alaaa6 21.08.05, 12:57 czemu gesi nazywane sa glupimi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ika2005 Re: "glupia jak ges" 21.08.05, 13:07 Bo tylko gęgają i przeszkadzają tak jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
ika2005 Re: "glupia jak ges" 21.08.05, 13:11 Czy ja jestem głupia, czy stałam się głupia??? Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: "glupia jak ges" 21.08.05, 13:26 ika2005 napisała: > Czy ja jestem głupia, czy stałam się głupia??? nie jestes glupia, ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: "glupia jak ges" 21.08.05, 13:26 ika2005 napisała: > Bo tylko gęgają i przeszkadzają tak jak ja to po co sie je hoduje? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.lepper Re: "glupia jak ges" 21.08.05, 13:14 Nie rozumim co ludzie chcom od gęsi. Normalny ptak, niegupi nawet, a muj kolega z PSL zanim poszedł do szpitala to gęsi chodował i niektóre były nawet takie mądre co i jego inteligencjom pszewyszszały. Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: "glupia jak ges" 21.08.05, 13:27 dr.lepper napisał: > Nie rozumim co ludzie chcom od gęsi. Normalny ptak, niegupi nawet, a muj kolega > z PSL zanim poszedł do szpitala to gęsi chodował i niektóre były nawet takie > mądre co i jego inteligencjom pszewyszszały. a co one mondrego mowily... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.lepper Re: "glupia jak ges" 21.08.05, 13:44 Nie mówiły nic tylko mondre były bo byle czego nie jadły tylko pasze najlepszo, polsko, a jak im sypał unijno to żryć nie chciały. Strusie to i tak so modrzejsze. Ale gęsi to nie liberały i swuj rozum majo. Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: "glupia jak ges" 21.08.05, 13:48 dr.lepper napisał: > Nie mówiły nic tylko mondre były bo byle czego nie jadły tylko pasze najlepszo, > polsko, a jak im sypał unijno to żryć nie chciały. Strusie to i tak so > modrzejsze. Ale gęsi to nie liberały i swuj rozum majo. czyli uwarzasz rze gensie som mondre..? a kto powiedzial Polacy nie gensi i sfoj jenzyk maja? moze okrzyknac go pierwszym glupim co sie na mondrosci gesiej nie poznal? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.lepper Re: "glupia jak ges" 21.08.05, 13:52 Gęsi nie mówio, ale myślo. A kura to jest dopiero gupia a nikt nie mówi "gupia jak kura". Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: "glupia jak ges" 21.08.05, 14:53 dr.lepper napisał: > Gęsi nie mówio, ale myślo. A kura to jest dopiero gupia a nikt nie mówi "gupia > jak kura". nie ! mowi sie ze kura to ambitny ptak... bo; dasz kurze grzede..........a ona; i tak wyzej siede;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: "glupia jak ges" 21.08.05, 13:45 wichrowe_wzgorza napisała: > Bo trudno je zrozumieć? w takim razie glupszy chyba jest ten,kto gesi zrozumiec nie umie... tak? Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: "glupia jak ges" 21.08.05, 13:55 na to wychodzi, trza się nauczyć gęsiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: "glupia jak ges" 21.08.05, 14:51 wichrowe_wzgorza napisała: > na to wychodzi, trza się nauczyć gęsiego:) ge! ge!! tzn;..tak ..tak!! Odpowiedz Link Zgłoś