jat000 11.09.05, 13:51 Panowie mam pytanie:czy nosicie stringi? A co o tym myślą Panie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
violcia83 Re: Męskie stringi 11.09.05, 13:55 Nie wiem co na to wszystkie panie, ale ja osobiscie uwazam,ze facet w stringach wyglada co najwyzej smiesznie, lubie meskie tyleczki ale raczej w obcislych bokserkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: Męskie stringi 11.09.05, 14:29 Męskie stringi? To chyba nie w Polsce - mnie się raczej kojarzą z filmami podróżniczymi, gdzie dzicy Murzyni, Indianie czy Oceańczycy noszą takie "stringi" jak gdyby, niektórzy nawet takie noszą przyozdobione piórami albo czymś tam jakimś kolorowym jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
ipekakuana Re: Męskie stringi 11.09.05, 15:44 > mnie się raczej kojarzą z filmami > podróżniczymi, gdzie dzicy Murzyni, Indianie czy Oceańczycy noszą takie > "stringi" jak gdyby, niektórzy nawet takie noszą przyozdobione piórami albo > czymś tam jakimś kolorowym jeszcze. No. Jeśli chodzi o Indian, to taki Tom Berenger fajnie się w jednym filmie prezentował: bez odzienia żadnego, tylko z taką przepaską na tyłku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XVI wiek Re: Męskie stringi IP: *.crowley.pl 11.09.05, 20:12 Podobno w XVI wieku we Włoszech były takie spodnie, chyba rajstopy? Miały specjalnie uszyty worek na jądra i to było widać, gdzie by tam ukryte! Dzisiejsze stringi to mały pryszcz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Męskie stringi IP: *.elblag.dialog.net.pl 12.09.05, 00:00 a raczej rzecz porównywalna z wrzodem na dupie, czy między półdupkami. Mnie te stringi już uszami wychodzą, a jak założę raz do roku, to gardłem. Nośmy wygodne figi i damskie miniszorty, a panowie bokserki i slipki, a nie rozedrzemy się na pół ;) Odpowiedz Link Zgłoś
heureka7 Re: Męskie stringi 12.09.05, 10:58 zgadzam sie ;) nie lubie stringow ani u pan, ani u panow seksowne jest to, co choc troche zakryte - a stringi to takie prostackie "kawe na lawe" ;) Odpowiedz Link Zgłoś