Dodaj do ulubionych

Corka Kaczyńskiego zostawia męża

20.10.12, 15:39

Wszystko wskazuje na to, że w życiu Marty Kaczyńskiej szykują się spore zmiany. Łagodniejsza twarz środowiska Prawa i Sprawiedliwości zabrała swoje i córek rzeczy, a następnie wyniosła się z czterech kątów dzielonych z Marcinem Dubienieckim. Gdzie znalazła schronienie? W domu, który odziedziczyła po tragicznie zmarłych rodzicach

Piekne wychowanie w katolickiej rodzinie
Obserwuj wątek
    • Gość: smok Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża IP: *.jjs.pl 20.10.12, 19:26
      aniele co to za sensacja? toż Kaczyńska się już raz rozwiodła z pierwszym mężem,a ślub miała z nim nie tylko cywilny, ale i kościelny i córkę Ewę. Jeszcze przed rozwodem spotykała się z Dubinieckim i wychodząc za niego za maż 28 kwietnia 2007 roku była już w zaawansowanej ciąży, Martynka urodziła się 6 czerwca 2007. To teraz jak się rozwiedzie z Dubieneckim, z którym ślubu katolickiego nie brała to wielkiej sprawy nie ma, a na pewno nic nowego:)
      • mjot1 Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 20.10.12, 19:38
        > toż Kaczyńska się już raz rozwiodła

Jej wolno. W końcu to spuścizna...
        • 8ar8ara Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 20.10.12, 19:50
          mjot1 napisał:

> > toż Kaczyńska się już raz rozwiodła
          >
          > Jej wolno. W końcu to spuścizna...

Chyba jkazdemu wolno. Rozwody w Polsce poki co sa legalne.
          • eelus.qiwi_no.rusz-zesz_sie Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 20.10.12, 20:02
            8ar8ara napisała:

> mjot1 napisał:
            > toż Kaczyńska się już raz rozwiodła
            > Jej wolno. W końcu to spuścizna...
            > Chyba jkazdemu wolno. Rozwody w Polsce poki co sa legalne.

Wyrwała za "skórkę" brata Jarka 3 mln. to chyba ją stać na olewanie"świętego sakramentu małżeństwa" w pierwszym związku i obowiązku wychowania po katolAcku dziecka z drugiego-cywilnego związku.
            • 8ar8ara Dla mnie takie posty to zwykle plotkarstwo 20.10.12, 21:27
              eelus.qiwi_no.rusz-zesz_sie napisała:

> 8ar8ara napisała:
              >
              > > mjot1 napisał:
              > > toż Kaczyńska się już raz rozwiodła
              > > Jej wolno. W końcu to spuścizna...
              > > Chyba jkazdemu wolno. Rozwody w Polsce poki co sa legalne.
              >
              > Wyrwała za "skórkę" brata Jarka 3 mln. to chyba ją stać na olewanie"świętego s
              > akramentu małżeństwa" w pierwszym związku i obowiązku wychowania po katol[b]A[/
              > b]cku dziecka z drugiego-cywilnego związku.

Dla mnie takie posty to zwykle plotkarstwo. Kazdy ma prawo do wlasnego zycia osobistego, jak sie chce rozwiesc to jej sprawa, akurat tego nie ma co roztrzasac..
              • jutrzenka.3 Re: Dla mnie takie posty to zwykle plotkarstwo 21.10.12, 19:25
                Ale sensacja, a co to M.Kaczyńska pierwsza i ostatnia się rozwodzi?
                • Gość: wisi Re: Dla mnie takie posty to zwykle plotkarstwo IP: *.pools.arcor-ip.net 21.10.12, 19:33
                  plotkarstwo i sensacja na ktorej polityka zarabia krocie a co do meritum kazda para zyjaca bez kaplanskiego czyli bozego blogoslawienstwa powinna sie rozstac a bladzic jest rzecza ludzka w kazdej religii tylko u komunistow plot i kula w leb
                • 8ar8ara Re: Dla mnie takie posty to zwykle plotkarstwo 21.10.12, 20:48
                  jutrzenka.3 napisała:

> Ale sensacja, a co to M.Kaczyńska pierwsza i ostatnia się rozwodzi?

No wlasnie...
                • snajper55 Re: Dla mnie takie posty to zwykle plotkarstwo 23.10.12, 15:31
                  jutrzenka.3 napisała:

> Ale sensacja, a co to M.Kaczyńska pierwsza i ostatnia się rozwodzi?

Ale nie każda rodzina ląduje na billboardach:

img.interia.pl/wiadomosci/nimg/r/c/Maria_Kaczynska_4053234.jpg

S.
      • matylda1001 Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 21.10.12, 20:31
        Gość portalu: smok napisał(a):

> aniele co to za sensacja? toż Kaczyńska się już raz rozwiodła z pierwszym mężem,a ślub miała z nim nie tylko cywilny, ale i kościelny i córkę Ewę. <

No, nie zupełnie z mężem.
        " W lutym 2007 roku Marta Kaczyńska rozwodzi się z Piotrem Smuniewskim. Przed sopockim sądem Marta Kaczyńska wytacza proces Piotrowi Smuniewskiemu proces o zaprzeczenie ojcostwa Ewy. Kończy się na badaniach genetycznych potwierdzających, że Piotr Smuniewski nie jest ojcem Ewy. "
        smolensktajemnice.ubf.pl/viewpage.php?page_id=6
        Zdradziła męża niemalże w czasie miodowego miesiąca, wmówiła mu, ze jest ojcem dziecka, a jak stał się niewygodny, to dała mu kopala w dupala. Co za cyniczna dziewka!
        • 8ar8ara Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 21.10.12, 20:49
          matylda1001 napisała:

> Gość portalu: smok napisał(a):
          >
          > > aniele co to za sensacja? toż Kaczyńska się już raz rozwiodła z pierwszy
          > m mężem,a ślub miała z nim nie tylko cywilny, ale i kościelny i córkę Ewę. <
          > ;
          >
          > No, nie zupełnie z mężem.
          > " W lutym 2007 roku Marta Kaczyńska rozwodzi się z Piotrem Smuniewskim. Przed s
          > opockim sądem Marta Kaczyńska wytacza proces Piotrowi Smuniewskiemu proces o za
          > przeczenie ojcostwa Ewy. Kończy się na badaniach genetycznych potwierdzających,
          > że Piotr Smuniewski nie jest ojcem Ewy. "
          > smolensktajemnice.ubf.pl/viewpage.php?page_id=6
          > Zdradziła męża niemalże w czasie miodowego miesiąca, wmówiła mu, ze jest ojcem
          > dziecka, a jak stał się niewygodny, to dała mu kopala w dupala. Co za cyniczna
          > dziewka!

Tez sie masz czym podniecac...
          • matylda1001 Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 21.10.12, 21:13
            8ar8ara napisała:

> Tez sie masz czym podniecac...<

Jakby Ci tu napisać, Dziecinko, żebyś zrozumiała...
            Generalnie mam w doopie to, kto z kim sypia, ale tak się składa, że brzydzę się podłością, a pewnie zgodzisz się ze mną, ze to, co zrobiła swojemu pierwszemu mężowi, to podłość?
            • mjot1 Corka Kaczyńskiego 21.10.12, 21:19
              No i nie jest to zwykła dziewka jeno. Toż to przecie spuścizna
            • 8ar8ara Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 21.10.12, 22:32
              matylda1001 napisała:

> 8ar8ara napisała:
              >
              > > Tez sie masz czym podniecac...<
              >
              > Jakby Ci tu napisać, Dziecinko, żebyś zrozumiała...
              > Generalnie mam w doopie to, kto z kim sypia, ale tak się składa, że brzydzę się
              > podłością, a pewnie zgodzisz się ze mną, ze to, co zrobiła swojemu pierwszemu
              > mężowi, to podłość?

Daj juz spokoj tej Kaczynskiej. Nigdy nie wiemy, jak naprawde wygladaja sprawy osobiste innych ludzi. Nie wiem ani ja ani ty, co ona tak naprawde zrobila swojemu pierwszemu mezowi i nie wiemy, co on zrobil jej. Tego sie nigdy nie dowiemy, i to nas chyba nie za bardzo interesuje, prawda?
              • matylda1001 Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 21.10.12, 23:04
                8ar8ara napisała:

>Nie wiem ani ja ani ty, co ona tak naprawde zrobila swojemu pierwszemu mezowi i nie wiemy, co on zrobil jej.<

Wiemy za to, czego jej nie zrobił - dziecka...

>Tego sie nigdy nie dowiemy, i to nas chyba nie za bardzo interesuje, prawda?<

Prawda, nas nie interesuje, do czasu, aż taka moralna karykatura zaczyna nas moralizować.
                • Gość: angel Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża IP: 62.22.15.* 22.10.12, 10:09
                  Prawda, nas nie interesuje, do czasu, aż taka moralna karykatura zaczyna
                  > nas moralizować

zgadzam sie
                • mg2005 Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 22.10.12, 17:00
                  > Prawda, nas nie interesuje, do czasu, aż taka moralna karykatura zaczyna
                  > nas moralizować.

Kiedy i w czym cię moralizowała ?...

--
                  www.youtube.com/watch?v=6vZ0KgLifjI
                  • Gość: smok Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża IP: *.jjs.pl 22.10.12, 17:52
                    W wywiadzie dla „Naszego Dziennika” Marta stwierdziła, że Bronisław Komorowski w czasie wyborów prezydenckich zmanipulował społeczeństwo „kreując się na patriotę, katolika”.
                    Dla „Die Welt”, w którym wspominał, że pomagając w czasie wojny ukrywającym się Żydom, obawiał się donosu sąsiadów Polaków, pisała na swoim blogu: „w naszym kraju do rangi powszechnie szanowanego autorytetu wynoszone są często postaci, które bez jakichkolwiek zahamowań stać na to, by psuć (...) wizerunek naszego narodu”.
                    Jest bezwzględnie krytyczna w ocenie innych, sam siebie kreując na autorytet moralny, którym z pewnością nie ma prawa być, ani w kontekście etycznym, ani moralności katolickiej.
                    Do tego w 2005 r., gdy Lech Kaczyński startował w wyborach na prezydenta Polski, Marta z mężem i córeczką znaleźli się na jego billboardzie „Rodzina Uczciwość Przyszłość”. Krótko po wyborach Marta rozstała się z mężem i oficjalnie spotykała się już z Dubinieckim, synem byłego funkcjonariusza PRLowskich służb. Po rozwodzie z Piotr - pierwszy maż Marty nie mógł dojść z nią do porozumienia w sprawie kontaktów z Ewą. Wystąpił więc do sądu o ustalenie ich terminów i formy. Marta w odpowiedzi skierowała do Prokuratury Rejonowej w Sopocie wniosek o to, by ta wystąpiła do sądu z pozwem o zaprzeczenie ojcostwa jej starszej córki. Jak się ma to do hasła wyborczego Lecha „Rodzina Uczciwość Przyszłość”, którego Marta Piotr i Ewa byli twarzą.???
                    W Gazecie Polskiej Codziennej powiedziała: „Staram się swoją postawą, wyborami dawać przykład dzieciom, by w naturalny sposób chłonęły pewne wartości i umiały podejmować decyzje zgodne z moralnością. Bardzo ważne jest przywiązanie do wartości chrześcijańskich. To pomaga kształtować dzieci w duchu prawdy i uczciwości. Odchodzenie od Kościoła i nieproponowanie niczego w zamian tworzy pustkę, której nie ma czym wypełnić”.
                    Czy tyle wystarczy, czy jeszcze mało?

• 8ar8ara Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 22.10.12, 19:04

> Jest bezwzględnie krytyczna w ocenie innych, sam siebie kreując na autorytet mo
                      > ralny, którym z pewnością nie ma prawa być, ani w kontekście etycznym, ani mora
                      > lności katolickiej.

Nienajmadrzejsza po prostu, jak wiele innych osob (plci obojga). Ale to nie powod, by zagladac jej do lozka. Moze jeszcze gdyby sama moralizowala w sprawach lozkowych, ale ona tego nie robi. A prawo do wlasnych przekonan oczywiscie ma. Ja uwazam za niesmaczne czepianie sie sopraw lozkowych innych ludzi.
                      • Gość: smok Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża IP: *.jjs.pl 22.10.12, 19:36
                        Najniemądrzejsza to jesteś ty, jeśli uważasz, że te cytaty demaskujące nieetyczne postępowanie Marty Kaczyńskiej jest zaglądaniem komuś do łóżka.
                        Weź ty lepiej znajdź trochę czasu i przeczytaj wszytko od początku jeszcze raz i jeszcze raz, i tak aż do skutku, czyli jak zrozumiesz to o czym tu mowa, inaczej mój cenny czas marnujesz:) Swój zresztą też, bo nie mam ochoty więcej reagować na te twoje głupoty:)
                        • Gość: Patryk Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża IP: *.static.espol.com.pl 22.10.12, 19:53
                          smok napisał(a):mój cenny czas marnujesz:)

Dziwne jest to ,że 8ar8ara brzydzi się plot a z drugiej strony jest mocno zaangażowana w ten temat:)
                          • Gość: smok Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża IP: *.jjs.pl 22.10.12, 20:59
                            w jej przypadku to akurat zupełnie typowe:)
                        • 8ar8ara obrzydliwe plotkarstwo 23.10.12, 14:57

> Najniemądrzejsza to jesteś ty, jeśli uważasz, że te cytaty demaskujące nieetycz
                          > ne postępowanie Marty Kaczyńskiej

A co jest nieetycznego w rozwodzie?

> jest zaglądaniem komuś do łóżka.

Tak, cytaty dotycza jej zycia osobistego, z kim ma dziecko, a z kim nie, z kim sie rozwodzi lub sypia, a z kim nie. Nie dotycza np. przekonan religijnych czy politycznych. To zdecydowanie zagladanie do lozka. Nawet tytul postu jest "Corka Kaczyńskiego zostawia męża". Takie plotkarstwo jest dla mnie po prostu obrzydliwe.

> Weź ty lepiej znajdź trochę czasu i przeczytaj wszytko od początku jeszcze raz
                          > i jeszcze raz, i tak aż do skutku, czyli jak zrozumiesz to o czym tu mowa, inac
                          > zej mój cenny czas marnujesz:) Swój zresztą też, bo nie mam ochoty więcej reago
                          > wać na te twoje głupoty:)
                      • matylda1001 Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 22.10.12, 23:07
                        8ar8ara napisała:

> Nienajmadrzejsza po prostu<

Dla mnie głupia jak but z lewej nogi i pusta jak bęben. Na dodatek obciążona dziedzicznie skłonnością do megalomanii, pozerstwa, kłamstwa i obłudy.

>Ale to nie powod, by zagladac jej do lozka. Moze jeszcze gdyby sama moralizowala w sprawach lozkowych, ale ona tego nie robi<

Już Ci powiedziałam, że mam gdzieś jej łóżko. Może sobie mieć dzieci ile chce i z kim chce, ale niech będzie w tym wszystkim uczciwa.

> A prawo do wlasnych przekonan oczywiscie ma <

Ale ja tych przekonań nie jestem ciekawa. Niech sobie pisze pamiętnik pod poduszkę.

>Ja uwazam za niesmaczne czepianie sie sopraw lozkowych innych ludzi.<

Jakbyś była mądrzejsza, to byś wiedziała, ze łóżko ma tu trzeciorzędne znaczenie.
                        • 8ar8ara Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 23.10.12, 15:00
                          matylda1001 napisała:

> Dla mnie głupia jak but z lewej nogi i pusta jak bęben. Na dodatek obciążona dz
                          > iedzicznie skłonnością do megalomanii, pozerstwa, kłamstwa i obłudy.

Jak wiele osob.

> Już Ci powiedziałam, że mam gdzieś jej łóżko. Może sobie mieć dzieci ile chce i
                          > z kim chce, ale niech będzie w tym wszystkim uczciwa.

W porzadku.

> Jakbyś była mądrzejsza, to byś wiedziała, ze łóżko ma tu trzeciorzędne znaczeni
                          > e.

Przeciez nawet tytul glownego watku dotyczy jej spraw lozkowych - "Corka Kaczyńskiego zostawia męża". Dla mnie to obrzydliwe plotkarstwo.
                    • mg2005 Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 23.10.12, 09:25

> W wywiadzie dla „Naszego Dziennika” Marta stwierdziła, że Bronisław
                      > Komorowski w czasie wyborów prezydenckich zmanipulował społeczeństwo „kr
                      > eując się na patriotę, katolika”.
                      > Dla „Die Welt”, w którym wspominał, że pomagając w czasie wojny ukr
                      > ywającym się Żydom, obawiał się donosu sąsiadów Polaków,

Bronek ukrywał Żydów w czasie wojny ?... :))

--
                      www.youtube.com/watch?v=42luHhrsNhg&feature=related
                      • Gość: smok Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża IP: *.jjs.pl 23.10.12, 10:00
                        a co ciebie tak cieszy, że jesteś kompletnym ignorantem?:) nie wiesz do czego służy akapit ??? To ja chętnie cię poinformuję: Zadaniem akapitu jest wyrażanie nowej myśli!
                        W sumie to nic dziwnego, że nie wiesz do czego służy akapit,twoje wpisy są przecież jakiejkolwiek "myśli" pozbawione, no to co czego ci one :)

• mg2005 Smoczek :) 25.10.12, 21:05

> a co ciebie tak cieszy,

Twoja głupota jest zabawna , gdy z tromtadracją strzelasz sobie w stopę... :))

> że jesteś kompletnym ignorantem?

Sądzę , że jesteś wsiowym głupkiem :)

nie wiesz do czego s
                          > łuży akapit ??? To ja chętnie cię poinformuję: Zadaniem akapitu jest wyrażan
                          > ie nowej myśli!

Nowa myśl nie oznacza nowej osoby ! :) Spróbuj jeszcze raz zrozumieć co napisałeś... :)

> W sumie to nic dziwnego, że nie wiesz do czego służy akapit

:)))

,twoje wpisy są prze
                          > cież jakiejkolwiek "myśli" pozbawione,

Udowodnij ! :)
                          Ty swoją głupotę już udowodniłeś :)

--
                          www.youtube.com/watch?v=ueBUFUWSXHs&feature=related
                          • Gość: smok Re: Smoczek :) IP: *.jjs.pl 25.10.12, 21:59
                            nie po raz pierwszy jesteś bezradny wobec rzeczowych argumentów i nie po raz pierwszy pokrywasz swoją ignorancję stekiem wyzwisk. Padły z mojej strony konkretne cytaty z Marty Kaczyńskiej, o które pytałeś, oraz informacje, kiedy i gdzie ona udzielała moralizujących pouczeń. No i co robi "forumowy głupek" mg205 gdy otrzymuje konkretną odpowiedz na swoje pytanie? zmienia temat, na Bronka,który pada w jednym z cytatów z Kaczyńskiej, i znowu obnażasz swoją bezradność i umysłową niesprawność. I teraz Uwodnij! , że tak nie jest?
                  • piwi77.0 Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 22.10.12, 18:47
                    mg2005 napisał:

Kiedy i w czym cię moralizowała ?...

Widziałem w telewizji jak stała obok autorytetu moralnego aktualnego wszechświata, Benedykta XVI, który ciepło się do niej uśmiechał i teraz wystarczy, że na nas popatrzy z ekranu, a jest wtedy tak, jakby moralizowała moralnością, co na nią wtedy spłynęła.
                    • 8ar8ara Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 22.10.12, 19:06
                      piwi77.0 napisał:

> mg2005 napisał:
                      >
                      > Kiedy i w czym cię moralizowała ?...
                      >
                      > Widziałem w telewizji jak stała obok autorytetu moralnego aktualnego wszechświa
                      > ta, Benedykta XVI, który ciepło się do niej uśmiechał i teraz wystarczy, że na
                      > nas popatrzy z ekranu, a jest wtedy tak, jakby moralizowała moralnością, co na
                      > nią wtedy spłynęła.

Nie slyszalam jednak, by komus wypominala jakies sprawy lozkowe. Dlatego jej tez nie powinno sie zagladac do lozka, z kim ma dziecko, z kim nie, z kim sie rozwiodla, a z kim spala. A niech jej dobrze bedzie.
                      • piwi77.0 Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 22.10.12, 19:14
                        Po prostu nikt nie włącza telewizora, gdy znajduje się w sytuacji łóżkowej, więc nie może zobaczyć krytycznego spojrzenia Kaczyńskiej (innego ona nie posiada) i stąd to przekonanie, że Kaczyńska nigdy nie wpieprza się w czyjeś sprawy.
                        • 8ar8ara Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 23.10.12, 15:03
                          piwi77.0 napisał:

> Po prostu nikt nie włącza telewizora, gdy znajduje się w sytuacji łóżkowej, wię
                          > c nie może zobaczyć krytycznego spojrzenia Kaczyńskiej (innego ona nie posiada)
                          > i stąd to przekonanie, że Kaczyńska nigdy nie wpieprza się w czyjeś sprawy.

Dziwi mnie to podniecanie sie Kaczynska.
                      • matylda1001 Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 22.10.12, 23:18
                        8ar8ara napisała:

> Nie slyszalam jednak, by komus wypominala jakies sprawy lozkowe.<

Zrozumże wreszcie, że nie o sprawy łóżkowe tu chodzi, ale o jej koślawą kondycję moralną, która pozwoliła jej na wmówienie w faceta, że jest ojcem. Zrobiła mu potworną krzywdę, bo przez kilka lat uważał Ewę za rodzoną córkę. Tak się nie zachowuje człowiek przyzwoity.
                        • piwi77.0 Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 23.10.12, 06:51
                          Nie wierzę, że facet nie rozumiał muzyki, myślę, że świadomie szedł w ten numer. Uważam jednak, że zamiast siedzieć cicho, mógłby dzisiaj powiedzieć coś do mikrofonu. Chyba, że coś podpisał, gdy wyrażał zgodę rozwód.
                • 8ar8ara Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 22.10.12, 17:17
                  matylda1001 napisała:

> 8ar8ara napisała:
                  >
                  > >Nie wiem ani ja ani ty, co ona tak naprawde zrobila swojemu pierwszemu mez
                  > owi i nie wiemy, co on zrobil jej.<
                  >
                  > Wiemy za to, czego jej nie zrobił - dziecka...

No i co z tego? Jakie to ma znaczenie?`Zadne.

> >Tego sie nigdy nie dowiemy, i to nas chyba nie za bardzo interesuje, prawd
                  > a?<
                  >
                  > Prawda, nas nie interesuje, do czasu, aż taka moralna karykatura zaczyna
                  > nas moralizować.

A ona nas moralizuje? Mnie nie, nie zauwazylam...
                  • matylda1001 Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 22.10.12, 23:24
                    8ar8ara napisała:

> > Wiemy za to, czego jej nie zrobił - dziecka...
                    >
                    > No i co z tego? Jakie to ma znaczenie?`Zadne.<

Ano ma znaczenie - takie, że mimo, iż dziecka nie zrobił, to mu cynicznie wmówiła, że jest ojcem. To podłość, granie na najdelikatniejszych uczuciach drugiego człowieka.
                    • 8ar8ara plotkarze 23.10.12, 15:02
                      matylda1001 napisała:

> 8ar8ara napisała:
                      >
                      > > > Wiemy za to, czego jej nie zrobił - dziecka...
                      > >
                      > > No i co z tego? Jakie to ma znaczenie?`Zadne.<
                      >
                      > Ano ma znaczenie - takie, że mimo, iż dziecka nie zrobił, to mu cynicznie wmówi
                      > ła, że jest ojcem.
                      > To podłość, granie na najdelikatniejszych uczuciach drugiego
                      > człowieka.

A skad ty wiesz jak bylo naprawde? Poza tym to ich sprawa, kto co komu wmowil odnosnie swoich dzieci. Jak mozna tak plotkowac?

• Gość: Patryk Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża IP: *.static.espol.com.pl 22.10.12, 19:45
                > Daj juz spokoj tej Kaczynskiej.Tego sie nigdy nie dowiemy
                > , i to nas chyba nie za bardzo interesuje, prawda?>

Skoro Cie nie interesuje to dlaczego wciąż podbijasz watek w którym chyba jest najwięcej Twoich komentarzy?
                No własnie ,daj sobie może już z tym spokój?:)
            • piwi77.0 Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 22.10.12, 18:24
              matylda1001 napisała:

a pewnie zgodzisz się ze mną, ze to, co zrobiła swojemu pierwszemu mężowi, to podłość?

Zagranie czyste nie było, zgoda, ale z drugiej strony nie wiemy w co grał tamten i co zamierzał poprzez ślub z niejaką osiągnąć.
              • matylda1001 Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 22.10.12, 23:34
                piwi77.0 napisał:

> Zagranie czyste nie było, zgoda, ale z drugiej strony nie wiemy w co grał tamten i co zamierzał poprzez ślub z niejaką osiągnąć.<

Piwi, Ty jesteś facetem, Ty lepiej ode mnie powinieneś rozumieć dramat tego człowieka...
        • mg2005 Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 22.10.12, 17:03
          > Zdradziła męża niemalże w czasie miodowego miesiąca, wmówiła mu, ze jest ojcem
          > dziecka, a jak stał się niewygodny, to dała mu kopala w dupala. Co za cyniczna
          > dziewka!

Tylko co to ma wspólnego z F. Społeczeństwo ?... To temat na F. Plotkarskie... :)

--
          www.youtube.com/watch?v=6vZ0KgLifjI
          • piwi77.0 Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 22.10.12, 18:33
            No nie za bardzo. Gdy tych ślubów i rozwodów przybywać będzie nadal w takim tempie, to poślubi, by następnie się z rowieść, z poważną częścią społeczeństwa polskiego.
    • coelka Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 21.10.12, 22:48

• piwi77.0 Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 22.10.12, 18:20
      Dla Marty Kaczyńskiej rozwód to nie problem. Zarobiła tyle na śmierci swoich rodziców, że stać ją nawet na rozwód katolicki w razie, gdyby do takiego zamierzała przystąpić.
    • 8ar8ara wstretny plotkarski wątek 22.10.12, 19:07
      40angel napisał:

>
      > Wszystko wskazuje na to, że w życiu Marty Kaczyńskiej szykują się spore zmiany.
      > Łagodniejsza twarz środowiska Prawa i Sprawiedliwości zabrała swoje i córek rz
      > eczy, a następnie wyniosła się z czterech kątów dzielonych z Marcinem Dubieniec
      > kim. Gdzie znalazła schronienie? W domu, który odziedziczyła po tragicznie zmar
      > łych rodzicach
      >
      > Piekne wychowanie w katolickiej rodzinie
      >

Wstrętny plotkarski wątek - ma go juz dosc.
      • piwi77.0 Re: wstretny plotkarski wątek 22.10.12, 19:16
        Ploty to najciekawsze tematy, wolę to niż wysokich lotów dywagacje i związaną z tym mękę.
        • 8ar8ara Re: wstretny plotkarski wątek 23.10.12, 15:07
          piwi77.0 napisał:

> Ploty to najciekawsze tematy, wolę to niż wysokich lotów dywagacje i związaną z
          > tym mękę.

W porządku, przynajmnieś szczery :)
      • Gość: observ Re: wstretny plotkarski wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.12, 14:49
        8ar8ara napisała: Wstrętny plotkarski wątek - ma go juz dosc.

taaa ,najwiekszym tu plotuchem jestes bo tak sie rozgrzalaś w tym wątku ,hipokrytko!
        • 8ar8ara Re: wstretny plotkarski wątek 23.10.12, 15:10
          Gość portalu: observ napisał(a):

> 8ar8ara napisała: Wstrętny plotkarski wątek - ma go juz dosc.
          >
          >
          > taaa ,najwiekszym tu plotuchem jestes bo tak sie rozgrzalaś w tym wątku ,hipok
          > rytko!

Jesli sie juz czyms rozgrzalam to nie tematem tego plotkarskiego wątku :)
      • mg2005 Re: wstretny plotkarski wątek 25.10.12, 21:11
        > Wstrętny plotkarski wątek

Na pewno nie jest to wątek na FS...
        angel to tylko ateistyczny oszołom i przygłup - ale mam pretensję do cenzora , że nie wycina jego durnych wątków...

--
        www.youtube.com/watch?v=Zc6TFxJcHhU&feature=related
    • 8ar8ara Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 23.10.12, 15:08
      eelus.qiwi_no.rusz-zesz_sie napisała:

> A nie masz dość, gdy podwójna na razie żonka Martusia szarpie 3 mln. za skórkę
      > mniejszego genetycznego z naszych podatków?

To tak, ale to inna sprawa.
      • 40angel Re: Corka Kaczyńskiego zostawia męża 26.10.12, 09:38
        inny nie inny , zakłamana rodzinka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka