bling.bling 19.08.11, 20:32 moderator jest jak niedźwiedź. Ten zapadł w sen letni. Trolle nie widząc kota podchodzą do barłogu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rata.sofisticada Re: sen letni? 19.08.11, 21:39 moderator jest jak niedźwiedź. Ten zapadł w sen letni. Trolle nie widząc kota podchodzą do barłogu Kur.. mac, Bling, zdecyduj sie w koncu, czy moderator jest niedzwiedziem czy kotem? Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: sen letni? 19.08.11, 22:41 Moderatorki w rodzaju Kropka czy Giwi to jest jednak produkt administracji, bo to administracja powierzyla tym zdziwaczalym kobietom funkcje moderatorskie a wiec to admini (konkretni ludzie) sa odpowiedzialni za miejscowy bajzel... Szczerze mowiac od ladnych paru dni nie bylo tu ani jednego normalnego watku, w ktorym toczylaby sie ciekawa dyskusja na tematy spoleczne. Natomiast nieustannie rosnie liczba spamu. Nie tylko chce sie wyjsc z kina, ale zwyczajnie odechciewa sie zabierac na powaznie glos w jakichs dyskusjach. Lepiej dla rozrywki sobie pozartowac, poprowokowac czy doprowadzic do kolejnego forumowego mordobicia. Jak to mowil Lernakow - forumowa kloaka. Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: sen letni? 20.08.11, 13:12 Kłosowski na moderatora - nie wiem tylko który numer... Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: sen letni? 20.08.11, 13:41 Spokojnie ;) Ja sie nie nadaje w podobnym stopniu jak Kropka czy Giwi. Zawsze powtarzam, ze do pewnych zadan trzeba miec predyspozycje. Bycie moderatorem do czegos zobowiazuje i byle kto nie powinien takiej funkcji pelnic. Ja jestem na forum konfliktowy i kropka. Kropka jest glupia, infantylna i niewiele rozumie, stad zawsze podejmuje nietrafne decyzje i kropka. Giwi to w zasadzie troll, ktoremu chyba dla jaj dano narzedzia moderatorskie, bo fora gazeta.pl mialy ambicje byc pierwszymi na swiecie, gdzie troll zostal moderatorem. Taki rodzaj montypythonowskiego poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: sen letni? 20.08.11, 20:29 zombie trolle złażą się zewsząd. Jedyna osoba z która może nas obronić przed ich nawałnicą poprzez strzał między oczy śpi i ma się we swoim śnie chyba dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: sen letni? 20.08.11, 20:35 Nie blinkaj, ublinkuji jen deti, konstruktywna krytyka ci się śni? Odpowiedz Link Zgłoś