voxave 15.05.12, 20:36 będziemy trzymac,jak w Ameryce.Mamusia na półce,tatus w gablotce .SLD sklada taki projekt w sejmie, Ale bedzie krzyk---nie powiem z której strony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ultimate.strike Re: Prochy w domu 15.05.12, 20:47 A dokładniej, o co chodzi, bo ja chwilowo jestem zajęty przekłuwaniem pewnego balona z Armenii? :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Prochy w domu 15.05.12, 22:15 ultimate.strike napisał: > A dokładniej, o co chodzi, bo ja chwilowo jestem zajęty przekłuwaniem pewnego b > alona z Armenii? :) Będzie można trzymac skremowane zwłoki najblizszych w domu, zamkniete w urnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Prochy w domu 16.05.12, 13:26 > Będzie można trzymac skremowane zwłoki najblizszych w domu, zamkniete w urnie. Ja się na to nie pisze ale co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: Prochy w domu IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.05.12, 20:48 A jak się prochy mężusia rozsypią po dywanie, to żonka zbierze je odkurzaczem i sru do zsypu. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Prochy w domu 15.05.12, 20:57 Widzę, ze kolega zorientowany w temacie bezczeszczenia zwłok? Czy to ma jakiś związek z przyjacielem-dyktatorem i jego metodami pozbywania się ciał wrogów polityczno-odzieżowych? A poważniej, temat był juz na kilku forach i generalna konkluzja jest taka, że nowy zwyczaj odbiera firmie KośKat klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: Prochy w domu IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.05.12, 21:09 ultimate.strike napisał: > A poważniej, temat był juz na kilku forach i generalna konkluzja jest taka, że > nowy zwyczaj odbiera firmie KośKat klientów. To oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Prochy w domu 15.05.12, 21:16 I nic więcej nie da sie na ten temat powiedzieć. Jak ktoś chce mieć prochy w domu, niech ma. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Prochy w domu 15.05.12, 22:18 ultimate.strike napisał: > Widzę, ze kolega zorientowany w temacie bezczeszczenia zwłok? Czy to ma jakiś z > wiązek z przyjacielem-dyktatorem i jego metodami pozbywania się ciał wrogów pol > ityczno-odzieżowych? > > A poważniej, temat był juz na kilku forach i generalna konkluzja jest taka, że > nowy zwyczaj odbiera firmie KośKat klientów. Oj,jak mnie to cieszy. Oj Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Prochy w domu 15.05.12, 22:17 Gość portalu: inkwizytor napisał(a): > A jak się prochy mężusia rozsypią po dywanie, to żonka zbierze je odkurzaczem i > sru do zsypu. Z prochami zonusi może być tak samo, a może nastąpi spuszczenie do fajansu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: Prochy w domu IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.05.12, 10:20 voxave napisała: > Gość portalu: inkwizytor napisał(a): > > > A jak się prochy mężusia rozsypią po dywanie, to żonka zbierze je odkurza > czem i > > sru do zsypu. > > Z prochami zonusi może być tak samo, a może nastąpi spuszczenie do fajansu :) Otóż to. I dlatego należy szczególnie starannie przechowywać owe prochy... Nie stawiać urny na telewizorze, w charakterze ozdoby... Można sobie nimi zaprószyć oczy i nieszczęście gotowe:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Prochy w domu IP: *.interwan.pl 15.05.12, 21:42 Kurde, już myślałem, że speeda jakiegoś w domu znalazłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Prochy w domu 15.05.12, 22:20 Gość portalu: ka_p_pa napisał(a): > Kurde, już myślałem, że speeda jakiegoś w domu znalazłaś. W moim jest to niemożliwe-----umre jako dziewica :)bez jednego macha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Prochy w domu IP: *.interwan.pl 15.05.12, 22:25 voxave napisała: > Gość portalu: ka_p_pa napisał(a): > > > Kurde, już myślałem, że speeda jakiegoś w domu znalazłaś. > > W moim jest to niemożliwe-----umre jako dziewica :)bez jednego macha No i gdzie tu sens życia?? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Prochy w domu 15.05.12, 22:41 Kappa---dlatego napada mnie często deprecha--ale kto wie, może jeszcze gorzej by było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor W kwestii formalnej IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.05.12, 10:23 Nurtuje mnie taki problem, a mianowicie, czy sprowadzając urnę z prochami bliskich do domu, sprowadzamy również ich dusze? I czy będą straszyć w domu? Jeśli tak, to trzeba nie lada odwagi, by podjąć taką decyzję:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: Kiedy nawet za niewielką ilość można iść sied IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.05.12, 10:30 Siedzieć to żaden problem. Gorzej byłoby stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Kiedy nawet za niewielką ilość można iść sied IP: *.interwan.pl 16.05.12, 13:00 A myślisz, że jak łazisz po spacerniaku to nie siedzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: Kiedy nawet za niewielką ilość można iść sied IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.05.12, 13:04 Wtedy spaceruję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Kiedy nawet za niewielką ilość można iść sied IP: *.interwan.pl 16.05.12, 13:48 Faktycznie wydaje ci się że wtedy nie siedzisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
4her Re: Prochy w domu 16.05.12, 13:33 Mnie się ta nowa świecka tradycja podoba. Po co płacić za miejsce na cmentarzu? Ale zapytam rabina co o tym sądzi? Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: Prochy w domu 16.05.12, 14:02 Oj tak tak. Każdy rabin to mondry człowiek, w końcu judaizm jest prawzorcem nazizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exhavec Re: co tak was wciaga w te proch IP: *.pools.arcor-ip.net 16.05.12, 16:29 nie rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
4her Re: co tak was wciaga w te proch 16.05.12, 19:45 U Żydów kremacja nie wchodzi w grę. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej256 Re: Prochy w domu 17.05.12, 19:53 voxave napisała: > > będziemy trzymac,jak w Ameryce.Mamusia na półce,tatus w gablotce .SLD sklada ta > ki projekt w sejmie, > Ale bedzie krzyk---nie powiem z której strony. To zle? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Prochy w domu 18.05.12, 18:48 Meet the Parents (2/10) Movie CLIP - Milking Cats (2000) HD 2:40 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnus Makabra jakas.Cmentarz sobie z domu robic IP: *.dip.t-dialin.net 19.05.12, 23:09 Ja bym nie chcial-to jakies chore dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Makabra jakas.Cmentarz sobie z domu robic 20.05.12, 01:45 Gość portalu: Magnus napisał(a): > Ja bym nie chcial-to jakies chore dla mnie.< Też bym nie chciała. Mieszkanie jest dla zywych a dla zmarłych cmentarz. Ale zawsze można teściową w piwnicy zamknąć;) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Makabra jakas.Cmentarz sobie z domu robic 20.05.12, 03:57 Kiedy na starosc tesciowa sie dobra robi, to po cholere ja zamykac do tego w piwnicy? Odpowiedz Link Zgłoś