Dodaj do ulubionych

Nadszedl czas...

02.08.11, 10:15
Hauer! podczas naszej ostatniej krotkiej rozmowy na skypie prosiles zeby zajac sie Twoim forum... mysle, ze teraz po tym co dzieje sie na forach, kiedy to kobiety operuja jezykiem jakiego nie powstydzilby sie najgorszy menel, a "panom" wydaje sie, ze poniewaz sa anonimowi, wolno im wszystko...lacznie z najgorszymi epitetami kierowanymi w stosunku do kobiet nadszedl czas, zeby TWOJE FORUM REAKTYWOWAC...

-a tu na poczatek:

Jakoby malarz artysta - widocznie to juz jest przepustka na kompletne dno...

Autor: kicho_nor 31.07.11, 12:49
Dodaj do ulubionych
Odpowiedz cytując Odpowiedz
Przepraszam od razu za wulgarności

Ale to jest skurwysyństwo wyciągając to coś ktoś o sobie napisał.
Ja się ze strachu zesrałem, bo nie pamiętam co pisałem w przypływie o sobie
a jakieś wyścierwo mi to wypomni
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Nadszedl czas... 02.08.11, 10:34
      [size=14]A tutaj screen z forum, na ktorym podobno rozmawia sie o kulturze.... sama zalozycielka raczyla sie kulturalnie wypowiedziec...[/size]

[IMG]http://img30.imageshack.us/img30/7979/screenshot067m.jpg[/IMG]
      • m.maska Re: Nadszedl czas... 02.08.11, 16:08
        zastanawiam mnie do KOGO w liczbie mnogiej kierowala te wysoce kulturalna uwage...
      • 1zorro-bis Re: Nadszedl czas... 06.10.11, 15:01
        lepiej dajmy spokoj bo znowu sie na LOZOWNI nakreca....:D
        I beda mieli o czym pisac przez dwa tygodnie.:D
    • m.maska Re: Nadszedl czas... 03.08.11, 13:28
      Niektorzy maja jednak szczegolny dorobek pod tym wzgledem i ten zasluguje na szczegolne uznanie i oddzielne watki...
      Onego czasu jedna z nautek zniesmaczona stylem forum Leziowa Melyna chciala podjac krucjate... mimo, ze nie jej to bylo forum i nikt nie kazal jej tam chodzic, wtedy tez chciala to forum ponownie uruchomic... teraz jej prog "wrazliwosci" sie podniosl duuuuuuuuuuuzo wyzej i juz jej nie przeszkadza jezyk meneli - wrecz odwrotnie, czuje sie tam swietnie...
    • m.maska Re: Nadszedl czas... 05.08.12, 03:33

> Autor: kicho_nor 31.07.11, 12:49
      > Dodaj do ulubionych
      > Odpowiedz cytując Odpowiedz
      > Przepraszam od razu za wulgarności
      >
      > Ale to jest skurwysyństwo wyciągając to coś ktoś o sobie napisał.
      > Ja się ze strachu zesrałem, bo nie pamiętam co pisałem w przypływie o sobie
      > a jakieś wyścierwo mi to wypomni

Nooooooooooooo Kiszka, a jak nazwiesz to co zrobil twoj koles a moze kolesiowa, publikujac NASZE wykradzione zdjecia? jesli pisal o sobie, ze sie jaka - to sam jest sobie winien, ze mu to ktos wypomina - ja mu swojego zdjecia nie dostarczylam, wszedl w jego posiadanie bo znalazl sie zlodziej, ktory je ukradl... masz racje... Kiszka, masz w pelni racje:

> Ale to jest skurwysyństwo wyciągając to coś ktoś o sobie napisał.

i to sie odnosi do twojego kolesia...
      • m.maska Na przyszlosc.... 05.08.12, 12:31
        Zeby nie bylo pretensji... jesli Konewka, Furmanka czy ktokolwiek inny bedzie mial cos do powiedzenia na temat tego przestepcy(jokkera) i bedzie chcial to zrobic - spokojnie udostepnimy mu Nasze forum w tym celu - w tej sytuacji, trudno oczekiwac jakiejs lojalnosci z naszej strony... czy jokker sie jaka, czy jezdzi takim czy innym samochodem, mnie osobiscie ani nie interesuje, ani nie robi mi roznicy - ale widac, jego reakcje wobec nas, sa wynikiem glebokich kompleksow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka