Dodaj do ulubionych

Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną

21.09.11, 09:15
Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną, rozjechane walcem domorosłej propagandy, głównie wegańskiej i antyalkoholowej. Na każdym normalnym forum tego rodzaju spam byłby traktowany bezlitosnym banem, ale Gazeta.pl postanowiła najwyraźniej pokazać ową "lepszą stronę człowieczeństwa": tolerancyjną, przyjazną itd. Więc toleruje spam i brata się ze spamerami.

Cóż, najwyższa pora poszukać sobie innego forum, gdzie da się prowadzić dyskusje na jakimś poziomie. Żegnam!
Obserwuj wątek
    • atrakcyjny.leon Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 21.09.11, 09:17
      Cześć i nie wracaj tutaj więcej :)
      • bling.bling [...] 21.09.11, 09:21
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: balbina Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną IP: *.bayern.de 21.09.11, 09:44
          Na przykład sperma bizona jest wegetariańska, bo składa sie wyłącznie z trawy. Się jest tym, co się je.
          • narfi Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 21.09.11, 10:31
            Ikcort, nie oszukuj sie.Nie ma takiego zwierzaka, jak merytoryczna dyskusja na forach internetowych.
            Merytoryczne dyskusje moga jedynie miec miejsce wsrod profesjonalistow w danej dziedzinie.
            Jezeli takowym jestes ,to zawsze mozesz publikowac w stosownych czasopismach,lub dyskutowac prywatnie w waskim gronie innych profesjonalistow,no a jezeli nie jestes ,to pozostaje Ci tylko wyrazanie swoich,czysto subiektywnych opinii, na jakims forum czy blogu.
            Jezeli masz sie frustrowac w nowym, obcym miejscu,to juz lepiej sie frustruj w miejscu ,ktore znasz i gdzie Ciebie znaja:)
            • Gość: balbina Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną IP: *.bayern.de 21.09.11, 10:51
              Jak sądzisz, że między profesjonalistami możliwa jest merytoryczna dyskusja, to weź dwóch profesorów z jednej dziedziny i zobaczysz jak merytorycznie podyskutują. Dobrze, jak się bez siniaków obejdzie.
              • narfi Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 21.09.11, 11:02
                Moge sie z tym zgodzic,tyle,ze ich dyskusje dotycza raczej interpretacji faktow a nie samych faktow,ktore znaja na wyrywki.
                Na forach natomiast ,dyskutanci juz w pierwszym czy drugim poscie wykazuja brak znajomosci faktow czy ogolnie przyjetych definicji i wtedy merytoryka zamienia sie w personalne wycieczki,na zasadzie "ty jestes Glupi ,nie to ty jestes glupi".
            • voxave Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 21.09.11, 10:59
              Icort--nie tylko znaja, ale i lubią pozwole sobie, dodac:)
              • narfi Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 21.09.11, 11:07
                Nie da rady,Voxie,oba samce.
                Gdy zasadniczy,mlody ,gniewny lewicowiec raz podejmie decyzje,nic go nie skloni do jej zmiany:)
                • voxave Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 21.09.11, 11:14
                  Narfi------taka postawa to ucieczka ---ja tak tu nie jeden raz oberwalam ale nie uciekam----czas pokaże prawde, tak juz jest :)
                  Icuś przemyśl to jeszcze jeden raz .....
            • klosowski333 Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 22.09.11, 00:48
              Nie zgadzam sie z taka opinia. Kazdy ma prawo do swojego komentarza, swojego punktu widzenia i juz samo to jest merytorycznym glosem w dyskusji. W wiekszosci przypadkow rozmawiamy tu o sprawach spoleczno-politycznych, a wiec nie o naukach scislych.

Inna sprawa, ze Kropka dyskusje merytoryczne konsekwentnie tepila, preferowala zas spam i spamerow, oraz rozne forumowe hece. Ona jest tzw dowcipem roku a nie normalnym moderatorem. Administracja gazeta.pl zasadniczo otwarte fora ma w rzyci, wiec pozwala na te wolnoamerykanke bez oporow.

I efekty widac. Teraz widze, ze weganie sie rozochocili, ale to nie dziwota, w koncu byli hodowani sumiennie od wielu miesiecy, podobnie jak i innej masci spamerzy. Prosty zwiazek przyczynowo-skutkowy. Kropka jednak nie ma poczucia wstydu i nigdy nie uzyje slowa "przepraszam". Takie zdziwaczale kobiety jak ona nie uzywaja takich slow, zwykle czuja sie urazone, ze ktos smie je krytykowac. Smutna pani i tyle.

Chyba tylko Forum Kraj ma gorsza reputacje. Wydaje mi sie, za samo zagladanie tam to juz jakis obciach. Nie przecze, ze wchodzenie tutaj tez raczej o nikim dobrze nie swiadczy. Wystarczy rzut oka na watki, rzut oka na tzw stalych uzytkownikow i az sie chce wyjsc z kina.

• voxave Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 22.09.11, 03:37
                Kloss------to czemu kuźwa tu przychodzisz jak ci sie nie podobamy---nie pluj w nasza kawę.
    • paco_lopez Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 21.09.11, 11:28
      śmiem twierdzic, ze dzisiaj nie jest najgorzej. wiemy mniej więcej kto jest kto. w życiu raz spotkałem jedna weganke, ale była tak wyposzczona, bo się z jednym rozstała jakis czas temu, ze jej moje umiarkowane miesne praktyki nie przerażały, meszki nas gryzły na polach mokotowskich a ona i tak chetna była na mój kawałek mięsa. nie ma się co nimi przejmować. oszołomstwem katolickim też, bo na innych forach juz wiedzą, że wojna bedzie tak czy inaczej, więc co za róznica.
    • migreniasta Re: Forum jeszcze żyje,no dobra egzystuje.... 21.09.11, 13:18
      resztką sił.
      I nie jest prawdą,że to wina administracji. O niej się nie wypowiadajmy dziś. Skupmy się na sobie. To my produkujemy ten spam. My mg,oszołom,migreniasta też....
      O ile emgiema i oszołka toleruję,to tych BADZIEWIAKÓW KAPUSTNYCH JUŻ NIE. Pedały są mniej namolne. Oni walczą tylko o to by móc się pieprzyć oficjalnie,ale nie każą mi ani Tobie zmieniać orientacji seksualnej. Weganie natomiast odmawiają mi mięsiwa co mnie strasznie wkurza.
    • klosowski333 Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 22.09.11, 00:37
      Czesc, Ikcort. Ledwo wrocilem z urlopu a Ty wymiekasz? Masz cos do Kropki, ktora na amen zniszczyla to forum pozwalajac hasac spamerom do woli i od dluzszego czasu? Przepros ja natychmiast, bo bedzie jej smutno!!!
      Nie Ty jedyny stad zniknales, smiem nawet stwierdzic, ze ci normalniejsi raczej zbyt dlugo nie sa w stanie tu usiedziec. Zostaja jakies dziwadla, dziwolagi i dziwactwa forumowe rozne masci, oraz ludzie z problemami tacy jak ja :D
      To zdecydowanie nie jest forum dla normalnych ;)
      • voxave Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 22.09.11, 03:39
        Kloss------czy ty znasz kogoś normalnego bo ja nigdy ytakiej osoby nie spotkalam---i dzięki Boku, bo nie musialam sie nudzić :)
      • bling.bling Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 22.09.11, 13:16
        masz certyfikat normalności klosowski?
        • 33qq Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 22.09.11, 13:26
          :)

Na szczęście taki certyfikat można przyznać samemu sobie.
        • paco_lopez Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 22.09.11, 15:05
          ciekawy casus. katolik komunista komsomolec. hybryda.
        • klosowski333 Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 22.09.11, 19:40
          Wiesz, przy forumowiczach typu Oszolom, Enrigue, Magnus, Nehsa, Kappa, Mg, Krytykantka, Kaalka, Lepian, Yoma, 33qq, Polubu, Gucio Budowlaniec i wielu innych... taki certyfkat jakby nie wydaje sie byc konieczny ;)
          Do tego jeszcze odgorny nadzor nad forum w wykonaniu kogos takiego jak Kropka i mamy groteske pomieszana z farsa. Tutaj normalnosc staje sie elementem deficytowym, zebym nie powiedzial, ze w swym kontrascie zbednym. Wrecz razi, irytuje, racjonalny glos w dyskusji jest sprzeczny z przyjeta tutaj konwencja.

• bling.bling Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 22.09.11, 19:47
            <foch>czuje się pominięty w tej liście </foch>
            • klosowski333 Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 22.09.11, 19:58
              Bling, Ty masz chyba krotka pamiec. Masz swoje osobliwe poglady, jak dla mnie, ale zawsze powtarzalem, ze jestes ciekawym rozmowca i Twoj styl pisania tez mi bardzo przypadl do gustu. Potem postanowiles byc warunkowo trollem, ale byla to forma pewnego sprzeciwuu wobec tego co wyrabia tutaj Kropka. Twoj sprzeciw nic nie dal i nic nie mogl dac, tylko jeszcze bardziej zasmiecal forum. To, ze mamy rozne poglady i prawie zawsze sie z Toba nie zgadzam nie oznacza, ze nie moge Ciebie szanowac.
              Co innego psychole czy oszolomy, ktorych jest tu od cholery. Nie chodzi nawet o poglady skrajne, ekstremistyczna, o fanatyzm czy brak gotowosci do racjonalnego wazenia swoich racji. Chodzi o niemoznosc prowadzenia z nimi jakiejkolwiek rozmowy na jakikolwiek temat, bo sa az tak zakleszczeni w roznych swoich klimatach/obsesjach, ze az staja sie kompletnie niekomunikatywni.
              Owszem, posprzeczalem sie z Toba pare razy, ale nie ma w tym nic niezwyklego. Wiele razy wymienilem sie tez z Toba na powaznie pogladami, opiniami, komentarzami. Z tym elementem, ktory na tym forum mimo wszystko dominuje jest to niemozliwe na zadnej plaszczyznie, nawet na plaszczyznie sprzeczki.
          • gucio71.2 Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 25.09.11, 12:52
            klosowski333 napisał:

> Wiesz, przy forumowiczach typu Oszolom, Enrigue, Magnus, Nehsa, Kappa, Mg, Kryt
            > ykantka, Kaalka, Lepian, Yoma, 33qq, Polubu, Gucio Budowlaniec i wielu innych..
            > . taki certyfkat jakby nie wydaje sie byc konieczny ;)
            > Do tego jeszcze odgorny nadzor nad forum w wykonaniu kogos takiego jak Kropka i
            > mamy groteske pomieszana z farsa. Tutaj normalnosc staje sie elementem deficyt
            > owym, zebym nie powiedzial, ze w swym kontrascie zbednym. Wrecz razi, irytuje,
            > racjonalny glos w dyskusji jest sprzeczny z przyjeta tutaj konwencja.

od gucia sie odczep, nie zauwazyłes że gucio dawno cie olał? Wiesz, bandyckie mam wychowanie, nie kopie sie leżącego. Baw sie dobrze, powodzenia
            >
    • Gość: 209 kropek Dwieście dziewięć kropek IP: 66.90.73.* 22.09.11, 15:10
      ...........................................................................................................................................................
      ......................................................
    • rata.sofisticada Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 22.09.11, 16:26
      Cóż, najwyższa pora poszukać sobie innego forum, gdzie da się prowadzić dyskusj
      > e na jakimś poziomie. Żegnam!

Serdecznie polecam forum Lewica. Poziom intelektualny jest znacznie wyzszy niz na FS. Forum Lewica jest dla wybrednych intelektualistow, holoty tam sie nie uswiadczy.
      forum.gazeta.pl/forum/f,100454,Lewica.html
    • imponeross E tam... 22.09.11, 19:44
      ikcort napisał:

> Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną, rozjechane walcem domorosłej pro
      > pagandy, głównie wegańskiej i antyalkoholowej. Na każdym normalnym forum tego r
      > odzaju spam byłby traktowany bezlitosnym banem, ale Gazeta.pl postanowiła najwy
      > raźniej pokazać ową "lepszą stronę człowieczeństwa": tolerancyjną, przyjazną it
      > d. Więc toleruje spam i brata się ze spamerami.
      >
      > Cóż, najwyższa pora poszukać sobie innego forum, gdzie da się prowadzić dyskusj
      > e na jakimś poziomie. Żegnam!

Sporo watkow powinno znalezc sie na forum Aktualnosci zamiast tutaj, to fakt, ale forum Spoleczenstwo ma sie raczej dobrze ;)
      • voxave Re: E tam... 23.09.11, 04:24
        Ze stwierdzeniem, iż Forum Spoleczeństwo ma sie dobrze wchodzimy w pierwszy dzień jesieni .
      • klosowski333 Re: E tam... 23.09.11, 11:34
        Imponeross, wejdz moze kiedys na jakies normalne tematyczne forum, to bedziesz wiedzial co to znaczy "dobrze". Odkad wrocilem z urlopu nie znalazlem tu ANI JEDNEGO merytorycznego, interesujacego, wyczerpujacego wpisu na jakikolwiek temat zwiazany ze "spoleczenstwem". Jak zwykle 80% watkow to spam, a reszta to jakies bezladne bajdurzenie osob, ktore szukaja tu tzw "zycia towarzyskiego".
        Poza tym skupmy sie na faktach. Gdy odchodza z tego forum co inteligentniejsi jego uzytkownicy typu Lernakow czy Ikcort, to chyba to musi o czyms swiadczyc. Ich argumentacja na pozegnanie tez nie pozostawia watpliwosci co jest przyczyna ich odejscia.
        To forum nie tyle umiera, ile gnije. Troche sie kisi we wlasnym sosie starych, stalych nickow, ktore sie tutaj juz totalnie zapetlily, ale przede wszystkim jest konsekwentnie przyduszane przez Kropke. Zero swiezej krwi, ktora nie okazalaby sie kolejnym oszolomem czy spamerem. Duzo frustratow zyciowych, ludzi jakos dziwnie ulomnych na rozne sposoby, malkontentow. Poza Forum Kraj nie ma na gazeta.pl forum z gorsza reputacja. A w polskiej przestrzeni forumowej by siegnac dna to chyba zostaje juz tylko onet i wp.

• klosowski333 Re: E tam... 23.09.11, 11:38
          P.S. Ja nie jestem specem od forow otwartych, ale mialem wczesniej doswiadczenie z Forum Psychologia. I musze ze smutkiem przyznac, ze choc jest tam sporo osob cokolwiek specyficznych, to jednak poziom dyskusji jest tam znacznie wyzszy, wpisy sa znacznie ciekawsze, jest o czym dyskutowac, jest tam znacznie wiecej sensownie myslacych i formulujacych swoje mysli forumowiczow, no i jest calkiem sprawnie dzialajacy moderator.
          • voxave Re: E tam... 23.09.11, 12:01
            Klos-----to twoja wina że ludzie odchodza--maja dośc twojego bredzeniai bezmyślnego napadania.
            Już zaczynasz --przypominam, to tobie zawdzięczamy odejście ciekawych ludzi .
            • klosowski333 Re: E tam... 23.09.11, 12:20
              Hahahahaha. Alez sie usmialem. Jestes niedorzeczna, Voxave, bo fakty masz w pogardzie. Wymien jednego inteligentnego ciekawego forumowicza, ktory odszedl stad z mojego powodu.
              To nie ja zalewam forum spamerskimi watkami, a argumentacje Ikcorta i Lernakowa kazdy mogl przeczytac.

• voxave Re: E tam... 23.09.11, 17:41
                Klos----przez to jak sie zachowujesz w stosunku do sympatycznych i madrych ludz, darzę cie ogromną niechęcią---napełniasz moje serce smutkiem.
                • klosowski333 [...] 23.09.11, 17:53
                  • voxave Re: E tam... 23.09.11, 18:15
                    Klos----ja cie na prawdę lubię,bo jestes taki nieszczęsliwy, a ja jestem bardzo wrażliwa na ludzki ból.
                    Nie ma to związku z moja krytyka twojego zachowania---nie wolno lżyć i poniżać innych ludzi a juz o wywyższaniu to szkoda mi słow.
                    Wszyscy jesteśmy tacy sami z małymi odchyleniami ----można dyskutowac merytorycznie ale nie wolno obrać--chciałbys być na miejscu ludzi których lżysz ?
                    • klosowski333 Re: E tam... 23.09.11, 18:39
                      Haha, Voxave, a co Ty wiesz o szczesliwosci czlowieka po udanym wypoczynku? Ja sie czuje teraz znakomicie. Mam nadzieje, ze cieszysz sie wraz ze mna. :D

Jezeli chodzi o obrazanie. Coz, Kropka sto tysiecy razy przyzwalala na to by tu sie ludzie obrazali. Nigdy nie potrafila w zarodku zamordowac konfliktu forumowego, wprost przeciwnie, lubila gdy dochodzilo do eskalacji. A takie klimaty niosa za soba okreslone konsekwencje. Tworza sie np silniejsze animozje. Teoretycznie nie powinienem w dyskusji zwracac uwagi na nicki, ale co ja poradze na to, ze pamietam. Pamietam poglady nickow rozmaitych, ich skandaliczne zachowania, chamskie odzywki, glupote, czasem tez nikczemnosc i jakis rodzaj zwyrodnienia. Jak do takich nickow podchodzic z szacunkiem?

Moja agresja jest skalkulowana i w sposob scisle okreslony adresowana.

Voxave, nalezysz do ludzi, ktorzy bardzo czesto sie myla w ocenie sytuacji (i zapewne ludzi). Na tym forum takich jest wielu, to nie moj problem. Problemem tego forum odkad tu jestem zawsze byla Kropka. Spamerow latwo jest zneutralizowac i to sie kazdemu normalnemu moderatorowi jakos tam udaje. Na forum moderowanym przez Kropke jest po prostu syf totalny i w chwili obecnej cos prawie jak zero merytorycznych dyskusji na jakikolwiek temat spoleczny.

• angelfree Klosowski 23.09.11, 18:12
                A czy Ty, podobnie jak Lernakov i Ickort, nie mógłbyś sobie znaleźć jakiegoś innego, bardziej Ci odpowiadającego forum?
                • klosowski333 Re: Klosowski 23.09.11, 18:26
                  Moglbym ;) Wszystko w swoim czasie.

Nawet dzis zlozylem zabawowa acz honorowa propozycje, ktora Kropka rzecz jasna usunela.

Odejde (jestem czlowiekiem honorowym w odroznieniu od Piwiego czy Migreniastej, moje slowo zawsze cos wazy, a wiec slowa dotrzymuje) pod warunkiem, ze odchodzi rowniez Kropka, a ja zastepuje moderator co namniej tak sprawny jak np To.Niemozliwe, czyli gostek wzglednie normalny, niekonflktowy, inteligentny, komunikatywny.

Forum zyskuje w dwujnasob. Pozbywa sie konfliktowego Klosowskiego i pozbywa sie osoby, bylo nie bylo, odpowiedzialnej za hodowanie spamu i spamerow i za caly ten burdel i chaos. Odpowiedzialnej rowniez za to, ze forum nie moze zlapac kolejnego oddechu w postaci naplywu swiezej krwi, bo samo rzucenie okiem na liste watkow wielu potencjalnie interesujacych rozmowcow zniecheca do udzielania sie tutaj.

Do zrobienia?
                  :)

• voxave Re: Klosowski 23.09.11, 18:51
                    Klos----czy Kropka zrobila ci krzywde,że tak ja niszczysz---odrzucila twoje zaloty czy co ?
                    Daj spokój, nie szantażuj nikogo ---sam załóż fajne wątki to ludzi przyciągniesz na dyskusje o takim poziomie jaki sobie życzysz---powodzenia :)
                    • klosowski333 Re: Klosowski 23.09.11, 19:03
                      Ja tu zakladalem watki. Toczyly sie w nich normalne dyskusje. Nietrudno to sprawdzic.

Co z tego? W tej chwili niemal nie da sie prowadzic tu normalnej dyskusji w szeroko rozumianym temacie Spoleczenstwo. Spamu jest tu rekordowa ilosc. Stali uzytkownicy, zwlaaszcza ci o kilkuletnim stazu, nic do zadnych dyskusji nie wnosza, udzielaja sie tu tylko towarzysko. Sa smieszni pod wieloma wzgledami. Na przyklad przez dlugi czas podtrzymywali watki spamerskie przy zyciu, podbijali je nieustannie, przyczyniajac sie do niszczenia forum, twierdzili, ze to dla rozrywki, a teraz sa glownymi uczestnikami akcji klikania w kosz. Zalosne? Kazdy niech sam oceni.

Kropka? Ty twierdzisz, ze mnie znasz, ze bylas u mnie w domu i poznalas moich przyjaciol, rodzine, i ze ogolnie wiesz jak zyje, w zwiazku z tym mi wspolczujesz :D
                      To co ja mam powiedziec o swoim wyobrazeniu Kropki, o swoim do niej stosunku na podstawie prowadzonej z nia korespondencji, podczas ktorej wypowiedzi Kropki wprawialy mnie w oslupienie?

Ale pomijajac prywatna korespondencje sam wyglad forum, jego obecna kondycja, mowia wszystko o pracy tej kobiety. Po prostu wszystko.
                      • ka_p_pa Re: Klosowski 23.09.11, 19:08
                        > Kropka? Ty twierdzisz, ze mnie znasz, ze bylas u mnie w domu i poznalas moich p
                        > rzyjaciol, rodzine, i ze ogolnie wiesz jak zyje, w zwiazku z tym mi wspolczujes
                        > z :D

Ty kozłowski nie masz rodziny, przyjaciół ani życia realnego.
                        • klosowski333 [...] 23.09.11, 19:16
                    • Gość: Ktoś Re: Klosowski IP: *.de 23.09.11, 19:10
                      Droga Voxave według mnie popełniasz błąd sądząc, że nick Klosowski jest płci męskiej po drugiej stronie ekranu. Ja uważam, że jest to neurotyczna sfrustrowana emerytka cierpiąca na syndrom niedorżnięcia. Jej agresja jest typowa dla zachowań kobiecych i przypomina tzw "wściekliznę macicy". Freud miałby ciekawy przypadek do leczenia :)
                      • klosowski333 Re: Klosowski 23.09.11, 19:18
                        Hahaha. Dobre. Dr Jekyll i Mr Hyde. Cos jak Piwi, jako zalogowany robil za grzecznego, a jako niezalogowany walil takimi przeklenstwami, ze az uszy wiedly.
                      • voxave Re: Klosowski 23.09.11, 20:30
                        Ktosiu-----nie może być emerytką bo lubi muzykę młodego człowieka -----to po pierwsze---a po drugie---emerytki nie cierpia na niedorżnięcie bo juz sa dorżnięte ---brak im objawów wścieklej macicy
                        Wnosze iż jesteś młodym mężczyzną :)
                        • ka_p_pa Re: Klosowski 23.09.11, 20:48
                          voxave napisała:

> Ktosiu-----nie może być emerytką bo lubi muzykę młodego człowieka
                          Błąd, on tylko twierdzi, że lubi. Buduje swoją wirtualną osobowość

>emerytki nie cierpia na niedorżnięcie bo juz sa dorżnięte
                          To emerytka dziewica. Zdarzają się takie przypadki

>brak im objawów wścieklej macicy
                          Kozłowski(kozłowska?) ma te objawy zdecydowanie widoczne.

jako osoba majaca elementarne problemy z pisaniem w jezyku polskim, nie dziwie sie - by klosowski333
                          forum.gazeta.pl/forum/w,29,123777456,123805206,Re_Oczywiscie_ze_tak.html
                          • klosowski333 Re: Klosowski 23.09.11, 21:24
                            Czy to juz jest preludium do jakiegos kolejnego Twojego ataku obsesji na moim punkcie? Znowu bedziemy obserwowac przez iles tam dni te Twoje slynne objawy psychoz maniakalno-depresyjnych? Wierze, przyjacielu, ze Ty i Nehsa jestescie pod stala opieka lekarska, bo inaczej - jakby to rzec - lepiej w Waszym "zyciu emocjonalnym" nie bedzie. :D
                        • klosowski333 Re: Klosowski 23.09.11, 21:21
                          Voxave i to Twoje schematyczne myslenie o ludziach. Rock&rolla sluchaja tez ludzie po siedemdziesiatce i to ma o czyms swiadczyc?
                          • Gość: Ktoś Re: Klosowski IP: *.de 23.09.11, 22:11
                            klosowski333 napisał:

> Rock&rolla sluchaja tez ludzie po siedemdziesiatce i to ma o czyms swiadczyc?

Klosowski potwierdza moją teorię, że jest w wieku emerytalnym, ponieważ młodzież NIE słucha rock&rolla. Jest to gatunek archaiczny dla młodych ludzi.
                            • klosowski333 Re: Klosowski 23.09.11, 22:21
                              O rety. Z Kappciem mozna sympatycznie pozartowac, a tu mamy chyba jakiegos uposledzonego nieco. Lepiej nie ryzykowac :D
                              • k_a_p_p_a Re: Klosowski 23.09.11, 22:40
                                Odpowiedź zdecydowanie cię przerasta. Jesteś klonem mg? A to takie proste pytanie- o czym ty u licha piszesz na forach od pięciu lat? Rozumiem, że szukałeś pomocy na forum psychologia. Co prawda masz problemy z rozróżnianiem pojęć, nawet w okresach remisji i pomyliłeś fora, powinieneś szukać pomocy na forum psychiatria, schizofrenia czy innym podobnym, ale mniejsza o to. Taki miligram czy enio wklejają zazwyczaj jakieś ichnie aktualności, ale ty? Przez pięć lat te same prościutkie i banalne teksty? Nie zastanawiałeś się nad eutanazją?
                                • klosowski333 Re: Klosowski 23.09.11, 22:51
                                  Kappcio, uzywasz okreslen, sformulowan i sugestii z pozoru makabrycznych, ale swiadczacych o tym, ze znowu zostales w sposob krancowy wyprowadzony z rownowagi, dlatego puszczaja u Ciebie wszelkie hamulce. Tracisz kontrole nad soba, przestajesz odbierac rzeczywistosc. Byc moze wpadniesz znowu w obsesje, manie, psychozy, ktore Ciebie tak tutaj charakteryzuja. Jestes czlowiekiem chorym i to nie podlega dyskusji. Nie trzeba byc psychiatra by to stwierdzic.

Mowilem Ci, ze wszyscy Cie tu gnoja w przepychankach slownych, nawet Mg. Jestes w nich strasznie bezradny, a najsmutniejszym akordem sa te Twoje konczace dyskusje epitety. Niby jestes doroslym czlowiekiem, ale w tej swojej bezradnosci zaczynasz sie jakby niekontrolowac, zapluwasz sie z wscieklosci i jedyne co wtedy potrafisz napisac to jakas inwektywe. Do Mg to zwykle "Ty debilu", "Ty kretynie", albo "miernoto intelektualna".

Na moim punkcie calkiem dlugo miales obsesje, pewnie snilem Ci sie po nocach. Byc moze znowu zaczniesz analizowac moje archiwalne posty, albo liczyc je, albo cokolwiek Ci tam do glowy przychodzi. Jestes czlowiekiem potrzebujacym pomocy, ale Ty zamiast tego uciekles w swiat projekcji, wyobrazen i zludzen, w swiat forumowy, powierzchowny, sztuczny i pelen pozorow. Nie dziwne, ze twierdzisz, ze wieczory sa najtrudniejsze, bo taka opcja, ograniczania swojego zycia do forum, kazdego czlowieka musi wypalic od srodka i nikomu nie moze dawac na dluzsza mete zadnej satysfakcji.

Nie tylko ja Ci tu wspolczuje. Nie wiem jak postepowac z takimi ludzmi jak Ty czy Nehsa. Twoja zlosc, frustracja, rozgoryczenie zyciem nie ulatwiaja Ci niczego, nie pomagaja poukladac sobie pewnych rzeczy i uporzadkowac jakos swoich emocji. Jestes bezwzglednie czlowiekiem zlamanym, nie wiem w jakim sensie i z jakich przyczyn, ale to nawet widac w Twoich postach, w tym zerowym zaangazowaniu w dyskusjach, w tym braku pasji. Sprawiasz wrazenie czlowieka po prostu strasznie zmeczonego zyciem. Samospalenie? Wiesz, ja nie mam na to zadnego wplywu. Rozumiem, ze Kozlowski snil Ci sie po nocach, ze miales jakies schizy z ta postacia zwiazana, ale nie byloby tak, gdybys sie tak od forum nie uzaleznil.
                                  Rozumiem, ze mogles zalozyc konto, jak ja, np w 2006 i pisac rocznie, jak ja, 10 postow, ale to co Ty tu wyprawiasz od lat to jest stan permanentnego zalamania nerwowego, tak to w kazdym razie wyglada.

• k_a_p_p_a Re: Klosowski 23.09.11, 23:05
                                    Kozłowska vel Leda vel Żuraw, aniołku pisowski, nie denerwuj się. To naprawdę proste pytanie, skup się. Wiem że potrafisz, tylko niepotrzebnie odstawiłaś tabletki.
                                    • klosowski333 Re: Klosowski 23.09.11, 23:14
                                      Aniolku pisowski? Jestem Leda? Zurawiem? Jestem religijny? Kappa, wez sie w garsc, bo naprawde odlatujesz pod wplywem swoich emocji. To nie jest taka zwyczajna niedorzecznosc.
                                      Zrob cos ze soba, czlowieku, bo nastepne pare lat na takich forach Cie wykoncza.
                  • angelfree Re: Klosowski 24.09.11, 21:22
                    Nie stawiaj warunków uzależnionych od działania innych osób. Co Cię obchodzi Kropka?
                    Podąż drogą wytyczoną przez Lernakova i Ickorta.
                    Odwagi!
                    • Gość: i wszystko Re: Klosowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.11, 15:00
                      angelfree napisała: > Podąż drogą wytyczoną przez Lernakova i Ickorta.
                      > Odwagi!

Czas na Ciebie i taką migreniastą Tobie podobną a inteligentnych,mądrych ludzi zostaw w spokoju, miernoto intelektualna
                      • voxave Re: Klosowski 04.10.11, 15:46
                        Gośc --ty chórzu podszyty pod nic nie znaczącym nickiem---pyskujesz ukryty za krzakami trzesąc ze strachu portkami.
                        Odczep sie od Migreniastej bo do doopy jej nie dostajesz i nie mów nikomu gdzie ma odejśc i co ma robić.
                        • klosowski333 Re: Klosowski 04.10.11, 17:01
                          Wyjatkowo sie z Toba zgodze, Voxave. Po pierwsze ludzie, ktorzy nie maja odwagi pisac pod macierzystymi nickami (uzywanymi na danym forum) sa dla mnie zalosni. Po drugie ktos najwyrazniej tutaj prowokuje.
                          Ja na tym forum pamietam dwa podobne i szczegolne przypadki - podczas moich przyjacielskich rozmow z Kappciem i w okresie, gdy Piwi oswiadczal, ze ostatecznie i nieodwolalnie zegna sie z tym forum.

• voxave Re: Klosowski 04.10.11, 17:26
                            Klos-
    • Gość: Ktoś Prośba do Kropki- moderatorki forum Społeczeństwo IP: *.de 23.09.11, 18:47
      Szanowna Kropko,
      Uprzejmie proszę Cię o zabanowanie niejakiego trolla z nickiem Klososwki i jego mutacje liczowe.
      Forum traci zacnych forumowiczów przez tego zakompleksionego psychopatę, którzy dzięki niemu rezygnują z dyskusji tutaj.
      Myślę że większość osób piszących na Twoim forum poprze mój apel.
      Przemyśl to :) Czy warto, aby kłótnie i potwarze Kłosowskiego nakręcało wpisy na tym forum.
      Z wyrazami szacunku
      Ktoś
      • klosowski333 Re: Prośba do Kropki- moderatorki forum Społeczeń 23.09.11, 18:53
        Musisz byc niezle "zakompleksionym psychopata" (plci nieokreslonej) skoro nie masz odwagi pisac pod wlasnym nickiem. Z takich smietnikowych zachowan slynal swego czasu Piwi.

A ta konfabulacja, ze to ja rzekomo jestem odpowiedzialny za to, ze forum jest zalane spamem (co bylo przyczyna odejscia takich ludzi jak Lernakow i Ikcort, o czym sami napisali) to juz jest po prostu odjazd w oszolomstwo totalne, licznie tu reprezentowane. Czyli kompletnie na przekor faktom ;)
        • ka_p_pa Re: Prośba do Kropki- moderatorki forum Społeczeń 23.09.11, 18:59
          Tu kozłowski niechcęcy masz rację. Twoja obecność na tym forum czy gdziekolwiek indziej nie ma najmniejszego znaczenia.
          • klosowski333 Re: Prośba do Kropki- moderatorki forum Społeczeń 23.09.11, 19:06
            Tak, przyjacielu, mowilem Tobie, ze jeszcze nasze stanowiska w jakims temacie stana sie zbiezne. ;)
            Mimo calego Twojego oszolomstwa i tych psychoz, ktore Cie nawiedzaja, ja zawsze bede Twoim przyjacielem forumowym, gotowym poprzez Cie w slusznej sprawie :D

• ka_p_pa Re: Prośba do Kropki- moderatorki forum Społeczeń 23.09.11, 19:11
              Kłosowski, ty kup sobie psa. To nic, że poprzeni ci zdechł, kup nowego, a potem następnego. Będziesz miał kogoś, kto cię docenia.
              • klosowski333 Re: Prośba do Kropki- moderatorki forum Społeczeń 23.09.11, 19:19
                Kappusiu, Ty znowu o tym docenianiu. Ty naprawde musisz miec z tym problemem. Podobnie z naduzywaniem takich wyrazen jak "miernota intelektualna" pod adresem innych forumowiczow. Powiedz mi przyjacielu, kto Ciebie docenia wieczorami, no wiesz, o tej porze, ktora wg Ciebie jest najtrudniejsza :D
              • mjot1 Re: Prośba do Kropki- moderatorki forum Społeczeń 30.09.11, 10:24
                ka_p_pa napisał:
                > ... ty kup sobie psa.

A cóż ci u licha zwierzak zawinił?
    • ultimate.strike Wege poszli na pastwisko 23.09.11, 20:33
      i na razie spokój z nimi mamy.
      • migreniasta Re: Wege poszli na pastwisko 23.09.11, 20:35
        Pasą się razem z osiołkiem.....
        • nehsa Re: Wege poszli na pastwisko 23.09.11, 20:42
          Icort! Masz rację.
          • voxave Re: Wege poszli na pastwisko 24.09.11, 05:43
            Powrócą rankiem nad jeziora......to z piosenki _Kormorany_
            Odrobilam lekcje i przeczytalam ---rozmowy przyjaciól przed snem .
            • Gość: Wilia Re: Wege poszli na pastwisko IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.11, 09:44
              Czy normalny to taki, co się dał znormalizować?
    • agata.m4 Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 24.09.11, 18:04
      Odeszli ciekawi ludzie: ikcort,lernakow, wczesniej grgkch i wielu innych,którzy wnosili do dyskusji wiele kwestii niezmiernie ważnych społecznie. Wszystko było merytorycznie dopracowane, podparte szeregiem faktów.Teraz jedynie klosowski333 czy też ultimate.strike potrafią poprowadzić dyskusję merytoryczną podparta sensowymi argumentami.
      Ale na przykład klosowski333 bardzo przeszkadza takiej migreniastej(i wielu innym z Kółka Wzajemnej Adoracji),ktora nic nie wnosi do zadnej dyskusji i najczęściej z forum robi sobie czat,albo voxave ,ktora bezpodstawnie czepia sie ludzi ,tak na tym forum jak i na Religii.Zaraz pewnie wyskoczy jakiś"Ktoś' i napisze ,ze ja to klosowski333.Śmieszni ludzie, jak dzieci neostrady;)
      Jeśli chodzi o tutejsze "arcydzieła", to pytam: czy Admini mają zamiar ukrócić tutejszy rozjazgotany magiel, durną czaterię i poziom rynsztoka, czyli wartości tak wielbione i czynnie propagowane przez tutejszą tzw. "moderacje "?
      • voxave Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 25.09.11, 04:11
        Agata----kameleonie wegański pod kolejnym nickiem----bardzo celnie dostałas kopa w doope za brednie szerzone na forum ,żałosne jest twoje skomlenie.Twoje postepowanie z innymi ludźmi jest przestepcze--nazywa sie to molestowanie psychiczne i spoleczeństwo dało temu odpór.
        Zdrowe to spoleczeństwo, bo prawidłowo karmione pokarmem urozmaiconym z właściwa ilościa białka zwierzęcego.
        • agata.m4 Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 29.09.11, 12:57

Swoje chore projekcje przypisujesz innym ludziom
          Od kiedy ja tu pisze ty jeszcze nie wiedziałaś co to jest gazeta.pl
          Tak ja jestem veganką , jak ty jesteś młodą, inteligentną dziewczyną:)
          Podejrzewam ,ze nigdy nią nie byłaś ,bo dziś nie spędzałabyś życia na forum.
          Od tej chwili nie traktuję poważnie tego co jeszcze tu napiszesz na ten temat bo nie zamierzam się tłumaczyć z Twoich fantasmagorii?
          • klosowski333 Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 29.09.11, 13:43
            Voxave, jako forumowiczka, przeszla na forum smutna przemiane. Emoconalnie ona w jakims sensie naprawde jest mala dziewczynka, jest osoba niedojrzala, mimo swojego wieku. Moim zdaniem powinno sie do niej podchodzic z poblazliwoscia.
            • voxave Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 29.09.11, 13:53
              Kloss-----jak dobrze miec przyjaciela na forum----serio---nawet takiego pouczającego----juz mi lepiej ----buziaki :) tez cie lubie....
    • Gość: Yag E tam IP: *.startdedicated.com 25.09.11, 11:34
      Uwzam (podobnie jak admini tego f) ze watki oszoloma z radia maryja sa niezwykle wciagajace, podobnie jak tematy ktore porusza niejaki enrique, lubie tez czytac weganski spam (a co on komu przeszkadza), mysle ze wiele wnosi do dyskusji na tymze forum. Uwielbiam uzytkownikow ktorzy nie trolluja np. migreniasta kocham miloscia czysta i szczera ale takich nickow jest duzo wiecej... pasjami czytuje wypowiedzi uzytkownika kppa czy polblu, nehsy i voxave.
      Oczywiscie wszystkich wyzej wymienionych pozdrawiam serdecznie!!! :-)
      Ogolnie mysle ze wszystko jest w porzadku nie bardzo rozumiem dlaczego sie czepiacie?!
      Na pewno bede tu zagladac codziennie a moze nawet jescze czesciej :-)
      • nehsa Re: E tam 25.09.11, 13:01
        Szanowny Gościu JAG!
        Z podziwem czytam twoje własne oświadczenie, którym informujesz, jaką to Miernotą intelektualną jesteś - Rozbrajająca Naiwności.

Od Ciebie, bardziej skromnym, jest tylko klosowski333, którego genialnych tekstów, pełnych finezyjnej, intelektualnej błyskotliwości, nie zauważyłaś.

A skoro nadrobisz tę zaległość, bądź łaskawa, i daj mi znać o tym szczęśliwym wydarzeniu. Bo ja, genetyczny tępak, też nie zdołałem dotychczas dostrzedz wartości tych perełek wiedzy.
        Dlatego pozostało mi, posłużyć się w ocenie tekstów Pusto-kłoska, jego własnymi recenzjami.
        Pozdrówka!

• Gość: Yag Re: E tam IP: *.net 26.09.11, 00:47
          Zaprawde powiadam Wam Dziadziusiu zaden kto spedza dlugie godziny na forach internetowych nie dostapi krolestwa bozego!
          • klosowski333 Re: E tam 26.09.11, 01:20
            Amen.
            • klosowski333 Re: E tam 26.09.11, 01:22
              P.S. poniewaz mnie sie okresowo zdarzalo pogodzilem sie z tym, ze zaprzedalem dusze diablu :)
      • voxave Re: E tam 25.09.11, 17:03
        Yag---dziękuje ci, zapamietam pierwsze dobre słowo na tym forum :)
    • adam81w Re: Forum społeczeństwo umarło śmiercią tragiczną 03.10.11, 02:25
      E nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka