08.09.11, 16:01
Kicho_nor, kiedyś na tym forum napisałam, że jestem Twoją wielbicielką.
To prawda... zaglądając na fora nigdy nie omijałam Twoich wpisów.
Mało kto, tak jak Ty... umie tak słowa pięknie ułożyć.
Ale......

forum.gazeta.pl/forum/w,89738,128520174,128520174,kicho_disko.html
Argument to wiek przeciwnika ?
"Stara baba"... ?

Nie wiem o co chodzi w konflikcie Loża - Podwórko - Kalejdoskop..... czytam od niedawna, a i to nie wszystko, więc nie opowiadam się po żadnej stronie....
Przykro mi tylko, że tak się na Tobie zawiodłam

Już Twoją wielbicielką nie jestem.
Obserwuj wątek
    • cieplanata Re: kicho_nor 08.09.11, 16:55
      to trzeba było napisać do Kichonora na forum gdzie taki wpis był, nie rozumiem co szpilki mają do tego zestawu forumów, które wymieniłaś, łączy je osoba która pisała tam i tu? ja piszę na 8 forumach i byłoby głupio, gdyby ktoś mi wypominał wpis na Szkapach tu na Szpilkach
      • magdyna Re: kicho_nor 08.09.11, 17:37
        Naciu ! wtrącaj się na dwudziestu forumach. Mnie nic do tego co tam kogo pouczasz a i Ty nie wtrącaj się do tego co ja piszę.

Wyjaśnienie specjalne dla Ciebie Naciu :
        Tu napisałam bo tu kiedyś wyraziłam swój zachwyt nad pisaniem kicho_nora.... że piękne jest...tu chciałam wielbienie jego odwołać.
        Gdzie wg Ciebie miałam zachwyt nad kochinorem odwołać ?
        Odpowiedz, chętnie się dostosuję i odwołam na wyznaczonych przez Ciebie miejscach.
        • magdyna Re: kicho_nor 08.09.11, 17:50
          A szpilek nie ma po co bronić. Umrą.
          To było forum autorskie - Twardegocukierka. Odkąd odeszła to są tu tylko konwulsyjne podrygi.

Szkoda .... Cukierku, czy Ci nie żal ?
          • cieplanata Re: kicho_nor 08.09.11, 20:06
            wszystkie fora obumierają, zmieniło się coś ludzie wolą sie inaczej kontaktować, ja pamiętam jak powstały Szpilki, pamiętam ten wpis jak Cukierek się pochwaliła na takim jednym forum, który administrowaliśmy razem z Flissym, ale nic nie trwa wiecznie, a najciekawsze jest co innego, nic nie umiera dokąd istnieje :) jeżeli nie zostało to Forum zlikwidowane to będzie się powoli toczyło, nie umrze śmiercią naturalną
          • flisy1 Re: kicho_nor 08.09.11, 20:23
            magdyna napisała:

> A szpilek nie ma po co bronić. Umrą.
            > To było forum autorskie - Twardegocukierka. Odkąd odeszła to są tu tylko konwul
            > syjne podrygi.
            >
            > Szkoda .... Cukierku, czy Ci nie żal ?

Skoro tak to po kiego tu piszesz,to raz,a dwa,jakoś nie przypominam sobie byś należał do bardzo aktywnych uczestniczek tego forum,nawet wtedy gdy była tu Cuksowa.

I jeszcze jedno sprawy innych forów załatwiaj na tychże forach,komentarze do wypowiedzi na nich zostawiaj tez tam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka