Dodaj do ulubionych

student informatyki wykona strone www tanio

26.02.05, 13:04
witam, jestem studentem informatyki i szukam zlecen na wykonanie stron www.
Jezeli jestes zainteresowany(ana) wystarczy ze napiszesz na maila. Jezeli
chodzi o cene to jest ona do uzgodnienia. moj email to :
createwebpage@gazeta.pl . . .
Obserwuj wątek
    • tempus Re: student informatyki wykona strone www tanio 26.02.05, 13:08
      No i co z tego? Jesteś d... a nie informatyk skoro nie wiesz gdzie umieszcza
      się takie ogoszenia!
      • Gość: renata Re: student informatyki wykona strone www tanio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 13:27
        ale nie jestem pewnna, czy taki laik jak ja , wie gdzie tego szukać, a tak może
        skorzystam, więc może nie jest taka dupą, tam jest duża konkurencja a tu nikogo
        prawda?
        • tempus Re: student informatyki wykona strone www tanio 26.02.05, 14:06
          Gość portalu: renata napisał(a):

> ale nie jestem pewnna, czy taki laik jak ja , wie gdzie tego szukać, a tak
          może
          >
          > skorzystam, więc może nie jest taka dupą, tam jest duża konkurencja a tu nikog
          > o
          > prawda?

Nie rozumiem Ciebie. Jak chcesz kupić samochód to nie wpadniesz na to, że
          trzeba szukać ogłoszeń na stronach/grupach dotyczących sprzedaży samochodów?
          Jeżeli każdy uzytkownik Internetu bedzie swoje posty zamieszczał na
          forach/grupach jakie mu przyjdą do głowy to będzie totalny bałagan. Po to są
          fora dyskusyjne i grupy tematyczne aby kazdy łatwo mógł znaleźć to, co go
          interesuje.
          • Gość: braun Re: student informatyki wykona strone www tanio IP: 212.160.138.* 26.02.05, 14:44
            spoko,... to jest tzw. agresywny marketing (domorosly)
    • Gość: @ Re: student informatyki wykona strone www tanio IP: *.chello.pl 26.02.05, 15:26
      zwykły spam
    • Gość: Nina ogłaszaj sie student, ale nie pisz, ze tanio IP: *.marketscore.com / 216.148.246.* 26.02.05, 15:48
      bo te przygłupy pomyślą. ze tanio i kulawo - może być drogo byle było dobrze.
      Powinieneś mieć tzw. track record tj. jakąś przeszłość żeby przygłupom pokazać,
      ze ja to już od lat robie i nie dla takich jak wy!
    • Gość: Wredny typ Re: student informatyki wykona strone www tanio IP: *.drama.pl 26.02.05, 15:52
      I taki typ jak ty psuje tylko rynek pracy odwalajac domową chauturę - zostaw
      sprawę profesjonalistom, którzy niestety muszą ponosić koszty od zarobionych
      uczciwie pieniędzy. Jak się już wyuczysz to zaczniesz szukać pracy np. w
      webdesignie i wtedy co? Zaproponuja ci 1000 zł bo twoi nastepcy-"studenciki"
      robią za grosze.
      Zresztą może i student inforatyki dobrze zna technologie internetowe
      (naszpikuje strone skryptami, których połowa przeglądarek nie odtwarza:)) ale
      musiałbyś być super wyjątkiem, aby Bóg obdarzył cię również talentem
      artystycznym.
      • Gość: zu Re: student informatyki wykona strone www tanio IP: *.chello.pl 21.03.05, 18:04
        A ja jestem bardzo zadowolona z tego ogloszenia,bo tego wlasnie szukalam. Nie
        mam absolutnie nic przeciwko.Jak ktos zazdrosci to juz jego problem:)
        • Gość: Wredny Typ Re: student informatyki wykona strone www tanio IP: *.drama.pl 21.03.05, 21:25
          to nie zazdrosc, tylko realia rynku. Oprogramowanie kosztuje, prowadzenie firmy
          kosztuje. Ale cóż to obchodzi ciebie - zapłacisz kilka złotych, mam nadzieję,
          że przynajmniej nie będzie to chłam.
          A swoją drogą czy za dobrze wykonaną pracę liczymy sobie tak mało???

Konsekwencje społeczne są naprawde łatwe do przewidzenia: dziś studenci
          dorabiają na papierosy, jutro pójdą do pracy za 1000 zł bo inni podkopują rynek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka