Gość: zosia IP: 193.0.73.* 26.08.04, 12:16 czy ktoś jest zainteresowany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hans Re: chcę mieć bogatego męża IP: *.enovation.oper / *.enovation.nl 26.08.04, 12:36 Powodzenia, to nie jest przypadek ze jestes biedna. Kiedy to zrozumiesz to juz nie bedzie tobie potrzebny bogaty maz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: chcę mieć bogatego męża IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 26.08.04, 12:37 mogę Ci odstąpić mojego - jest bogaty, a do tego przystojny, wykształcony, inteligentny i w ogóle ma same plusy, ale mnie wnerwia... Odpowiedz Link Zgłoś
chyba_normalny Re: chcę mieć bogatego męża 26.08.04, 17:11 A czy On chce mieć Ciebie za żonę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aanieszka do chyba_normalnego: w tym problem.... IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 26.08.04, 17:21 W tym cały problem, że chce przesadnie bardzo, zebym była tylko jego, jest potwornie zaborczy, przewrażliwiony i zazdrosny do granic możliwości, choc nie daję mu najmniejszych powodów... Wierzcie mi - zaborczość może zabić miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zik JA TEŻ !!! - a jak mi się trafił biedak, to co mam IP: 195.136.71.* 26.08.04, 22:37 począć ? -rzucić go czy co ? Sama wtedy wyląduję pod mostem ... Przerąbane ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEpodajęSTANUkont Re: chcę mieć bogatego męża IP: *.acn.pl 27.08.04, 19:49 Grunt to szczerość! Już wiadomo, co chcesz osiągnąć w życiu. Mieć czy być? Odpowiedz Link Zgłoś