lidka449 11.04.12, 18:34 dwa spoty,strona internetowa itp czy przekona Polakow o celowosci wprowadzenia reformy emerytalnej ? jesli ten temat znajdzie sie na oslej to nie wierze w wolnosc slowa na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ultimate.strike Re: rusza kampania 11.04.12, 18:48 Na tym forum wolności słowa nigdy nie było. Na innych też jej w pełnym wymiarze nie znajdziesz. A wracając do tematu, to ciekawe, bo myślałem, że konsultacje społeczne zakończyły się z chwilą ogłoszenia projektu, jak to miało miejsce np. w przypadku ACTA. Co rząd chce uzyskać, skoro i tak nie ma w zwyczaju liczyć sie ze zdaniem obywateli? Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: rusza kampania 11.04.12, 18:55 "mleko juz sie rozlalo" 2 tygodnie,3 mln PL to ma pomoc , no rzadzacym chyba ;) zeby nie bylo,ze informacja nalezyta byla i ......??? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: rusza kampania 11.04.12, 19:33 > 2 tygodnie,3 mln PL to ma pomoc , no rzadzacym chyba ;) W czym ma pomóc, skoro projekt jest gotowy i ma wejść w życie? I wizerunkowo rząd nie ucierpi, Kaczyński o to zadba. Ja bym raczej poszedł w spiskowe teorie dziejów, czyli jest to pretekst, by dofinansować kilka firm zajmujących się reklamą i marketingiem politycznym, takie układy się bardzo w trakcie kampanii wyborczych przydają. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: rusza kampania 11.04.12, 19:50 ktos zarobi (wiadomo kto),ktos straci(wiadomo kto) bilans wychodzi na zero ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Re: rusza kampania 11.04.12, 20:29 to jest znamienne ta komunikacja rządu z wyborcami poprzez spoty reklamowe. Niczym się to nie różni od reklamy margaryny czy proszku do prania. Już sam nie wiem czy to z braku kompletnie wyobraźni jak powinna wyglądać komunikacja samych rządzących czy ich doradców medialnych, którzy na reklamie proszków i masła zdobywali to niewykle cenne doświadczenie. Myślę, że jedno i drugie. To jest przecież powszechne. Szczególnie wobec wszelkich reklam społecznych, które aż zęby bolą oglądać nie tylko z powodu żenady ale i z powodu zaciskania szczęk z powodu poziomu wqu...enia na to jak wydawane są publiczne pieniądze. Ostatni majstersztyk speców od reklamy gaci? Ano wzięli się za oswajanie atomu. Reklamę robili goście od pasty do zębów. Taki sam poziom. Czekamy kiedy w serialach zacznie się polityczny produkt placement. A może już jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: rusza kampania IP: *.bb.sky.com 11.04.12, 19:03 jaka kampania. lidziu niedopowiedzenia przekrecaja informacje dezinformuja -czego dowodem -wpis strajka. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: rusza kampania 11.04.12, 19:08 no chyba ogladam tv,slucham radia,czytam prase itd mam jakas zacme na oczach ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: rusza kampania 12.04.12, 20:32 Ty nie, zaćmienia to specjalność innej z Użytkowniczek tego forum. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rossdarty Re: rusza kampania 12.04.12, 20:15 lidka449 napisała: > dwa spoty,strona internetowa itp czy przekona Polakow o celowosci > wprowadzenia reformy emerytalnej ? > jesli ten temat znajdzie sie na oslej to nie wierze w wolnosc slowa na tym foru > m. Właśnie oglądałem, po głownym wydaniu wiadomości. Massakrrra!!! Horror połączony z thillerem, Całe szczęście że beze mnie:D O tej porze powinienem już siedzieć w szkockim kuwejcie i mieć od jutra wszystko w ... głębokim poważaniu:D Przy okazji: Czasowe pożegnanie dla wszystkich forumowiczów - nie wiem jak z netem będzie na samym początku, ale to chyba najmniejszy problem:D Bye, bye... ostatni niech zgasi światło. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: rusza kampania 12.04.12, 20:33 > Bye, bye... ostatni niech zgasi światło. Ja się stąd nie ruszam, będę pilnował żarówki, jakbyś chciał wrócić kiedyś. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rossdarty Re: rusza kampania 12.04.12, 20:39 ultimate.strike napisał: > Ja się stąd nie ruszam, będę pilnował żarówki, jakbyś chciał wrócić kiedyś. :) Pilnuj, pilnuj:D Złodziei nie brakuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: rusza kampania 12.04.12, 22:46 szkoda Ross,ale odezwij sie czasem lub czesto ;) Bedzie nam brakowac Twojej osoby :) Odpowiedz Link Zgłoś