Dodaj do ulubionych

Wolny świat?

21.07.14, 19:03
Dochodzenie w sprawie katastrofy malezyjskiego boeninga nie zostało jeszcze nawet rozpoczęte, a wolny świat już dawno ma winnego. Wstyd mi za ten wolny świat i jego zasady. Po co w ogóle jeszcze jakieś dochodzenie?
Obserwuj wątek
    • kot_mrau Re: Wolny świat? 21.07.14, 19:11
      a tak ogólnie rzecz biorąc to o co Ci chodzi?
      • piwi77.0 Re: Wolny świat? 21.07.14, 20:18
        W tytule zadałem pytanie. Fakt, że retoryczne.
        • kot_mrau Re: Wolny świat? 21.07.14, 20:31
          a niech Ci będzie....
    • kot_mrau Re: Wolny świat? 21.07.14, 20:32
      A niech Ci będzie......
      • kot_mrau Re: Wolny świat? 21.07.14, 20:33
        przepraszam, za dublowanie postów, bardzo przepraszam!!!!!
    • bling.bling Re: Wolny świat? 21.07.14, 21:30
      Już ich złapali? Goście już przecież od 4 dni są 6 stóp poniżej Ukraińskiego czarnoziemu. Putinowi sąd też nie był potrzebny.
      • taniarada Re: Wolny świat? 21.07.14, 21:44
        Tak, jestem podżegaczem wojennym. Obserwacja świata nauczyła mnie, że gadaniem, czyli tak zwaną dyplomacją, gó... się załatwi. Trzeba budować politykę faktów dokonanych. Trzeba działać, a nie tylko reagować w odpowiedzi.
        Tyle właśnie mam wspólnego z Putinem. On odrobił tą lekcję i systematycznie wciela ją w życie, stawiając cały świat wobec faktów dokonanych.
        • bling.bling Re: Wolny świat? 21.07.14, 21:55
          All the war-propaganda, all the screaming and lies and hatred, comes invariably from people who are not fighting.

George Orwell
        • tigertiger Plagiat z naszeblogi.pl 26.07.14, 00:16
          "Tak, jestem jastrzębiem. Obserwacja świata nauczyła mnie, że gadaniem, czyli tak zwaną dyplomacją, gó... się załatwi. Trzeba budować politykę faktów dokonanych. Trzeba działać, a nie tylko reagować w odpowiedzi.
          Tyle właśnie mam wspólnego z Putinem. On odrobił tą lekcję i systematycznie wciela ją w życie, stawiając cały świat wobec faktów dokonanych."
          naszeblogi.pl/48338-jazgdyni-podzegacz-wojenny
          Nieźle kopiujesz, doprawdy jestem pod wielkim wrażeniem:)
    • karkowiak2plus Re: Wolny świat? 21.07.14, 22:19
      No tak........ W tym konkretnym wypadku jednak ścieżki są już przetarte. Boening był źle naprowadzany ,wpadł w dziurę helową i uderzył w brzozę.
      • snajper55 Re: Wolny świat? 25.07.14, 19:10
        karkowiak2plus napisał:

> No tak........ W tym konkretnym wypadku jednak ścieżki są już przetarte. Boenin
        > g był źle naprowadzany ,wpadł w dziurę helową i uderzył w brzozę.

Widzę jedną różnicę. On nie leciał we mgle dziesięć metrów na gruntem w zalesionym terenie.

S.
      • sclavus Re: Wolny świat? 25.07.14, 19:28
        noooo...
        To była brzoza samego boga!!! ... i dlatego!
    • sanbill Planeta Ziemia jest zniewolona... 25.07.14, 17:53
      W obecnych czasach powstają stowarzyszenia ,domy gdzie ludzie DOBROWOLNIE chcą być niewolnikami zwłaszcza Kobiety chcą mieć i mają swoich Panów .Takim przykładem jest filozofia goreańska - to seria powieści Johna Normana .
      Kroniki Gor. Pokazują one świat blisko natury,żyjący z nią w zgodzie, świat honoru, męskiej dominacji, dziki. Czytelnicy Kronik Gor odnaleźli pomiędzy wierszami ideę ,która wywołała rekacje łańcuchową pomysłów, która zaowocowała realnym rozwojem i tworzeniem społeczności opartych o ideę jaką odnaleźli w Kronikach Gor.

Paradoksalnie planeta gdzie niewolnictwo jest jednym z filarów społeczności jest planetą ludzi WOLNYCH.
      Ludzi którzy mają prawo do życia według własnych potrzeb, pragnień, ideałów i są tego prawa świadomi i z niego korzystają.
      Jak ma się to do Planety Ziemia ?
      Planety na której szafuje się słowami o wolności, równości? A jednocześnie hoduje społeczeństwo niewolników, stada do strzyżenia, nadając tej hodowli parareligijne i wolnościowe szatki?

Jak ma się Planeta, gdzie niewolnictwo jest na porządku dziennym, do Planety „wolnych ludzi opętanych potrzebą zarabiania i wydawania kasy? Ze złudną wolnością jaką daje łatwość podróżowania i przemieszczania się?
      Nie ważne jak nazwiemy tę grupe ludzi dążących do centralizacji i stworzenia NWO , nie da się zaprzeczyć jej istnieniu i celowi istnienia. Zapowiadany przez wielu nadchodzacy Nowy Porządek....
      Marzenia o zlikwidowaniu na Ziemi cierpienia, przeludnienia, parareligijne dążenie do jednej religi, jenakowych produktów na całym swiecie, uniformizacja gustów, upodobań, kontrola w imię wolności. Tworzenie ciaglych nowych przepisów, wkraczanie prawa w coraz bardziej osobiste , intymne sfery człowieka...
      Obywatele świata..
      Jakiego?
      • sclavus nie spamuj!! 25.07.14, 19:29
        w trolla się nie baw!
        KOSZ!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka