kalllka 30.12.11, 18:22 taki rekapitulacyjny watas. jak sie tam komu podoba, choc moze z krotkim, za co (?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalllka Re: hot top text least year 30.12.11, 18:33 bieze wyjasnic, ( nie tylko dwu gwizdom), ze chodzilo (mnie) o najlepszy i podle wlasnego widzimisia, forotext- ostatniego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
rossdarty Re: hot top text 30.12.11, 21:36 Nie chcę Ci się przymilać, nie chcę zgłaszać własnej kandydatury, ale oprócz nas dwojga - nie widze konkurencji:D possdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: hot top text 31.12.11, 02:37 Najbardziej lubilam czytać teksty-----Hypnozaura---mądre, dobrze i starannie napisane,zawsze coś ciekawego, piekną skladnią przekazane. W kategorii nie do podrobienia-----Kallka i Paco W kategorii oryginalnośc na granicy obsesji-----Nehsa,Strik, Kloss,Rata sofisticada W kategorii namietnośc tematu-----Kolter W kategorii ciepło -----Rossdarty :) Oraz ja----prawdopodobnie najstarsza kobieta na forum jako bohater trzymający sie brzytwy już od roku. Najbardzie powalajacy tekst jaki spotkalam na tym forum-----nie pamietam nicku ale brzmial tak--a ja pokazalam cipę na forum--smialam sie pół dnia, Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: hot top text 02.01.12, 12:42 > W kategorii oryginalnośc na granicy obsesji-----Nehsa,Strik, Kloss,Rata sofisti > cada Dobrze, że chociaż na granicy. :P Ale towarzystwo mi dałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: hot top text 02.01.12, 13:05 Strik--wybac, nie o osobiste sympatie tu chodzi a o oryginalność:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: hot top text 02.01.12, 13:09 A co we mnie takiego oryginalnego? Chyba na umieszczenie w tej kategorii nie zasługuję. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rossdarty Re: hot top text 02.01.12, 13:17 ultimate.strike napisał: > A co we mnie takiego oryginalnego? Chyba na umieszczenie w tej kategorii nie za > sługuję. :) Twoje inklinacje do kiecek:) Nie. To nie zarzut. Ale samemu w nich chodzić ???............ Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: hot top text 02.01.12, 13:21 > Ale samemu w nich chodzić ???............ Wygodne, praktyczne, dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
rossdarty Re: hot top text 02.01.12, 13:32 ultimate.strike napisał: > Wygodne, praktyczne, dlaczego nie? Ale jednak oryginalnie, przynajmniej w polskim wydaniu:D Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: hot top text 02.01.12, 13:41 Może trochę... Na szczęście coraz mniej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: hot top text 02.01.12, 13:57 Strik --pasja,pasja------no co tak sie bzdyczysz--gdyby było kogo lubie to bys był na pierwszym miejscu razem z.......:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: hot top text 02.01.12, 15:50 "Bzdyczę" się za to, że znalazłem się w grupie ludzi forsujących dziwaczne religie (no i Kłosowskiego :). Ja nie forsuję dziwacznych religii, kultów fotona itp., walczę tylko o odzyskanie praw, które powinny być mi należne ale nie są, bo paru tchórzy chce, by mężczyźni się od kobiet różnili za wszelką cenę, nawet za cenę naszego zdrowia o wygodzie nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: hot top text 02.01.12, 16:38 Strik------spoko,jestes gośc ,promujesz zawziecie nowa dla tubylców modę----chodzilo mi o zawzietośc w swojej dzialalności--takie kryteria przyjęlam----nie bądź zarozumialy,nie pogardzaj bliźnim swoim, ciesz sie że nie jestes z Enrige,Mg,Oszołomem itd.--ci to maja jazdę o ho ho :)))--- Bycie w ich towarzystwie może cokolwiek zaszkodzić urodzie ha,ha . Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: hot top text 02.01.12, 11:59 no i na szczescie stary sie skonczyl (rok) wiec wszystkie top listy sa nieaktualne. pozdrowienia i zdrowia w Nowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
rossdarty Re: hot top text 02.01.12, 12:15 kalllka napisała: > no i na szczescie stary sie skonczyl (rok) wiec wszystkie top listy sa nieakt > ualne. > pozdrowienia > i zdrowia w Nowym :) I ja życzę najważniejszego, czyli zdrówka. Gwoli ścisłości: Oryginalnością możesz się cieszyć tylko Ty:D Ja przypisałem się dla przekory i podkręcenia tematu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: oto next 02.01.12, 12:30 to mile co zrobiles, choc jak wiesz podkrecanie temtu nie jest wlasciwym posunieciem ( zwlaszcza w stosunkach, miedzynarodowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
rossdarty Re: oto next 02.01.12, 12:43 kalllka napisała: > ( zwlaszcza w stosunkach, miedzynarodowych:) > > > > > > > > > > > > > Ej.... a gdzie tu widzisz granice? (chyba że etyczne:)))) Odpowiedz Link Zgłoś