Dodaj do ulubionych

sen letni?

19.08.11, 20:32
moderator jest jak niedźwiedź. Ten zapadł w sen letni. Trolle nie widząc kota podchodzą do barłogu
Obserwuj wątek
    • rata.sofisticada Re: sen letni? 19.08.11, 21:39
      moderator jest jak niedźwiedź. Ten zapadł w sen letni. Trolle nie widząc kota podchodzą do barłogu

Kur.. mac, Bling, zdecyduj sie w koncu, czy moderator jest niedzwiedziem czy kotem?
    • klosowski333 Re: sen letni? 19.08.11, 22:41
      Moderatorki w rodzaju Kropka czy Giwi to jest jednak produkt administracji, bo to administracja powierzyla tym zdziwaczalym kobietom funkcje moderatorskie a wiec to admini (konkretni ludzie) sa odpowiedzialni za miejscowy bajzel...
      Szczerze mowiac od ladnych paru dni nie bylo tu ani jednego normalnego watku, w ktorym toczylaby sie ciekawa dyskusja na tematy spoleczne. Natomiast nieustannie rosnie liczba spamu. Nie tylko chce sie wyjsc z kina, ale zwyczajnie odechciewa sie zabierac na powaznie glos w jakichs dyskusjach. Lepiej dla rozrywki sobie pozartowac, poprowokowac czy doprowadzic do kolejnego forumowego mordobicia. Jak to mowil Lernakow - forumowa kloaka.

• wuzet21 Re: sen letni? 20.08.11, 13:12
        Kłosowski na moderatora - nie wiem tylko który numer...
        • klosowski333 Re: sen letni? 20.08.11, 13:41
          Spokojnie ;) Ja sie nie nadaje w podobnym stopniu jak Kropka czy Giwi. Zawsze powtarzam, ze do pewnych zadan trzeba miec predyspozycje. Bycie moderatorem do czegos zobowiazuje i byle kto nie powinien takiej funkcji pelnic. Ja jestem na forum konfliktowy i kropka. Kropka jest glupia, infantylna i niewiele rozumie, stad zawsze podejmuje nietrafne decyzje i kropka. Giwi to w zasadzie troll, ktoremu chyba dla jaj dano narzedzia moderatorskie, bo fora gazeta.pl mialy ambicje byc pierwszymi na swiecie, gdzie troll zostal moderatorem. Taki rodzaj montypythonowskiego poczucia humoru.
    • bling.bling Re: sen letni? 20.08.11, 20:29
      zombie trolle złażą się zewsząd. Jedyna osoba z która może nas obronić przed ich nawałnicą poprzez strzał między oczy śpi i ma się we swoim śnie chyba dobrze
      • gadagad Re: sen letni? 20.08.11, 20:35
        Nie blinkaj, ublinkuji jen deti, konstruktywna krytyka ci się śni?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka