jotrope 04.06.05, 12:44 Jakie sa objawy zakochania ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sokole oko Re: Objawy zakochania IP: 212.122.214.* 04.06.05, 13:00 głupawka pospolita,czyli nic racjonalnego dotyczącego obiektu pożądania nie dociera do zakochanej/go. Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: Objawy zakochania 04.06.05, 13:54 Najlepiej spytaj się na tym forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=343 Odpowiedz Link Zgłoś
tropiacalala Re: Objawy zakochania 04.06.05, 14:00 jotrope napisała: > Jakie sa objawy zakochania ? >cielece oczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotrope Re: Objawy zakochania IP: *.fbx.proxad.net 04.06.05, 14:01 No nieee, nie zartuj... Odpowiedz Link Zgłoś
tropiacalala Re: Objawy zakochania 04.06.05, 14:04 >wcale nie zartuje,,,,oczy ma sie celece...trzesace rece,melanchliczny sie czlek robi. Raz sie smieje potem zaraz placze;))))ot! Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik-m Re: Objawy zakochania 04.06.05, 14:20 Jak ja się ostatnio zakochałam dwa dni szukałam mopa do podłogi, który oczywiscie lezał na swoim miejscu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tropiacalala Re: Objawy zakochania 04.06.05, 16:58 magdzik-m napisała: > Jak ja się ostatnio zakochałam dwa dni szukałam mopa do podłogi, który > oczywiscie lezał na swoim miejscu :)) - ale fajnie mialas,nie musialas sprzatac;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotrope Re: Objawy zakochania IP: *.fbx.proxad.net 04.06.05, 14:30 To tak jak moja 95-letnia sasiadka. Ale ona nie jest zakochana - to wiem na pewno :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cxv Re: Objawy zakochania IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.05, 15:35 W ciagu 5 dni zgubilam dokumenty, 50zl, broszke, zegarek i w ogole jestem roztrzepana jak diabli. Dodatkowo tesknie za nim w kazdej minucie, mysle o nim, a najlepiej to zauwazylam, kiedy sie okazalo, ze moi znajomi juz maja dosyc sluchania o nim (ja nie zauwazylam zebym mowila duzo:]) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: Objawy zakochania 04.06.05, 16:01 Glowne objawy zakochania to m.in: - brak skupienia uwagi, koncentracji itp - ciagle myslenie o danej osobie - motylki w brzuchu - poddenerwowanie przed spotkaniem z ta osoba - roztargnienie, zapominalstwo itp Trzeba jednak pamietac, ze kazdy moze to przezywac w zupelnie inny sposob i zaleznie od plci. Jesli jednak zastanawiasz sie nad soba, to chyba Ci to nie grozi, bo ten stan sie po prostu czuje, to sie wie... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Objawy zakochania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 16:05 Co to sa motylki w brzuchu? Pierwsze slysze. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: Objawy zakochania 05.06.05, 00:26 Do Kingi K. ,,Matylki w brzuchu'' to pojecie metaforyczne-to uczucie, jakby w zoladku lataly motylki, jakby sie cos tam dzialo, jakby w srodku bylo jakies male tornadko itp. Podobne ,,motylki'' moga wystepowac w sytuacjach stresowych jak np. przed egzaminem, waznym wystapieniem publicznym, rozmowa z pracodawca itd. Mam nadzieje, ze dosc wyczerpujaco odpowiedzialam na twoje pytanie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Objawy zakochania IP: *.fbx.proxad.net 04.06.05, 16:16 ... brak skupienia uwagi, koncentracj... Jak rozroznic roztrzepanie od zakochania? Odpowiedz Link Zgłoś
tropiacalala Re: Objawy zakochania 04.06.05, 17:01 Gość portalu: J. napisał(a): > ... brak skupienia uwagi, koncentracj... > > Jak rozroznic roztrzepanie od zakochania? przy rozstrzepaniu ,czlek ma suche oczy... Odpowiedz Link Zgłoś