Dodaj do ulubionych

Zostawiła mnie

23.09.11, 11:47
Historia pewnie podobna do innych ale dla każdego indywidualna...
Byłem z dziewczyną 4 miesiące, spotykaliśmy się często, ona studiowała w mojej miejscowości, więc pod koniec czerwca pojechała do domu na wakacje, ja pojechałem do niej po 3 tygodniach nie widzenia się, ale w tym czasie rozmawialiśmy codziennie przez telefon albo przez gg, a po moim powrocie do domu napisała mi, że to koniec.

Zerwała znajomość tak z dnia na dzień, chociaż wcześniej zapewniała o miłości, o tym, że jestem dla niej najważniejszym facetem na świecie i jest pewna, że z każdym kolejnym miesiącem nasze uczucie się umocni.

Na moje pytanie dlaczego, odpowiedziała mi "Spójrz w lustro, to będziesz wiedział dlaczego".. od samego początku jej się nie podobałem, a była ze mną tylko dlatego aby nie czuć się samotna, gdzieś z kimś wyjść. I już przed moim przyjazdem przypuszczała jak to się może skończyć..
Obserwuj wątek
    • voxave Re: Zostawiła mnie 23.09.11, 11:50
      I dobrze zrobila----takie jeczydło co pisze takie duperele na forum to rzucić należy natychmiast.
      Prawdziwy meżczyzna w życiu sie nie bedzie żalił.
      Poliże skaleczona łapę i biegnie dalej.
      • Gość: hehe Re: Zostawiła mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 15:54
        w jaja ma się polizać? i jeszcze, hehe, w biegu?
      • potwor_z_piccadilly Re: Zostawiła mnie 24.09.11, 22:51
        voxave napisała:

> I dobrze zrobila----takie jeczydło co pisze takie duperele na forum to rzucić n
        > ależy natychmiast.
        > Prawdziwy meżczyzna w życiu sie nie bedzie żalił.
        > Poliże skaleczona łapę i biegnie dalej.

" MÓW MI WUJU"
    • klosowski333 Re: Zostawiła mnie 23.09.11, 12:00
      Czytam, czytam, wspolczuje, chcialbym juz zasugerowac, ze to watek na FP i nagle trafiam na znajome sformulowanie "spójrz w lustro, to będziesz wiedział dlaczego". Eureka. Przeciez to juz bylo na tym forum. To kolejny niemal wyrafinowany spam. Kropka moze byc z siebie dumna. Otworzyla na osciez drzwi spamerom i teraz domkniecie ich wydaje sie juz niemozliwe. Armia wegan przy tym to maly pikus. Brakuje tylko studentek proszacych o wypelnienie ankiety.

• marouder-again Ale ty przeciez, Klosowski jestes za wegankami... 24.09.11, 23:04
        ..oraz przeciwko piciu wodki!
    • Gość: hehe "spójrz w lustro, to będziesz wiedział dlaczego" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 15:41
      w takim horrorze było! a potem zadzwonił telefon, "wiem z kim to robiłaś ostatniego lata, dziwko" czy jakoś tak leciał tytuł
      • minniemouse Re: "spójrz w lustro, to będziesz wiedział dlacze 23.09.11, 22:26
        "Spójrz w lustro, to będziesz wiedział dlaczego"..

to spojrz wreszcie, i nie zwracaj d..y.

Minnie
    • k_a_p_p_a Re: Zostawiła mnie 23.09.11, 22:45
      > "Spójrz w lustro, to będziesz wiedział dlaczego"

Wrzuć jakąś fotę, bo byskusja bezprzedmiotowa.
    • marouder-again Wszystko przemija.. 24.09.11, 23:01
      ...nawet najdluzsza zmija!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka