Dodaj do ulubionych

Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 08:44
Strasznie szkoda... Polsce bardzo przydałoby się więcej takich ludzi teraz.
Obserwuj wątek
    • Gość: afrodyta_karambolo Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia IP: 212.182.32.* 21.01.05, 08:54
      jeśli rok się tak zaczyna, nawet nie chcę myśleć, jak się skończy. jest mi
      bardzo przykro i smutno. cześć Jego pamięci!
    • Gość: Gismo Misrzowie z GW!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 09:11
      Zdejmijcie te znaki zapytania przy cytatach bo to zakrawa na kpinę!
      • Gość: achu Re: Misrzowie z GW!! IP: *.icpnet.pl 21.01.05, 19:31
        misrzu odpóść se!!
    • Gość: Wika Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.05, 09:35
      Zmarł Jeden z nielicznych żyjących Wielkich Prawdziwych Polaków .
      Wielka strata dla narodu polskiego .
      Niech Spoczywa w Pokoju.
    • czerniawskidariusz Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia 21.01.05, 10:12
      Dzisiaj nastał w Polsce dzień smutku. Odszedł wielki autorytet i symbol
      polskiej wolności, KURIER z WARSZAWY.
      W jednym z wywiadów powiedział,... w całym swoim życiu bardzo kochałm swoją
      matkę, brata, żonę lecz ze wszystkich najbardziej KOCHAŁEM POLSKĘ.
      Będziemy o tym pamiętać
      • olektrolek Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia 23.01.05, 13:34
        Ten człwiek jest dla mnie wzorcem wielkiego człowieka.
        Chcę postepowac tak jak on.
        Chcę wychowywać swoje dzieciaki na takich Wielkich Ludzi jakim był Jan.
    • Gość: Ala21 Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 12:20
      Umiera pokolenie- w które powinniśmy Być wpatrzeni jak w obrazek. Pozostawił za
      Sobą rzesze ludzi którzy powinni przejąc słowa "Bóg, Honor, Ojczyzna". Nigdy nie
      zapomnę co zrobił dla Polski. Niepowetowana strata,łzy się cisną do oczu. Pamiętamy.
      • Gość: holender Jan Nowak-Jeziorański IP: *.athome.tue.nl 21.01.05, 12:45
        Tak niestety odchodzi już pokolenie ludzi-autorytetów. Pamiętamy
      • Gość: kala Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia IP: *.chello.pl 21.01.05, 18:56
        Mam nadzieję, że nie będziemy zapomonać o TYM WIELKIM CZŁOWIEKU, i że w przyszłości będę umiała przekazać jego historię, a także jemu podobnych, moim dzieciom
    • Gość: m Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia IP: *.poczta.okay.pl 21.01.05, 12:42
      odszedl jeden z ostatnich wielkich czesc jego pamieci
    • Gość: Paaull Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia IP: *.polkomtel.com.pl 21.01.05, 14:16
      Przykro, ogromnie przykro...
      Podziwiałem Pana Jana za upór, wytrwałość, niebywałą inteligencję i
      obiektywizm, a także opanowanie i ogromną siłę woli. Zaskakiwał mnie pogoda
      ducha, chociaż w ostatnim czasie nie czuł się przecież najlepiej. Nie okazywał
      tego jednak. Potrafił nawet żartować z samego siebie.
      Wciąż nie potrafię pojąć, że w pełni władz umysłowych - odszedł, chociaż
      osobiście nie potrafię przestać myśleć, że jest gdzieś wśród nas, że znów z
      przyjemnością słuchać będę prowadzonych z nim dyskusji w radiu, telewizji; że w
      kolejnym wydaniu Wyborczej z zainteresowaniem czytać będę jego felietony...
    • Gość: adam Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 16:40
      to był wielki polak patriota szczery prawdziwy dążył do celu skupiał wokoło
      ludzi w walce o słuszny cel WSPANIAŁY CZŁOWIEK TAKICH LUDZI JEST MAŁO I TAKICH
      LUDZI ŻEGNAĆ SZKODA I ŻAL CZEŚĆ MU !!!
    • Gość: Iza Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.05, 18:45
      Nieraz będę się zastanawiać, obserwując naszych współczesnych rodaków "A co On
      by o tym pomyślał?" "A co On by na to powiedział?" Odszedł, ale zostawił wzór
      postępowania.
    • Gość: nieistotny Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 19:03
      Kurier z Warszawy nie żyje więc nie pozostał już nikt, kogo śmierci bedę
      żałował...
      • Gość: inna Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 19:11
        Odszedł razem ze swoim światem - światem ludzi honoru, wielkich ideałów,
        patriotyzmu, uczciwości...
        Nam pozostał świat wielkich afer i małych ludzi....
    • Gość: zenon Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia IP: *.chello.pl 21.01.05, 20:01
      no, mógłby pociągnąć jeszcze kolejne dziewieć dych
      • Gość: kolumb Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia IP: *.icpnet.pl 21.01.05, 20:14
        Będzie mi go bardzo brakowało, odszedł Wielki Polak...zostało morze ludzkich
        karzełków ...kolesiów
    • Gość: san Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia IP: *.aster.pl 21.01.05, 20:41
      wow, dopiero co z impry wróciłam =/ wchodze na gazeta.pl i pisza, że,.. ON
      umarł =( myslac, że tańczylam całą happy na dysce... to poprostu łzwy mi lecą z
      oczu! porpostu ja sie bawaiłam, a ktoś właśnie umierał! ='( głupio mi, mimo, iż
      wiem, że nic nie moge zrobić... szkoda...
    • Gość: AWis Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:54
      Wielka szkoda bo odszedł WIELKI PATROTA, których teraz tak bardzo potrzeba
      POLSCE!
    • wiktorria Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia 21.01.05, 22:04
      Wielki Polak.
      Niech spoczywa w pokoju
    • Gość: Nora Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia IP: *.proxy.aol.com 21.01.05, 23:09
      Boze,blagam przyjmij naszego wilkiego Patriote i najbardziej moralnego z
      moralnych do grona swoich Aniolow.Wieczny odpoczynek racz mu dac Panie,a
      Swiatlosc wiekuista niechaj mu swieci na wieki wiekow ,Amen.
      Jan Nowak Jezioranski to sumienie naszego Narodu.!!!!!!Tu na ziemi zrobil dla
      nas Polakow i Polski tak wiele jak chyba zaden z nas.Jestem pewna,ze tam u Boga
      i Matki Najswietszej dalej bedzie pelnil swoja misje.Jan Jezioranski nas nie
      opuscil,on tylko zmienil miejsce zamieszkania.Mieszka teraz blizej Tego
      Najswietszego,ktory wszystko moze.Napewno dalej jest Kurierem,najlepszym
      Kurierem ,Negocjatorem i Doradca na swiecie.!!!
      Zawsze kochany Bracie pozostaniesz z nami i w naszych sercach ,Do zobaczenia ,Z
      Bogiem!!!!
    • irkam Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia 21.01.05, 23:11
      Niewielu pozostało takich, których słuchać można bez końca...
    • Gość: krystyna Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia IP: *.proxy.aol.com 22.01.05, 04:45
      Regula w naszym spoleczenstwie jest cwaniactwo,chamstwo,pieniactwo
      etc.Dobrze,ze zdarzaja sie takie wyjatki jak Jan Nowak-Jezioranski,bo inaczej
      wszystko nie mialo by sensu i tylko w zetknieciu sie z takimi Osobowosciami
      miewam momenty zadowolenia z tego iz jestem Polka.Z ogrpmnym szacunkiem oddaje
      czesc Panu Janowi Nowak-Jezioranskiemu.
      • Gość: Izabella Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia IP: *.proxy.aol.com 22.01.05, 05:02
        Odchodzi pokolenie wspanialych ,szanujacych honor,Boga,ojczyzne
        Polakow.Pokolenie mojej Mamy.Oni po prostu tacy byli,a ja bardzo zaluje,ze
        urodzilam sie po wojnie i nie mialam szczescia do rowiesnikow Ich pokroju.Czesc
        Jego pamieci!!!
        • Gość: aaa Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.05, 18:58
          ten harcerz z mikrofonem. wie ktoś moze kto to???
    • marekatlanta71 Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia 22.01.05, 05:40
      A zdjecie 13 to chyba w Sandomierzu zrobione?
    • Gość: AA Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia IP: *.interecho.com / *.interecho.com 22.01.05, 11:54
      Odchodzą najlepsi i to w czasach kiedy coraz bardziej brakuje takich ludzi i ideałów tamtego pokolenia.
    • Gość: mala242 Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 14:22
      Szkoda,ze odszedl kolejny wielki autorytet,tak ich nam teraz brak.
    • Gość: ['] ['] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 16:16
      [']
    • Gość: ryjoofka Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia IP: *.chello.pl 22.01.05, 18:53
      Zmarł Wielki POlak, poświęcił całe swoje życie dla sprawy Ojczyzny. To straszne,
      że ubywa nam takich pięknych ludzi. Łzy cisną się do oczu... Wielka szkoda...
      Obyśmy wszyscy umieli patrzeć na jego życie z podziwem i uznaniem. Tacy ludzie
      powinni być inspiracją dla młodych Polaków.
    • Gość: chce się żyć chce się żyć IP: *.acn.waw.pl 22.01.05, 19:42
      kiedy się widzi, co zrobili ze swoim życiem tacy ludzie jak JNJ. O takich się
      mówi, że to ludzie bez skazy.

Gdyby był z 25 lat młodszy, miałby prezydenturę w kieszeni - nikt by mu nie
      podskoczył. Przegrałby tylko z Lepperem i Giertychem.
    • tom.zdybicki Re: Jan Nowak-Jeziorański - zdjęcia 22.01.05, 21:15
      Bardzo jestem zdziwiony, że Jana Nowaka Jeziorańskiego nie chowa się w Katedrze
      Sw. Jana. Zasłużył sobie na to jak mało kto.
      To On:
      działał jako szef RWE "dla pokrzepienia serc" w mrocznych czasach naszej
      przeszłości;
      informował rządy zachodnie o sytuacji w Kraju nad Wisłą, jako Kurier z Warszawy;
      skutecznie "lobował" w WAszyngtonie za przyjęciem Polski do NATO;
      z całą wyrazistością opowiedział się za wstąpieniem Polski do Unii Europejskiej:
      Polska była zawsze dla Niego "NAJWYŻSZYM DOBREM".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka