          Onet powołał się na gazetę, która na prasowym rynku brytyjskim nie ma żadnej wiarygodności. Zwłaszcza w tzw. statystykach, po wielokroć ośmieszanych. Ja nie mówię, że zjawisko nie istnieje - ale jakiekolwiek dane podawane przez DM są po prostu niewiarygodne. Afera News of the World nie wzięła się znikąd - co prawda chodziło w niej o co innego, ale pokazuje, do czego posuwają się dzienniki brukowe.
          • Gość: pobożny w Naszym Dzienniku nic nie ma o "bryt. dziczy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 11:38
            mg powinien przeprosić za bezpodstawne wyzwiska pod adresem chrześcijańskiego narodu
            • mg2005 W jakiego boga wierzysz, pobożny ?... :) 15.07.11, 14:03
              -skoro twierdzisz,że to nie jest przejaw zdziczenia :

"Zamiast książek uczniowie przynoszą do szkoły noże, znęcają się nad młodszymi kolegami, oskarżają nauczycieli o molestowanie. Coraz więcej jest też w szkołach gwałtów
              Każdego dnia prawie 1000 uczniów jest łapanych na agresywnych i niedozwolonych zachowaniach w szkołach. "

Gość portalu: pobożny napisał(a):
              > mg powinien przeprosić za bezpodstawne wyzwiska

Na kolana , pobożny - i przepraszaj swojego boga za brak pokory... :)
              • Gość: pobożny czytaj ze zrozumieniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 14:05
                powodzenia
                • mg2005 Re: czytaj ze zrozumieniem 15.07.11, 14:13
                  Wzajemnie :)

> powodzenia

Ja niestety nie wróżę Ci powodzenia... :)
    • Gość: Jojo Re: Brytyjska dzicz... IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.11, 21:50
      Niech wylicze:Szwecja,Norwegia,Holandia,Kanada, teraz dochodzi W Brytania.
      O Niemcach czy Rosji nie wspominam,wiadomo-DZICZ.
      Powoli gostek zostaniesz sam nad Wisla.. cywilizowany kartofel ,obronca ludzkosci,hehehe
      • kicior99 Re: Brytyjska dzicz... 11.07.11, 23:04
        Nie masz racji. Będą jeszcze kibice i ich patriotyczne zachowanie.
        • ka_p_pa Re: Brytyjska dzicz... 11.07.11, 23:11
          - Dla mnie ci ludzie nie różnią się niczym od kiboli, poza wiekiem i źródłem fanatyzmu. Powinno się z nimi postępować jak z kibolami - mówi dziennikarka Polsat News zaatakowana pod Jasną Górą przez pielgrzymów z Radia Maryja.
          czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,9929924,Ostre_starcia_w_swietym_miejscu.html#ixzz1Rpd568Sv

Więcej... czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,9929924,Ostre_starcia_w_swietym_miejscu.html#ixzz1RpjRT1MY
          • mg2005 Re: Brytyjska dzicz... 12.07.11, 18:26
            ka_p_pa napisał:

> - [i]Dla mnie ci ludzie nie różnią się niczym od kiboli, poza wiekiem i źródłem
            > fanatyzmu. Powinno się z nimi postępować jak z kibolami - mówi dziennikarka Po
            > lsat News zaatakowana pod Jasną Górą przez pielgrzymów z Radia Maryja.

Jerzy Kłosiński, wiceprezes Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich :
            "- Czytałem różne opinie dotyczące wydarzenia z Częstochowy. Jedni twierdzą, że doszło do pobicia, inni - że dziennikarze Polsatu mogli sprowokować emocjonalne reakcje słowne. Musimy zbadać tę sprawę i podjąć decyzję, czy należy się nią zająć."

Wg relacji świadków, ekipa Polsatu zachowywała się prowokacyjnie wobec pielgrzymów, a 1 z nich poturbowała - to spowodowało reakcję...

• bling.bling Re: Brytyjska dzicz... 12.07.11, 18:57
              ot katolicka moralność. Sprowokowany? Możesz śmiało walnąć kogoś w ryj. Grzechu nie ma, wysoki sądzie. Zupa za słona? Jeb w ryj!
              • mg2005 Re: Brytyjska dzicz... 13.07.11, 08:16
                bling.bling napisał:

> ot katolicka moralność. Sprowokowany? Możesz śmiało walnąć kogoś w ryj.

A skąd wiesz:
                - że walnął ?
                - że nie był podstawionym prowokatorem ?

Czy każdy ateista musi być idiotą ?...
                • bling.bling Re: Brytyjska dzicz... 13.07.11, 08:31
                  Czy każdy katolik musi być kłamcą pozbawionym moralności bijącym ludzi z powodów różnic światopoglądowych?
                  > A skąd wiesz:
                  > - że walnął ?
                  > - że nie był podstawionym prowokatorem ?
                  A skąd wiesz, że był? Maczałeś w tym palce? Ty też w takich okolicznościach pierwszy wyciągasz ręce na niewinnych ludzi? Tego cię w kościele uczą?
                  • mg2005 Re: Brytyjska dzicz... 14.07.11, 08:19
                    > A skąd wiesz, że był?

Nie wiem ani ja, ani Ty ,ani kappeć... Dlatego nie przesądzaj pochopnie, bo mamy tylko słowo na słowo...

> Maczałeś w tym palce? Ty też w takich okolicznościach pie
                    > rwszy wyciągasz ręce na niewinnych ludzi? Tego cię w kościele uczą?
                    >

Czy w syngodze uczą Cię insynuacji ?...

--
                    Zielony Cudak
                    • Gość: hehe eehehehehehe :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 14:00
                      dobra spadam, to nieładnie śmiać się z upośledzonych
                      ehehehehe :))
                  • Gość: hehe on za dużo wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 13:58
                    to podejrzane, hehe
                • Gość: hehe Re: Brytyjska dzicz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 13:57
                  > - że nie był podstawionym prowokatorem ?
                  dawno tu nie byłem,
                  widzę że paranoja u kolegi mg2005 postępuje
                  moze jakiś urlopik w senatorium, hehe
                  • mg2005 Re: Brytyjska dzicz... 15.07.11, 14:09
                    potwierdzasz, że jesteś prostolinijny i nieskalany intelektem... :)
            • Gość: Maria Re: Brytyjska dzicz... IP: *.aster.pl 12.07.11, 20:56
              Wg relacji świadków, ekipa Polsatu zachowywała się prowokacyjnie wobec pielgrzy
              > mów, a 1 z nich poturbowała - to spowodowało reakcję...

Tako rzecze "Wasz Dziennik".
              • mg2005 Re: Brytyjska dzicz... 13.07.11, 08:18
                Gość portalu: Maria napisał(a):
                >
                > Tako rzecze "Wasz Dziennik".

Wierzysz tylko w to co rzecze Polsat ?... :) Oszołomstwo...
          • mg2005 Polsatowska dzicz... 15.07.11, 10:55
            ka_p_pa napisał:

> - Dla mnie ci ludzie nie różnią się niczym od kiboli, poza wiekiem i źródłem
            > fanatyzmu. Powinno się z nimi postępować jak z kibolami - mówi dziennikarka Po
            > lsat News zaatakowana pod Jasną Górą przez pielgrzymów z Radia Maryja.

"Kiedy zaczęłam się rozglądać, zauważyłam wśród tego zbiorowiska, jak młody mężczyzna brutalnie kopie jednego z pielgrzymów trzymających polską flagę narodową. Przy czym zaznaczam, że nie było to jednorazowe kopnięcie, ale kilka następujących po sobie silnych, agresywnych kopniaków wymierzonych w plecy mężczyzny trzymającego flagę. Widziałam też wielką agresję operatora w momencie, gdy kopał swoją ofiarę. Zaraz po tym zauważyłam, jak operator wraz z dziennikarką zaczęli w pośpiechu opuszczać jasnogórskie błonie. "

"Mówił o stosowanych przez kamerzystę i dziennikarkę metodach zaczepiania i przeszkadzania modlącym się na Mszy św. pielgrzymom. Opowiadał, jak byli przy tym bezczelni, podkładali niezauważenie mikrofony, od dołu kręcili osłaniających się przed nimi parasolkami i chustkami modlących się ludzi itp. Ci dziennikarze w znany już wszystkim sposób na siłę starali się zrobić konkretny materiał z tej pielgrzymki."
            www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20110715&typ=po&id=po13.txt
            • Gość: hehe pielgrzymi na ustawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 13:54
              nowa, hehe, patologia
              • mg2005 Re: pielgrzymi na ustawki 15.07.11, 14:05
                Operator Tomaszewski i dziennikarka Żarska byli pielgrzymami z Polsatu ?... :)
                • nelsonek Re: pielgrzymi na ustawki 15.07.11, 20:04
                  A kim był ten dziadzio co pytał o zezwolenie?
                  Miał zezwolenie na pytanie o zezwolenie?
            • Gość: ka_p_pa głupolu! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.11, 16:42

mg2005 napisał:

> "Kiedy zaczęłam się rozglądać, zauważyłam wśród tego zbiorowiska, jak młody męż
              > czyzna brutalnie kopie jednego z pielgrzymów trzymających polską flagę narodową

Obejrzyj nagranie, głupolu:)))))))
              Ja przykopałbym temu z flaga i kilku innym, ale operator niestety jest obarczony sprzętem. Niezręcznie jest lać kogoś dźwigając kamerę.
              • Gość: rossdarty Re: głupolu! IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 19:28
                Gość portalu: ka_p_pa napisał(a):

> Obejrzyj nagranie, głupolu:)))))))
                > Ja przykopałbym temu z flaga i kilku innym, ale operator niestety jest obarczon
                > y sprzętem. Niezręcznie jest lać kogoś dźwigając kamerę.

A GDZIE to nagranie można obejrzeć?
                • Gość: ka_p_pa Re: głupolu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 19:36
                  Gość portalu: rossdarty napisał(a):

> Gość portalu: ka_p_pa napisał(a):
                  >
                  >
                  > > Obejrzyj nagranie, głupolu:)))))))
                  > > Ja przykopałbym temu z flaga i kilku innym, ale operator niestety jest ob
                  > arczon
                  > > y sprzętem. Niezręcznie jest lać kogoś dźwigając kamerę.
                  >
                  > A GDZIE to nagranie można obejrzeć?

forum.gazeta.pl/forum/w,29,126921422,126936060,Re_Brytyjska_dzicz_.html
                  czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,9954041,Polsat_chce_scigania_czlonkow_rodziny_Radia_Maryja.html
                  • Gość: rossdarty Re: głupolu! IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 20:00
                    No, fakt.
                    Kopania operatora kamery nie widać...

Ale nawet jeśli było naruszenie jego nietykalności cielesnej, to może usprawiedliwione???
                    Ja też dałbym w pysk każdemu, kto by tak długo wpatrywał się w mój rozporek:D:)
                    • Gość: ka_p_pa Re: głupolu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 20:21
                      Gość portalu: rossdarty napisał(a):

> No, fakt.
                      > Kopania operatora kamery nie widać...
                      >
                      > Ale nawet jeśli było naruszenie jego nietykalności cielesnej, to może usprawied
                      > liwione???
                      > Ja też dałbym w pysk każdemu, kto by tak długo wpatrywał się w mój rozporek:D:)

A w tyłek? Na mszy nie byłeś? Nie wiesz jak to się odbywa?
                      • Gość: rossdarty Re: głupolu! IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 20:37
                        Na mszy się nie wypinam...
                        Po prostu - nie chodzę.
                        Ostatni raz byłem zmuszony przez ślub tych, co byli łaskawi mnie zaprosić, ale siedziałem w takiej ciasnej ławce, wstawałem jak inni wstawali, siadałem jak inni siadali, (to wszystko aby nie wyróżniać się zbytnio, choć i tak miałem wrażenie, że ksiądz tylko na mnie patrzy i WIE!!!,
                        ale tyłka nie wystawiałem...
                        • Gość: ka_p_pa Re: głupolu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 20:46