maruda.r 13.05.05, 07:20 Widzę, że po krótkiej chorobie, prałat odzyskał stan równowagi psychicznej - zwany oszołmstwem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeremiaszpolak Prałat Jankowski wzywa Naród 13.05.05, 07:20 Czytalem w internecie caly tekst odezwy ks. pralata. Nic dodac, nic ujac.Ma chlop racje w 100 proc. Zwlaszcza ten fragment jest celny: W swojej "Odezwie" prałat wskazuje wprost tych obcych: "Narodzie Polski! Mówię Wam dziś wprost: głosowanie na odrzuty z SLD i UW w postaci Partii Demokratycznej Frasyniuka albo na nieróżniącą się od niej programem PO to dla Polski akt samobójczy. To głosowanie na rzeczywistych wrogów" Tylko ta Samoobrona mi sie za bardzo nie podoba- to sa zakamuflowani czerwoni i agenci SB Odpowiedz Link Zgłoś
holyboy_666 Re: zdecyduj się 13.05.05, 08:55 albo ma 100% rację, albo ci się samoobrona nie podoba. policz dobrze procenty. może użyj kalkulatora? lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niestały czytelnik A ty się czepiasz drobnych błędów !!! IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.05, 16:57 Czepiasz się drobnych błędów logicznych przedpiszcy, bo nic więcej nie możesz zarzucić zarówno jemu jak i odezwie x. Jankowskiego, której na pewno nie czytałeś, bo ma ona ponad 30 tys. znaków i jest za długa dla twojej wąskiej percepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bang! Re: Wycie demonow w ksiezowskim przebraniu!!! IP: 129.81.192.* 13.05.05, 21:06 Niestety, ilosc "znakow" (czy wchodza w to takze znaki zapytania?) nie zawsze musi isc w parze z jakoscia tekstu. Produkcje firmy Xiadz (wciaz...) Jankowski & Spolka to cos co jest i smieszne i straszne zarazem! To cos znacznie gorszego nizli zwykla glupota, czy "oszolomstwo"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linkownik ADRES INTERNETOWY ODEZWY !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.uni / 193.171.32.* 13.05.05, 21:23 www.odezwa.republika.pl/ ojczyzna.pl/ARTYKULY/JANKOWSKI-ks-pr_Odezwa-do-Narodu-Maj-2005.htm i proszę porównac z powyższym "artykułem" - to się nazywa "rzetelność"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Prałat Jankowski wzywa Naród IP: 83.71.110.* 13.05.05, 10:12 I znowu ten Jankowski !!! Niech sie zajmie kościołem a nie polityką !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Narodowy katolicyzm IP: 67.187.118.* 13.05.05, 10:23 Niedawno swiat obchodzil 60 rocznice zwyciestwa nad narodowym-socjalizmem w Niemczech, ktorego zwolennicy zaczeli II wojne swiatowa. Ksiadz Jankowski z ojcem Rydzykiem propaguja narodowy-katolicyzm. Czy mlodziez wszechpolska z LPR tez nosi szare koszule jak Hitlerjugend? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trex On wzywa do głosowania na przestępców! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.05, 11:18 Hojarska, lepper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempus Re: Prałat Jankowski wzywa Naród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:20 jeremiaszpolak napisał: > Czytalem w internecie caly tekst odezwy ks. pralata. Nic dodac, nic ujac.Ma > chlop racje w 100 proc. Zwlaszcza ten fragment jest celny: W swojej "Odezwie" > prałat wskazuje wprost tych obcych: "Narodzie Polski! Mówię Wam dziś wprost: > głosowanie na odrzuty z SLD i UW w postaci Partii Demokratycznej Frasyniuka > albo na nieróżniącą się od niej programem PO to dla Polski akt samobójczy. To > głosowanie na rzeczywistych wrogów" Tylko ta Samoobrona mi sie za bardzo nie > podoba- to sa zakamuflowani czerwoni i agenci SB Przeczytaj uważnie co napisałeś. :) To w końcu ma rację czy nie ma popierając LPR i Samoobronę? : Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z Re: Prałat Jankowski wzywa Naród 14.05.05, 23:33 jeremiaszpolak napisał: > Czytalem w internecie caly tekst odezwy ks. pralata podaj link, proszę Odpowiedz Link Zgłoś
przejrzysty Wzruszyła mnie ta odezwa. 13.05.05, 07:22 Strasznie się wzruszyłem po przeczytaniu odezwy tak powszechnie szanowanych duchownych o. Rydzyka i o. Jankowskiego. Odezwa otworzyła mi oczy! Zagłosuję na Leppera, Hojarską i Beger! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdrowy na umyśle Re: Wzruszyła mnie ta odezwa. IP: *.brzozow.sdi.tpnet.pl 13.05.05, 20:44 Zagłosuj !!! - A potem się powieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietia PODOBNO MIAŁ SIĘ JUŻ NIE ODZYWAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 07:25 On ma gdzieś wszystkie zakazy. Czy ktoś zrobi z nim wreszcie porządek???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangoId Re: PODOBNO MIAŁ SIĘ JUŻ NIE ODZYWAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 09:12 Jakie zakazy, jaki porządek? Chcesz go zabić albo uciszyć na zawsze? Kretynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempus Re: PODOBNO MIAŁ SIĘ JUŻ NIE ODZYWAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:26 Gość portalu: mangoId napisał(a): > Jakie zakazy, jaki porządek? Chcesz go zabić albo uciszyć na zawsze? Kretynie Kościól Rzymskokatolicki jako organizacja religijna powinien zajmować się religią a nie polityką. Przełożeni ks. Jankowskiego zwracali mu już na to uwagę. Szczególnie na jego jadowite, antysemickie wystąpienia nie mające nic wspólnego z naukami Chrystusa. I nie pisz, że ktoś jest kretynem bo to nie najlepiej świadczy o Twojwj kulturze osobistej i poziomie inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: PODOBNO MIAŁ SIĘ JUŻ NIE ODZYWAĆ IP: *.supra.com.pl / *.supra.com.pl 13.05.05, 12:41 Jadowitą, to czytałem wypowiedź tu, w wybiórczej, niejakiego Turnaua. On ział wręcz nienawiścią! A w wypowiedziach ks.Jankowskiego nienawiści się odczytać NIE DA. Co najwyżej niechęć. A, na miły Bóg, czy mi ktoś MOŻE nakazać lubić wszystkich?!! Niby dlaczego? Różni ludzie, w różnych sytuaqcjach są mnie niemili. A że ma anty-żydowską fobię? A inni są pedałami i kobiet nie lubią ... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: PODOBNO MIAŁ SIĘ JUŻ NIE ODZYWAĆ 13.05.05, 14:37 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Jadowitą, to czytałem wypowiedź tu, w wybiórczej, niejakiego Turnaua. On ział > wręcz nienawiścią! A w wypowiedziach ks.Jankowskiego nienawiści się odczytać NI > E > DA. Co najwyżej niechęć. A, na miły Bóg, czy mi ktoś MOŻE nakazać lubić > wszystkich?!! Niby dlaczego? Różni ludzie, w różnych sytuaqcjach są mnie > niemili. A że ma anty-żydowską fobię? A inni są pedałami i kobiet nie lubią ... NO COMMENT, NOOOO COMMENT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mokado Re: PODOBNO MIAŁ SIĘ JUŻ NIE ODZYWAĆ IP: *.lze.lodz.pl 13.05.05, 09:24 Najpierw trzeba zrobić porządek z tobie podobnymi, którzy naród Polski doprowadzili do wegetacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty kleryk Re: PODOBNO MIAŁ SIĘ JUŻ NIE ODZYWAĆ IP: *.brzozow.sdi.tpnet.pl 13.05.05, 20:51 Do wegetacji, to doprowadzili tacy jak ty - otumanieni, bezmyślni, niereformowalni, religijni fanatycy. Jak możesz popierać takiego łobuza, jakim jest jankowski - oczu i rozumu nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braysen Re: PODOBNO MIAŁ SIĘ JUŻ NIE ODZYWAĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 08:36 Nie wiesz czubie do kogo masz się zgłosić ze swoim problemwm. Do tych co zabili, zamordowali, zarżnęli, usunęli, zlikwidowali, zneutralizowali księdza Popiełuszko. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh GW w tej akcji Jankowskiego wybitnie pomaga 13.05.05, 07:26 nadajac jej rozgłos nieproporcjonalny do samego wydarzenia, bowiem powiela jego list w całym swoim nakładzie.Czyżby powrót do serialu "Kanonik" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
a-cha Re: GW w tej akcji Jankowskiego wybitnie pomaga 13.05.05, 07:38 rsrh napisał: > nadajac jej rozgłos nieproporcjonalny do samego wydarzenia, bowiem powiela jego > list w całym swoim nakładzie.Czyżby powrót do serialu "Kanonik" ?? Nie rozumiesz tlumoku, ze GW do Ciebie przemawia, ze jesli nie zaglosujesz na PeDe to znaczy ze jestes z klubu ojca Rydzyka i pralata Jankowskiego??? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Gdybyś śledził czy śledziłą moje posty Szanowny 13.05.05, 07:49 a-cha to bys wiedział że w poruszonej sprawie mamy takie same stanowiska.W związku z powyższym epitet (łagodny jak na to forum)"tłumok" przyjmuje jako niezasłużony zwracajac jedynie uwage,że wydzwiek pejoratywny ma on tylko w Polsce bowiem w Świecie uzywa sie terminu : bundle i pacgage w normalnym znaczeniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a-cha Re: Gdybyś śledził czy śledziłą moje posty Szanow 13.05.05, 07:57 Mamy poglady bardzo zbiezne i chyba mocno rozne od wiekszosci na tym forum. Stwierdzenie tlumok mialo oddac Twoje "fatalne niezrozumienie" dla gazety wyborczej i jej przeslania, bylo srodkiem wyrazu a nie moja ocena Twojej osoby. Jesli urazilam - przepraszam. Pozdrawiam rowniez :) Odpowiedz Link Zgłoś
fartur78 Re: GW w tej akcji Jankowskiego wybitnie pomaga 13.05.05, 10:32 a gdyby powieliła w połowie nakładu to było by ok czy jeszcze za dużo :) GW to nie super ekspres jest przeznaczona dla troche innego kregu odbiorców więc mysle że czytelnicy GW poradza sobie z ocena tych wydażeń Odpowiedz Link Zgłoś
a-cha Re: GW w tej akcji Jankowskiego wybitnie pomaga 13.05.05, 12:44 Poczytaj na forum antyklerykalne wypowiedzi ktore swiadcza ze nie do konca sobie radza. Osoba ojca Rydzyka urasta do miana poteznego wroga demokracji i wolnosci w Polsce a grupa moherowych beretow z krzyzami w reku do wielomilionowej armii groznej dla porzadku publicznego. A ja sie jakos nie potrafie oprzec wrazeniu, ze RM to rozglosnia, na antenie ktorej glownie modla sie i pozdrawiaja ksiezy proboszczow, czasem politykujac. A rzesze sluchaczy to stare babcie ktore glownie siedza w domu, wychodzac czasem do spozywczego lub na msze. I gdyby nie sila medialna wyborczej - nikt zainteresowany o rozglosni i pomyslach Rydzyka nie slyszal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yatzech Re: GW w tej akcji Jankowskiego wybitnie pomaga IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 13.05.05, 13:34 > Osoba ojca Rydzyka urasta do miana poteznego wroga demokracji i wolnosci w > Polsce a grupa moherowych beretow z krzyzami w reku do wielomilionowej armii > groznej dla porzadku publicznego. Ja bym jednak zauważył, że zwolennicy LPR, czy szerzej obozu katolicko- narodowego tworzą - choć sztywny - to jednak mocno zdyscyplinowany elektorat. Co przy obecnym zniechęceniu ludzi do polityki (w pełni zrozumiałym) może przynieść - pozornie tylko zaskakujące - wyniki w wyborach. Raczej nie na utworzenie rządu, ale już koalicja z PiS wydaje się być niebezpiecznie możliwa... Przykładem był wynik wyborów do europarlamentu - LPR uzyskało wynik, jakiego nie dawały jej żadne sondaże... Odpowiedz Link Zgłoś
a-cha Re: GW w tej akcji Jankowskiego wybitnie pomaga 13.05.05, 13:43 Nie mieszaj zwolennikow prawicy reprezentowanej przez umiarkowany PiS ze zwolennikami radykalnego LPR. Nie sadze zeby obie partie ze soba wiele mialy wspolnego. taka koalicja jest nierealna. Poza tym LPR i Rydzyk tez juz sie dawno rozstali, bo giertych wypial sie na ojca redaktora zaraz po wygranych wyborach. Do europarlamentu z LPR startowaly konkretne osoby, tu upatruje sukces wyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yatzech Re: GW w tej akcji Jankowskiego wybitnie pomaga IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 13.05.05, 13:51 > Nie mieszaj zwolennikow prawicy reprezentowanej przez umiarkowany PiS ze > zwolennikami radykalnego LPR. Nie sadze zeby obie partie ze soba wiele mialy > wspolnego. taka koalicja jest nierealna. Roman Giertych jest jednak politykiem, bardzo skutecznym politykiem, twardo dążącym do celu. Nie tylko oszołomem. Nawet mniej oszołomem - po prostu odkrył, że ta nisza na scenie politycznej była słabo zagospodarowana i postanowił (a także potrafił) to wykorzystać. Dlatego nie można wykluczyć, że będzie gotów na pewne ustępstwa na rzecz PiSu (albo Samoobrony), a na pewno będzie starał się, by koalicja PO-PiS nie powstała. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: GW w tej akcji Jankowskiego wybitnie pomaga 13.05.05, 14:50 Gość portalu: yatzech napisał(a): > > Nie mieszaj zwolennikow prawicy reprezentowanej przez umiarkowany PiS ze > > zwolennikami radykalnego LPR. Nie sadze zeby obie partie ze soba wiele mi > aly > > wspolnego. taka koalicja jest nierealna. > > Roman Giertych jest jednak politykiem, bardzo skutecznym politykiem, twardo > dążącym do celu. Nie tylko oszołomem. Nawet mniej oszołomem - po prostu odkrył, Dziadziuś Jędruś mógł z Hitlerem konkurować a wnuczuś Romuś, też same geny posiadając bardzo wiele z faszystowskich ideii dziadziusia przejął (zagospodarował) Zaprawdę powiadam wam: GIER TYCH skutek i efekt opłakany będzie dla RZECZYPOSPOLITEJ jakikolwiek by nie był ich POPiS > > że ta nisza na scenie politycznej była słabo zagospodarowana i postanowił (a > także potrafił) to wykorzystać. Dlatego nie można wykluczyć, że będzie gotów na > > pewne ustępstwa na rzecz PiSu (albo Samoobrony), a na pewno będzie starał się, > by koalicja PO-PiS nie powstała. Odpowiedz Link Zgłoś
a-cha Re: GW w tej akcji Jankowskiego wybitnie pomaga 13.05.05, 15:01 Zagospodarowal nisze i ma poparcie w okolicach 10 procent czyli wystarczajaco by w polityce istniec, ale za malo by o czymkolwiek decydowac. Nie spodziewalabym sie duzo wiekszego poparcie, bo LPR to tak naprawde ugrupowanie malo znanych ludzi, ktorych swoja twarza firmuje Roman Giertych. W koalicje wchodzic byc moze bedzie chcial, ale pytanie czy jego zechca. Koalicja PoPiS powstanie, bo chlopaki nie maja innej alternatywy na przejecie wladzy w Polsce po wyborach. A radykalne ruchy byly, sa i zawsze beda... zarowno po prawej jak i lewej stronie sceny politycznej. Dlatego daleka jestem od histerii i deklaracje Jankowskiego traktowalabym jako ciekawostke socjologiczna niz sile spoleczna (17 stron - kto to przeczyta!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niestały czytelnik GW w tej akcji Jankowskiego pomaga - i dobrze! IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.05, 17:18 Chciałem się odnieść do paru sformułowań Koleżanki. Po pierwsze: LPR nie jest ugrupowaniem mało znanych ludzi, ponieważ kto chce, to ich zna - i jest to wcale niemała rzesza, np. posłanka Urszula Krupa prowadzi na antenie Radia Maryja porady lekarskie (jestem młody, więc słucham ich nieraz dla uzupełnienia wiedzy, ponieważ są prowadzone na niezwykle wysokim poziomie merytorycznym). To, że dana osoba nie jest obecna na łamach mediów reżimowych wcale nie oznacza, że nie jest znana - proszę zatem nie wpadać w koleiny myślowe. Poza tym na jakiej podstawie twierdzisz o alternatywach powyborczych, jak jeszcze nie było wyborów? Jeżeli czerpiesz swą wiedzę z tzw. sondaży, to muszę uprzedzić, że ulegasz manipulacji polegającej na szerzeniu tzw. samosprawdzającej się prognozy (dziwnym trafem po każdych wyborach partie prawicowe zawsze mają więcej proc. niż we wcześniejszych sondażach, lewicowe - na odwrót). I na koniec - sam wstawiłem do Worda, sformatowałem i rozesłałem deklarację x. Jankowskiego i mi wyszło 10 stron :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bang! Re:smutny kato-faszyzm, nacjonalizm i ksenofobia IP: 129.81.192.* 13.05.05, 21:14 A co dobrego zrobila pani poslanka Urszula Krupa (oczywiscie - poza wystepami na antenie Radia Ma-ryja)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linkownik ADRES INTERNETOWY ODEZWY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.uni / 193.171.32.* 13.05.05, 21:28 www.odezwa.republika.pl/ ojczyzna.pl/ARTYKULY/JANKOWSKI-ks-pr_Odezwa-do-Narodu-Maj-2005.htm i proszę porównac z powyższym "artykułem" - to się nazywa "rzetelność"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Prałat Jankowski wzywa Naród IP: *.chello.pl 13.05.05, 07:28 Kliniczny antysemito, nie wycieraj sobie geby Zydami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niestały czytelnik Re: Prałat Jankowski wzywa Naród IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.05, 17:21 Zenuś, serdeńka, tylko tyle potrafisz z siebie wydalić? Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Prałat Jankowski wzywa Naród 13.05.05, 07:29 Winko "Monsignore" postawiło go na nogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariel NIE DAM GLOSU NA LEPPERA, BO ON GORSZY OD HITLERA! IP: *.i.pppool.de 13.05.05, 07:54 KUSI PRALAT WLASNYM CIALEM JEDRUSIA ZACHWALA ALE NABRAC SIE NIE DALEM POKAZALEM WALA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoły romek Re: NIE DAM GLOSU NA LEPPERA, BO ON GORSZY OD HIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 09:40 Brawo,muszę to druknąć na koszulkę wyborczą Odpowiedz Link Zgłoś
a-cha Re: Prałat Jankowski wzywa Naród 13.05.05, 07:35 Gdyby nie Wyborcza nigdy nie dowiedzialabym sie, ze pralat nawoluje do czegokolwiek... Ponoc pare tygodni temu byl prawie umierajacy. A tak - coz, bede musiala oddac swoj glos na partie maryja albo LPR - chociaz zamierzalam na PeDe. A jak pacjent z Kocborowa zacznie nawolywac zeby glosowac na Partie Maryja, tez opublikujecie to jako najwazniejsza wiadomosc dnia? Gazecie Wyborczej gratuluje priorytetow na wybor tematow do dyskusji na weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18261826www Pralat nadzieja na nowe relikwie dla ojca rydzyka IP: *.dynamic.mts.net 13.05.05, 07:43 ze jest idiota to wszyscy wiemy,ale ktos jest w koncu odpowiedzialny za tego glupka?!!Kto np odpowie za wyjazd tego palanta do Rzymu wostatnich dniach zycia Jana Pawla II?Jego rasistowskie, antysemickie wyglupy daja innym solidny argument do reki, ze Polska to kraj antysemitow,ze Polacy nienawisc do Zydow wyssali z mlekiem matki.Mam nadzieje ze w koncu ktos wezmie solidnego bata na d...pralata,a ojciec redaktor niechaj gromadzi w napredce relikwie, bo jutro nawet smiercace gacie nie pozostana po....bedzie za to dwa lata, krata i d...kamrata dla naszego pralata ,taka bedzie zaplata za wstyd i hanbe w oczach calego swiata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a-cha Re: Pralat nadzieja na nowe relikwie dla ojca ryd 13.05.05, 07:47 Odpowiadaja za to media - naglasniajac takie osoby jak Jankowski czy Rydzyk. Gazeta obsesyjnie wyciaga kazda zlota mysl obydwu duchowych stwarzajac wrazenie ze jest to jakas tajemnicza antysemicka sila, ktora zagraza wizerunkowi Polski. Nie mozna zabronic wyjazdu do Watykanu nikomu - na tym polega wolnosc czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna jędza Re: Pralat nadzieja na nowe relikwie dla ojca ryd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:17 Ale przecież do JPII się nie dostał :))))) Do Watykanu wolno jechać, ale na papieskie pokoje nie każdego wpuszczają ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meleme WON Z POLSKI !!! IP: 213.17.170.* 13.05.05, 07:51 Klerykalne Psy jak na was patrze to jeszcze bardziej wierzę w BOGA, niebo i piekło bo właśnie w piekle zgnijecie za waszą pychę i obłudę. Wasze postepowanie to hańba dla polskiego narodu. Nazywanie siebie sługami Bożymi a tak naprawde waszym bożkiem jest szmal i władza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangoId Re: WON Z POLSKI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 09:27 Skąd ta furia i wściekłość, oszalałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yatzech Re: WON Z POLSKI !!! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 13.05.05, 13:43 heh... ja ja jestem ateistą (czyli jednym z adresatów odezw ks. Jankowskiego), ale takie ataki uważam za osiąganie poziomu niższego niż prezentowany przez ks. Jankowskiego, czy też o. Rydzyka... w ten sposób dostarczasz jedynie argumentów klerykałom i różnym innym "obrońcom polskości". większość ludzi zniechęcasz do krytykowania Kościoła, a mnie zniesmaczasz i wywołujesz u mnie zażenowanie z faktu, że nasze poglądy jakoś tam mogą być ze sobą styczne... Odpowiedz Link Zgłoś
sagittarius954 Re: WON Z POLSKI !!! 13.05.05, 21:18 A ktoś ty jest,że chcesz decydować kogo skazywać na wygnanie?I ta wściekłość .A fe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ja Re: Prałat Jankowski wzywa Naród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 07:54 POPIERAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18261826www Podziekowania w imieniu forum dla kol. Dawidmorsa IP: *.dynamic.mts.net 13.05.05, 07:54 Nikt tak pieknie nie osmiesza pralata i o.redaktora jak czynisz to Ty drogi nam wszystkim Dawidmorsie.To glownie dzieki Tobie caly swiat dzisiaj wie czego dokonali swoja dzialalnoscia rydzyk z jankowskim.Prosimy Cie, wal cala prabde prosto z mostu(w Toruniu),a rozplynie sie ona po wszystkich zakatkach kuli ziemskiej. Pzdr.Twoj oddany i wierny jak pies ...MTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangoId Re: Podziekowania w imieniu forum dla kol. Dawidm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 09:30 Cały świat pomylił Ci się z całym forum GW - chociaż i w ten zasięg wątpię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belial13 Re: Prałat Jankowski wzywa Naród IP: *.asko / 82.177.161.* 13.05.05, 07:55 Zgadzam sie z Heniem.Zarówno Polska jak i Polacy z nielicznymi wyjatkami zasługują na rządy ma-ryjców jak i innych psycholi.Tego kraju,w tej chwili nawet do oddziału psychiatrycznego nie można już porównać.Obudziły się upiory Kościoła katolickiego?Być może.Jednak te upiory to społeczeństwo swą głupotą wychowało same.Patrząc z perspektywa ostatnich piętnastu lat zastanawiam sie czy to "państwo" ma moralne prawo na swe istnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eagle Re: Prałat Jankowski wzywa Naród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 07:57 Koljeny przykład, jak to kler wpie....a się do polityki i koniecznie chce się nażreć. Nie dociera do nich, że nikt ich tak naprawdę nie chce? Dociera, ale lepiej udawać, że się tego nie słyszy, bo skąd wezmą tak dobre posadki? Fachowcy od pomodlenia... A najlepiej zawsze ilustrują sutuację ci odsunięci od żłoba. Nie potrafią już żyć na nieco niższym poziomie i zapominają o dyskrecji i pozorach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangoId Re: Prałat Jankowski wzywa Naród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 09:35 Jeśli nikt ich nie chce, to skąd ta Twoje nikomu niepotrzebna troska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugol Ostateczne rozwiązanie problemu BIAŁORUSKIEGO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:02 Wsparliśmy USA w inwazji na Irak, niech teraz oni wesrą nas w inwazji na Białoruś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pczarnecki Re: Prałat Jankowski wzywa Naród 13.05.05, 08:05 Oszołomy wszystkich formacji łączcie się pod sztandarami kryształowych kapłanów szerzących miłość i tolerancję jakimi są Rydzyk i Jankowski. Alleluja i do przodu-a liberały ,masony i żydy do piekła. Niech żyje wzór nieposzlakowany Hojarska. Że też grom z jasnego nieba nie spali całej tej chołoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szron [...] IP: *.jugow.sdi.tpnet.pl 13.05.05, 08:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada powinieneś zgnić w pierdlu 13.05.05, 09:21 mam nadzieję, że cię namierzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Ja też wzywam naród do opamiętania się....... IP: *.dint.wroc.pl 13.05.05, 08:07 Popatrzcie Państwo na wszystkie afery - tym krajem rządzą "ku.. i złodziej". Przepraszam za taki zwrot ale tylko on jest adekwatny do sytuacji. No i oczywiście jeszcze Bóg pod postacią załogi karetki pogotowia. A propos pogotowia - nie ułatwiajcie przejazdu karetkom - może uratujecie komuś życie albo ktoś odejdzie w spokoju. To cały nasz kraj, gdzie trzeba napisać żeby zrzec się obywatelstwa i wyjechać na bezludną ( bez polaków ) wyspę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belial13 Re: Ja też wzywam naród do opamiętania się....... IP: *.asko / 82.177.161.* 13.05.05, 08:10 A moze łodzkie pogotowie miało podpisaną umowę z ZUSem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonki Re: Prałat Jankowski wzywa Naród IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 13.05.05, 08:07 HEJ !!! KONIEC FARSY!!!PRlat jankowski do lamusa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 pedofil Jankowski autorytetem LPR i Samoobrony ? IP: *.comnet.krakow.pl 13.05.05, 08:09 proponuje obejrzeć film Latkowskiego o pedofilach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiK Zdrowy korzeń prałata Jankowkiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:21 Niestety. Jak już mu zacząłem współczuć,ze chory to znów zaczął łamać prawo kanoniczne zajmując sie polityką. Ten człowiek jest naprawdę zdumiewająco uparty w swych obsesjach... Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Pojawienie sie tematu "Kościelnego" zawsze 13.05.05, 08:22 mobilizuje przeciwników "czarnych" co jest częściowo zrozumiałe poniewaz ich srodki przekazu są skromne bo proporcjonalne do nielicznej populacji tego marginesu naszego społeczeństwa. Agresywne zachowania sa wynikiem tzw syndromu "odrzuconych dzieci popa" trudnego w terapii ale możliwego do leczenia .Efektem pozytywnym takiej kuracji jest szansa na prowadzenie dialogu w sposób cywilizowany bez inwektyw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoezoe cykliści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:24 "Ateiści, libertyni, liberałowie, masoni i postkomuniści"... a co z cyklistami? Jestem zdruzgotana. Tym że pieniądze emerytek są przeznaczane na takie cele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: cykliści IP: 212.33.93.* 13.05.05, 08:32 I ma gość racje. Jakos nie widze ani PISu ani PO ani SLD za sterami kraju. Kaczynski wrecz mnie obrzydza zachowaniem, miec takiego wodza? Chanba, starczy jeden w Warszawie. Co do Samoobrony to moje zdanie jest podzielone... chociaz ciekawy jestem jak by to bylo gdyby sie Lepper dorwal do wladzy? Na dzien dzisiejszy nie ma parti na ktora mlody student moze glosowac. Wszyscy tam w rzadzie to zlodzieje, przed nami sie kloca, a za kulisami ida na browara... I tak nasz kraj juz przepadl, tu potrzeba chyba kolejnego uderzenia meteorytu i powtornej ewolucji ludzi oraz powstania kraju Polska, ktorym w koncu jakis madry homo sapiens zacznie rzadzic. Prawda jest taka ze bezwzgledu na wynik wyborow ja uciekam z tej tonacej lodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carat Re: cykliści IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.05, 08:51 I masz rację. Nie ma na kogo głosować. A armia moherowych beretów czeka i stawi się w 100% na zew swych przywódców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funia81 Student??? IP: *.aster.pl 13.05.05, 09:43 Mlody student??? I ty na serio jestes ciekaw, co by bylo, jakby Lepper zaczal rzadzic??? Rany boskie... Zarowno twoje "pomysly" polityczne, jak i umiejetnosc poslugiwania sie polszczyzna wystawiaja ci jak najgorsze swiadectwo. Uciekaj, uciekaj, takich polglowkow naprawde w Polsce nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
miro99 Re: Prałat Jankowski wzywa Naród 13.05.05, 08:31 Nauka nie poszła w las. Ch..arska zdała maturę, znaczy się potrafi pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuszka Re: Prałat Jankowski wzywa Naród IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 13.05.05, 09:32 Chojarska? Czy automat uważa nazwiska prominentów Samoobrony za brzydkie słowa? Interesujący pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmęczony [...] IP: 212.182.28.* 13.05.05, 08:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś