Dodaj do ulubionych

Prochy w domu

15.05.12, 20:36

będziemy trzymac,jak w Ameryce.Mamusia na półce,tatus w gablotce .SLD sklada taki projekt w sejmie,
Ale bedzie krzyk---nie powiem z której strony.
Obserwuj wątek
    • ultimate.strike Re: Prochy w domu 15.05.12, 20:47
      A dokładniej, o co chodzi, bo ja chwilowo jestem zajęty przekłuwaniem pewnego balona z Armenii? :)
      • voxave Re: Prochy w domu 15.05.12, 22:15
        ultimate.strike napisał:

> A dokładniej, o co chodzi, bo ja chwilowo jestem zajęty przekłuwaniem pewnego b
        > alona z Armenii? :)

Będzie można trzymac skremowane zwłoki najblizszych w domu, zamkniete w urnie.
        • ultimate.strike Re: Prochy w domu 16.05.12, 13:26
          > Będzie można trzymac skremowane zwłoki najblizszych w domu, zamkniete w urnie.

Ja się na to nie pisze ale co kto lubi.
    • Gość: inkwizytor Re: Prochy w domu IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.05.12, 20:48
      A jak się prochy mężusia rozsypią po dywanie, to żonka zbierze je odkurzaczem i sru do zsypu.
      • ultimate.strike Re: Prochy w domu 15.05.12, 20:57
        Widzę, ze kolega zorientowany w temacie bezczeszczenia zwłok? Czy to ma jakiś związek z przyjacielem-dyktatorem i jego metodami pozbywania się ciał wrogów polityczno-odzieżowych?

A poważniej, temat był juz na kilku forach i generalna konkluzja jest taka, że nowy zwyczaj odbiera firmie KośKat klientów.
        • Gość: inkwizytor Re: Prochy w domu IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.05.12, 21:09
          ultimate.strike napisał:

> A poważniej, temat był juz na kilku forach i generalna konkluzja jest taka, że
          > nowy zwyczaj odbiera firmie KośKat klientów.

To oczywiste.
          • ultimate.strike Re: Prochy w domu 15.05.12, 21:16
            I nic więcej nie da sie na ten temat powiedzieć. Jak ktoś chce mieć prochy w domu, niech ma.
        • voxave Re: Prochy w domu 15.05.12, 22:18
          ultimate.strike napisał:

> Widzę, ze kolega zorientowany w temacie bezczeszczenia zwłok? Czy to ma jakiś z
          > wiązek z przyjacielem-dyktatorem i jego metodami pozbywania się ciał wrogów pol
          > ityczno-odzieżowych?
          >
          > A poważniej, temat był juz na kilku forach i generalna konkluzja jest taka, że
          > nowy zwyczaj odbiera firmie KośKat klientów.

Oj,jak mnie to cieszy.
          Oj
      • voxave Re: Prochy w domu 15.05.12, 22:17
        Gość portalu: inkwizytor napisał(a):

> A jak się prochy mężusia rozsypią po dywanie, to żonka zbierze je odkurzaczem i
        > sru do zsypu.

Z prochami zonusi może być tak samo, a może nastąpi spuszczenie do fajansu :)
        • Gość: inkwizytor Re: Prochy w domu IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.05.12, 10:20
          voxave napisała:

> Gość portalu: inkwizytor napisał(a):
          >
          > > A jak się prochy mężusia rozsypią po dywanie, to żonka zbierze je odkurza
          > czem i
          > > sru do zsypu.
          >
          > Z prochami zonusi może być tak samo, a może nastąpi spuszczenie do fajansu :)

Otóż to. I dlatego należy szczególnie starannie przechowywać owe prochy...
          Nie stawiać urny na telewizorze, w charakterze ozdoby...
          Można sobie nimi zaprószyć oczy i nieszczęście gotowe:))))
    • Gość: ka_p_pa Re: Prochy w domu IP: *.interwan.pl 15.05.12, 21:42
      Kurde, już myślałem, że speeda jakiegoś w domu znalazłaś.
      • voxave Re: Prochy w domu 15.05.12, 22:20
        Gość portalu: ka_p_pa napisał(a):

> Kurde, już myślałem, że speeda jakiegoś w domu znalazłaś.

W moim jest to niemożliwe-----umre jako dziewica :)bez jednego macha
        • Gość: ka_p_pa Re: Prochy w domu IP: *.interwan.pl 15.05.12, 22:25
          voxave napisała:

> Gość portalu: ka_p_pa napisał(a):
          >
          > > Kurde, już myślałem, że speeda jakiegoś w domu znalazłaś.
          >
          > W moim jest to niemożliwe-----umre jako dziewica :)bez jednego macha

No i gdzie tu sens życia??
          • voxave Re: Prochy w domu 15.05.12, 22:41
            Kappa---dlatego napada mnie często deprecha--ale kto wie, może jeszcze gorzej by było.
    • Gość: inkwizytor W kwestii formalnej IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.05.12, 10:23
      Nurtuje mnie taki problem, a mianowicie, czy sprowadzając urnę z prochami bliskich do domu, sprowadzamy również ich dusze? I czy będą straszyć w domu? Jeśli tak, to trzeba nie lada odwagi, by podjąć taką decyzję:)))
    • piwi77.0 Kiedy nawet za niewielką ilość można iść siedzieć. 16.05.12, 10:26
      • Gość: inkwizytor Re: Kiedy nawet za niewielką ilość można iść sied IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.05.12, 10:30
        Siedzieć to żaden problem. Gorzej byłoby stać.
        • Gość: ka_p_pa Re: Kiedy nawet za niewielką ilość można iść sied IP: *.interwan.pl 16.05.12, 13:00
          A myślisz, że jak łazisz po spacerniaku to nie siedzisz?
          • Gość: inkwizytor Re: Kiedy nawet za niewielką ilość można iść sied IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.05.12, 13:04
            Wtedy spaceruję.
            • Gość: ka_p_pa Re: Kiedy nawet za niewielką ilość można iść sied IP: *.interwan.pl 16.05.12, 13:48
              Faktycznie wydaje ci się że wtedy nie siedzisz:)
    • 4her Re: Prochy w domu 16.05.12, 13:33
      Mnie się ta nowa świecka tradycja podoba. Po co płacić za miejsce na cmentarzu?
      Ale zapytam rabina co o tym sądzi?
      • nehsa Re: Prochy w domu 16.05.12, 14:02
        Oj tak tak. Każdy rabin to mondry człowiek, w końcu judaizm jest prawzorcem nazizmu.
        • Gość: exhavec Re: co tak was wciaga w te proch IP: *.pools.arcor-ip.net 16.05.12, 16:29
          nie rozumie
          • 4her Re: co tak was wciaga w te proch 16.05.12, 19:45
            U Żydów kremacja nie wchodzi w grę.
    • andrzej256 Re: Prochy w domu 17.05.12, 19:53
      voxave napisała:

>
      > będziemy trzymac,jak w Ameryce.Mamusia na półce,tatus w gablotce .SLD sklada ta
      > ki projekt w sejmie,
      > Ale bedzie krzyk---nie powiem z której strony.

To zle?
    • Gość: Magnus Makabra jakas.Cmentarz sobie z domu robic IP: *.dip.t-dialin.net 19.05.12, 23:09
      Ja bym nie chcial-to jakies chore dla mnie.
      • matylda1001 Re: Makabra jakas.Cmentarz sobie z domu robic 20.05.12, 01:45
        Gość portalu: Magnus napisał(a):

> Ja bym nie chcial-to jakies chore dla mnie.<

Też bym nie chciała. Mieszkanie jest dla zywych a dla zmarłych cmentarz. Ale zawsze można teściową w piwnicy zamknąć;)
        • dunajec1 Re: Makabra jakas.Cmentarz sobie z domu robic 20.05.12, 03:57
          Kiedy na starosc tesciowa sie dobra robi, to po cholere ja zamykac do tego w piwnicy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka