tupotek 04.06.05, 11:16 Marzy mi się, by prezydentem została kobieta. A mój typ na prezydenta to Henryka Bochniarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam mój też IP: 83.238.200.* 05.06.05, 00:18 bardzo zawiodłem się na PO która mówi o sobie że popiera klasyczny liberalizm (państwo tak małe jak tylko się da i niewtrącające się w życie obywateli, kapitalizm realny w gospodarce, likwidacja wszelkich form bolszewizmu) a w rzeczywistości jest centro socjaldemokratyczną partią i sam nie wiem, chyba nie pójdę dać mojego głosu PO, nie chcę kolejny raz głosować na najmniejsze zło na prezydenta miałem głosować na Tuska, ale ostatnio mnie obrzydził, próbując upodobnić się do polskich przedstawicieli faszyzmu i narodowego socjalizmu... nie wiem dlaczego to zdobił ale nie chcę Polski kaczek i końskiego łba romana dlatego na prezydenta zagłosuję na Bochniarz... znak protestu i nikła ale jednak... nadzieja... ps gdyby był bóg to dałby nam, Polakom, pierwszego w naszej historii autentycznego męża stanu którego mimo socjalistycznych prób podbarwiania historii nigdy nie mieliśmy, nawet Piłsudski, od 1918 roku zrobił wszystko co mógł żeby Polska była gigantycznym etatystycznym czerwonym molochem, wskutek czego mimo 20 lat niepodległości nie potrafiliśmy zbudować czołgów i samolotów, a przeciw Niemcom wysłaliśmy ludzi na koniach... chcę polskiego Ronalda Reagana albo Abrahama Lincolna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycu Re: Prezydent RP- nasze typy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 06:59 Tylko Ferdek Kiepski. Nikt inny się nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Re: Prezydent RP- nasze typy IP: *.master.pl / *.master.pl 05.07.05, 22:03 a ja chcem korwina mikke:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Prezydent RP- nasze typy 06.07.05, 16:25 JKM widziałam ostattnio w miejscu publicznym, mucha, jasny letni gajer, a do niego, przyznaję, że idealnie w kolorze gajera, ale jednak adidasy. Nie spodobał mi się. Ale może ja konserwa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Prezydent RP- nasze typy 06.07.05, 16:23 Ja na prezydenta! (Cześć Tupotek) Odpowiedz Link Zgłoś