Dodaj do ulubionych

Osiole wracaj !!

27.11.13, 15:29
Niedawno jeszcze sporo ludzi tutaj ,pisał ze znika z forum.Bo nudzi ich obecność Osioła.
Jego nie ma a stare nicki sprzed lat jednak nie wróciły.Co w takim razie jest powodem porażki /zaniku tego forum?

Ps.
Zdaję sobie sprawe ze ja też tu sie do tego w jakiś sposób swoim niewyparzonym jęzorem przyczyniłem ,ale ............................
Obserwuj wątek
    • hypatia69 Re: Osiole wracaj !! 27.11.13, 18:40
      Będąc zajęta odpoczywaniem to niby kiedy mam pisać? Między jednym spaniem a drugim...?
      • kolter-xl Re: Osiole wracaj !! 27.11.13, 18:44
        hypatia69 napisała:

> Będąc zajęta odpoczywaniem to niby kiedy mam pisać? Między jednym spaniem a drugim...?

Masz niewąski ten sen ze 2 lata jak odsypiasz :))To jakiś chyba letarg czy cuś ?? :P
        • hypatia69 Re: Osiole wracaj !! 27.11.13, 18:47
          Ale ja robię przerwy. Na jedzenie. Postanowiłam się utuczyć i osiągnęłam już 51 kilo...
          • kolter-xl Re: Osiole wracaj !! 27.11.13, 18:57
            hypatia69 napisała:

> Ale ja robię przerwy. Na jedzenie. Postanowiłam się utuczyć i osiągnęłam już 51 kilo...

To sporo ,dodaj te 50 przed postanowieniem ...... to ci wyjdzie :))
            • hypatia69 Re: Osiole wracaj !! 27.11.13, 19:18
              E? Ja chcę ważyć 53, a nie jest łatwo :(
              • kolter-xl Re: Osiole wracaj !! 27.11.13, 19:22
                hypatia69 napisała:

> E? Ja chcę ważyć 53, a nie jest łatwo :(

Ahaaaaaaa a ja myślałem ze do 50 kg udało ci się dobić dodatkowo 51 kg :P
                • hypatia69 Re: Osiole wracaj !! 27.11.13, 19:46
                  Hehe. Ja mam problem z przybraniem trzech kilo, a Ty mnie podejrzewasz o 50? W 2 lata? nie no, proszę Cię... 200 to może... acz też wątpię.
                  • kolter-xl Re: Osiole wracaj !! 27.11.13, 20:05
                    hypatia69 napisała:

> Hehe. Ja mam problem z przybraniem trzech kilo, a Ty mnie podejrzewasz o 50? W
                    > 2 lata? nie no, proszę Cię... 200 to może... acz też wątpię.

Ok a tak naprawdę co cię zniechęciło na FS ?? Bo jakiś powód tego ze ty tak aktywna uczestniczka forum znikasz tak z dnia na dzień.
                    • hypatia69 Re: Osiole wracaj !! 27.11.13, 20:25
                      Nadmiar zajęć prywatnych i nadmiar Osiołka, Miligrama i wegeterrorystów tutaj. Nie mam czasu na czytanie pierdół :D
                      • kolter-xl Czyli; Osiole nie wracaj !! 28.11.13, 07:56
                        hypatia69 napisała:

> Nadmiar zajęć prywatnych i nadmiar Osiołka, Miligrama i wegeterrorystów tutaj.
                        > Nie mam czasu na czytanie pierdół :D
                        • aborcjonista a prawda jest taka że : 28.11.13, 08:22
                          To forum to porażka , tak samo było z czat gazeta który zamknęli .

Jedna wielka pyskówka + 2 no moze 3 durniów cytujących fronde i inne katolickie szmatławce .
                          • hypatia69 Re: a prawda jest taka że : 28.11.13, 13:02
                            Oooo... A ty byś chciał czegoś ambitnego? To idź do opery :D
                            • aborcjonista Re: a prawda jest taka że : 28.11.13, 14:01
                              hypatia69 napisała:

> Oooo... A ty byś chciał czegoś ambitnego? To idź do opery :D

a 69 to to co lubisz ? :)
                              • hypatia69 Re: a prawda jest taka że : 28.11.13, 14:08
                                Zgadza się, Watsonie. A co? Umiesz i chcesz się pochwalić? :D
                                • aborcjonista Re: a prawda jest taka że : 28.11.13, 14:16
                                  hypatia69 napisała:

> Zgadza się, Watsonie. A co? Umiesz i chcesz się pochwalić? :D

Nie kręci mnie cyberek :)
                                  • hypatia69 Re: a prawda jest taka że : 28.11.13, 14:21
                                    Cyberek? Nie wiem, co zacz, ale przypomina "wirtualny seks", czyli pieprzenie o pieprzeniu. Nijak się ma do 69, bo nie bardzo wiem, jak miałoby to wyglądać... Lizanie monitora?
                                    • aborcjonista Re: a prawda jest taka że : 28.11.13, 15:05
                                      Dlatego nie zamierzam o tym z tobą romawiać , chwialić itd itp
                                      • hypatia69 Re: a prawda jest taka że : 28.11.13, 15:11
                                        A czy ja wspomniałam o rozmawianiu? Mniemałam, że planujesz się pochwalić organoleptycznie :D
                                        • aborcjonista Re: a prawda jest taka że : 28.11.13, 15:38
                                          wiesz, raczej nie .
                                          • hypatia69 Re: a prawda jest taka że : 28.11.13, 15:42
                                            Dzięki bogom. Przynajmniej nie muszę Cię rozczarowywać odmową :D
                                            • aborcjonista Re: a prawda jest taka że : 29.11.13, 08:34
                                              hypatia69 napisała:

> Dzięki bogom. Przynajmniej nie muszę Cię rozczarowywać odmową :D

Nigdy bym nie złożył propozycji .
                                              • hypatia69 Re: a prawda jest taka że : 29.11.13, 20:39
                                                Rozumiem, że jesteś gejem?
                                      • kolter-xl Re: a prawda jest taka że : 28.11.13, 15:57
                                        aborcjonista napisał:

> Dlatego nie zamierzam o tym z tobą romawiać , chwialić itd itp

Ze niby kontakt bezpośredni ??
                                    • kolter-xl Re: a prawda jest taka że : 28.11.13, 15:54
                                      hypatia69 napisała:

> Cyberek? Nie wiem, co zacz, ale przypomina "wirtualny seks", czyli pieprzenie o
                                      > pieprzeniu. Nijak się ma do 69, bo nie bardzo wiem, jak miałoby to wyglądać...
                                      > Lizanie monitora?

To byłoby ciekawe :)))
                          • lepian4 Re: a prawda jest taka że : 29.11.13, 05:03
                            Upadek tego forum zainicjowales watkiem o wadach sikania na stojaco. Pozniejsze opowiaszki o wujku, ktory obudzil sie pewnego dnia posrod szczesliwej rodziny homusiem przyspieszyly proces degradacji kiedys nawet ciekawego forum. Twe liczne nicki, z ktorymi namietnie sam dyskutujesz dopelniaja obrazunedzy i rozpaczy.

Jest jednak nadzieja. Zblizaja sie swieta. Znowu bedziesz moglz kolterkiem podyskutowac o tw. koledzie.
                            • aborcjonista Re: a prawda jest taka że : 29.11.13, 08:35
                              lepian , przestań qrwa pić wóde w ilościach nadmiernych
                              • hypatia69 Re: a prawda jest taka że : 29.11.13, 20:40
                                Powinien poprzestać na niedostatecznych? Czy się przerzucić na picie spirytusu od razu?
                            • kolter-xl Re: a prawda jest taka że : 29.11.13, 15:02
                              lepian4 napisał:

> Jest jednak nadzieja. Zblizaja sie swieta. Znowu bedziesz moglz kolterkiem pody
                              > skutowac o tw. koledzie.

Ze niby udana znowu dla plebana nie była :))
    • oszolom-z-radia-maryja Re: Osiole wracaj !! 28.11.13, 11:22
      zrób cos żeby mnie odblokowano bym mógł zakładać nowe watki tu i na religii
      • aborcjonista jeszcze czego 28.11.13, 11:54

kolter biedny nic nie zdziała . doigrałeś sie .

A tak nawiasem mowiąc Kolter po kiego ci to ? żeby nadal sie wykłócać kto ma racje ? sztucznie podburzanymi wątkami ... bez sensu
        • kolter-xl Re: jeszcze czego 28.11.13, 13:49
          aborcjonista napisał:

>
          > kolter biedny nic nie zdziała . doigrałeś sie .
          >
          > A tak nawiasem mowiąc Kolter po kiego ci to ? żeby nadal sie wykłócać kto ma racje ? sztucznie podburzanymi wątkami ... bez sensu

Ty się od niego niczym nie różnisz t,eż produkowałeś swojego czasu po 5 wątków na dzień .
          • aborcjonista Re: jeszcze czego 28.11.13, 14:02
            kolter-xl napisał:
            Ty się od niego niczym nie różnisz t,eż produkowałeś swojego czasu po 5 wątków
            > na dzień

Nie róznie sie tylko produkcją .... cała reszta jest zupełnie inna , jezelitego nie widzisz toś qrwa ślepy
            • kolter-xl Re: jeszcze czego 28.11.13, 15:51
              aborcjonista napisał:

> Nie róznie sie tylko produkcją .... cała reszta jest zupełnie inna , jezelitego
              > nie widzisz toś qrwa ślepy

Zrozum ,ze nie o treść a o ilość mi zawsze chodzi,kiedy ciebie krytykuje.Pisz ale nie na masową skalę.
              • oszolom-z-radia-maryja lewaqki wzięły się za łby 29.11.13, 07:34
                nic mnie bardzie nie cieszy jak kłótnie w lewackiej rodzinie
                • aborcjonista lepsza lewacka rodzna szczera niż katolicka obłuda 29.11.13, 08:38

oszolom-z-radia-maryja napisał:

> nic mnie bardzie nie cieszy jak kłótnie w lewackiej rodzinie
                  • oszolom-z-radia-maryja lewacka rodzna to rodzina patologiczna! 29.11.13, 11:59
                    j.w
                    • kolter-xl Re: lewacka rodzna to rodzina patologiczna! 29.11.13, 15:10

> j.w

Wiemy to Osioł choćby z mediów , jak Polska katolicka rodzina traktuje np swoje dzieci.
                • snajper55 Re: lewaqki wzięły się za łby 29.11.13, 11:55

Jak na prawdziwego katolika przystało. Radość czerpie z nieporozumień innych.

S.
                  • oszolom-z-radia-maryja Re: lewaqki wzięły się za łby 29.11.13, 15:05
                    trudno się nie cieszyć kiedy ci coi sieją zło maja zamęt we włąsnych szeregach
                    • kolter-xl Re: lewaqki wzięły się za łby 29.11.13, 15:06

> trudno się nie cieszyć kiedy ci coi sieją zło maja zamęt we włąsnych szeregach

Jak rozumiem ty Osioł każdego debila tolerujesz byle za Tadkiem z Torunia był ??
                    • snajper55 Re: lewaqki wzięły się za łby 29.11.13, 15:39

> trudno się nie cieszyć kiedy ci coi sieją zło maja zamęt we włąsnych szeregach

Zło sieją tacy fanatycy jak ty.

S.
                    • hypatia69 Re: lewaqki wzięły się za łby 29.11.13, 20:42
                      A wiesz? Mnie też się podoba ten burdel, który zapanował na skutek działań Papy Franciszka. Złoty człowiek, serio :D
                      • kolter-xl Re: lewaqki wzięły się za łby 30.11.13, 18:02
                        hypatia69 napisała:

> A wiesz? Mnie też się podoba ten burdel, który zapanował na skutek działań Papy
                        > Franciszka. Złoty człowiek, serio :D

Twardogłowi go o zawał przyprawią w nadziei ze wszystko wróci do norm jakie panowały za Janka z Wadowic .Czyli przyzwolenie do świństwa wszelakiego .Ale to juz nie okres po śmierci Jana Pawła I ,teraz ludzi po prostu zaczną masowo odchodzić od sekty
                        • hypatia69 Re: lewaqki wzięły się za łby 02.12.13, 12:16
                          O zawal nie. Chyba, ze wywołany farmakologicznie. Duch Lukrecji Borgii wszak dalej krąży po Watykanie :D
                          • kolter-xl Re: lewaqki wzięły się za łby 02.12.13, 13:28
                            hypatia69 napisała:

> O zawal nie. Chyba, ze wywołany farmakologicznie. Duch Lukrecji Borgii wszak dalej krąży po Watykanie :D

Dokładnie to miałem na myśli :))Ubiją jak psa bo im w interesach szkodzi
                • kolter-xl Re: lewaqki wzięły się za łby 29.11.13, 15:05

Fakt Ziobro opowiadał jak to po upadku Adasia Hofmana było wiele radosnych gęb wśród PIS hołoty w sejmie , o tym mowa ??
              • aborcjonista Re: jeszcze czego 29.11.13, 08:36

kolter-xl napisał:
                Zrozum ,ze nie o treść a o ilość mi zawsze chodzi,kiedy ciebie krytykuje.Pisz a
                > le nie na masową skalę

Przeca od roku nie pisze
                • kolter-xl Re: jeszcze czego 29.11.13, 15:08
                  aborcjonista napisał:

>
                  > kolter-xl napisał:
                  > Zrozum ,ze nie o treść a o ilość mi zawsze chodzi,kiedy ciebie krytykuje.Pisz a
                  > > le nie na masową skalę
                  >
                  > Przeca od roku nie pisze

No i od raku nie krytykuje cię za zalewanie forum tonami toksyn.
      • hypatia69 Re: Osiole wracaj !! 28.11.13, 13:01
        Hehehe. Trollizm zabolał?
        • kolter-xl Re: Osiole wracaj !! 28.11.13, 13:51
          hypatia69 napisała:

> Hehehe. Trollizm zabolał?

Osioł sam sobie winny, po co opowiadał bajki jakoby bierze za pisanie postów kasę.Sam dał powód do blokady.
          • snajper55 Re: Osiole wracaj !! 29.11.13, 04:41
            kolter-xl napisał:

> Osioł sam sobie winny, po co opowiadał bajki jakoby bierze za pisanie po
            > stów kasę.Sam dał powód do blokady.

To nie bajki.

S.
            • kolter-xl Re: Osiole wracaj !! 29.11.13, 14:56
              snajper55 napisał:

>
              > To nie bajki.
              >

E tam ,kto by ułomowi za to płacił .
              • snajper55 Re: Osiole wracaj !! 29.11.13, 15:41
                kolter-xl napisał:

> E tam ,kto by ułomowi za to płacił .

A kto inny by się na te parę groszy połaszczył, jak nie taki tłumok?

S.
                • kolter-xl Re: Osiole wracaj !! 29.11.13, 18:17
                  snajper55 napisał:

> kolter-xl napisał:
                  >
                  > > E tam ,kto by ułomowi za to płacił .
                  >
                  > A kto inny by się na te parę groszy połaszczył, jak nie taki tłumok?

Jakoś nie wierzę w to ze ten ułom ,ma za to płacone .To mitoman który chciał sobie tu zrobić pozycję.
                  • hypatia69 Re: Osiole wracaj !! 29.11.13, 20:44
                    Chiba kuczną...
      • kolter-xl Re: Osiole wracaj !! 28.11.13, 13:47

> zrób cos żeby mnie odblokowano bym mógł zakładać nowe watki tu i na religii

No to robię, przecież specjalnie dla ciebie ten wątek założyłem .
        • mila2712 Re: Osiole wracaj !! 28.11.13, 14:03
          kolter-xl napisał:

> oszolom-z-radia-maryja napisał:
          >
          > > zrób cos żeby mnie odblokowano bym mógł zakładać nowe watki tu i na relig
          > ii
          >
          > No to robię, przecież specjalnie dla ciebie ten wątek założyłem .

No Kolterze ....co za pokłady dobroci :)
          • aborcjonista Re: Osiole wracaj !! 28.11.13, 14:16
            tylko po to aby mieć kogo besztać
            • kolter-xl Re: Osiole wracaj !! 28.11.13, 15:53
              aborcjonista napisał:

> tylko po to aby mieć kogo besztać

Też :))
              • snajper55 Re: Osiole wracaj !! 29.11.13, 04:43
                kolter-xl napisał:

> aborcjonista napisał:
                >
                > > tylko po to aby mieć kogo besztać
                >
                > Też :))

To sobie idźcie na forum Radia z Ryjem lub innej Frondy i tam oralnie sobie róbta dobrze. :D

S.
                • kolter-xl Re: Osiole wracaj !! 29.11.13, 14:57
                  snajper55 napisał:

> > Też :))
                  >
                  > To sobie idźcie na forum Radia z Ryjem lub innej Frondy i tam oralnie sobie rób
                  > ta dobrze. :D
                  >

Się przyłączysz :)
                  • snajper55 Re: Osiole wracaj !! 29.11.13, 15:42
                    kolter-xl napisał:

> snajper55 napisał:
                    >
                    > > To sobie idźcie na forum Radia z Ryjem lub innej Frondy i tam oralnie sob
                    > ie rób
                    > > ta dobrze. :D
                    >
                    > Się przyłączysz :)

W życiu! Nie cierpię takich głupich fanatyków jak Oszołom.

S.
                    • kolter-xl Re: Osiole wracaj !! 29.11.13, 18:19
                      snajper55 napisał:

> W życiu! Nie cierpię takich głupich fanatyków jak Oszołom.

Sie pośmiać ino :))
          • kolter-xl Re: Osiole wracaj !! 28.11.13, 15:52
            mila2712 napisała:

> > No to robię, przecież specjalnie dla ciebie ten wątek założyłem .
            >
            > No Kolterze ....co za pokłady dobroci :)

No niech sobie coś skrobie ,byle w umiarkowanej ilości np 2 wątki na dzień
      • bling.bling Re: Osiole wracaj !! 28.11.13, 16:06

no ja się na przykład modlę i takie tam młynki palcami robię
        • kolter-xl Re: Osiole wracaj !! 28.11.13, 17:29
          bling.bling napisał:

> oszolom-z-radia-maryja napisał:
          >
          > > zrób cos żeby mnie odblokowano bym mógł zakładać nowe watki tu i na religii
          >
          > no ja się na przykład modlę i takie tam młynki palcami robię

Osioł nawet z Czortem zawarłby pakt żeby móc Frondiowe wartości tu hurtowo upychać
        • snajper55 Re: Osiole wracaj !! 29.11.13, 04:44
          bling.bling napisał:

> no ja się na przykład modlę i takie tam młynki palcami robię

Ja też się modlę, aby tego spamera nie odblokowywali.

S.
          • kolter-xl Re: Osiole wracaj !! 29.11.13, 14:59
            snajper55 napisał:

> bling.bling napisał:
            >
            > > no ja się na przykład modlę i takie tam młynki palcami robię
            >
            > Ja też się modlę, aby tego spamera nie odblokowywali.
            >
            > S.

No a ze nie modliłeś sie od 2 lutego 1975 roku Bozia to za cud uzna i wysłucha :)))
            • snajper55 Re: Osiole wracaj !! 29.11.13, 15:43
              kolter-xl napisał:

> snajper55 napisał:
              >
              > > bling.bling napisał:
              > >
              > > > no ja się na przykład modlę i takie tam młynki palcami robię
              > >
              > > Ja też się modlę, aby tego spamera nie odblokowywali.
              > >
              > No a ze nie modliłeś sie od 2 lutego 1975 roku Bozia to za cud uzna i wysłucha
              > :)))

A kto powiedział, że ja się do Bozi modlę? :D :D :D

S.
              • kolter-xl Re: Osiole wracaj !! 29.11.13, 18:20
                snajper55 napisał:

> A kto powiedział, że ja się do Bozi modlę? :D :D :D

Do tego makaronowego potworka :P
                • hypatia69 Re: Osiole wracaj !! 29.11.13, 20:46
                  Ja bym stawiała raczej na Marrant :D
                  • yoma Re: Osiole wracaj !! 30.11.13, 21:38
                    Bez plot, proszę :)
                    • hypatia69 Re: Osiole wracaj !! 02.12.13, 12:19
                      Gdzie tu ploty? Jeszcze kilka lat temu mógł się pomodlić do Siwej, ale teraz...? No, Giwi, Kasi.a i kilka innych, ale miejsce Zeusa chyba Marrant zajmuje?
      • radymir Zablokowali cie? To super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.13, 19:30

W koncu cie zablokowali, powinni to zrobic pare lat wczesniej. Powinni zablokowac nie tylko nick, ale w ogole wszystkie twoje IP, zebys nie mogl spamowac ze swojego komputera w ogole pod zadnym nickiem.
        • oszolom-z-radia-maryja Re: Zablokowali cie? To super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.12.13, 13:22
          twoje zyczenie stało się prawie faktem miłośniku cenzury
          • kolter-xl Re: Zablokowali cie? To super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.12.13, 13:32

> twoje zyczenie stało się prawie faktem miłośniku cenzury

Osioł ale to ty jesteś tym kapusiem co latał z byle czym do cenzora , konfident z ciebie pierwszej wody.
      • billy.the.kid Re: Osiole wracaj !! 30.11.13, 17:47
        wątki-i owszem , ale bez debilnych frond,waszych nocników itd.
        • kolter-xl Re: Osiole wracaj !! 30.11.13, 18:08
          billy.the.kid napisał:

> wątki-i owszem , ale bez debilnych frond,waszych nocników itd.

Niech mu będzie ta propaganda z ich nocnika czy frondzi ,ale niech bydle nie zakłada po 10 wątków choćby dlatego ze do 80% juz nie wraca .
    • radymir Osiole NIE wracaj !! 28.11.13, 19:26
      kolter-xl napisał:

> Niedawno jeszcze sporo ludzi tutaj ,pisał ze znika z forum.Bo nudzi ich obecnoś
      > ć Osioła.
      > Jego nie ma a stare nicki sprzed lat jednak nie wróciły.Co w takim razie jest p
      > owodem porażki /zaniku tego forum?
      >
      > Ps.
      > Zdaję sobie sprawe ze ja też tu sie do tego w jakiś sposób swoim niewyparzonym
      > jęzorem przyczyniłem ,ale ............................

Niech nie wraca, po co komu ten spam?
      • kolter-xl Re: Osiole NIE wracaj !! 28.11.13, 20:43
        radymir napisał:

> Niech nie wraca, po co komu ten spam?

Dla jaj .
        • snajper55 Re: Osiole NIE wracaj !! 29.11.13, 04:45
          kolter-xl napisał:

> radymir napisał:
          >
          > > Niech nie wraca, po co komu ten spam?
          >
          > Dla jaj .

To niech pisze na Forum Humorum.

S.
          • aborcjonista Re: Osiole NIE wracaj !! 29.11.13, 08:42
            No nie wiem czy to płacenie to nie na poważnie /

Gdyby mu zależało na głoszeniu katolskich kłamst pisał by pod watkami innych na siłe przekonując do swoich poglądów ...

To ŚMIEĆ . który nic nie wnosi . Pytanie czy to ta sama osoba ? mysle ze nie , zmieniają sie wiec obstawiam ze katolickie szmatławce zasypywały gazete tylko po co ? nic to nie dało , nikt go nie popierał a jedynie kopał po dupie . :)
            • snajper55 Re: Osiole NIE wracaj !! 29.11.13, 11:53
              aborcjonista napisał:

> No nie wiem czy to płacenie to nie na poważnie /
              >
              > Gdyby mu zależało na głoszeniu katolskich kłamst pisał by pod watkami innych na
              > siłe przekonując do swoich poglądów ...

Widocznie tylko na zakładaniu wątków mu zależy. Może płacą mu od założonego wątku?

S.
              • hypatia69 Re: Osiole NIE wracaj !! 29.11.13, 20:48
                A może jest z przeciwnej frakcji i płacą mu za robienie idiotów ze zwolenników DJ'a Rydzyka :D
                • kolter-xl Re: Osiole NIE wracaj !! 30.11.13, 18:06
                  hypatia69 napisała:

> A może jest z przeciwnej frakcji i płacą mu za robienie idiotów ze zwolenników
                  > DJ'a Rydzyka :D

Nie, to autentyczny debil :))
                  • hypatia69 Re: Osiole NIE wracaj !! 02.12.13, 12:26
                    Zdiagnozowany?
                    • kolter-xl Re: Osiole NIE wracaj !! 02.12.13, 13:33
                      hypatia69 napisała:

> Zdiagnozowany?

Nie widzisz po wpisach ?? Debil nad debile .Niech mi tu nikt nie wmawia ze on za kasę tu pisze :))))
                      • hypatia69 Re: Osiole NIE wracaj !! 02.12.13, 14:46
                        Słyszał waść o prowokacji? :>
                        • kolter-xl Re: Osiole NIE wracaj !! 02.12.13, 16:03
                          hypatia69 napisała:

> Słyszał waść o prowokacji? :>

Nie on !! gdyby to był prowokator to grałby debila i ostro szedłby w zaparte , a on milczy kiedy nagle okazuje się ze kilka osób skutecznie udowadnia ze nie ma racji .Prowokatorem jest np enrque111 ten w żywe oczy ci powie ze nie prawda ,choćbyś mu film pokazała :)).Osioł to tylko zwykły przygłup

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka