Dodaj do ulubionych

Porod naturalny

28.11.12, 17:42
Porod naturalny, porod silami natury - oto jak sie konczy:
opole.gazeta.pl/opole/1,35114,12940187,Dziecko_olimpijczyka_walczy_o_zycie__To_wina_lekarzy_.html#MT
Zaloze sie, ze ci ginekolodzy to ultrakatolicy, dobrze, ze stracili stanowiska, ale nie powinni tez odpowiedziec swoim majatkiem? Bo kto zaplaci odszkodowanie i dozywotnia rente - znow my wszyscy? A moze powinien zrobic to kosciol, ktory przeciez namawia ginekologow do niezgodnych ze zdrowym rozsadkiem i nauka zachowan?
Obserwuj wątek
    • misiu-1 Re: Porod naturalny 28.11.12, 19:27
      Mowa nienawiści, w dodatku bijąca rekordy idiotyzmu. Wybuchy wulkanów, huragany i trzęsienia ziemi też są ultrakatolickie? Od kiedy to, białogłowo, cesarskie cięcie jest sprzeczne z katolicyzmem?
      • lepian4 Re: Porod naturalny 28.11.12, 20:59
        Takie powazniejsze plagi sa domena Starszych Braci w Wierze. W Egipcie tak namieszali, ze ... No wlasnie, moze kolterowski burak wklei odpowiedni fragment ze Starego Testamentu. Bardzo prosze.
    • karkowiak2plus Głupota naturalna. 28.11.12, 19:53
      politykier.pl/kat,1025795,wid,15131538,wiadomosc.html?ticaid=6f9bc

Zobacz jak Ty tworzysz wirtualną rzeczywistość.
      1. Wyciągasz pierwszy z brzegu artykuł
      2.Linkujesz go.
      3. A teraz dowalasz katolikom.

Mniej więcej tak:
      Temat: Kościół zawinił.
      Link: politykier.pl/kat,1025795,wid,15131538,wiadomosc.html?ticaid=6f9bc

No i teza: Komorowski jest złym prezydentem bo spał w jednym łóżku z prostytutką.

No i teza koronna: Założę się,że ona była ultrakatoliczką.

Pointa( takie trudne słowo) :
      Biskup powinien stracić sakrę niezgosną ze zdrowym rozsądkiem. A odszkodowanie najlepiej niech zapłaci majątek.
      • piwi77.0 Re: Głupota naturalna. 28.11.12, 21:33
        karkowiak2plus napisał:

3. A teraz dowalasz katolikom.

Za to bym nie karcił, bo dowalanie katolom jest zawsze uczynkiem chwalebnym, niezależnie od tego, czy akurat był powód, czy nie.
        • karkowiak2plus Re: Głupota naturalna. 28.11.12, 21:41
          Ależ skądże znowu. Katolicy mają taką samą rację bytu jak homoseksualiści.
          Niech realizują swoje zainteresowania tak,by pozostali nie czuli się indoktrynowani.
          • piwi77.0 Re: Głupota naturalna. 28.11.12, 21:55
            Niestety, ale ich zainteresowania właśnie na tym polegają, żeby indoktrynować innych. Jedynym uzasadnieniem ich światopoglądu jest masa myśląca podobnie. Każdy wyłamujący się, mimo woli podważa fundament ich światopoglądu i staje się wrogiem.
            • karkowiak2plus Re: Głupota naturalna. 28.11.12, 22:05
              Wiem...doświadczyłem tego wielokrotnie będąc wrogiem mimo woli.
              Ja nie zmuszam nikogo do delektowania się podłą bułgarską brandy.
              Ale przemyślę czy przypadkiem ci,co jej nie cierpią nie są wrogo nastawieni do mnie.
          • lepian4 Re: Głupota naturalna. 29.11.12, 04:28
            Ba, homoseksualisci skrycie marza o katolickich sakramentach!
        • lepian4 Re: Głupota naturalna. 29.11.12, 04:26
          Piw, moze popros towarzysza Donalda, by reaktywowal tobie lagry. Moglbys tam chwalebnie resocjalizowac katoli
          • piwi77.0 Re: Głupota naturalna. 29.11.12, 10:07
            lepian4 napisał:

Piw, moze popros towarzysza Donalda, by reaktywowal tobie lagry. Moglbys tam chwalebnie resocjalizowac katoli

Dlaczego dajesz mi fałszywe rady? Katolom wystarczy odebrać im ich pożywienie, a oni żywią sie świadomością, że są większością i że nie ma takiego co otwarcie odważyłby się powiedzieć coś przeciw. Świadomość, że można robić bezkarnie akcje jak te z nie zabijam, nie kradnę i nie wierzę, że pod pomysłodawcą nie otwiera się otchłań, wyprowadza katoli ze stanu równowagi światopogladowej i dezorientuje. I o to chodzi, a nie o taki nieestetyczny przeżytek jak łagry.

• lepian4 Re: Głupota naturalna. 29.11.12, 11:41
              Zabawne, do jakich wnioskow dochodzisz dyskutujac o naturalnym porodzie
    • bimota Re: Porod naturalny 28.11.12, 20:11
      Tak sie konczy, jak sie babie wmawia, ze teraz bez cesarki ani rusz... Odlaczyc od respiratora i nie bedzie trzeba renty placic...
    • demokrator Re: Porod naturalny 28.11.12, 20:24
      Terlikowski chciał bachora, to niech płaci
    • lepian4 Re: Porod naturalny 28.11.12, 21:01
      A gdyby to byla zona mlotkowego, nie olimpijczyka, to...
      • piwi77.0 Re: Porod naturalny 28.11.12, 21:28
        To nigdy byśmy się o tym smutnym fakcie nie dowiedzieli.
    • piwi77.0 Re: Porod naturalny 28.11.12, 21:22
      Jeżeli już tu winić jakiś światopogląd, to raczej wyznawanie połączenia nieuctwa z łapownictwem.
      • karkowiak2plus Re: Porod naturalny 28.11.12, 21:28
        Szkoda Twojej pisaniny Piwi. Zaraz ten światopogląd przypiszą lewakom,katolom ,tudzież cyklistom.
        • piwi77.0 Re: Porod naturalny 28.11.12, 21:30
          I tak nie mam nic do roboty, a pisanina nic mnie nie kosztuje. Co innego, gdybym musiał przy niej myśleć, ale na forum nie ma takiego obowiązku.
    • mjot1 Re: Porod naturalny 29.11.12, 19:26
      A czy zadbano by cud narodzin miał należną mu oprawę i asystę etatowego czarnoksiężnika?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka