Dodaj do ulubionych

EUROWIZJA plama?

20.05.05, 10:52
Jestem strasznie wpieniony!!! Wstyd ! Dali taka plame ze szok odwalili wioche
okropna!Powinni go deportowac za to disco polo! Czy naprawde w polsce brak
artystow z klasa? Ja z tej piosenki zrozumialem tylko slowa/ czarne oczy /i
potem tylko laj laj laj !Pozatym ten taniec i samo brzmienie muzyki wcale nie
POLSKIE! kiszka co???
Obserwuj wątek
    • Gość: P.S.J. Jak będziesz pyszczył... IP: *.itpp.pl 20.05.05, 10:53
      ... to przyjdzie Ivan i Cię zawinie w Dyvan. Ot, co. :)
      • rikitikitak1 Re: Jak będziesz pyszczył... 20.05.05, 10:55
        hahahahhehehehh dobre ! niech jednak wiecej nie spiewa!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: FriDa Re: EUROWIZJA plama? IP: 5.6.1D* / 216.104.196.* 20.05.05, 11:14
      No przecież pokazał gołą KLATĘ, czego można chcieć więcej od "artysty"? ;)))
      • Gość: MUZYKALNA Re: EUROWIZJA plama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 13:13
        POPIERAM KICHA CAŁKOWITA
      • yoma Re: EUROWIZJA plama? 20.05.05, 19:33
        GOŁĄ??? A Fuj! Ani włoska?
        • putativus Re: EUROWIZJA plama? 23.05.05, 17:11
          depilacja obowiązkowa, Yoma no;-)

Az sie ponoc Panom kamerzystom gorko robiło, jak na niego zbliżenie dawali;-DDD
    • asienka32 Re: EUROWIZJA plama? 20.05.05, 19:15
      Kilka zespolow z czasow swietnosci disco polo lepiej wypadloby na Eurowizji
      • Gość: Doom Re: EUROWIZJA plama? IP: *.aster.pl 20.05.05, 19:53
        W koncu to konkurs dla gwiazd kalibru "disco polo".
        Ivan wystepujac ze swoim delfinem spiewali w basenie?
        • optymistkaniepoprawna Re: EUROWIZJA plama? 20.05.05, 20:36
          Za rok też jest EUROWIZJA ,będzie lepiej trzeba wierzyc.
          • Gość: Doom Re: EUROWIZJA plama? IP: *.aster.pl 20.05.05, 20:38
            Ale w co?
            Ivan wystapi z gadajaca malpka, tanczacym miskiem i tamburynem?
            • malaguena1 Re: EUROWIZJA plama? 20.05.05, 20:39
              am oze bedzie mial czerwone wlosy....
              • Gość: Doom Re: EUROWIZJA plama? IP: *.aster.pl 20.05.05, 20:41
                Misiek?
                • optymistkaniepoprawna Re: EUROWIZJA plama? 20.05.05, 20:56
                  Wszystkie kicze już wystapiły typu Ich troje,Blu cafe niestety niepamietam co
                  było wczesniej.Teraz moze byc juztylko lepiej.
    • Gość: KTO GO WYSTAWIL? AZJATA REPREZENTUJE POLSKE??DLACZEGO?????// IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.05.05, 20:53
      A dlaczego Polacy zgodzili sie aby reprezentowal ich jakis nikomu nieznany i
      slaby w dodatku azjata?????????
      • po_godzinach Re: AZJATA REPREZENTUJE POLSKE??DLACZEGO?????// 20.05.05, 20:54
        mnie sie nikt nie pytał, Ciebie tak?
        • masacro Re: AZJATA REPREZENTUJE POLSKE??DLACZEGO?????// 21.05.05, 00:21
          Hej wy macie racje. Kto wlasciwie wybral Ivana? Bo ja bym wolal juz na przyklad
          Sistars, (slyszalem ze ich tez mozna bylo wybrac). To przepraszam bardzo, ale
          oni nie odstawili by takiego kiczu. Kurde, ja normalnie zaczynam nienawidzic
          tego Iwana. Przez niego mi zbrzudly odcinki ,,M jak Milosc". A wiecie ze Iwan
          gra tam meza kobiety, ktorą gra natomiast dziewczyna Kuby Wojewudzkiego. Ludzie
          mozecie wkoncu zobaczyc te dziewczyne, ktora poszla za tym debilem. Wystarczy
          obejrzec kilka odcinkow ,,M jak Milosc". A informacja ta nie zostala wyssana z
          palca, tylko sam Wojewodzki powiedzial to w programie, w ktorym goscil te laj,
          laj, laj, laj, łajze.
          • Gość: Doom Re: AZJATA REPREZENTUJE POLSKE??DLACZEGO?????// IP: *.aster.pl 21.05.05, 00:24
            Powiedz, jaja sobie robisz?
            • masacro Re: AZJATA REPREZENTUJE POLSKE??DLACZEGO?????// 21.05.05, 00:30
              Nie, mowie jak najbardziej serio. Powaga. Jesli nie wierzysz spytaj Kube, ale
              on juz to powiedzial w programie z udzialem Iwana.
              • Gość: Metro Re: AZJATA REPREZENTUJE POLSKE??DLACZEGO?????// IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.05.05, 07:47
                Dziewczyna nazywa sie Mucha czy jakis inny owad.
                • masacro Re: AZJATA REPREZENTUJE POLSKE??DLACZEGO?????// 21.05.05, 10:26
                  Mucha? Jestes pewien? Nie pomylilo ci sie czasem? Ona gra na wspolnej, mi sie
                  wydaje, ale moge sie mylic.
                  • Gość: muzykalna Re: AZJATA REPREZENTUJE POLSKE??DLACZEGO?????// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 21:15
                    macie okazję właśnie posłuchać coś bardziej cywilizowanego na jedynce właśnie
                    leci szkoda ze bez nas
                  • Gość: Metro ANNA MUCHA I GRA MADZIE W M JAK MILOSC IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.05.05, 20:43
                    Z cala pewnoscia dziewczyna Wojewodzkiego nazywa sie Anna Mucha i gra w M jak
                    Milosc, gra Madzie.
    • baron_von_gateknienosze 8-))) 21.05.05, 21:28
      Tak to jest, jak
      reprezentuje nas morski ssak!
      • Gość: Telesfor Polska - CCCP TV IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.05, 17:07
        Nie wiedzialem, ze Polska jest nadal jedna z wielu republik radzieckich, dotego
        zamieszkiwana przez plemia cyganskie. Kraj w którym nie ma kultury muzycznej
        opartej na pop-rocku´u, lecz gra sie na harmoszkach i balaljkach. Mysle, ze w
        nastepnym wydaniu eurowizji, powinna TVP wystawic sierp i mlot jako wizytówke
        kraju na tablicy z punktami. "Artystów" mozna werbowac na stadionie X-lecia w W-
        wie! Dziewuchy tez sa, piekne "TIRókwi" wzdluz A-4! To byla alko kpina, albo
        polityczna prowokacja, inaczej nie moge sobie tego wytlumaczyc! Jak mozna
        wystawic homo-sowjeta z cyganskim zespolem, wspartym przez gogo-girls z agencji
        towarzyskiej, jako reprezentacje PL na europejskim podium telewizyjnym? WSTYD!
        Ogladalem program w Niemczech i wstyd mi bylo pójsc na drugi dzien do pracy, na
        szczescie malo kto to ogladal!
        • Gość: jaija Re: Polska - CCCP TV IP: *.elblag.dialog.net.pl 23.05.05, 23:34
          Ostatni post jedzie nacjonalizmem. Tu nie chodzi o to, że Rusek, czy cygańska
          piosnka, tylko, że Eurowizja jest kichą i to naprawdę duży sukces nie załapać
          się do kichy (po prostu dno totalne). Mnie tam nie obchodzi, nas może Eskimos
          reprezentować, w końcu nie jest to konkurs z serii: Polska dla Polaków, Niemcy
          dla Niemców, itp. Byle poważnie i na poważnym festiwalu. A nie superkicz na
          ultrakiczowym, pożal się, Boże, festiwaliku.
          • masacro Re: Polska - CCCP TV 24.05.05, 00:07
            Jesli uwazasz ze Eurowizja jest kicha, to poco sie wogle nia interesujesz i
            wlazisz na ten post, co?
            • Gość: jaija Re: Polska - CCCP TV IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.05.05, 23:36
              A bo mam takie prawo i juz:)
            • czwarty.wymiar Re: Polska - CCCP TV 25.05.05, 22:33
              Ty misiu (z)masacrowany chyba nie łapiesz co to jest FORUM.
              • masacro Re: Polska - CCCP TV 25.05.05, 23:24
                Bezczelstwo. Po prostu bezczelstwo...
    • czwarty.wymiar Kupa straszna 25.05.05, 22:34
      Eurowizja to kupa straszna, więc nie ma się czym przejmować. Żaden poważny
      wykonawca się tam nie narysuje.
    • demode Re: EUROWIZJA plama? 26.05.05, 20:51
      rikitikitak1 napisał:

> Jestem strasznie wpieniony!!! Wstyd ! Dali taka plame ze szok odwalili wioche
      > okropna!

To znaczy, że przed tym występem reprezentowali sobą jakiś inny, wyższy
      poziom? :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka