eiran Re: Popieram onanistów w Kraju! 29.10.17, 14:10 Ja rozumiem, że autor jest leczopny psychiatrycznie, ale czy moderacja naprawdę nie mogłaby tego oszczędzić? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Masturbacja dobra dla zdrowia. Są dowody 29.10.17, 14:15 zdrowie.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/445041,masturbacja-dobra-dla-zdrowia-sa-dowody.html Odpowiedz Link Zgłoś
j-k sugerujesz oszczedzanie na kosztach leczenia ? 29.10.17, 16:07 eiran napisał: > Ja rozumiem, że autor jest leczony psychiatrycznie, - ale czy moderacja naprawdę nie mogłaby tego oszczędzić? sugerujesz oszczedzanie na kosztach leczenia ? - jestes przeciwko zwiekszeniu pensji dla glodujacych mlodych lekarzy-rezydentow ? Odpowiedz Link Zgłoś
rabbi.rozencwajg onanisci to tez 12.11.17, 19:17 ludzie...a moze nawet wiekszosc... Odpowiedz Link Zgłoś
piq ...i za granicą. Faktem jest, że to ogromna... 29.10.17, 15:52 ...oszczędność czasu i pieniędzy (kolacje, wyjścia, atrakcje, taksówki, kwiaty, prezenciki itp.) oraz nie przynosi nierzadkiego strasznego zawodu co do zawartości opakowania, gdy już przychodzi do realizacji przelecenia. A przede wszystkim nie musi się rozmawiać ze sobą po przeleceniu, a zwłaszcza odpowiadać na odwieczne pytanie "o czym myślisz?", gdy oczywiste jest, że w ogóle nie myślisz, chętnie byś zapalił i poszedł spać. A, i te bezsensowne obowiązkowe telefony, żeby pobełkotać o niczym, jakże potrzebne kobietom i niezbędne w tzw. udanym związku. No i nie masz bólów brzucha, stawów, głowy, złego humoru, napięcia przedmiesiączkowego i akurat nie chcesz ze sobą samym poważnie porozmawiać, gdy masz ochotę na igraszki. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: ...i za granicą. Faktem jest, że to ogromna.. 29.10.17, 16:14 zamiast trzepac w kacie pracie dzialaj w narodowym froncie, piq Odpowiedz Link Zgłoś
piq to przecież jedno i to samo,... 29.10.17, 16:59 ...w sensie twórczym, a z trzepania jest więcej przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: to przecież jedno i to samo,... 29.10.17, 17:07 najlepiej pod trzepakiem Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ja bardziej Popieram organistów w Kraju! 29.10.17, 16:02 kazdy organista ma zone, a xionc - jesli nie dorobil sie jeszcze "gosposi" - moze miec dzieki temu zawsze kochanke pod reka. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: ja bardziej Popieram organistów w Kraju! 29.10.17, 16:12 albo nad reka Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Popieram onanistów w Kraju! 29.10.17, 16:13 I słusznie. Bo co ma robić ktoś, kto jest w swoim typie? M. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Popieram onanistów w Kraju! 29.10.17, 18:57 mariner4 napisał: > I słusznie. Bo co ma robić ktoś, kto jest w swoim typie? Michnikowi już tylko to pozostało :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Popieram onanistów w Kraju! 29.10.17, 19:00 inocom napisał: > mariner4 napisał: > > > I słusznie. Bo co ma robić ktoś, kto jest w swoim typie? > > Michnikowi już tylko to pozostało :) - nie tylko. pozostalo mu jeszcze LUSTRO. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Popieram onanistów w Kraju! 29.10.17, 19:07 j-k napisał: > inocom napisał: > > > mariner4 napisał: > > > > > I słusznie. Bo co ma robić ktoś, kto jest w swoim typie? > > > > Michnikowi już tylko to pozostało :) > > - nie tylko. pozostalo mu jeszcze LUSTRO. Pora dobra. Ujrzy tam śmierć i zniszczenie. W sam raz na listopad. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Popieram onanistów w Kraju! 29.10.17, 20:19 Dlaczego akurat Michnikowi? W domu wszyscy zdrowi? M. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Popieram onanistów w Kraju! 29.10.17, 20:26 A ty tym sposobem możesz rżnąć głupa. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k superspec, tak szczerze, to tez popieram onanistów 29.10.17, 16:19 - jedna baba wiecej zostaje dla mnie do obrobki... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: superspec, tak szczerze, to tez popieram onan 29.10.17, 16:25 Ja bym tak nie kozaczył . Obrobić babę by była zadowolona to wielka sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k tak szczerze, to tez popieram onanistow... 29.10.17, 16:30 nie jestem kozakiem, ani tym bardzej filantropem - bym sie staral komus dobrze zrobic... - a tylko zwyklym egocentrykiem... sztuka - to jest dorwac sie do baby. a potem to niech sie sama stara, zeby sobie "dobrze" zrobila :) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Popieram onanistów w Kraju! 29.10.17, 19:05 KOD zdechł.A Kijowski musi zapłacić alimenty.Siemka. Odpowiedz Link Zgłoś
psi-arz Re: Popieram onanistów w Kraju! 14.11.17, 13:06 onanizm? - odradzam !!! Podobno rosną włosy między palcami,dostaje się uwiądu rdzenia,a na koniec , można oślepnąć ! Odpowiedz Link Zgłoś